Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Én nem vagyok olyan balhés, de néhány dolog haveroméktól:
- egész éjjel buszozott, mert mindig elaludt, mikor le kellett volna szállni
- egymás fejére csorgatták a sört a csaposcsaj elõtt
- be akartak törni egy TRAMBULIN-ba
- az apja orra elõtt akart éjjel kidobni egy teljesen friss pizzát, senki sem tudja miért
- kihányt a tetõre
- 6 percet beszélt telefonon egy dániai ismerõsével
- éjjel felhívta a tudakozó pluszt, hogy megkérdezze, melyik oldalon van a máj
Chaos Anno Domini
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
utolsó emlék hogy haverokkal piálunk... következõ dolog hogy 4 óra mulva másik falu discoban kanapén nézek ki fejembõl ... (dehogy miért?)
aztán kiderült hogy még voltunk pár helyen <#buck>#buck>
REAL MADRID
multheten viszont haver szallt el egy pettyet. 😄DDD
nalam kezdtunk inni kack bacsit, majd elmentunk valami koncertre. uj zenekar volt, a mai napig nem tudom, hogyan nevezik magukat, de a koncert kellos kozepen a csapathoz random modon tarsul egy uj enekes is<#idiota>#idiota>
a beteg allat felmaszott es dalolt az egyuttessel. 2 percig birta, utana belatta, hogy ez nem is akkora poen, mint elsore latszott 😄D
a banda meg nem hogy elkuldte volna a francba, inkabb probalt igazodni az utemhez.. eleg kemeny volt 😊
#15: loooooooooool, mi lett a vege?
REAL MADRID
én egyszer így egy cipõmet hagytam el.... rugtam szét a hóembereket erre lerepült , de nagyon leszartam.. mentem tovább zokniba XD aztán vkinek feltünt , és visszamentünk xD
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
REAL MADRID
Kocsmába még motorral ment majd elindult haza motorral, majd bedölt egy árokba onnan meg nemudja hogy jött haza..
Azt másnap felkelt, és gondolt 1 et, hogy kimegy a garázsbamegnézni mi van a motorral...Erre nem volt ott...
Egybõl ment megkeresni a motort..
Valameik kocsmától nem messze egy árokban volt.<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
én régen mindig át akartam változni, vagyis üvöltöttem mint az állat, szomszédok csak az ablakból lestek hogy mivan, persze ezt haverok mondták:/
mostanában csak vandálkodás van sajna, táblakiszedés, gázóra szétverése, telefonfülke darálása:S vmiért mindig felidegesítem magam😞
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Chaos Anno Domini
"yámotááííj" meg mindenféle halandzsát, de örültek nekem😄
en tegnap eleg csunyan elszalltam. ma felkelek, egett a pokol rendesen, gondoltam egy mereszet es kimentem a wc-re.
harom dolog tunt fel:
1: az ajtobol hianyzik egy 15 centis darab
2: a wc uloke teljesen le lett amortizalva
3: kis hanyas darabkak voltak mindehol. (amit meg nem ertek, h miert van 2 meterrel a fejem folott is sok kis ize...)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Belógtunk éjjel a strandra, majd igazoltuk magunkat a rendõröknek (szintén meztelenül)
Egyik barátommal megszeretgettünk egy lányt..
Leégettem a szemhéjamat cigivel.
Most ennyi jutott eszembe :]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
REAL MADRID
- összehánytam magam
- de a legjobb, mikor hazafele elaludtam egy piac parkolójában, és kb reggel 9kor arra ébredtem, hogy egy trabant parkol az arcom mellé és a tata félig undor, félig irigy arcal figyuzta ahogy ébredezem<#idiota>#idiota>
REAL MADRID