1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
#594 a fefajas megjott :c
de joooo vot :D -
#593 mondtam en :) -
extramagascsaj #592 kár -
#591 ejpaszmek de messze vagy
pm ment -.- -
#590 pm -
#589 melyik külfödiában vagyol? -
#588 jaaaaj, akkor muszaj :)
momentan meszebb vagyok, mint gondolnad :)) -
#587 most hol a bánatos faszban vagy??? :DDDDDDDD
májusban van a szülinapom, +1 alkalom a piálásra :DDDD -
#586 helyes, majus vegen hazareppenek ugyis.... :))) -
#585 optimális gondolat pajti -
#584 btw, sikerult nagggyn ccsunyan lereszegdem, powred by vodka + redbull
nem kene egyszer egy kozos lereszegeds?? -
#583 u dont wanna know, honey.... :)) -
extramagascsaj #582 Hm...és mit kapnék, ha nyernék, és mit ha vesztenék? :D -
#581 -
#580 Hát tudod,a piálásban!Az nyer,aki észnél marad! -
extramagascsaj #579 lenyomlak? :D::D:D:D::D -
#578 Majd adok én is valamit,ha lenyomsz! -
#577 jéger? áh, agancsos kóla :) -
#576 húú akkor már megérte :-| -
extramagascsaj #575 a jégert annyira nem szeressem...habár lecsusszant kettő szombaton, de csak mert kaptam érte dökcédulát,meg hawaii nyakláncot :D -
#574 elnezest uram, ez nem a chat.hu :)
téháiksz -
#573 Az a baj nemtudom,hogy hol laksz!Így még tippelni sem tudok.
Kihívnálak egy Jéger ivó versenyre:) -
extramagascsaj #572 ja...és tegyük hozzá, h nem is ismersz... -
extramagascsaj #571 fiatal vagy... -
extramagascsaj #570 mikor hol :) -
#569 else hinném hogy lány ír ilyet ha nem ismernélek :-| -
#568 Hol szoktál piálni? -
extramagascsaj #567 én meg most értem haza...duplikát látásmód picit befigyel...dökcéulát kaptam...a józanodó szenya nem esik jól...marogat...pasi vóóóóóóót....péz nagyrésze elillant...de maradt...félős lefekdüdni................... -
#566 Most jöttem haza törzshelyünkről...
Nem volt nagy piálás, nem voltunk bent sokáig, nem úgy készültünk...De mégiscsak volt egy kis izgalom. Részemről 2 sör és egy kis tekila gold ment le, ezt nem érzem meg.Ám a csapatunkban levő szöszi, Szilvi, na ő ivott egy tekilát, és kb 1 üveg pezsgőt.
És ezekután miniszoknyában, kurvának öltövze, elment sétálni. Már indultunk, Szilvi sehol, teló foglalt. Barátok nagy része elmegy, mi még egyik barátnővel vártuk, mi a központban lakunk, nem kell sietni. Kb 10 perc után feltűnik sulink előtt a szöszi, mintha semmi sem történt volna, és lebaszott minket, mert leugattuk, és ő észrevette volna ha csöng a telója...Na mind1 , kocsis barátnő visszajött és hazafuvarozta, egyfelé laknak...
Egy lebaszást ér, hogy aggódunk egy barátnő miatt..HÁt kurvára megéri.. -
#565 én akkor nagyon készenvoltam,jó,tudtam járni,mert mégiscsak bejutottam,de amint megszólalt a zene teljesen elmúlt,majd két szám között újra:) -
Monoton #564 jo nekem is van olyan hogy 1-2 sörtöl érzem hogy huz a fejem de járni azért tudok :)) -
#563 még 1 vagy 2 éve tankcsapdakoncert előtt én is gyorsan lenyakaltam 1 dobozos(az az 1 literes viszacsavarhatós) borsodit,utána mé egy felet,előtte már ittam egy dobozzal,ittam tekilát,alig bírta járni(első bebaszásom),bennt azt hittem meghalok,aztán megszólalt tankcsapda,hirtelen jól lettem,egész koncrten ki se mentem inni meg pihenni végig elöl pogoztam,csak az elején a számok között mindig viszatért a roszullét:D -
Monoton #562 1 liter sörtől alig áltál a lábadon? :) -
#561 en tegnap bebasztam attol az 1liter sortol mert hogy a cseh sor gyengebb es en a hazai 5,6% osat levedeltem gyorsan es az szepen megfogott ami utan alig birtam alni a labamon stb. Lenyeg hogy haza vagodott anyam es azt mondta hogy nyissam ki az ablakokat a melegagynal en meg alig masztam ki odaig...meg a kutyaknak nem voltam kepes rendessen oda meni es adni kajat -
#560 BOLTBAN :)) ma láttam black,green 80%-os absinthe-t,és absenta tunel-t
a black-nek 5-6 e ft között volt az ára
a többi asszem ez alatt -
#559 az az engergiaitalos vodka tényleg nem rossz ,egyszer ittam de yo volt ^^ -
#558 hűtsd e kurvára,s akkor mind1 milyen fajta mert jó:)
mi tergnap osztálykirándulás szerüségen ittunk,terepgyakorlat,állomás voltunk(6 órán kerezstül egy helyben állunk az erdőben)
kezdtük vodkás energiaitallal,ami kurvajó,meg izlett,pedig sima vodkát ki nem állhatom,aztán valami piros bravos mókusnyálban tekila,teás tekila,sör,meg vörösbör(koccintós powaaa),épp haverom kezében sör,én iszom bort,és jött osztályfőnök,én meg még itte,de nem tünt fel neki:D -
#557 Ma kegyetlen nagy buli lessz
kb négy ezret CSAK ÉN fogok piára költeni,és akkor ne beszéljünk a többiekről :D -
#556 én most vettem kettőt a délutánra :D de ilyet se láttam még csak Adambrau volt a boltba xD :\ -
#555 egy sört azért meginnék most :DDD
TÉK :|