1135
-
#735 Mondjuk TDM-ben lehet csinálni hc és sim szervert is... belső nézetes, stb. csak az írányítás akkor is könnyebb asszem -
#734 azért ilyenkor örömmel tölt el, hogy a szimulátoros közösség nagyobb része - néhány selejtes gondolkodásút kivéve - felbírta fogni ésszel, hogy ez a játék nem számukra készült. -
fallenhun #733 Logan: azért nem teljesen árkád szerintem. Szimulátorok között monduk éppen lehet, de amúgy nem feltéltenül az a kategória. Szerintem.
FF: pl. wowozáshoz sem kell kurvanagy ész, mégis sokan játszanak vele. Ez pedig egy ügyességi játék, nem lesz nyomorék attól, mert ezzel játszik. Ha annyira nem tetszik, nem kell fikázni. Lock On? Ha annyira szimulátorozni akarsz, ott a MS: FS. No offense. -
#732 Akkor se kéne "lenézned" az ilyen embereket, akik ilyennel játszanak. Vagyunk sokan, akik a 100%-os simulációt nem bírjuk, max vegyítve az árkáddal. Bár még nem volt szerencsém szimhez.
Ez egy ilyen játék, szórakozásra tökéletes időpazarlás az adrenalin függőknek meg pláne. -
fulcrum falcon #731 Én nem azt mondtam h nyomorékok vagytok, hanem h ehhez már nem kell sok ész h vki játszon vele és h ilyen egyszerű sztem már nincs is benne élvezet. Csak mész azt nyomkodod a space-t. Ez aztán nag játék. Én pl sokat lock on-oztam és az jobban le is kötött, igaz abban azért lehet babarálni meg kell egy kis idő míg megtanulja az eber de legalább visszadja a repülés élvezetét. -
#730 Eszméletlen, hogy nem esett le, hogy ez egy árkád játék! semmmi köze a simhez.
Ilyen alapon én is mondhatnám a szimulációs játékokat játszóknak, hogy ők is nyomorékok, hogy nem mennek ki és vezetik a valóságban azt, s helyette agépben ülnek...
na erre varj gombot:D -
fulcrum falcon #729 Hát én kipróbáltam ezt a játékot de hogy őszinte legyek ez super gagyi és szar lett... Ez sztem ilyen inpotens nyomorékoknak készült akik nemképesek repülőszimulátorral játszani csak a space billentyűt ütögetni. Gázt se kell adni mert megy magától a gép, nincs is felségjel egyiken se, van vagy 200 rakéta a gépen és a levegő-levegő-vel lehet földi célt is támadni... Ez rohadtul nem lett realisztikus. Meg ha már ennyire a jövőbe játszódik hogy 2015 meg hasonlók, már nemazért hogy lenne olyankor még hadrendeben Mig-21F13? Azt már rég kivnták mindenhol... Azért többet vártam volna az ubisoft-tól. -
#728 pilot recordsban le van írva minden, nem? -
fallenhun #727 Amúgy azért kell (a játékhoz mellékelt pár oldalas szart sem ér), mert kíváncsi vagyok ilyenekre, mint a TDM módban az egyes meccs utáni rangok mit is jelentenek (pl Ice Man). Nekem nem egyértelmű mindegyik. -
#726 Minek az neked? -
fallenhun #725 Opsz, magában a játékban, sry a hülyeségért :d -
fallenhun #724 Nem tudjátok, van ehhez valami manual vagy user's guide? -
#723 azt próbáltam már, de cask azt játsza le, ahol épp a kampányban eredetileg tartottam :\ -
#722 Fel van törve a küldetések, válaszd ki a single missionból őket, és nézd meg a bevezetőket...amúgy is csak 10-ig van beveztő, eligazítás -
#721 üdv! tud vki vmi módot arra, h, h tudnám megnézni az átvezetőket anélkül, h single-ben megcsináljam a pályákat? coopban már végigtoltuk, de annyira nem jön be a játék, h még1x megtegyem.. bik fileokban meg nincsenek benne a szövegek csak a kép bakker -
#720 kicsit gagyi lett de nem para :D
-
#719 hazsnáld az ubisoft auto updatert, és az felteszi automatikusan neked -
simonl #718 Sziasztok,
Belinkelné vki a játékhoz megfelelő patch -t ?
Köszönjük -
kiskelemen #717 CS!!!!!!
Hogyan tudok szeróre fellépni vagy szerót csinálni ?????
maori721
Nekem pl gamepadom van és nem kellet semit sem állítanom rajta. -
Rainbow15 #716 az milyen? :) -
maori721 #715 Sziasztok!
A Joystikot hogyan lehet beállitani,hogy azzal tudjak játszani és ne a billentyűzet segitségével?Help!Thanks! -
#714 Valaki nem akar majd késziteni egy "kötelékes" képet?:) -
DerStauner #713 játék kijátszva. jó volt, de a vége lapos lett. -
#712 xD -
#711 Igen, nekem is az van és működik. -
#710 én nagyon remélem mert én is azt hozom a sarki virágárustól :D -
#709 SKiDROW verza megfelel e a multihoz? -
#708 Csinálok egy tisztoggatást. lehet jönni hamaba -
Rainbow15 #707 Jó lett a hama.
Ha egyszer lerakom tálcára a játékot, akkor nem tudom visszarakni. Nem lehet valahogy megoldani? Nagyon idegesítő... Nem csak ennél a játéknál van ilyen. -
#706 "megvan rendelve" a játék:D holnap hozza a sarki fűszeres -
#705 Nekem jó ... :) -
Rainbow15 #704 Akkor megnyugodtam! -
#703 Nálam is, és valószínű mindenkinél.
-
Rainbow15 #702 OFF
a hamachi mindig azt írja, hogy reconnecting... Már 1 órája. Újra is telepítettem, gépet újraindítottam, de nem lett jó. Nem tudjátok mit kell csinálni, azon kívül, hogy várok? -
#701 Én rá -
#700 Gondolom rájöttetek már hogy én elite_hun vok a hamáról :D -
#699 A direct2drive rendszerén a HAWX a haramdik legkellendőbb játék! -
bgabor #698 Igen, tévedsz. #692-os hsz-t ajánlom figyelmedbe.
Mellesleg a Red Alert 3 rossz példa, mert csak eredeti játékkal, neten keresztül lehetett a hadjáratot COOP-ban tolni, úgyhogy a játékosok zöme kimaradt belőle. A LAN-os coop lehetőség a skirmishre korlátozódott. -
#697 Cső -
#696 Tsa Logan, Psy vagyok hamárol