Múltkor,amikor részeg voltam..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huhhh bele se merek gondolni😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mor3llo
egészségére 😄DDDDDDDD milyen állapotok lehetnek a detoxban mondjuk jan. 1-jén ? 😛😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tarajos Sül
XDDD
akkor õt biztos elfelejtették kezelni 😄D
ehh......hogy nem lehet tudni, hogy hol a határ?

Másik srác meg egyszercsak felállt lehugyozta a szembe lévõ ágyat, utána meg belefeküdt és elaludt😄DDDDD

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Tarajos Sül
+ fav topik 😉)
Mor3llo
<#idiota><#idiota><#idiota>
mellesleg meg is érdemli, aki bogyózik :@

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

háát, azt csak az orvos elmondása alapján:

Kimosták a gyomromat meg folyadékpótlás volt.
Végighánytam az éjszakát.

De aki mellettem volt lekötözve, az meg speedezet és ráivott és kajak kész volt, full agressziv meg minden.
Elszakitotta a jobb lábát lekötõ kötelet elkezdett ordibálni bejött a nõvér, megrugta, erre bejött a nagy kopasz állat és belevágott mi injekciót a combjába acsávónak és 2 mp alatt KO😄

fanka93
ismerõs :SSSSS

Tarajos Sül
jóóóféle 😊)
bár én sem próbálnám ki 😛

unókatesomat fütyülös ütötte ki de nagyon 😊
kb fél üveg,ami benne volt(kisérõvel,töményen mindeggy...😊
kb 3-4 utcányira otthontol egy játszótérre vittük ki a piát,városban megvettük,és itt megittuk
aztán tankoltunk
mendegélünk mindenfelé haverokhoz,ismikhez stb
unokatesom addig k.o. lett hugyozni nem tudott állva,ugy kellett átkarolni,hogy el ne dölljön 😊
igaz 3-4 utca,de otthonig is el kelett vhogy vinni
foghattuk volna a kezét is,a lábát meg "huzhattuk" volna a földön,de inkább 4 srác 2 láb,2 kéz

elosztottuk 😄
mama2
ÚÚÚ durva😮

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Rockynhooo
tudom van itthon is bõven belõle 😄DDDDDDDDDDddddd

és mit csinálnak veled bent? megfürdetnek meg kimossák a gyomrod?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Jah és tévhit, hogy az elsõ detoxért fizetni kell😊
2. alkalomtól 14ezer egy látogatás

én még mindig a vidéki cimkézetlen üvegeknek teszem be a hanyatlást😊
annyi sufnipiát még nem láttam:S
sõt nem is ittam😊

Rockynhooo
na ez az amit én elakarok kerülni 😄

Coronita beszt😊 Dreher, Ászok-mászok

csak, hogy én se maradjak ki:

2 éve nyáron egy elég szép buli sorozatba csöppentem, csütörtök szülinapi buli(nagyon részeg), péntek party(nagyon részeg), szombat házibuli vidéken(KO.)
Éjfélig minden mozzanatra emlékszem, aztán filnmszakadás.
Ébredés egy kórterembe, tõlem jobbra egy lekötözött férfi ordít, balra egy srác ruhába alszik. Jobb karba infuzió, tök pucéran.
Bejön egy nagydarab kopasz ápoló. Kérdezem hol vagyok, mert befostam, hogy vmi vidéki korházba és haza se tudok menni. Kiderült Pesten vagyok, detoxikálóba, mentõ hozott be. Mondom azta, mikor mehetek haza. Mondták mivel még nem vagyok 18 ezért szülõnek kell értemjönni...
Felhivom fateromat, mondom szeva korházba vagyok, jólenne ha értemjönnél... Hazamentem és még 1 hétig fetrengtem...

Azóta ne mbasztam be, sõt inni is csak ovatosan.

heineken 😛

hunbasser
"borsodi,kõbányai" :SSSSSSSSSSSSS

ReaL MaDRid x siempre

SMACKDOWN18
Tuborg

Dave00
Coronita a legjobb citrommal<#nevetes1>

Rockynhooo
Fradi sör <#idiota>

tesco sör 😄DDDD azabeszt 😄

REAL MADRID

bens
ittál már bucklert? jobb mint a legtöbb alkoholos, és nem csak sztem.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
kõbányai a legjobb.
amúgy minden sör vizezett, mert a sörben van víz -.-

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Bandee1987
lóbányai suxxx
magyar sörök közül: dreher a legjobb, többi (ászok,soproni...) elmegy
külföldiek közül: Becks, pilsner, löwenbrau, meg a többi 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

fanka93
én meg azt mondom,hogy nyáron, a 40 fokban a legjobb a strandon a jéghideg sör😊😊

pontosan.
az sem jó,ha olyan,mint a hugy,meg az sem,ha olyan,mint a fagyi

Tarajos Sül
akkor már inkább közepes legyen!!!
ne legyen meleg,de nagyon hideg sem!
"hüvõs"
Brolly
<#eljen>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Tigristank
Lényeg, hogy hideg legyen. <#zavart1>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Rockynhooo
szerintem sem yo, és csak nagy vonalakban hasonlít a sör ízéhez.

