1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
#514 vodkamartini? :O :D ki kell,hogy próbáljam :D -
extramagascsaj #513 vodka martinivel is fincsi, meg lime-mal se rossz a :) -
#512 hát én még boltban nem láttam,inkább italkereskedésekben lehet ilyet venni. -
#511 tonikot csak vodkával szoktam inni -
#510 nem iszom,régebben ittam egy-két házibuliban és tudom,hogy milyen :)
Hunbasser
azt a két absinthe félét árulják is a boltokban?
én még nem találkoztam vele :) -
gyuri12 #509 gin tonic dá beszt
kedvencem -
#508 ha gin, akkor gimlet :)
recipe ;) -
karajjj #507 én eddig vagy 3 féle gint ittam már, de mind fenyőfa illatú volt :D
meg olyan az íze, mitha a karácsonyfát szopogatnám... -
#506 milyen gin volt az? mert akkor messzire elkerülöm :DD
Gin-tonicot valaki? Vagy itt is mindenki tonikellenes? :S -
BlackCat #505 multkor, amikor reszeg voltam, nem birtam leulni, mert akkor rosszul ereztem magam...es akkorat tancoltam, mint a haz!!! :) Nagyon jol ereztem magam, de egyszer majdnem atfordultam a korlaton a nagy lendulet kozepette es egyszer le is terdeltem, de szexin kigyozva felalltam, mintha a tanc eleme lett volna....huuu, de eges volt :D -
karajjj #504 asztem az a gin :DDDD -
extramagascsaj #503 nekem se az abszint, se a becherovka nem volt olyan kimondottan jó...ha már iszok,olyat iszok, ami ízlik is... :) -
#502 hogy felre ertess ne essen, a becherovkat nem vettem ott mert kesson jutott esszembe meg utana mar nem nagyon erdekelt az volt a fo hogy vettem 8db krusevicet 4kulonbozo sort -
#501 abszintre gondolok ebben a koktelnal -
#500 jah , mentha , fahéj, fenyő keverék kb így tudnám jellemezni :) -
#499 tudom ittam coctailbe keverve ha halotad mar Rainbow the fire ezt a koktailt megittam es tobbet nem is akartam az este de nem fogott meg egyaltalan csak amikor nyeltem le akkor nagyon csipta a nyelvem meg a torkom -
#498 becherovka íze? mintha leszopnál egy fenyőfát. -
#497 mien izo volt nekem aztmondtak hogy menta fele ize van most hogy mennyire igaz -
extramagascsaj #496 jah...abszint sem kimondottan fincsi...de azt nem is az ízéért szokás inni...hanem mert üt mint az állllllat -
extramagascsaj #495 Becherovka nem fincsie...túl keserű... :/
amúgy 43%-os -
#494 Becherovka sztem kurva yo :D 35-38% körül van ... nem lehet elmondani az ízét ,hogy milyen , fenyős,fahéjas :D meg kell kóstolni ;)
Abszintről meg nem tok nyilatkozni xD egyer ittam elég is volt :) -
#493 mien izuek azok az abszintek???
meg ha valaki ivott mar becherovkat amit cseheknel lehet talalni akor mondja el mien annak az ize meg hany % alkohol van benne -
Csesza #492 fúúneismond :D
nagyfateré már rendesen méreg xd - meg a szerb házipálinka - életemben nem ittam ennyire ütőset :S -
Csesza #491 haverom vagy :D
bár ha lehet akkor Soproni-t iszok :)
de ha tényleg olyan helyen vagyok és van is nálam elég kess akkor jöhet a zlatyi :) -
#490 húpazze
denagyon bebaszta,m :SDSSSSSSSSS -
#489 vagy ilyen
-
#488 az is yöhet :D csak volt már vele pár rossz élményem xD bár yo is :) -
#487 akkor már 70%-os házipálinka:) -
nekem ez így egybe a 2 kedvenc pia :) -
#485 Sör és jóféle Pálesz haveri összeröffenésen a legjobb :D:D -
#484 legjobb kombó a Sör és a jóféle Pálesz... :) Igazi mézes fütyülős beszttt ^^ -
extramagascsaj #483 a cherry egyébként őszilével jóa -
#482 Azt soha nem értettem, h ezeket a gyógynövényes italokat, hogy lehet meginni??? :D A másik halálom a Cherry, oszt. kiránduláson csajok keverték kólával, belekóstoltam, hú bmeg folyékony PVC....
Régen sg-n olvastam egy sztorit és csont ugyanez történt velünk is:
Másik oszt. kir., haver filmszakadásig itta magát, és persze, h az ofő előtt kellett egy hatalmasat okádnia... xD Mondta, h vigyük a fürdőbe. OK, be zuhany alá, mongya haver: Min ree---eeebn vann. Ja persze :P
Erősködött,h tényleg, erre másik bebaszott haver meg elkezdi osztani az észt, h a piros a meleg a kék a hideg.... -
#481 hubit még nem ittam, red label rulez:) -
#480 ha nem ízlik akkor miért iszod ? :)
kiteszed a drága piát -
Csesza #479 csakis a bubis :) -
karajjj #478 igyál vizet -
Csesza #477 szar mind a 2 -.- -
#476 de attól függetlneül nem izlik >:) -
#475 :DDDD
én hubit ittam,mikor 2 csajt elkisértünk a discoba(vonattal) :D,mi meg jöttünk volna vissza,de vonat sehol,csak másik irányba
betankoltam belölle kólával,de mire vonattal felértünk a másikirányban lévő eggyik állomásra,addig betett,és állomáson kidobtam
aztán haveroknak szólt a forgalmista,h vigyenek a wc közelébe,ha felszállok a vonatra,de hiába közel a wc XDDD
addig se tudtam elmenni(a székről a wc-be)
aztán átmentem vhogy a másik székhez,h ne azt hidjék,h én rondítottam oda :D,aztán aludtam is :D
másnap kiderült,hogy 2 vagonnal alrébb száltam le,mint ahol felszáltam
de hogy hogy tudtam ilyen sokat "elmozdulni"? :)