Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abszintrõl meg nem tok nyilatkozni xD egyer ittam elég is volt 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
meg ha valaki ivott mar becherovkat amit cseheknel lehet talalni akor mondja el mien annak az ize meg hany % alkohol van benne
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nagyfateré már rendesen méreg xd - meg a szerb házipálinka - életemben nem ittam ennyire ütõset :S
bár ha lehet akkor Soproni-t iszok 😊
de ha tényleg olyan helyen vagyok és van is nálam elég kess akkor jöhet a zlatyi 😊
denagyon bebaszta,m :SDSSSSSSSSS
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Régen sg-n olvastam egy sztorit és csont ugyanez történt velünk is:
Másik oszt. kir., haver filmszakadásig itta magát, és persze, h az ofõ elõtt kellett egy hatalmasat okádnia... xD Mondta, h vigyük a fürdõbe. OK, be zuhany alá, mongya haver: Min ree---eeebn vann. Ja persze 😛
Erõsködött,h tényleg, erre másik bebaszott haver meg elkezdi osztani az észt, h a piros a meleg a kék a hideg.... <#idiota>#idiota>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
én hubit ittam,mikor 2 csajt elkisértünk a discoba(vonattal) 😄,mi meg jöttünk volna vissza,de vonat sehol,csak másik irányba
betankoltam belölle kólával,de mire vonattal felértünk a másikirányban lévõ eggyik állomásra,addig betett,és állomáson kidobtam
aztán haveroknak szólt a forgalmista,h vigyenek a wc közelébe,ha felszállok a vonatra,de hiába közel a wc XDDD
addig se tudtam elmenni(a székrõl a wc-be)
aztán átmentem vhogy a másik székhez,h ne azt hidjék,h én rondítottam oda 😄,aztán aludtam is 😄
másnap kiderült,hogy 2 vagonnal alrébb száltam le,mint ahol felszáltam
de hogy hogy tudtam ilyen sokat "elmozdulni"? 😊
ReaL MaDRid x siempre

venni kéne a poént <#lama>#lama>
de ne a datumot nezzetek mert nem alitottam be jo
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Saját készítésû buliplakát:
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Vivimos por ti, vence por nosotros.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
pl azt is halottam,hogy ha a fütyülös leér a gyomorba akkor "égheti",de nállam semmi ilyesmi
Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.