1196
illuminált állapotban szép az élet :)
  • nandorb
    en megtalaltam a legrosszabat tegnap majalison elkezdtem inni a sort a 3. utan jo volt meg a tobbi utan is ha nem ettem volna kekszet(edeset) ami utan alvas kozben kihanytam magam 4x-magam, pedig az az edes olyan jol esett
  • Tarajos Sül
    Én azt a határt szeretném megtalálni,ahol qrvajó kedvem van,de nem vagyok roszzul
    Tehát ne fájjon a fejem,és ne kelljen leülnöm,mert rosszul vagyok,és ne is legyen hányingerem,de jó kedvem legyen,és ne tudjak állni a lábamon,mert annyira kééész vagyok :)
    sokszor sikerült megtalálnom ezt a határt,de nem olyan sokáig tart,mert 1-2 óra mulva kijózanodok,és az ugy nem jó :DDD

remélem ma megtalálom megint
  • bardocz
    fú baszus,ma olyan pálinkát ittam,vilmos körte hozzá képest csapvíz,2 kis pohárkától már szédültünk meg vigyorogtunk,vilmos körtét meg meg sem éreztem,kurvajó volt:D
  • Fantomlovag
    ÚGy tudom ez a gyakoribb. Ezért kezdtem azt hinni, hogy én más vagyok, ami a piát illet...
  • Fbn Lx
    hát nekem ez pont fordítva van :D
    Ha keverem, olyan szarul leszek, hogy majd' meg halok szinte :c
    Egyfélét iszom és sokat, akkor nagyon jól vagyok tőle :)
  • dogfish
    ajanlanam a long island-et (Y)
    nem mindenhol keverik jol, de ha eltalaljak, az finom is es bejbe is csap az 5-nel rendesen :D
  • nandorb
    tenyleg ezt eszre vettem a koktel-tol nem baszok be
  • Fantomlovag
    Anomália: Ha egyfélt iszom kész vagyok és hányok, és k másnapos vagyok.
    Ha keverem, nehezen rúgok be, nem vagyok roszul, és nincs macskajajj.

Van ez másnak is?
  • nandorb
    jaj baszatok meg ma bebasztam az erdoben kozben mindent lehanytam alvas kozben.
    Egy jo tanacs:Ivas elott utan meg nem jozanodsz ki ne egyel se sosat,se edeset
  • Fantomlovag
    Nálunk is lenne valami buli ma este. De én leléptem. Kicsit tisztulinai kéne a véremnek.
  • bardocz
    mi is megyünk valami helyre ma este:)
  • xy21
    Ma ballagási buli ugyhogy egy kicsit beiszok ma
  • xy21
    ajjjajj 1szer én is teleportal mentem haza
  • Old Joshua
    Tegnap rendesen benyomtunk Berci haverommal, jéger, vodka, Uni parti ment, most meg bibis a fejem : D
  • Old Joshua
    Ehűűű tika lovelá bejéle azta pálenkit :D Hamár ősi nyelveket beszélűnk.
  • extramagascsaj
    Tik meg mink, meg TÉÉÉÉÉÉK
  • Old Joshua
    Gondolom azt még értette, csak a "mink" egy kicsit fura megfogalmazás
    Nem bántásból :)
  • Old Joshua
    Aki nem tud egy rendeset teleportálni az nem is volt igazán részeg. :D
  • Rundstedt17
    ne igyatok csak butít
  • dogfish
    jogos :D
  • Fantomlovag
    EGyszer valaki megkérdezt, milyen volt életem leg részegebb élmény. De könyörgöm! Ha emlékeznék, akkor nem a leg részegebb lett volna!
  • nandorb
    haverjaim
  • Kanál
    mink? :c
  • nandorb
    mink 30.an megyunk ki 3napra
  • Fbn Lx
    12 üveg sör a halálos adag? :p
  • Scottt
    Halál:D
  • Viktorr
    Május 1-jén haverokkal,csajokkal,megyünk kifelé egy rétre,az erdő közepére,ott lesz evész,ivász,bográcsolunk,iszunk:3 rekesz sör,4 üveg vodka,2 üveg wiskey,2 üveg absinthe stb stb,a lényeg Lesz Vigasz!Utána pénteken buli,szombaton szint úgy...Jó hétvégém lesz:)
  • mopsar
    Tudjátok, hogy a Lehel téren akció van? Fizetsz egy unicumot és választhatsz egy koktélt. Ma láttam kirakva a táblát. Estére begurulunk a skacokkal, meglesz nekik a ráfizetős este.
  • Old Joshua
    Nemtudom, a barackkal is így vagyok. Rendesen beiszom belőle utána nem bírom még a barackos joghurtot sem :D
  • Rockynhooo
    Faternak meg pont ellenkezőleg, ő lenyom egy családi összejövetelen 5-6-7 Jégert és másnap semmi baja, ha iszik mondjuk szimplán 3 sört azt meg megérzi másnap :D szval ó Jégerre immmunis XD
  • Old Joshua
    Látom nem vagy annyira oda a Jégerért. Nekem bejön egy két pohárral, de utána két három napig rosszul vagyok ha csak az illattyára gondolok :D
  • Old Joshua
    juj, erről rossz emlékeim vannak, mi anno mikor mentünk csúnyán bepirúltunk : ) aztán ófő arcába toltok a sérelmeinket. Szegény : )))) de tecsnika tanár jó arc volt, mielőtt még rákezdtünk volna igazán ótvarok lenni, elénekelte a rózsa rózsa róóóózsa c számot :D
  • Rockynhooo
    még nem tudni, 5kor indulunk szerenádozni , aztán kitudja meddig tart, de állítolag nagy piálás lesz, én semmivel se készülök XD majd amivel kínálnak a többiek :D
  • Old Joshua
    Mi jót : ) ???
  • Rockynhooo
    Azt hiszem ma felöntünk a garatra
  • Old Joshua
    Legalább Heppi End lett : ) Nem emlékszem, hogy én valaha aludtam e odakünn az ég alatt, azért mert nem voltam magamnál, persze emlékezzek erre mi : ). Óvatosan azért ezzel.
  • trallalafagyi
    Egy spanommal! az ablakot meg nem akartam betörni drága lett volna! De este hazaért már ő is és csak röhögött amikor telefonon mondtam neki ahogy tud siessen!
  • Old Joshua
    A kutyaház volt hideg azért aludtál ott? hihi. Jó buli lehetett. Egyedűl laksz, hogy nem volt senki aki beengedett volna?
  • trallalafagyi
    Egyszer nekem annyira jól sikerült a "party" hogy amikor hazaértem akkor vettem észre hogy elhagytam a kulcsomat, ezért kénytelen voltam a kutyával aludni a kutyaházban mert nagyon hideg volt.
  • Old Joshua
    hihi megtaláltam : )

Szonda

Azt írták tájékoztató jellegű, hát az : ) De poénos, egyik haver a kutyájára akarta kiszámolni, hány sőrt ihatna meg. Persze ha megiszol két óra alatt 100 alkohol mentes sőrt az is betesz :D