Mor3llo
kõbányai az vizezett szar

az alkoholmentes sör szar és egyáltalán nincs rendes söríze szerintem

fanka93
heineken
borsodi,kõbányai 😛

de tõle, aki 12 éves.
bár,úgy is kérdezhettem volna,hogy "minek iszol azt, ha ihatnál normálisat is?"
kevés benne az alkohol,nem hinném,hogy nagy kárt okozna.
melyik a legjobb sör? (amstel)

Rockynhooo
azt kérdezted az alkoholmentes sörnek mi értelme van...

aki vezet, az ne igyon szeszt -.- ennyi
igya le magát a sárga földig, úgy h mozdulni se tudjon...nyugodtan...csak utána ne üljön volán mögé

mama2 12 éves,szerintem nem megy vezetni...

Rockynhooo
mondjuk aki vezet de szereti a sör ízét annak yo ...

de annak mi értelme van? azt terhes nõk isszák-.-

Lehet, hogy akkor épp nem történt baj, de történhetett volna. És ha jól emlékszem, kidöntöttetek pár útjelzõ bólyát, vagy mit.........ez is károkozás....

"Egyszer átúsztam egy úton(Azt hittem folyó)"
<#taps><#taps><#nyes><#nyes><#nyes>

fifi
"szvsz nem okoztak mégcsak egy kiskutyának se kárt azzal, hogy részegen vezettek"
az csak a szerencsén múlott, nem is kell ezt kimagyaráznod, teljesen felesleges...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

myl0
Már miért szarnám le? Ha leszarnám én is piásan vezetnék, mint sajnos elég sok soffõr...
Magyarázd ezt azoknak a f_szoknak, akik piásan ártatlanokat ölnek meg...

[HUN]FaTaL
Nem értesz egyet de leszarod az egészet. Úgy látszik jónéhány ember nem fogja fel hogy a közlekedés nem nfs....

http://goo.gl/gd6Zi5

myl0
Hali!
Olvasgattam itt az irományomra a reakciókat, ezekre reagálnék:
1. A hevrjaim nem tahók, szvsz nem okoztak mégcsak egy kiskutyának se kárt azzal, hogy részegen vezettek, persze ez nem azt jelenti, hogy egyetértenék azzal, hogy ittasan vezetni, jó ---> sõt épp ellenkezõleg.
2. Lassan 3 éve van jogsim és életemben nem vezettem még részegen (egyébként ezen okból kifolyólag lassan 3 éve nem voltam részeg se)
3. Az estet kb 16 éves koromban történt (7-8 éve) ---> fiatalság bolondság, mégegyszer tuti nem ülnék be részeg mellé...
4. Azért jónéhány olyan dolog van, ami "nagyobb bunkóság", mint az ittas vezetés
5. Nagyon jó a topik, jókat vigadok rajta
6. Csak egy haverom vezet ittasan, és a jogsiját már 2szer elis vették,szted hatott vmit?
7. Még egyszer hangsúlyozom, NEM értek egyet az ittas vezetéssel!!

Scottt
Egyszer miután kellemesen kirelaxáltam magam az út közepén.Elindultunk<4en húztak én csak vihorásztam összevissza>,hogy megyünk haza útközbe elhaladtunk az álllatkert mellett.Én meg mindenáron bemásztam volna má' kb a kerités felén jártam amiko a többieknek leesettm, hogy nem vagyk ottnagy nehezen lerángattak.Megyünk tovább befagyott tó mindenki mondta óvatosan beszakad.Én leakartam köpni a tavat aki beszólt.Csak túlnagy lett a lendület és egy fejessel érkeztem.Kirángattak nagy nehezen, mire hazaértem kopogtatni lehetett a farmerom úgy megfagyott:/

Máskor egymással bírkóztunk, hogy én iszom meg a maradék pálinkát neked nemszabad te túl ko vagy hozzá.Én ittam meg😊

Villamoson biciklizés,székrõl leesés.
Egyszer átúsztam egy úton(Azt hittem folyó)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

na én meg nemsokára indulok a sok illuminált ember közé<#pias><#hehe>

89
Pedig direkt "egybubisat" vettem <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Trisztin
biztos a sok bubi 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören