Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Positive Mental Attitude
am meg #1191 😊
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
csak elmondtam,nemtom mi ezzel a probléma 😊
bíztos tudsz te is olyat mondani ami nekem lenne fura !<#alien2>#alien2>
ezt se tudtad?? 😮
gyökér-fehérrépa-petrezselyem??
fehérrépa ,mert olyan mint a répa csak fehér 😄
de alapjáva véve a fehérrépa az egy gyökér hiszen egy gyökeres növény aminek a gyökerét eszed (ok,a zöldjét is) ergo gyökér 😄 na mind1 😄
kicsit messze vagyunk a témától xD
például
van akinek ha azt mondod vegyél gyökeret akkor nemtudja miaz 😄
ha azt mondod fehérrépa akkor meg tudja.
az ország minden részén van különféle tárgyak,állatoka,egyéb dolgok akit kik így kik úgy használnak.
- Személyigazolványt, útlevelet...
<#nyes>#nyes>
Állítólag kihánytam 1 csikket meg ilyenek.Minden szart összeittam felkavarodott meg minden,de hát ha a 2 legjobb barátomnak 1 napon van a szülinapja belefér😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
akkor lehetek a barátod erieskrisz?
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
megoldódott a rejtély :ASdadad<#idiota>#idiota>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
de értsd már meg, hogy tyúk-ot jelent, az hogy mezõgazdaságiba jársz nem jogosít fel arra, hogy idióta legyél
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
mink tegnap voltunk😄SA
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Segítek: nem hajt hanem vezet, és nem tik hanem ti, és javaslom az általános iskola elsõ 4 osztályának újrajárását helyesírából minimum.
tik áááááá
ilyen ismerõsöm lenne minden tik után vetetnék vele egy sört elég hamar leszokna róla 😄
GanXstaZolee#2709
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Még hozzá tenném azt hogy a haver testvérje kellett volna hogy haza hajtson aki ne ivott de az lelépett elõbb és igy mit csináljon, hát majd haza hajt...
ez nektek oltas OMFg nem lehet eszre venni hogy ez oltas ez nagyon tanacs adasnak megy...
NANDUSZ VAGY!
ReaL MaDRid x siempre
GanXstaZolee#2709