Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shifter
na ezt beszerzem és megyek lövöldözni 😄

ಠ_ಠ

Az egy cluster bombbal 8 célpont-lezúzós promotion-t melyik pályán csinálta, aki csinálta?
nem kell beszélgetni senkivel ,itt annyian játszanak hogy álandóan van szerver ,vagy frissíts vagy nálad van a gond
a golyószorót hogy kell használni??? Mert más álandóan eltalál ,nekem nem sikerül hiába nyomom az bal altot és tüzelek ??!!!
Csak a rakétával tudok játszani mutiba .......rrrr
Prince23
A közösbe beszéljétek meg, ne privátba! Mert csak is úgy lehet összegyûlni.

ToCsEk
mennyi az elérhetõ legnagyobb lvl szint?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

DarkSector
talán senki nem csinált szervert?
elötte akivel akarsz játszani beszéljétek meg hogy ki hostoljon?
Vagyis a Versus opcioban ha valaki szervert csinál, akkor F2-vel indithat szervert és a többi játékos utána tud csak bemenni a kreált szerverre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
TC-HAWX hama szobába nyílt belépés
csináltam helyet

egyébként jó kis tdm meccsek zajlanak, meg coop missionok.

Brenyó elhanyagolod a szobát, kéne assist.

ToCsEk
hi, afganisztános pályán mekkorát szívtam 😄 kb 5jére csináltm mikor rájöttem hogy van másik fegyverem ami elég ütõs 😄 max 4 befogott célpontra lõ raksit 😄 kilõttem aztán hullott a férgese is 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

igen ha nincs server akkor frissíteni kell pármásodperc,vagy perc és mindíg lesz
Ez vicc 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Freddycom
Ugyan erre kerestem jelentkezõket pont ma, h kipróbáljuk 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

elitehun
Egyszerû. Vagy nincs szerver vagy minden szerver tele van. Ilyenkor te is tudsz csinálni szerót az F2-vel
Freddycom
És arról meggyõzõdtél, h van-e éppen tdm vagy coop? Írsz egyet a közös chatbe, h most nyomják-e, ha azt modják igen és mégse találsz, akkor én se tok mást mondani, mint a tûzfal kikapcsot.

Esetleg még azt megnézheted, h egyidejûleg fut-e két tûzfal, ha igen egyiket tiltsd le mindenképpen(nem csak a multi miatt), és a megmaradtad kapcsold ki ideiglenesen.

baaka
Én is így csináltam de nincs semmi a versus/ln-ba csak game not found asszem azt írja ki..............Mi lehet a problemó??

nem tudom, nfs vagy colin... nekem mind1, most úgyis leköt a hawx...ennél pedig maradok hamachinál, de ha lenne valami jó játék, akkor lehet felraknám ezt a progit is...
hát autós az nincs a listán ,de milyen autósra gondoltál ?
Hakagyi, más játékkal is lehet ezzel a progival játszani???
pl valami autós??
akkor ott valammi virust töltöttél le ,nekem nem volt semmi gond
itt könnyebb csatlakozni és többen is nyomják
macleody
Ja. Kipróbáltam ezt a garena szart. Mûködik. A gond csak az, hogy miután kiléptem belõle nem tudtam semmit megnyitni a gépen. Se total commander, se firefox, se feladatkezelõ. Uninstall. Most pedig elkezdek vírust keresni.
Freddycom
Nem tök mindegy h Hamachit vagy ezt a tökömöccse garénát indítom el?
De...

Sziasztok !!!!!!!!!!!!
Gyertek ingyen szerverre nem kell semmi hamachit ,csak GARENA letöltöd ,utána regisztrálsz és már megy is ,garenaban :start game, utána automatikusan elindítja a játékot ,asztán lan !!!!
Kb összesen 300an játszanak itt !!!!itt van
DarkSector
Felteszed a hamachit.
1.0.1.3-ast vagy 1.0.1.5-öst.
Ezután csinálsz benne magadnak egy profilt.
és utána csatlakozol a szobához: TC-HAWX

és ha beléptél hagyd futni a hamachi ablakát, és elindítod a játékot.
Végül a menüben lépj be a VERSUS opcióba, és már csak ki kell választanod, a megjelenõ szerverek közül 1-et, és belépni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LPKENJI
ja megy kipróbáltam. csak elõször be kell állítani rajta...

FlyHigh
Én X360 joyal nyomom, felismeri.

Thrash \'Till Death

elitehun
Gondolom mûködik. Én gamepaddal tolom és azzal is remekül megy
LPKENJI
hello!
joystick-kal mûködik?

elitehun
Talán mert áprilisban jelenik meg...
mrzoltan
mo.-n nem is lehet kapni...
bon
Közel se biztos, hogy tartalmazza a magyar nyelvet. Különbözõ régiókban különbözõ nyelvi változatokat árulnak, kétlem, hogy pl. az Amerikai verzióba benne lenne a magyar nyelv. Viszont a kelet európai verzióban már benne lehet.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MerlinW
Ami a neten tejed, nem tartalmazza a magyar csomagot. Amit itthon boltban veszel az igen. A neten nem a kelet EU-s verzió terjed.

[merlinw.org]

grebber
Úgy hogy a game tartalmazza a magyar szöveget csak eddig senkinek nem sikerült elõcsalni 😞

Next PC upgrade: 2022

elitehun
Azt én is észrevettem hogy szerintük magyar<#lookaround>
Freddycom
Ne online-ra menj, hanem LAN-ra.

Más: A magyarítások.hu szerint ez a gém magyarul jelent meg. Na most akkor hogy is van ez?

baaka
sziasztok.....meg tudnátok mondani mi kell ahhoz ,hogy multizhassak meg co-op-oz ak????hamachi kell? meg honnan tudok szedni felhasználónevet meg cd kulcsot?? elõre is thx...

FlyHigh
Nagyon kemény ez a játék, már forog a világ körülöttem, meg mindenhol ilyen piros villannak be akárhová nézek. Pedig én aztán nem vagyok oda a repülõs játékokért, de ez valahogy más.

Thrash \'Till Death

TC-HAWX -ban indítottam egy coop szerót. aki akar jöjjön!

robotnyk
megvan az f-22, állat <3
az ûrsiklós pálya jól sikerült.
grebber
Valakinek sikerült már magyarrá varázsolni a gamet?

Next PC upgrade: 2022

elitehun
Én tudok amikor még nem választottam ki csak az van kijelölve.
V43 1105
Nekem ez a két darab festés ami eddig megvan,

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

köszi, bennt vagyok.
néztem, hogy lehet-e nálam változtatni skint a gépekre, de "még?" nem tudok. Vagy nem láttam? Gép választásnál kerestem.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Prince23
Csinálok helyet neked.

TC-HAWX - valaki tudna helyet csinálni, hogy beférhessek, vagy mindenki aktív?

Nálam a belsõ nézet az olyan, hogy látszanak a mûszerek rendesen, de a világból semmit sem látok, fehér minden. Ez valami grafikai hiba? Amúgy ti, akik 15x lelõttetek multiban 5 perc alatt, milyen nézetbõl toljátok?😊

pisztácia
Sziasztok!
Vki végig vitte már ezt a játékot?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Hamachin akkor hogy is kell játszani?😄

hogyan lehet az, hogy pl egy küldi elején, amikor még a társaim is mellettem vannak, és már megvannak az elsõ célok, 1-est nyomok, és a társaim villámgyorsan elhúznak a cél felé. viszont én hiába nyomom tövig a w-t, hozzájuk képest lassú vagyok, mint csiga a jaguárhoz. ez direkt van így, vagy van valami speckó gomb is?