1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
#916 Micsinátá? Ha olya akkó jöhet privibe -
#915 balatonföldváron ittam múlt héten 75,5%-os bacardit, hát nem volt gyenge -
Takezó #914 ilyenkor gyakrabban vall szerelmet az ember:D -
#913 hát most én talán életem legnagyobb hülyeségét.. :S -
#912 nem is 1-et -
#911 És csináltatok már óriási nagy hülyeséget részegen? :S -
#910 Menek vizsgaidőszaki búcsúztatóra, majd mesélek! -
#909 Ha kikap a csapatom, akkor sajna mindentől elmegy a kedvem :P remélem ezért vasárnap örömömben nagyon berúgok :DDD -
#908 én meg a döntőt egy házibuli keretei közt nézem majd :D 40enen leszünk meccs nézés sörrel aztán party meg bemattulás :D
én a helyedben úgycsinálnám mint ahogy én fogom ha nyerünk akkor örömömbe azért , ha vesztünk akkor bánatomban :D
-
#907 most csak 3napra megyünk le, a döntőt ott pont megtudom majd nézni vasárnap este...szombat tuti ivás, vasárnap meg majd eldől.Ha sikerül nyerni, akkor folytatjuk, de ha nem, tuti szar kedvem lesz, akkor nem hiszem h lesz eksön. -
#906 lesz mozitok haverék most jöttek haza és halottam sztorikat :D én meg csüt indulok balcsira :) -
#905 hétvége siófok -
#904 :DDDDDDDDDD -
#903 barm :_SDA:DF:DS:D::SA_D -
#902 _AS:D?ASDASASSA_ -
#901 Panelba, egy kulcs nyitja az összes lépcsőházat, 1l Johnnie után, nekem sikerült a szomszédos lépcsőházba betévednem... Odáig nem volt gond, míg az ajtóba helyeztem a kulcsot... Nem nyitotta a zárat... Utána jött az ajtórugdosás, k*rva anyázás, mikor meghallottam, hogy egy női hang kérdezget, hogy -ki az, ki az?! Erre én még dühösebb lettem, gondoltam –ki a k*rva anyám van a lakásomba... Erős 5 perc után mérgembe kimentem, és akkor esett le, hogy nem jó lépcsőházba mentem be... Azóta gondolom rettegnek a szomszédok... -
#900 rég voltam italos :|
TÉK -
#899 -
Monoton #897 Akk ma Németeknek kell szurkolnod :DDD -
#896 mákos -
horrock #895 hellosztok!
nemeto-ban vok, egy csaladnal de nagyondurva
a csalad adja a cigit, visznek inni, ma meccset nezunk apja hozott sort,mondtak amit kerek vegyem ki a hutobol
sztem szombaton egy eleg eros pialas var ram:D -
#894 ez csak a kezdet ifjú padawan :D -
csgj #893 Múltkor, amikor részeg voltam... azt mondtam, hogy "túlestem a tűzkeresztségen", mire a többiek visszakérdeztek, hogy "szűzkeresztségen?" (nem naon volt minden szavam érthető, meg állandóan nevettem) Erre én: "Nem szűz, hanem TŰŰZ! Mint a láng, ami vörös, narancssárga és sárga színekben pompázik" :S :P Ez tegnap volt btw, és akkor rúgtam be először életemben. Meg kellett ennek is történnie xD -
#892 én is bebasztam de csak lightba 7 sör
" a narkosokra konnygazt dobtak." xDDDDD -
#891 en is voltam,tegnap csoda hogy nem hanytam mert oszevisza zabaltam. Bambuszt,sort,meg meg valami keseru szarast,utana 11korul jottek a rendorok es mindenkit elzavartak, a narkosokra konnygazt dobtak.Fel1 fele mar mindenki elment haza -
#890 gíerekek én most vagyok részeg XD -
extramagascsaj #889 kibaszott nagy a fejed bagoly...és így mondod egy verébnek? -
#888 alkesz :)
ték -
extramagascsaj #887 7 vickikóla, 3 boros -
extramagascsaj #886 [most van illuminált állapotban...] -
#885 jelentkezhetek 5.-nek? :D:D:D:D:D -
#884 jajj geci:D
4srác[abból 3an állandóan]meg 10 csaj.Gyerekek ha ruhán keresztül meglehet húzni valakit akkor sikerült^^
Felmásztam a mekis játszóház tetejére és lehugyoztam mindekit:D
Hazafele Torkunk szakadtából énekeltünk mindent amit tudtunk_D -
Timikecuncika #883 a múltkor, mikor részeg voltam... elmondások szerint ráztam a picsámat és egy dinnyés zöld 20%os alkoholt fogyasztottam ... mámoros állapotomban elmosogattam és a mosogatógépbe is sikerült bepakolnom, anélkül, hogy összetörtem volna bármit is ... :D És a végsőkig kitartottam. Olyan reggel 7 környékén érkeztem haza ... jó volt ;) -
#882 alap :D -
#881 én is ^^ -
extramagascsaj #880 detto... -
#879 Én mamegyek inni majd mesélek:D -
#878 Aha,és ha jték után találkozik veled?:P Aztán jól lelő a g36-osával:| -
#877 de én hiába hívlak :-|
pedig jöhetnél.jössz?
nem.ok :( -
extramagascsaj #876 ha nem hívnak, akkor nem megyek...
(de nyilván amúgy sem mennék...)