Múltkor,amikor részeg voltam..

Oldal 1 / 24Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
jóaz, rá egy sör és mehet a menet tovább <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Volt, vagy két hete 😄 és nem valami szívderítõ érzés, tudva, hogy a szarabbik rész azután jön 😄

Positive Mental Attitude

lol, furcsa hogy itt veled vitáztam 😄 (ha egy picit összegyûrõdött a tippmix szelvény, még akkor is beváltják ? )

volt már olyan veletek, hogy berúgtatok, aludtatok (de rendesen, nem csak ledõlés fél órára) és még másnap is teljesen be voltatok baszva? elég furcsán érzem így magam

OMG <#wilting>
am meg #1191 😊
erieskrisz
A tik sokk helyen tyukot jelent és a gyökérröl minden zöldséges tudni foglya hogy neked fehér répa kell

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

nandorb
te most hülye probálsz lenni? a tik=õket jelent

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

mibõl lenne nagy arcom????
csak elmondtam,nemtom mi ezzel a probléma 😊
bíztos tudsz te is olyat mondani ami nekem lenne fura !<#alien2>
már bocs, de mire van ilyen nagy arcod? tudom hogy mi az a fehérrépa, de még nem hallottam hogy valaki csak simán gyökérnek hívná. (pl Józsi hozz egy gyökeret).

burgonya krumpli?😄
ezt se tudtad?? 😮

gyökér-fehérrépa-petrezselyem??

fehérrépa ,mert olyan mint a répa csak fehér 😄
de alapjáva véve a fehérrépa az egy gyökér hiszen egy gyökeres növény aminek a gyökerét eszed (ok,a zöldjét is) ergo gyökér 😄 na mind1 😄
kicsit messze vagyunk a témától xD
lol, van ahol a fehérrépát gyökérnek hívják ?😄

pff van aki nemtudja,hogy a tik az a tyúk ot jelent tájszólásban?(és nem parasztosan 😄 )tájszólás.

például
van akinek ha azt mondod vegyél gyökeret akkor nemtudja miaz 😄
ha azt mondod fehérrépa akkor meg tudja.
az ország minden részén van különféle tárgyak,állatoka,egyéb dolgok akit kik így kik úgy használnak.
wien südbahnhof viccesebb hidd el 😊

Az mégjobb, amikor vonaton bealszol, azt Hegyeshalomnál ébredsz arra, hogy valaki kopogtatja a vállad:
- Személyigazolványt, útlevelet...

<#nyes>

Scottt
Tegnap/ma hajnalban..
Állítólag kihánytam 1 csikket meg ilyenek.Minden szart összeittam felkavarodott meg minden,de hát ha a 2 legjobb barátomnak 1 napon van a szülinapja belefér😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

89
ja sry... xD
akkor lehetek a barátod erieskrisz?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

MR ME
örülj má vele, ne legyél paraszt!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

89
nacccerû

erieskrisz
Hát én pesti vagyok de vannak vidéken haverok és ha ugy volt hogy diszko felbasztam magam a vonatra egy fél literes fanta meg egy 2dekás vodka azt csá hazafele meg bealudtam vonaton ha nem keltem fel akkjor ugyis jött valaki szolni mindig hogy végálomás jah és pesttölk 70km re jártam dizsibe <#integet2>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Picizöldfül
Gecó,hétvégén megakartam ölni két biciklis postást részegen.."szerencséjük" volt😄

5w0rdf15h
"mezõgazdaságiba jár"

megoldódott a rejtély :ASdadad<#idiota>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

MR ME
😄DDDDD

whiskeyman
Drága kenyér, hogy te milyen egy retardált ostoba fajankó vagy 😞

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

testvérje :ASDasdasdasd

89
hát én befosok <#idiota>
de értsd már meg, hogy tyúk-ot jelent, az hogy mezõgazdaságiba jársz nem jogosít fel arra, hogy idióta legyél

GanXstaZoleeWrk
<#banplz>

GanXstaZolee#2709

hunbasser
mink :_:_:_:_

ReaL MaDRid x siempre

kommersz
oszt tik ma nem mentek inni?
mink tegnap voltunk😄SA

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

GanXstaZoleeWrk
Hajtson? mivel szekérrel vaze? tik beszarok behugyozok tõled rég röhögtem ennyit 😄DD

Segítek: nem hajt hanem vezet, és nem tik hanem ti, és javaslom az általános iskola elsõ 4 osztályának újrajárását helyesírából minimum.

tik áááááá

ilyen ismerõsöm lenne minden tik után vetetnék vele egy sört elég hamar leszokna róla 😄

GanXstaZolee#2709

nandorb
es akkor ha tik megszoktam,mezogazdasgiba jarok nem gimibe meg nemtom en mien elit fasz iskolaba...

hunbasser
hányszor mondjuk még el,hogy a "tik" az a tyúk parasztosan.

ReaL MaDRid x siempre

MR ME
én 1 szót nem szóltam

nandorb
omg tik se tudtok csak a szatokat jartatjatok...

kommersz
irni azt nem tudsz😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

nandorb
Nem szoktam bandázni az nem rám vall, hanem inkább néha kijárok és még jogsim nincs addig nemfogok vezetni,és mivel vannak haverok a városban addig birok náluk egész nyugotan aludni és másnap pihenten vagzis majd birok akkor hajtani.Ha meglesz a jogsim még mielõtt bejönne az új törvény.
Még hozzá tenném azt hogy a haver testvérje kellett volna hogy haza hajtson aki ne ivott de az lelépett elõbb és igy mit csináljon, hát majd haza hajt...

segítek, amit keresel: VESSZÕ (,) ÉKEZET (é,á,ö) MONDATVÉGI ÍRÁSJEL (!.?) + ÉRTELEM, mellesleg miért rontod itt a levegõt? miért nem mész inkább bandázni meg ittasan vezetni? nem vetted észre, hogy nem lát a nép szívesen?

bardocz
Írjál már le egyszer egy kurva mondatot úgy,hogy más is megérti,nem csak te!
MR ME
néha nemértem h mit beszélsz, de sztem más sem...

nandorb
lofaszt nandusz... olyan nickem nincs ez az elso nickem...lol
ez nektek oltas OMFg nem lehet eszre venni hogy ez oltas ez nagyon tanacs adasnak megy...

MR ME
az a legviccesebb h mégcsak észre se veszed h szánalmas vagy és mindenki téged olt, te meg azthiszed h te oltasz minket
NANDUSZ VAGY!

nandorb
nem mented a helyzetet nem segit ez a legjobb forum eddig ahol ennyi gyerekes pofat lattam minden hulyesegre tudtok megoldast...

tik az ólba van

nandorb
uh,de viccesek vagytok hehe,ez a legjobb szorakozo hely meg szivatlak benneteket...1000-el tik meg 10k val nyomjatok a valaszokat es jaccatok a zsenit lol...

hunbasser
uhh,haver,ne csináld már...ha mész bp-re és tudod,hogy inni fogtok,akkor alap,hogy olyan sofõr megy,aki nem fog inni,mindig így szokták megoldani,vagy max alkoholmentes sört iszik,hogy ne legyen az a kilógós feelingje,hogy mindenki sörözik,csak õ nem pl.a másik amit mondtak is,hogy akkor ott lehet aludni... a 3. variációt is mondták,ami pedig az,hogy vonat,jéé,és azon még inni is lehet. egyébként BP-rõl Debrecenbe este,ittasan,kocsival,úgy,hogy még a többiek is óbégatnak annyira be vannak baszva,hát na,ez kb egyenlõ egy öngyilkossággal,Bp Debrecentõl olyan 300 km-re van,tehát vagy vezetsz hót részegen 2 és fél órát(ami hát... elég kockázatos),vagy kicsit megnyomod a tempót az autópályán és másfél óra,de így meg tuti nem érsz haza élve.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nyomassad a történetet,ha van olyan,hátha vicces

ReaL MaDRid x siempre

MR ME
nem kell olyan balfasznak lenni h kocsival jön, ha azzal jön akkor alszik vhol, am a vonatot erre találták ki...

GanXstaZoleeWrk
okoska 1500-3000/fõért max megalszok valahol te banda szánalom, ja hogy erre se futja? akkor nem kell elindulni se. A többi opciót már leírták.

GanXstaZolee#2709

Kandurex
:/ ....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kommersz
vagy alszok a kocsiba te balfasz😄

NEM ISZOL ha tudod hogy autóval vagy, ennyi az egész. miért olyan nehéz ezt megcsinálni?

Oldal 1 / 24Következő →