1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
#271 most ezen mér kell felkapni a vizet??ha te szented ez raty topik,akkor menj el,vagy nem kell idejönnih...am meg hajrá,nyiss egy hugyozós topikot... -
#270 kit érdekel hogy mit csináltál amikor részeg voltál.. "ki nem volt még részeg?"
büszke lehetsz magadra...
ennyi erővel nyithatunk topicot annak is hogy: " multkor amikor hugyozni voltam" !
-
#269 néha kell az ilyen is -
#268 akkor drogozz ha már nem ihatsz _ASD:A:SD:SA:d -
#267 vagy ha a guminője megcsalja,ezért kijukasztja xd -
#266 húúúdekömíny vagy apukám :) -
extramagascsaj #265 na az már elég szánalmas -
#264 mint pl. téged? -
Monoton #263 -
#262 De van akit a képzeletbeli barátai is kiközösítenek:) -
#261 az az egyenes út a guminő felé fiacskám...én 14 évesen már "eredetivel" nyomtam,nemhogy guminővel xd. -
#260 akarom mondani/irní absinthe -
ba32107 #259 Ezt a kezelőorvosodtól kellene megkérdezni...........jobb esetben magától is elmondja. -
#258 bele kell keverni egy kis apsinthe-t a teájába,vagy milyébe :) -
#257 nem teljesen :) -
karajjj #256 haggyad má, ő kiröhög it mindenkit... :D de még életében nem ivott meg nemis fog egy jódarabig :D -
Csesza #255 semmi, csak besírtam ezen a 12-13 éves vagyoke dolgon meg a többin :D -
#254 1x haverom itatott le,merthogy ha nem iszom meg a tömény royal vodkát,akkor csicska vagyok XDDDDD
(disco fele)
aztán disco wc-ben taccs
bereteszeltem az ajtót(belülröl),és a wc mellett elaludtam :P:)))
arra kelek fel,hogy vmilyen furcsa modon,de kivűlröl a wc-s néni kinyitotta a belülröl bereteszelt ajtót??????
aztán beszól nekem,h mostmááá elég
én meg mondtam neki,h bocsánat h bebasztam :DD
azóta se szeretek annyira inni,hogy hányjak,mert akkor alszok,akkor meg kimaradok az éjj történéseiböl :P -
#253 Na de azért gondolom nem volt teljesen kiütve a csaj. Vagy igen? :) -
Monoton #252 mesélj szabikám :D -
#251 nekem is akkor volt az elso szerelmes ejszakam... :)
de regen is volt az mar... :\ -
#250 13-14 évesen? :) -
Csesza #249 :ASDsdasdasds -
#248 13-.-. -
#247 kérdezd meg anyukádat:D -
karajjj #246 12 évesen öcsém te inkább ne igyál semmit... nem neked való -
#245 Amúgy majd 2010-be balllagok,de nem tudom, hogy fogok ini. Mert én szívbeteg vagyok én nekem nem szabad. Vagy igen, csa mértékkel? -
#244 Én csak alkohol mentes sört szoktam inni. Finom:P. -
#243 azért berúgás meg berúgás között is van különbség, az hogy haverod dani volt és úgy berúgott nem azt jelenti hogy te is úgy néznél ki k.o-n
persze nem bíztatni akarlak hogy rúgjál be, de elsőnek próbáld ki és utána döntsd el hogy akarsz e több olyat vagy sem, lehet hogy tök jól éreznéd magad, sőt sztem tuti, persze ha nem annyit iszol mint haverod, mértékkel... -
#242 asszontam én is,sőt 1. xd -
#241 lol, most veszem eszre, h a topic a nepszeruek koztt dekkol :D
azert ez mar tenyleg gaz :DDDDDDDDDDDD -
extramagascsaj #240 nálam gyanus h nem lesz :(:(:(::(:( nade jövőhéten majd lészen...és akkor lesz ám nemulass :P -
#239 várjuk ikszP -
#238 ma ivászat lesz nálam is,majd mesélek mivolt merre meg ilyesmi :DS_DS_DS_SD -
#237 kocsmaban nem jo lereszegni, max bemelegiteni :)
a pub az mar megint csak mas...
vettem ma 2 aboslut uvehet is (epres + mandarinos)
szepek :P -
#236 voltam már,nem is egyszer de am mi a spanokkal nem nagyon szeretjük a szórakozóhelyeket,mi megszervezzük magunk közt,az egész este vagy lennt az utcán,vagy vkinél lerendezzük magunkat xD. -
karajjj #235 ha ez sok, akkor nézz be egy kocsmába :DDD -
extramagascsaj #234 írja ezt az, akinek whiskeyman a nickje, és a logójában is JD-es üveg dízseleg :D:D:D::D:D:D::D:D:D:D::D:D:D -
#233 pont ezen gondolkoztam én is :DD -
#232 (hogy az ezsgén mennyi alkesz van) ikszD