1135
  • pisztácia
    menübe...
  • pisztácia
    Na. És neked a végén volt vmi befejező videó? Vagy csak simán kilépettt a menüből neked is?
  • macleody
    De nem ám. Nézd meg, azt hiszem a beállításoknál ott vannak a lehetőségek.
  • davidka003
    Igen.
  • pisztácia
    Hali!
    Valaki végigvitte már ezt a játékot?
  • Bitaboy
    Hello! Az lenne a kérdésem, hogy: megnyotam a v-t, és elvileg aktiváltam a voice commandot. Legalább is a női hang ezt mondja. Meg is jelent a kis jel a bal felső sarokban, viszont én hiába beszélek hogy: attack vagy bármi, nem támadnak. Mit rontok el? Elvileg jó a mikrofonom szóval... Vagy nem azt mondom amit kellene?
  • Prince23
    Talán a nép is segíthetne ez ügyben. Milyen témával legyen kapcsolatban. (gondolkozzunk) :)
  • DJ Skyline
    milyen kérdésekkel? :)
  • Prince23
    Helló!
    Kéne indítványozni egy szavazást...
  • Viktorr
    Ha leteszem asztalra a játékor,van rá megoldás,hogy vissza is tudjam hozni fagyás nélkül? :)
  • DJ Skyline
    nem olyan drága az. :) szerencsére igen nagy választék van. na mindegy, nem akarok offolni. :)
  • tomcsa4
    Köszönöm, ma nekiugrunk.
  • tomcsa4
    Régen én is maketteztem (áltsuli nyolcadik osztály). Ez a játék visszahozta azokat az élményeket. Vettem is 2 modell és makett újságot, majd olvasgatom :) (Sajnos a makettezés elképesztően drága, de régen megengedhettem magamnak pár darabot és nagyon nagy szívvel csináltam meg. Felejthetetlen.)
  • mephi666
    anno 30-40éve a mig25ösökkel is meg tudták játszani, hogy lehagyták a légvédelmi rakétákat :) az sem gyenge repülő... itt a játékban kicsit lassabb a gép... olvassatok :) elfogó vadász pl az sr71 blackbird ellen... a játékban 2000ig alig bírtam felgyorsítani, elvileg pedig 3000fölött is szállhat :) régen volt ilyen makettem, csak letörölgették a rakétákat róla :S
  • fallenhun
    Tomcsa: túlélték a baráti egységek? És ugye a legvégére hagytátok a "különkerített" részt? Én eddig 3x csináltam azt a pályát (2x single, 1x coop), és megadta mindig.
  • fallenhun
    Peakman: az YF-12-ből alakították ki később az SR-71-et.
  • tomcsa4
    17. pálya, állandóan mission failed.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pedig letakarítottuk (öcsém és én) az egész bázist (SAmek és tankok), de mindig ezt írja ki.
    Már arra gondoltam, hogy másolásvédelem.

De a játék pokolian jó, eddig az év játéka (Drakensang, Mirror's Edge, Endwar előtt nyert).
  • Peakman
    a shift a golyószóró ...
  • Peakman
    való életben a gép neve SR-71 asszem, és tényleg gyorsabb mint a rakéta :)
  • robotnyk
    40
  • Shifter
    na ezt beszerzem és megyek lövöldözni :D
  • fallenhun
    Az egy cluster bombbal 8 célpont-lezúzós promotion-t melyik pályán csinálta, aki csinálta?
  • hakagyi
    nem kell beszélgetni senkivel ,itt annyian játszanak hogy álandóan van szerver ,vagy frissíts vagy nálad van a gond
  • hakagyi
    a golyószorót hogy kell használni??? Mert más álandóan eltalál ,nekem nem sikerül hiába nyomom az bal altot és tüzelek ??!!!
    Csak a rakétával tudok játszani mutiba .......rrrr
  • Prince23
    A közösbe beszéljétek meg, ne privátba! Mert csak is úgy lehet összegyűlni.
  • ToCsEk
    mennyi az elérhető legnagyobb lvl szint?
  • DarkSector
    talán senki nem csinált szervert?
    elötte akivel akarsz játszani beszéljétek meg hogy ki hostoljon?
    Vagyis a Versus opcioban ha valaki szervert csinál, akkor F2-vel indithat szervert és a többi játékos utána tud csak bemenni a kreált szerverre.
  • Prince23
    TC-HAWX hama szobába nyílt belépés
    csináltam helyet

egyébként jó kis tdm meccsek zajlanak, meg coop missionok.

Brenyó elhanyagolod a szobát, kéne assist.
  • ToCsEk
    hi, afganisztános pályán mekkorát szívtam :D kb 5jére csináltm mikor rájöttem hogy van másik fegyverem ami elég ütős :D max 4 befogott célpontra lő raksit :D kilőttem aztán hullott a férgese is :D
  • hakagyi

igen ha nincs server akkor frissíteni kell pármásodperc,vagy perc és mindíg lesz
  • Rainbow15
    Ez vicc :D
  • Freddycom
    Ugyan erre kerestem jelentkezőket pont ma, h kipróbáljuk :D
  • elitehun
    Egyszerű. Vagy nincs szerver vagy minden szerver tele van. Ilyenkor te is tudsz csinálni szerót az F2-vel
  • Freddycom
    És arról meggyőződtél, h van-e éppen tdm vagy coop? Írsz egyet a közös chatbe, h most nyomják-e, ha azt modják igen és mégse találsz, akkor én se tok mást mondani, mint a tűzfal kikapcsot.

Esetleg még azt megnézheted, h egyidejűleg fut-e két tűzfal, ha igen egyiket tiltsd le mindenképpen(nem csak a multi miatt), és a megmaradtad kapcsold ki ideiglenesen.
  • Palesz2
    Gyorsabb a repcsi mint a rakéta :):D
  • baaka
    Én is így csináltam de nincs semmi a versus/ln-ba csak game not found asszem azt írja ki..............Mi lehet a problemó??
  • drvarga87
    nem tudom, nfs vagy colin... nekem mind1, most úgyis leköt a hawx...ennél pedig maradok hamachinál, de ha lenne valami jó játék, akkor lehet felraknám ezt a progit is...
  • hakagyi
    hát autós az nincs a listán ,de milyen autósra gondoltál ?
  • drvarga87
    Hakagyi, más játékkal is lehet ezzel a progival játszani???
    pl valami autós??
  • hakagyi
    akkor ott valammi virust töltöttél le ,nekem nem volt semmi gond