1135
-
#655 menübe... -
#654 Na. És neked a végén volt vmi befejező videó? Vagy csak simán kilépettt a menüből neked is? -
#653 De nem ám. Nézd meg, azt hiszem a beállításoknál ott vannak a lehetőségek. -
#652 Igen. -
#651 Hali!
Valaki végigvitte már ezt a játékot? -
Bitaboy #650 Hello! Az lenne a kérdésem, hogy: megnyotam a v-t, és elvileg aktiváltam a voice commandot. Legalább is a női hang ezt mondja. Meg is jelent a kis jel a bal felső sarokban, viszont én hiába beszélek hogy: attack vagy bármi, nem támadnak. Mit rontok el? Elvileg jó a mikrofonom szóval... Vagy nem azt mondom amit kellene? -
#649 Talán a nép is segíthetne ez ügyben. Milyen témával legyen kapcsolatban. (gondolkozzunk) :) -
#648 milyen kérdésekkel? :) -
#647 Helló!
Kéne indítványozni egy szavazást... -
#646 Ha leteszem asztalra a játékor,van rá megoldás,hogy vissza is tudjam hozni fagyás nélkül? :) -
#645 nem olyan drága az. :) szerencsére igen nagy választék van. na mindegy, nem akarok offolni. :) -
tomcsa4 #644 Köszönöm, ma nekiugrunk. -
tomcsa4 #643 Régen én is maketteztem (áltsuli nyolcadik osztály). Ez a játék visszahozta azokat az élményeket. Vettem is 2 modell és makett újságot, majd olvasgatom :) (Sajnos a makettezés elképesztően drága, de régen megengedhettem magamnak pár darabot és nagyon nagy szívvel csináltam meg. Felejthetetlen.) -
mephi666 #642 anno 30-40éve a mig25ösökkel is meg tudták játszani, hogy lehagyták a légvédelmi rakétákat :) az sem gyenge repülő... itt a játékban kicsit lassabb a gép... olvassatok :) elfogó vadász pl az sr71 blackbird ellen... a játékban 2000ig alig bírtam felgyorsítani, elvileg pedig 3000fölött is szállhat :) régen volt ilyen makettem, csak letörölgették a rakétákat róla :S -
fallenhun #641 Tomcsa: túlélték a baráti egységek? És ugye a legvégére hagytátok a "különkerített" részt? Én eddig 3x csináltam azt a pályát (2x single, 1x coop), és megadta mindig. -
fallenhun #640 Peakman: az YF-12-ből alakították ki később az SR-71-et. -
tomcsa4 #639 17. pálya, állandóan mission failed. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már arra gondoltam, hogy másolásvédelem.Pedig letakarítottuk (öcsém és én) az egész bázist (SAmek és tankok), de mindig ezt írja ki.
De a játék pokolian jó, eddig az év játéka (Drakensang, Mirror's Edge, Endwar előtt nyert). -
Peakman #638 a shift a golyószóró ... -
Peakman #637 való életben a gép neve SR-71 asszem, és tényleg gyorsabb mint a rakéta :) -
#636 40 -
#635 na ezt beszerzem és megyek lövöldözni :D -
fallenhun #634 Az egy cluster bombbal 8 célpont-lezúzós promotion-t melyik pályán csinálta, aki csinálta? -
hakagyi #633 nem kell beszélgetni senkivel ,itt annyian játszanak hogy álandóan van szerver ,vagy frissíts vagy nálad van a gond -
hakagyi #632 a golyószorót hogy kell használni??? Mert más álandóan eltalál ,nekem nem sikerül hiába nyomom az bal altot és tüzelek ??!!!
Csak a rakétával tudok játszani mutiba .......rrrr -
#631 A közösbe beszéljétek meg, ne privátba! Mert csak is úgy lehet összegyűlni. -
#630 mennyi az elérhető legnagyobb lvl szint? -
#629 talán senki nem csinált szervert?
elötte akivel akarsz játszani beszéljétek meg hogy ki hostoljon?
Vagyis a Versus opcioban ha valaki szervert csinál, akkor F2-vel indithat szervert és a többi játékos utána tud csak bemenni a kreált szerverre. -
#628 TC-HAWX hama szobába nyílt belépés
csináltam helyet
egyébként jó kis tdm meccsek zajlanak, meg coop missionok.
Brenyó elhanyagolod a szobát, kéne assist. -
#627 hi, afganisztános pályán mekkorát szívtam :D kb 5jére csináltm mikor rájöttem hogy van másik fegyverem ami elég ütős :D max 4 befogott célpontra lő raksit :D kilőttem aztán hullott a férgese is :D -
hakagyi #626
igen ha nincs server akkor frissíteni kell pármásodperc,vagy perc és mindíg lesz -
Rainbow15 #625 Ez vicc :D -
#624 Ugyan erre kerestem jelentkezőket pont ma, h kipróbáljuk :D -
#623 Egyszerű. Vagy nincs szerver vagy minden szerver tele van. Ilyenkor te is tudsz csinálni szerót az F2-vel -
#622 És arról meggyőződtél, h van-e éppen tdm vagy coop? Írsz egyet a közös chatbe, h most nyomják-e, ha azt modják igen és mégse találsz, akkor én se tok mást mondani, mint a tűzfal kikapcsot.
Esetleg még azt megnézheted, h egyidejűleg fut-e két tűzfal, ha igen egyiket tiltsd le mindenképpen(nem csak a multi miatt), és a megmaradtad kapcsold ki ideiglenesen. -
#621 Gyorsabb a repcsi mint a rakéta :):D -
#620 Én is így csináltam de nincs semmi a versus/ln-ba csak game not found asszem azt írja ki..............Mi lehet a problemó?? -
drvarga87 #619 nem tudom, nfs vagy colin... nekem mind1, most úgyis leköt a hawx...ennél pedig maradok hamachinál, de ha lenne valami jó játék, akkor lehet felraknám ezt a progit is... -
hakagyi #618 hát autós az nincs a listán ,de milyen autósra gondoltál ?
-
drvarga87 #617 Hakagyi, más játékkal is lehet ezzel a progival játszani???
pl valami autós?? -
hakagyi #616 akkor ott valammi virust töltöttél le ,nekem nem volt semmi gond