Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,

A megjelent patch közül melyiket kell/lehet letölteni?
Retail DVD vagy Digital download ???

Köszi

Nyilván nem eredeti még a játék....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

most vagyok a radaros küldetésnél, ahol az artemis központjába kell behatolnom. 3 "izét" kell kilõni (nem tudom, mik ezeke), követni kell az erõsödõ jelet. oké, ráakadtam egyre, követem, amíg teljesen erõs nem lesz, és akkor... mit lõjek?? nem jelez a célfogó semmit?
1/2-es gomb.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Freddycom
Nyomd a W-t, de egyidejûleg húzd is fel az orrát.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Prince23
De nyomd a w-t utána, ne zuhanj sokáig.

az meg van megnyomon az S-t leáll a hatómû és mindig lezuhanok

AMD Athlon64 X2 DualCore6000+, 4x1GB DDR2 800mhz, Gainward Nvidia GeForce 9600GT 512MB PCI-E, ASUS M2N-E SLI Alaplap / Hewlett Packard Pavilion dv5-1180eh

pisztácia
hogyan kell utasitani a társakat?

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Prince23
Elõször is: haladd meg a 3000 láb magasságot.

miket szedjek le nincs egy lélek se rajtam kívül az egész pályán. Ja és mindig lezuhanok

AMD Athlon64 X2 DualCore6000+, 4x1GB DDR2 800mhz, Gainward Nvidia GeForce 9600GT 512MB PCI-E, ASUS M2N-E SLI Alaplap / Hewlett Packard Pavilion dv5-1180eh

Prince23
LOL
assistant módba kapcsolj át (ctrl) és nyomd az S-t, zuhanó mód, majd gázt adj és úgy szedd le õket

Freddycom
Mert mi a különbség a Harrier meg a vadászgép közt? Mindkettõ vadászgép, nem?
Amúgy kösz.

Ezen a pályán mi az istent kell csinálni??

V43 1105
Nagyon egyszerû :) Társaidat utasitsd a vadászgépek lelövésére, te pedig lövöldözd le a Harriereket:)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Freddycom
Én most a Tokyo-i pályán szenvedek, amikor jönnek a tengerfelõl, de anniyan mint a nyû.

pisztácia
Köszi, már mind1, mert megcsináltam:)) azért thx

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Sziasztok!
Vki tudna segíteni, hogy csináljam meg a 14.ik pályát? Amikor be kell repülni az ellenséges területre, és ki kell iktatni 3 állomást. ja, és meg annyit, hogy éjszaka van.
Arra rajöttem h a Left ALt-ot kell nyomni, és abba a pályán kell repülni, de vhogy mindig kimegyek, és leölnek. Vmi tipp kéne, de jöhet vmi örök életes trainer is, mert nem bírom ki h nem bírok tovább jutni.

Freddycom
Egyelõre csak annyit h érj el a finomítóhoz.

robotnyk
...közben meg kilõni az útjában lévõ sameket, satöbbi... :)
robotnyk
zöld jelhez odamenni, aztán a környezetét megvédeni
Freddycom
A WiFi-jelet kövesd, akkor vagy jó irányban, amikor 3 zöld csíkot látsz. Elsõ nekifutásra 3 hegyen lévõ radart kell kiiktatnod, a második felvonásban is követned kell a wifit, de ott már a piros körökön kívül maradva. Mikor látod már messzirõl a radart, akkor válts át radar guided rakétákra, és figyelj h a kék körben tartd a célpontot. Csak ekkor lesz találat. ezt addig csináld, amíg ki nem írja, h Objectiv updated.
Na itt jön csak a neheze a dolognak, itt még meg kell védened egyedül egy másik repülõt kb 20x túlerõvel szemben.

robotnyk
ctrl az assistance off mode, a külsõ nézet, az alt az ers, bizonyos helyzetekben kapcsolható csak be. amikor lehet, akkor írja is a képernyõn.
DarkSector
Lol nemrég naomtuk 3-an coopba.
Mi a rákot kell tenni Blackbirdnél??????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Erre gondoltam

A Karib tengeri pályán mit kell csinálni?

