Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"többet nem iszok.........de kevesebbet se"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
nem az a buli a dologban, h ki mennyit tud inni, vagy mit. nem, nem. vannak bezony vicces storyk is, ellenben az kevesse erdkefeszito, h ki mit csinalt hugyozas kozben.
leulhetsz, egyes
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
reggel kérdezem hova lett a TV??
õõ asszem azt épp hûtöm xD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
na de egyet így kezdésnek:tavaly nyáron nagy baráti társasággal szülinapi buli egy nyaralóba,az még megvan hogy kellõ mennyiségû viszki+sör+atom kerás cigik után táncolok a hangfalnál,aztán már csak annyi hogy 3 játékbabával átkarolva ébredezek másnap délben,mellettem mindenki földön és káosz a fejekben...
büszke lehetsz magadra...
ennyi erõvel nyithatunk topicot annak is hogy: " multkor amikor hugyozni voltam" !
leszarom a konfigod...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
REAL MADRID
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(disco fele)
aztán disco wc-ben taccs
bereteszeltem az ajtót(belülröl),és a wc mellett elaludtam 😛😊))
arra kelek fel,hogy vmilyen furcsa modon,de kivûlröl a wc-s néni kinyitotta a belülröl bereteszelt ajtót??????
aztán beszól nekem,h mostmááá elég
én meg mondtam neki,h bocsánat h bebasztam 😄D
azóta se szeretek annyira inni,hogy hányjak,mert akkor alszok,akkor meg kimaradok az éjj történéseiböl 😛
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
REAL MADRID
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
persze nem bíztatni akarlak hogy rúgjál be, de elsõnek próbáld ki és utána döntsd el hogy akarsz e több olyat vagy sem, lehet hogy tök jól éreznéd magad, sõt sztem tuti, persze ha nem annyit iszol mint haverod, mértékkel...