Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát megvolt a szeszelés 😄
sikerült 7-re teljesen elkészülnöm, még a marhapörkölt is odakozmált egy kicsit 😄DD
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nem nagyon hideg, de még az "elmegy" kategóriába tartozó hõmérsékeltû 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Majd vizsgaidõszak után adok az agysejteknek, addig csak mértékkel 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
tel-aviv az nagy partyhely,úgy hallottam 😊
ReaL MaDRid x siempre
jaj, de keszen voltunk.. 😊
#820: mondtam en meg neked a cseten is, hogy a coldrex csak finom, de annyit er, mint halottnak a honaljcsok 😄 (jo esetben)
tea + jack, jobban leszel egybol (garanciat is vallalok)
nameg már megmondta,hogy nyílt titok 😊
ReaL MaDRid x siempre
legjobb
BUDA > miskolc.
dejó neked én még mindig orvosságot szedek és nem birok inni
akkor már tudjuk miért titkolta <#idiota>#idiota>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
megtaláltam hol laksz😊
nem félsz am.?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
itt kb 10 napja volt hatalmas parade, 60 eves lett az orszag, evidens, hogy unneplunk egy pettyet. tlv-ben volt egy kurva nagy buli, 250 ember egy tengerparti 'kunyhoban'... belepo atszamitva kb 5000huf volt, vagy ennek megfelelo mennyisegu pia. eleg lightosan indult, amig meg nem erkezett a haverom is. (25g) 😄
arra emlekszem, hogy kb 15 meduza csipest kaptam 😄
a tobbi elszallt a fejembol, az eslo 2-3 ora maradt meg, akkor meg ugye semmi komoly nem tortenik...
nyáron havernál volt egy házibuli , 60 ember volt meghívva, de kb csak 50en jött el és a belépõ az volt hogy vagy: 7-8 sör vagy 3-4 bor vagy 1 üveg tömény... és ez a party lesz megismételve holnap 😄 csak most asszem többen fognak eljönni 😄 a party DJ BOBO néven fut 😄
HBD nekijje!!!
----
jah, vegre pentek... durva lesz a mai estem 😄DDD
4 csajos lesz, ebbol harmat en fuztem be meg par napja... nyehehehe
amúgy whiskeymennek szülinapja van azért kérdeztem 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
vidéken adtam fel😄 de Pestre hoztak^^
2 nap PEsti buli egy nap vidéki szülinap, nah ott a homemade piák megültek😄
ketsi alkoholista-.-
gecc ott a földön voltak matracokon ruhástúl stb😊
Én legalább korházi ágyon infuzioval😄 takaroval meg párnával😄