Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
mellesleg meg is érdemli, aki bogyózik :@
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kimosták a gyomromat meg folyadékpótlás volt.
Végighánytam az éjszakát.
De aki mellettem volt lekötözve, az meg speedezet és ráivott és kajak kész volt, full agressziv meg minden.
Elszakitotta a jobb lábát lekötõ kötelet elkezdett ordibálni bejött a nõvér, megrugta, erre bejött a nagy kopasz állat és belevágott mi injekciót a combjába acsávónak és 2 mp alatt KO😄
bár én sem próbálnám ki 😛
unókatesomat fütyülös ütötte ki de nagyon 😊
kb fél üveg,ami benne volt(kisérõvel,töményen mindeggy...😊
kb 3-4 utcányira otthontol egy játszótérre vittük ki a piát,városban megvettük,és itt megittuk
aztán tankoltunk
mendegélünk mindenfelé haverokhoz,ismikhez stb
unokatesom addig k.o. lett hugyozni nem tudott állva,ugy kellett átkarolni,hogy el ne dölljön 😊
igaz 3-4 utca,de otthonig is el kelett vhogy vinni
foghattuk volna a kezét is,a lábát meg "huzhattuk" volna a földön,de inkább 4 srác 2 láb,2 kéz
elosztottuk 😄
és mit csinálnak veled bent? megfürdetnek meg kimossák a gyomrod?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
2. alkalomtól 14ezer egy látogatás
annyi sufnipiát még nem láttam:S
sõt nem is ittam😊
csak, hogy én se maradjak ki:
2 éve nyáron egy elég szép buli sorozatba csöppentem, csütörtök szülinapi buli(nagyon részeg), péntek party(nagyon részeg), szombat házibuli vidéken(KO.)
Éjfélig minden mozzanatra emlékszem, aztán filnmszakadás.
Ébredés egy kórterembe, tõlem jobbra egy lekötözött férfi ordít, balra egy srác ruhába alszik. Jobb karba infuzió, tök pucéran.
Bejön egy nagydarab kopasz ápoló. Kérdezem hol vagyok, mert befostam, hogy vmi vidéki korházba és haza se tudok menni. Kiderült Pesten vagyok, detoxikálóba, mentõ hozott be. Mondom azta, mikor mehetek haza. Mondták mivel még nem vagyok 18 ezért szülõnek kell értemjönni...
Felhivom fateromat, mondom szeva korházba vagyok, jólenne ha értemjönnél... Hazamentem és még 1 hétig fetrengtem...
Azóta ne mbasztam be, sõt inni is csak ovatosan.
REAL MADRID
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
amúgy minden sör vizezett, mert a sörben van víz -.-
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
magyar sörök közül: dreher a legjobb, többi (ászok,soproni...) elmegy
külföldiek közül: Becks, pilsner, löwenbrau, meg a többi 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
az sem jó,ha olyan,mint a hugy,meg az sem,ha olyan,mint a fagyi
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
bár,úgy is kérdezhettem volna,hogy "minek iszol azt, ha ihatnál normálisat is?"
kevés benne az alkohol,nem hinném,hogy nagy kárt okozna.
melyik a legjobb sör? (amstel)
igya le magát a sárga földig, úgy h mozdulni se tudjon...nyugodtan...csak utána ne üljön volán mögé
<#taps>#taps><#taps>#taps><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
az csak a szerencsén múlott, nem is kell ezt kimagyaráznod, teljesen felesleges...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Magyarázd ezt azoknak a f_szoknak, akik piásan ártatlanokat ölnek meg...
http://goo.gl/gd6Zi5
Olvasgattam itt az irományomra a reakciókat, ezekre reagálnék:
1. A hevrjaim nem tahók, szvsz nem okoztak mégcsak egy kiskutyának se kárt azzal, hogy részegen vezettek, persze ez nem azt jelenti, hogy egyetértenék azzal, hogy ittasan vezetni, jó ---> sõt épp ellenkezõleg.
2. Lassan 3 éve van jogsim és életemben nem vezettem még részegen (egyébként ezen okból kifolyólag lassan 3 éve nem voltam részeg se)
3. Az estet kb 16 éves koromban történt (7-8 éve) ---> fiatalság bolondság, mégegyszer tuti nem ülnék be részeg mellé...
4. Azért jónéhány olyan dolog van, ami "nagyobb bunkóság", mint az ittas vezetés
5. Nagyon jó a topik, jókat vigadok rajta
6. Csak egy haverom vezet ittasan, és a jogsiját már 2szer elis vették,szted hatott vmit?
7. Még egyszer hangsúlyozom, NEM értek egyet az ittas vezetéssel!!
Máskor egymással bírkóztunk, hogy én iszom meg a maradék pálinkát neked nemszabad te túl ko vagy hozzá.Én ittam meg😊
Villamoson biciklizés,székrõl leesés.
Egyszer átúsztam egy úton(Azt hittem folyó)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol