1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
#674 Skacok múltkor egy span küldött nekem egy oldalt ahol volt egy ivás szimulátor, beírod mikor kezdődött a buli, miből mennyit ittál és kiszámolja kb mennyire vagy illuminált állapotban. Nálam hajnali kettőre beírta a halál-t. Nem volt semmi, pedig csak egy két sőr volt és némi barack :D Most viszont nem találom, de nagyon ütős kis progi :D
Amúgy a sörön, boron kívűl, nagyon lájtos cuccokat / hihi/ nem szoktam inni, gondolok itt koktélokra, vagy alkoholos ízesített levekre. Nálam a jól bevált 5cl mennek, legyen az Fütyi barack, jéger, uni vagy bármi más. Mondjuk a barackkal óvatosan, eléggé finya és mire feleszmélsz már eszméletlen vagy, hogy ezzel a képzavarral éljek :D
Asszony most rászokott a mangós sőrre /tudom =)/ és az új Unira. Én nem komálom, mi értelme van egy édes gyomorkeserűnek, no mindegy is. Mangó sőrt meg még kint Barciba szerette meg, csodálkoztam is, hogy miért árulnak ott ilyen szottyokat, de úgy tünik neki bejött. Na de nem akarok itt már regényeket írni : ) -
#673 ma hajnalban meg tegnap este ment a buli de nem basztam be hanem a szememet basztam el a lezerel meg a tobbi fenyel meg persze a hangszoroval a fuleimet
Kis helysegben 8000wattos hangszorokal,fust,lezer,fenyek,pia -
extramagascsaj #672 [csak picikét ivott...csakis mértékkel] -
#671 tegnap egésznap ittam,és este meg folytattam,beszélni is alig tudtam,jóvolt,csak egész éjjel nem is aludtam volt 1 óra amikor kb halálomon voltam,de aztán jóvolt,folytattam volna még.:)
jópár sör volt nekem is meg bor,és ilyenek.volt mikor aztse tudtam holvagyok.nade jóvolt ez.hamarosan foty köv.^^ -
#670 tegnap 9 sör lecsúszott -
#669 sor,bambusz de inkabb nem kevernem a dolgokat mert a vegen kihanyom -
#668 igyal azt, amit akarsz / szeretsz.
ha a tobbiek jager komaval koccintanak, te teletoltod a poharad mondjuk palesszel. :)
-
#667 jah ,az finom azt pl szivesen iszom , de mki nagy kedvencét a Jägert már nem szivesen iszom meg, de hát ha azzal koccintunk megteszem :) -
#666 akkor:
-
#665 mezes-barackos palesz! :) -
#664 igen, áleginkább csak sört iszok, tömény elég ritka , bár a yo mézes páleszt nem vetem meg :D meg ha annyira kínálgatnak iszok én vmi erőset, de magamtol csak sört veszek :D de 5. után azért már érzem azt is, bár bírom 10-11 sörig... -
#663 csak ser? -
#662 nekem ma 5-6 sör ^^ -
#661 azt hiszem en is :)
mi lesz a menu? -
#660 haza vaszonglassal nincs gond mivel 1utcat kellnem meni es otthon is vagyok -
#659 en meg ma este fogok bebaszni na -
#658 hehe, vegul elnapoltuk... jolnapra :c
banatomban nyalogato a vodkaat -
#657 absolut (3 sima, es 2 barackos) + 20db redbull + 3 sprite << amit en hozok
-------------------------------------------------------------
jack bacsi is benez hozzank <<< haver hozza!
piros + kek after shock (ergo 2x 400 mili) <<< mixer ismeros sikkasztasa
es az elmaradhatatlan stella rekesz (24 uveg) << a hazigizda felelossege
-
#656 :)
mennyi?milyen vodka?
:PP -
#655 bevasarolva -
#654 na, en ma leszek kesz :))
vodkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
extramagascsaj #653 elég jó :) -
#652 elnézést kérek. ugy tűnik még nem ittam eleget. :D de legalább olcsóbban vagyok jól :D -
pinnacle #651 neeeeeem:)
Igazából nem, de ha már ilyen sörözésen veszek részt, akkor olyan 10-13 ami fejbever már.
Rekord szerenádon 19:) Osztályfőnök butus módon vett 2 rekesz sört. Elötte meg ugyebár hangulatfokozó:)
Du. 3 tól kezdve ittunk 10 ig bezárólag:D -
extramagascsaj #650 alkesz e vagy? -
pinnacle #649 7 sörtől fejreállsz?:O
az azért nem gyenge:Asdasdasdasd
az nálam ilyen szájöblitő kb.:D -
#648 hűha gyerekek. tegnap sikerült beverni 7 heinekent. nem gyengén fejreálltam tőle. simán megérte :D -
#647 na, elég sokáig tartott a mulatság...jó8 -
#646 j :\
igyaa`
-
extramagascsaj #645 grat -
#644 hétvégén bebaszok.
[muszály volt közölnie veletek.amúgy mostanában minden hétvégén,sőt van mikor hétfőn is.] -
#643 hehehe -
extramagascsaj #642 tudom, h tudod, h tudom -
#641 tudom, hogy tudod -.- -
extramagascsaj #640 [tudja...jóízlése van] -
#639 whiskeykóla optimális választás -
#638 nyugi nandika, neked nem osztottam lapot, szal stfu -
extramagascsaj #637 höh...izé...épp leszokóban vagyok...de régi jó sztorik még vannak
azé 7végén, majd egy leszokós whiskeykólát lecsorgatok -
#636 -
#635 igyal sok-sok vizet meg hugyozd le az agyad oszt alvas