Múltkor,amikor részeg voltam..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ügyes vagy

89
Volt már, hogy azt sem tudtam hogy jutottam haza....az volt a legdurvább...ja és ne igyatok pezsgõt!!! egy éjjel benyomtam egy üveg unicumot, 2 sört, meg 1 liter pezsgõt...másnap meg nem bírtam felemelni a fejem az ágyból<#szomoru1><#whatever>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

😄DD

chelseafan
Nem én vótam<#idiota>

Casillas
sokszor elhangzott már nálunk is:
"többet nem iszok.........de kevesebbet se"

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Én kb 4 évesen nagymuteréknál ittam egy nyelet páleszt és kinyitottam az ablakot és orditottam vagy 10 percig hogy :"Ittam pálinkát,Ittam pálinkát xD"

ez áll az elsõhelyen bravó

Sadist
Segítség, lehugyoz a faj!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lol idióta állapot😄.nem csoda hogy én még sosem voltam ilyen szar állapotban<#vigyor>

na errõl meg az jutott eszembe, hogy spanom enyhén illuminált állapotban úgy gondolta, hogy még jó lenne szívni egy kicsit...jó is volt biztos...mert azt hallucinálta, hogy egy fa kergeti <#hehe><#hehe><#hehe>

Brolly
még adjál neki tippeket😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

ne szarjál be...nem szegedi vagyok

Skynet723
cask nem tisza-gyöngye 😮

mert beszarok ha szegedi vagy 😄

dogfish
ejnye fiacskam...
nem az a buli a dologban, h ki mennyit tud inni, vagy mit. nem, nem. vannak bezony vicces storyk is, ellenben az kevesse erdkefeszito, h ki mit csinalt hugyozas kozben.

leulhetsz, egyes
gameplusz
+fav

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Rockynhooo
Haverom meg berakta a a hûtõbe a TV-t meg minden elektronikus tárgyat amit talált 😄
reggel kérdezem hova lett a TV??
õõ asszem azt épp hûtöm xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
lol még írta is ,hogy szégyelli magát és többet nem akar inni , nem mintha büszke lenne magára -.-'

fanka93
azok a jók <#pias><#pias><#idiota>

Picizöldfül
kedvemre való topik,szokásos közhely duma lesz:ha elkezdenék mesélni másnap délbe tudnám befejezni😊

na de egyet így kezdésnek:tavaly nyáron nagy baráti társasággal szülinapi buli egy nyaralóba,az még megvan hogy kellõ mennyiségû viszki+sör+atom kerás cigik után táncolok a hangfalnál,aztán már csak annyi hogy 3 játékbabával átkarolva ébredezek másnap délben,mellettem mindenki földön és káosz a fejekben...

N o N a m e
<#action><#idiota>
fanka93
most ezen mér kell felkapni a vizet??ha te szented ez raty topik,akkor menj el,vagy nem kell idejönnih...am meg hajrá,nyiss egy hugyozós topikot...

zmeor
kit érdekel hogy mit csináltál amikor részeg voltál.. "ki nem volt még részeg?"

büszke lehetsz magadra...
ennyi erõvel nyithatunk topicot annak is hogy: " multkor amikor hugyozni voltam" !

leszarom a konfigod...

fanka93
néha kell az ilyen is<#wave>

Rockynhooo
akkor drogozz ha már nem ihatsz _ASD:A:SD:SA:d

fanka93
vagy ha a guminõje megcsalja,ezért kijukasztja xd

Mor3llo
húúúdekömíny vagy apukám 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

na az már elég szánalmas

fanka93
mint pl. téged? <#idiota><#zavart2>

<#idiota>

REAL MADRID

Count Adyn
De van akit a képzeletbeli barátai is kiközösítenek😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

fanka93
az az egyenes út a guminõ felé fiacskám...én 14 évesen már "eredetivel" nyomtam,nemhogy guminõvel xd.

Tarajos Sül
akarom mondani/irní absinthe
Ezt a kezelõorvosodtól kellene megkérdezni...........jobb esetben magától is elmondja.

Tarajos Sül
bele kell keverni egy kis apsinthe-t a teájába,vagy milyébe 😊
dogfish
nem teljesen 😊
haggyad má, õ kiröhög it mindenkit... 😄 de még életében nem ivott meg nemis fog egy jódarabig 😄
semmi, csak besírtam ezen a 12-13 éves vagyoke dolgon meg a többin 😄

Tarajos Sül
1x haverom itatott le,merthogy ha nem iszom meg a tömény royal vodkát,akkor csicska vagyok XDDDDD
(disco fele)
aztán disco wc-ben taccs
bereteszeltem az ajtót(belülröl),és a wc mellett elaludtam 😛😊))
arra kelek fel,hogy vmilyen furcsa modon,de kivûlröl a wc-s néni kinyitotta a belülröl bereteszelt ajtót??????
aztán beszól nekem,h mostmááá elég
én meg mondtam neki,h bocsánat h bebasztam 😄D

azóta se szeretek annyira inni,hogy hányjak,mert akkor alszok,akkor meg kimaradok az éjj történéseiböl 😛
Tigristank
Na de azért gondolom nem volt teljesen kiütve a csaj. Vagy igen? 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

mesélj szabikám 😄

REAL MADRID

dogfish
nekem is akkor volt az elso szerelmes ejszakam... 😊
de regen is volt az mar... :\
Tigristank
13-14 évesen? 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

:ASDsdasdasds

mama2
13-.-.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Brolly
kérdezd meg anyukádat😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

12 évesen öcsém te inkább ne igyál semmit... nem neked való
mama2
Amúgy majd 2010-be balllagok,de nem tudom, hogy fogok ini. Mert én szívbeteg vagyok én nekem nem szabad. Vagy igen, csa mértékkel?

mama2
Én csak alkohol mentes sört szoktam inni. Finom😛.

Brolly
azért berúgás meg berúgás között is van különbség, az hogy haverod dani volt és úgy berúgott nem azt jelenti hogy te is úgy néznél ki k.o-n
persze nem bíztatni akarlak hogy rúgjál be, de elsõnek próbáld ki és utána döntsd el hogy akarsz e több olyat vagy sem, lehet hogy tök jól éreznéd magad, sõt sztem tuti, persze ha nem annyit iszol mint haverod, mértékkel...

fanka93
asszontam én is,sõt 1. xd