1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
#554 én nem tartom olyan viccesnek :DD
[kubai tanár tanítja és nehezen érteni a beszédét] -
#553 haaahhahha -
extramagascsaj #552 nekem jóa a heineken...ohh...hozok vaníliás,mogyorós jégkrémet:P -
#551 jaj :SS
[Java programozást tanul...illetve tanítják] -
#550 :OOOOO -
#549 sosenem -
#548 es most jon a java :)
csinalok milkshake-et. karamell fagyibol :))) -
#547 a stella job erre az esetre, vagy a kaiser :) -
extramagascsaj #546 hát vhogy ezt most meg is tudom érteni...de azért unicummal nem öblítenék vbk-át...pfáááj...
én ha többet iszok mint kell...akkor a végére kérek egy heinekent,és 1órán keresztül nyalogatom :D -
#545 gömbkóla = unicum (amikor nagyon nem szeretek, de muszáj volt inni :SSS) -
extramagascsaj #544 gömbkóla? azmiaz?
4 liter? úristen...az azért emberes...és nem látod vörös színben a világot? :D -
#543 na ezaz amire nem emlékszek :SSSS
letoltam vagy 4 liter vbk-t, meg 2 deci gömbkólát -
extramagascsaj #542 jóbepasztál hallode... :D:D:D
voltál fent sg-én...beírtál chatre..én meg mondtam, h menjél aludni, mert innen érzem a piaszagot...Te meg mondtad, h jóvan, jó8...mész vissza mulatni :D:D:D -
#541 ??? -
#540 :)
jol vagyok -
extramagascsaj #539 #537 hazudik...mert volt fent sg-én közbe ez a kocka...és utána ment vissza piálni -
extramagascsaj #538 bazz...ezt benéztem...a virrasztós topikkal kicsit... ehh
egyébként nékem semmi különös nem volt...rohatt egy napom volt...
bementem suliba órára, és mondja két csoportársam,h zh.Mondom mi a fasz van?Akkor mondom pápá.Mentem a buszhoz.Na igen. Azt lekéstem, aztán jó mondom a vonat. Mindig a bal 1-es vágányról indul, ezért mentem oda. Felszállok...várok fél órát...nem igaz,h nem indul el.Elindul. Nyugisan olvasgatok.Aztán kinézek az ablakon: Zagyvarékas. Na mondom bajság van. Újszásznál le a vonatról, vissza Szolnokra... ott 1,5 óra várakozás a kocsmában, mert az mégis jobb,mint a váróterem a csövesekkel...éshát lecsusszant közben 3kicsi,meg 1 nagy dzsekkóla -
#537 kari napok voltak a sulimban kedden és szerdán...Kedden is szétcsaptam magam, de szerdán is és hát kezdett szar lenni a buli a discoban, elindultunk haza, gondoltam jó ötlet még inni vmit, bementünk a benzinkútra, ott letoltam még 3 sört, meg beszélgettem a cimborámmal és hirtelen negyed 7 lett...buszra fel, go vissza az albiba :|
-
#536 na, meseljetek :D -
extramagascsaj #535 jah...én amíg vonatra vártam letoltam néhány whiskeykólát -
#534 nem iszok :DD
reggel fél 7-re értem haza tegnap :S
-
#533 vki momentan pial / pialt ma mar? -
Coco #532 :DD -
Monoton #531 -
Monoton #530 én a sprite ot colaval iszom :DDD -
#529 bort sörrel érted... :\ -
karajjj #528 cola, cóla, kola meg ilyenek... -
gyuri12 #527 leginkább kóla:-c
(meg kipróbáltam szprájttal,na az kurva szar volt)
meg sörrel -
Monoton #526 miaza hasonlok? :OSSSS -
gyuri12 #525 de
bort(ezt kólával,meg hasonlókkal is) söröt, vodkát, házipáleszt(ezt sosem felejtem el,majd beszartam tőle,annyira égetett)
meg gin tonicot -
karajjj #524 most mért kell beégetni szegény kisöt??? -
Monoton #523 :Asdasda -
#522 mást még nem is ittál :\ -
#521 Abszint juj...folyékony negro, még az Ouzo-nál is durvább az íze...bebaszni jó, de másra nem...poharastul korsó sörbe ereszteni az egyik módja, de még úgyse túl jó.De egyszer ki lehet próbálni.
BEcherovka fincsi:) Fahéjars cucc, gyömbérrel király:) -
#520 "rázva,nem keverve" _:A?SDAS -
extramagascsaj #519 se felrázva, se keverve, gurítsad csak 1szerűen lentre -
extramagascsaj #518 mer' tudatlan vagy... -.-
:) -
Monoton #517 felrázva vagy keverve? -
#516 hát,én sem hallottam még róla...:D én vagy tisztán vagy jég+citromkarika comboval szoktam inni. -
extramagascsaj #515 fincsi
rám elég hülyén nézett a pultos csaj, mikor kikértem...mintha életében nem hallott volna róla, h ezt így is szokás inni...(vélhetőleg mert szerencsétlen még tényleg nem is hallott róla)
próbáld ki...merem ajánlani