Tom Clancy\'s H.A.W.X.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzoltan
Van hamachi-n éppen futó game?(VS)

Mennék én is...
most jó
robotnyk
doom.
Például? Én 2000-tõl követek a játékokat, de nem jut eszembe sok (sõt). Mechwarrior 3, de szerintem az is csak elõre elkészített skirmish, semmi több.

Koop az számmora nem azt jelenti, ohgy skirmisheket tolunk ketten, hanem a történetet toljuk végig ketten. Nem ugyanaz. Itt a Red Alert 3, kiváló koopos szórakozás. De elõtte a koop nem ezt jelentette, hanem a skirmisheket egymás után adagolva. Tévednék?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Miért is lenne a koop a konzolok elõnye? Bakker, évtizedek óta léteznek koop PC-s játékok, amikor ezek a szaros konzolok még sehol se voltak.

Prince23
Próbáld most

TC-HAWX erre a hamachi szeróra nem tudok belépni valaki tud segíteni nekem?
Freddycom
Igen egyedül játszom, illetve a Tokyo-s pályát coopban toltuk mert nem nagyon sikerült egyedül.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Egyedül tolod? Én csak koopban toltam. Ha egyedül tolod, akkor kevesebb ellenséges repülõk meg generátorok stb lesznek, de több XP-t is szedhtsz össze.

Nagyon frankón van balance-olva a játék. Meg az egészrõl árulkodik a profizmus. Sokkal komolyabban van megírva, mint a legtöbb only PC-s cím.

Nem errõl a játékról: Sokat szoktuk szidni a konzolok terjedésébõl fakadó butulást a játékokban, de egy komoly elõnye van, ez pedig a koop, ami már kezd begyûrûzni a játékokba és ez kurva jó!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Freddycom
én most vagyok a 16. pályán és 21. lvl vagyok.

kipróbáljuk? win7-em van.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Kipörgetve a gamma. Eddig év játéka. Level 18-ig fejlõdtem, öcsém meg level 19 (küldiket koopban csináltuk meg, mind a 19-et, csak õ újra tolt ezt-azt és ezért ért el lényegesen magasabb XP-t).

balee4
durva játék lesz, de ha egy ilyen asztal több 100k, nem hiszem hogy ilyen formában fog megjelenni...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Freddycom
Vmi bug lehet, mert ebben a pillanatban fejeztem be ugyan azt a küldetést, mission completed végszóval.

Freddycom
resurrection indep] szerint így lehet megoldani, h lássanak téges is, mint szerver.

1.) Vezérlõpult -> Windows ttûzfal -> speciális fül -> Hamachi hálózat kijelöl -> ICMP beállítások -> Bejövõ echo(ping) kérés engedélyezése -> OKÉzod!
Ezzel a beállítással már tud téged bárki pingelni!

2.)Vezérlõpult -> Hálózati kapcsolatok -> fennt a menüsoron: "speciális" -> Speciális beállítások... -> a kapcsolatok részben a hamachi sort feltolod a lista tetejére a nyíllal -> OKÉzod és újraindítod a gépet!

ezen kivül max a tüzfalon a hamachit a kivételek közé beteszitek ha nem tette be magátol

Ha vki meg tudná mondani, h Windows 7-en hogyan is van mindez, azt megköszönném.

mrzoltan
A 15.(Thunderbolt) küldetésnél elakadtam,felrobbantottam a generátorokat és kilõttem a maradék SAM,AA,és SZU-kat is és nincs vége...
Láttam még sárga jellel 2 állomást azt is kilõttem gépágyúval mert rakéta nem mérte be de úgy sincs vége és egyedül vagyok a zone-ba és semmi object...
plz help...
Prince23
😄

ToCsEk
höhöh nice vid 😄
ez a videó kb 10évvel ezelõtti társas korszakomat idézi 😄 volt valami ha jól emlékszem sivatagi vihar nevû társasjáték 😄 az is errõl szólt, de utáltam mert haver mindig elvert benne 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

grebber
Off: De most ez a Tom Clancy topik pörög!

Tom Clancy: Ruse, az RTS-ek forradalma

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Akkor 40 a max? ez tuti?

robotnyk
még mindig 40.
Prince23
Ezt jó lenne tudni, de most ostromlom a 31.
már nehezen lehet haladni... minden bizonnyal 35.
Meg lehet nézni, hogy mikortól unlokolnak fel a dolgok a gépekhez. Az is elárulja.

mrzoltan
Hány szint van össz?
Prince23
18+1

robotnyk
19 az epilógussal együtt.
20 küldi van? Mert megcsináltam a 19-est (monarch), de nincsen 20. Valaki azt mondta, hogy 20 pálya van.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

grebber
Huha HawX ozás után a Blazing Angels 2 nagyon nehéz irányítású 😞

Next PC upgrade: 2022

A beállításoknál ott vannak a parancsok. Nálam tökéletesen mûködik, pl. mondom, hogy shot, és már lõ is 😄

pisztácia
Hát ez az... ez így elég hiányos lett..😞
na de mind1, jó játék azért

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

davidka003
Nem volt videó, haragszok is ezért a készítõkre.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

pisztácia
menübe...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Na. És neked a végén volt vmi befejezõ videó? Vagy csak simán kilépettt a menübõl neked is?

macleody
De nem ám. Nézd meg, azt hiszem a beállításoknál ott vannak a lehetõségek.
davidka003
Igen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

pisztácia
Hali!
Valaki végigvitte már ezt a játékot?

Hello! Az lenne a kérdésem, hogy: megnyotam a v-t, és elvileg aktiváltam a voice commandot. Legalább is a nõi hang ezt mondja. Meg is jelent a kis jel a bal felsõ sarokban, viszont én hiába beszélek hogy: attack vagy bármi, nem támadnak. Mit rontok el? Elvileg jó a mikrofonom szóval... Vagy nem azt mondom amit kellene?

Prince23
Talán a nép is segíthetne ez ügyben. Milyen témával legyen kapcsolatban. (gondolkozzunk) 😊

DJ Skyline
milyen kérdésekkel? 😊

Prince23
Helló!
Kéne indítványozni egy szavazást...

Viktorr
Ha leteszem asztalra a játékor,van rá megoldás,hogy vissza is tudjam hozni fagyás nélkül? 😊

DJ Skyline
nem olyan drága az. 😊 szerencsére igen nagy választék van. na mindegy, nem akarok offolni. 😊

Köszönöm, ma nekiugrunk.

Régen én is maketteztem (áltsuli nyolcadik osztály). Ez a játék visszahozta azokat az élményeket. Vettem is 2 modell és makett újságot, majd olvasgatom 😊 (Sajnos a makettezés elképesztõen drága, de régen megengedhettem magamnak pár darabot és nagyon nagy szívvel csináltam meg. Felejthetetlen.)

anno 30-40éve a mig25ösökkel is meg tudták játszani, hogy lehagyták a légvédelmi rakétákat 😊 az sem gyenge repülõ... itt a játékban kicsit lassabb a gép... olvassatok 😊 elfogó vadász pl az sr71 blackbird ellen... a játékban 2000ig alig bírtam felgyorsítani, elvileg pedig 3000fölött is szállhat 😊 régen volt ilyen makettem, csak letörölgették a rakétákat róla :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Tomcsa: túlélték a baráti egységek? És ugye a legvégére hagytátok a "különkerített" részt? Én eddig 3x csináltam azt a pályát (2x single, 1x coop), és megadta mindig.
Peakman: az YF-12-bõl alakították ki késõbb az SR-71-et.
17. pálya, állandóan mission failed.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig letakarítottuk (öcsém és én) az egész bázist (SAmek és tankok), de mindig ezt írja ki.
Már arra gondoltam, hogy másolásvédelem.

De a játék pokolian jó, eddig az év játéka (Drakensang, Mirror's Edge, Endwar elõtt nyert).

a shift a golyószóró ...
való életben a gép neve SR-71 asszem, és tényleg gyorsabb mint a rakéta 😊
robotnyk
40