Valszeg még nem jutottál el odáig hogy használni tudd!
Lesz egy olyan pálya ami direkt arról fog szólni hogy hogyan kell használni meg mire jó, majd utána tudod használni.

macleody
Nekem meg elkezdett kékhalálozni ez a szar. Marha jó.
V43 1105
Nekem bebugolt mentésem, fasza... lvl 40 állitólag egy tucat gép nincs meg és kezdhetem elõrõl ....... -.-'

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Valaki árulja már el, mire jó a játékban a bal ctrl és a bal alt billentyû? Nyomogatom a bal ctrlt, valami assistance módnak kellene bejönnie, de csak pittyeg és nem történis semmi.

Freddycom
12. map után

Hányadik map után?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ewuk
a rohadás állna a gépembe, amiért fagy ez a királyság, kénytelen leszek felrakni az arfix dogfightert. :c
Freddycom
Whohahaaa, megvan a Blackbird. <#taps>

icespeakyy
állitgajta szegény magát auto-ba egyfolytába de nemtudja valamiért megnyújtani

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

DarkSector
Nekem 1920x1200-ban fut. de ha lejjebb rakom akkor sem torzul el.
Lehet a monitorodon kéne széthúzatni. Auto adjust vagy mi a rákom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

icespeakyy
nekem úgy lefagy hogy csak resetgombra reagál, tudna esetleg valaki segiteni? valami driver gond lehet de nemtudom mi, felbontásokat se kezeli a gép normálisan,csak max. 1920x1080-as hd felbontásban van teljesképernyõm, más felbontásoknál a összeszûkiti a képet a gép úgy hogy a monitor jobb oldalán egy csikban csak feketeség van

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Prince23
Egyébként aki akar repcsizni csatlakozhat a hamachi szobákba, volt pár tisztogatás.

A SU(Suhoj) egy repülõgépgyár, ahogy a MiG is. Jónéhány termékük benne van a játékban.

DarkSector
LOOOOOOOOOOOOL

De vártam már a játékot!!!!!!!
Jah és lehet LAN party-kat nyomni vele!!!

VERSUS-ban....Hamachin.... TDM vagy akár COOP-ban is!!!
Haverral már küldjük rendessen.
Iszonyatdurva.
És nem kell félni a pingtöl, mivel nem is kell:PPPPPPP

XenHai
stiletto nál mit kell csinálni?
Freddycom
Ctrl+Shift+Esc? Erre mit csinál? Elõjön a feladatkezelõ?

ewuk
hasonló a problémám, nekem a demo is csinálta, hang megy tovább de a kép megáll, nem igazi fagyás, mert a num lock is mûködik, de se alt+tab, se ctr+alt+del-re nem reagál, patch is fenn van. roppant érdekes.
Freddycom
Ok, köszönöm.

Eagle16
Nem. Arra kell menned, amerre a jel erõsödik, és közben a SAM-eket kell elintézni a rakétákkal. Aztán mikor elérsz egy szigethez, ott majd mondani fogja hogy hol vannak az elsõdleges célpontok, a lokátorok. Azokat elintézed és utána jön csak a neheze :)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Freddycom
Amikor elõször jelennek meg a radar guided rakéták, akkor ott azt kell csinálnom, h 6 min alatt likvidálnom kell az összes "SAM"-et? Mert nem tom mit kövessek, vagy a WiFi jelet, vagy a sárga nyilat...

Prince23
Nem, cd-keyes .D

The Protector
Azt szeretném kérdezni h hamachi nélkül(nem eredeti játékkal) lehet a gamen belül multizni?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nem, az kizárt :)
csak alt+tab-al megy le nekem is.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

icespeakyy
illetve a frissitést is feltelepitettem hátha jobb lesz de igy se

icespeakyy
hali,olyan problémám van hogy valamiért 1 napja egyfolytában megfagyasztja a gépemet a játék,de nemtudom miért legfrissebb nvidia driver van fenn,de régebbivel is ezt csinálja, volt hogy kitudtam lépni belõle alt+tabbal fagyás elõtt akkor képernyõillesztõ-problémát irt ki a windows,de nemtudom már mi baja lehet.Nem lett azóta semmi se telepitve a gépre, ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném, kár lenne érte, jó játék.
elõre is köszi

SötétBarom
Ezután a játék után mennyire tûnne elavultnak a blazing angels 2??? Csöves videók alapján jónak tûnik, de akkora méretben a sanandreas is ugyanúgy néz ki mint a gta4 :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;