1135
  • ewuk
    nem, xp-s. a játék ledöglik a gép megy tovább.
  • Prince23
    Vistás vagy?
  • ewuk
    mostmá megőrülök, hogy mindig a legjobb részeknél adja meg magát a játék. jöhetne valami patch..
  • SötétBarom
    Operation Flashpoint, Armed Assault, Vegas1-2, majd' az összes Rainbow 6... Volt egy pár.
  • Prince23
    Igen!
    Ilyenkor válts célpontot. vagy lépj ki a szeróról és újra vissza.
  • nagyi87
    :D:D
    kösz:D
    más?
  • robotnyk
    ja, újra lőni kell.
  • nagyi87
    hi!
    vki találkozott olyan problémával h a rakéták nem mindig csapodnak be?
    és van rá vmi fix?
    köszi
  • Prince23
    No aki akar jönni most hawx tdm, coop-ra az jöjjön most. van elég sok hely.
  • Prince23
    TC-HAWX
  • mrzoltan
    Van hamachi-n éppen futó game?(VS)

Mennék én is...
  • Martens4466
    most jó
  • robotnyk
    doom.
  • tomcsa4
    Például? Én 2000-től követek a játékokat, de nem jut eszembe sok (sőt). Mechwarrior 3, de szerintem az is csak előre elkészített skirmish, semmi több.

Koop az számmora nem azt jelenti, ohgy skirmisheket tolunk ketten, hanem a történetet toljuk végig ketten. Nem ugyanaz. Itt a Red Alert 3, kiváló koopos szórakozás. De előtte a koop nem ezt jelentette, hanem a skirmisheket egymás után adagolva. Tévednék?
  • bgabor
    Miért is lenne a koop a konzolok előnye? Bakker, évtizedek óta léteznek koop PC-s játékok, amikor ezek a szaros konzolok még sehol se voltak.
  • Prince23
    Próbáld most
  • Martens4466
    TC-HAWX erre a hamachi szeróra nem tudok belépni valaki tud segíteni nekem?
  • Freddycom
    Igen egyedül játszom, illetve a Tokyo-s pályát coopban toltuk mert nem nagyon sikerült egyedül.
  • tomcsa4
    Egyedül tolod? Én csak koopban toltam. Ha egyedül tolod, akkor kevesebb ellenséges repülők meg generátorok stb lesznek, de több XP-t is szedhtsz össze.

Nagyon frankón van balance-olva a játék. Meg az egészről árulkodik a profizmus. Sokkal komolyabban van megírva, mint a legtöbb only PC-s cím.

Nem erről a játékról: Sokat szoktuk szidni a konzolok terjedéséből fakadó butulást a játékokban, de egy komoly előnye van, ez pedig a koop, ami már kezd begyűrűzni a játékokba és ez kurva jó!
  • Freddycom
    én most vagyok a 16. pályán és 21. lvl vagyok.
  • Rainbow15
    kipróbáljuk? win7-em van.
  • tomcsa4
    Kipörgetve a gamma. Eddig év játéka. Level 18-ig fejlődtem, öcsém meg level 19 (küldiket koopban csináltuk meg, mind a 19-et, csak ő újra tolt ezt-azt és ezért ért el lényegesen magasabb XP-t).
  • balee4
    durva játék lesz, de ha egy ilyen asztal több 100k, nem hiszem hogy ilyen formában fog megjelenni...
  • Freddycom
    Vmi bug lehet, mert ebben a pillanatban fejeztem be ugyan azt a küldetést, mission completed végszóval.
  • Freddycom
    resurrection[hun] indep] szerint így lehet megoldani, h lássanak téges is, mint szerver.

1.) Vezérlőpult -> Windows ttűzfal -> speciális fül -> Hamachi hálózat kijelöl -> ICMP beállítások -> Bejövő echo(ping) kérés engedélyezése -> OKÉzod!
    Ezzel a beállítással már tud téged bárki pingelni!

2.)Vezérlőpult -> Hálózati kapcsolatok -> fennt a menüsoron: "speciális" -> Speciális beállítások... -> a kapcsolatok részben a hamachi sort feltolod a lista tetejére a nyíllal -> OKÉzod és újraindítod a gépet!

ezen kivül max a tüzfalon a hamachit a kivételek közé beteszitek ha nem tette be magátol

Ha vki meg tudná mondani, h Windows 7-en hogyan is van mindez, azt megköszönném.
  • mrzoltan
    A 15.(Thunderbolt) küldetésnél elakadtam,felrobbantottam a generátorokat és kilőttem a maradék SAM,AA,és SZU-kat is és nincs vége...
    Láttam még sárga jellel 2 állomást azt is kilőttem gépágyúval mert rakéta nem mérte be de úgy sincs vége és egyedül vagyok a zone-ba és semmi object...
    plz help...
  • Prince23
    :D
  • ToCsEk
    höhöh nice vid :D
    ez a videó kb 10évvel ezelőtti társas korszakomat idézi :D volt valami ha jól emlékszem sivatagi vihar nevű társasjáték :D az is erről szólt, de utáltam mert haver mindig elvert benne :D
  • grebber
    Off: De most ez a Tom Clancy topik pörög!

Tom Clancy: Ruse, az RTS-ek forradalma
  • Prince23
    Akkor 40 a max? ez tuti?
  • robotnyk
    még mindig 40.
  • Prince23
    Ezt jó lenne tudni, de most ostromlom a 31.
    már nehezen lehet haladni... minden bizonnyal 35.
    Meg lehet nézni, hogy mikortól unlokolnak fel a dolgok a gépekhez. Az is elárulja.
  • mrzoltan
    Hány szint van össz?
  • Prince23
    18+1
  • robotnyk
    19 az epilógussal együtt.
  • Rainbow15
    20 küldi van? Mert megcsináltam a 19-est (monarch), de nincsen 20. Valaki azt mondta, hogy 20 pálya van.
  • grebber
    Huha HawX ozás után a Blazing Angels 2 nagyon nehéz irányítású :(
  • Rainbow15
    A beállításoknál ott vannak a parancsok. Nálam tökéletesen működik, pl. mondom, hogy shot, és már lő is :D
  • pisztácia
    Hát ez az... ez így elég hiányos lett..:(
    na de mind1, jó játék azért
  • davidka003
    Nem volt videó, haragszok is ezért a készítőkre.