Tom Clancy\'s H.A.W.X.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állandóan leszedik a a gépeket.
Ha ráállok hogy a MIReket lövöm csak, akkor is leszedik, ha csak a SAMeket akkor is. Most kilõttem a MIReket és pár SAMet ami a "conwoy" útjába esik és ígyis kilõvik.
Hát kénytelen leszek normál módban tolni ezt a küldit.
Vagyis 1.0.1.3 és 1.0.1.5-ös hamachikkal lehet közössen kapcsolodni...nem kell váltani , frissíteni senkinek. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amugy asszem a 2 fajta hama össze tud kapcsolodni.
Tom Clancy's H.A.W.X
v1.01 Patch
NOTE: Please make sure that you are downloading the correct patch for the version of the game you have (Retail DVD or Digital Download version).
v1.01 Updates and Fixes:
1. Private sessions no longer appear in the server list.
2. Full sessions no longer appear in the server list.
3. The Voice Command key now works properly when set in "hold" mode.
4. Fixed: joining an online game by accepting an invite did not always work.
5. Fixed: the Player Statistics screen shown at the end of a Versus match did not always provide valid results.
6. Fixed: Thrustmaster Hotas Cougar crash
meg van az F5-E Freedom Fighters az is kedvencem. Tudja a MultiAA-t is, meg dogfight módot is 😄
Mutatsz egy képet a kedvenc FA gépedrõl ? 😄D
Egyébként, MiG-29-rõl jut eszembe Thudg(?) ha jól irom a nevét eléggé ügyesen kormányozza a kicsikét, múltkor mikor játszottunk alig birtuk hárman megfogni 😄D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Darksector:
ideje lenne váltani hamachit. mindenki 1.0.1.5 verziót használja, bárhovás is lépsz be.
És jöhetnél Brenyóék szobájába (TC-HAWX) is, mert rohadt nagy hangulat van, általában két játékmódot is tolunk egyszerre: van aki coop, van aki tdm.
ja meg majd gyere be az én szobámba is a coop-networkba.
nekem eddig csak ez a festés volt:
eddig tökéletessen ment, és smmi gondja nem volt a tüzfalakkal, meg semmivel sem.
Nem tudom észrevettétek-e de lehet a MiG-29-en festést váltani, más repülõknél van erre lehetõség?: )
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
amúgy a rakétákról... láttam kérdezte valaki
Multi AA: csak légi
Multi AG: szárazföldi és tengerészeti
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
erre nem is gondoltam 😄
csak full nehéz 😛
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Rocco, kösz, most hétköznap nem biztos h nagyon tok gémelni, de ha ráérek és éppen téged is megtalállak, akkor nyomatjuk coopban.
Mrzoltan, nekem 1.0.1.5. Hamachim van, és mûködik. Bár az én szervereimet nem látják, de ez nem valószínû h a hamachim hibája lenne. Én mindig látok.
Az elõbb vittem végig a játékot, de szomorúan láttam, hogy a végén semmi befejezõ intró nincs:S
Az uccsó küldi után simán a menübe dob... hát.. ez elég gáz...😞
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Amúgy fasza játék,még annyit kérdeznék mien Hamachi kell hozzá?
1. Radaron egy tömzsibb nyilacska jelöli a Harriert
2. A D-t nyomogatva válogathatsz a célpontok között, AR88 Harrier-t keress majd
3. Ha nem menne Coopban szivesen segitek 😊
mert elkezdek zuhanni, húzom fel az orrát, nyomom a w-t és semmi.
A két hajtómû felváltva erõlködik, én meg szépen lassan lezuhanok.
Már vagy huszadszor. Pls. help 😞
A multi AA rakéta az mire jó?
Légi harc? vagy földi célpont ? vagy több célpont egyszerre?
Hogyan használjam?)
köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
fagyás nálam még nem volt játékban, csak néha a kilépés nem sikerül neki (vista32, dx10)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