1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
#474 hubi -
karajjj #473 a cherry női pia, sör meg itt nemvolt :D 18. szülinapot Johnnie bácsival ünnepeltünk... -
#472 se Cherry se Sör? Gyerek, gyerek, van még mit tanulnod:DDDD -
#471 a whiskyt én sem szeretem(lehet kövezni),de a hubi egyszerűen zseniális nedű :) -
#470 egyiket jobban utálom mint a másikat :D bár a múltkor Hubibol sikerült becsiccsenteni xd -
#469 red label-t még nem ittam,igy nem tudok ilyet mondani: "biztos jó lehet" :D -
karajjj #468 na akkor én se maradjak már ki...
-
#467 ok
-
extramagascsaj #466 jah...nem ide...majd inkább msn-en, ok? -
#465 tegyel -
extramagascsaj #464 nekem is nagyon tetszett ott...majd mutatok egy-két képet, ha érdekel ;) -
#463 aham cool 5napot votam tavol -
extramagascsaj #462 akkor jól érezted magad.. helyes -
#461 olvastam -.-
venni kéne a poént -
#460 irtam szepen hogy ne a datumot nezzetek -
#459 ezek nalam disznek vannak de ittam ottan delelott akkor delutan hetkor mentunk a hotelba es este 9-11korul meg discoban jartam. -
#458 a jövőben jártál -
extramagascsaj #457 na és mit csináltál azután, miután ezeket megittad? -
de ne a datumot nezzetek mert nem alitottam be jo -
#455 -
#454 -
#453 :DDD -
#452 -
#451 loááál -
#450 Elkezdtük a mai alapozást
Saját készítésű buliplakát:
-
#449 komolyabb mennyiség után érezhető egyébként, nekem is volt már -
#448 :)))))
kaptal a fejedre? -
#447 Mi lett a vége(: -
#446 akkor lehet elsőnek neked is rossz volt az íze,csak már hozzászoktál
pl azt is halottam,hogy ha a fütyülös leér a gyomorba akkor "égheti",de nállam semmi ilyesmi -
horrock #445 nem tom, nekem ízlik a hubi, nem véletlen viszünk4 üveget oszt. kirándulásra:D -
#444 én most is be vagyok rúgva... betonoztam a kerítés alapját, a szomszéd meg áthívott borozni/ + vittem a saját házi boromat is kóstolni/...
most alhatok kint a melléképület konyhájában, mert a házból ki vagyok tiltva... -
#443 tekila a legjobb,számba tartom fél percig ha kell,és mé hatásos is:) -
#442 sztem ez mindenkinél attól függ,ki hogy van hozzászokva a piákhoz :D
ha legelsőnek annyi piát ittam volna meg,amennyit most hétvégén,biztos kihánytam volna ellentétben hétvégével
ha én belekortyolok a cherry garrone-ba akkor azt mondom fain ize van,de nem erős
viszont a hubinál alig tudom lenyelni,olyan sz*r ize van,viszont hatásos :) -
#441 mi aszem lyat ittunk mozi előtt 4-en egy üveggel gyorsan,kb mindenki inkább kihányta volna:DD úgyhogy semmi szédülés nem volt -
#440 A cherry-s garrone-t én is szeretem :)))
Egyszer megkostoltam,és rögtön rájöttem,h nem rossz pia,de azóta se veszünk,mert inkább "ütösebb" piára vágyunk,ha megyünk vhová
húsvétkor pl ittam is belölle,nem is keveset :D -
#439 szokásom ittasan elaludni. eddigi egyik legdurvább amikor reggel 8-kor keltem fel, az amúgy 2-kor záró szórakozó egységben. a kellemetlen az volt, hogy anyám hívására. kérdezte hol vagyok, én meg azt hittem pesten (vidéki vagyok), hatalmas ordibálás, hogy hogy mentem fel, mi a tökömet csinálok és hogy azonnal indulnak értem és szét leszek csapva.
a legjobb, hogy annyira mélyen aludtam, hogy nem tudtak felkelteni, így hogy ne hagyjanak egyedül a tulaj is ott aludt a mellettem lévő kanapén. -
#438 na, bennem van a szalonspicc: egy üveg Garrone CHerry (kedvencem, mindenek felett, ámen), meg 3 soproni. jól érzem magam, na:D -
#437 jobban szeretek az agyamban. :)
de az a vicces, h ismernek a kornyeken. a szomszed neni odavonszolaja magat es kerdezi, hogy minden enndben van-e :D
mondtam neki, h egy kv sokat lenditene a dolgon, mire kozolte, h nem all modjaban :DDD meg komolyan is vette... -
karajjj #436 jááááá az a legjobb, mikor kint ébredsz... :DDD -
#435 nekem is sikerult a buli... vodka, vodka, vodka, meg egy petty vodka :D
egy padon ebredtem delben a lakasomtol nem messze...