1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
#715 en megtalaltam a legrosszabat tegnap majalison elkezdtem inni a sort a 3. utan jo volt meg a tobbi utan is ha nem ettem volna kekszet(edeset) ami utan alvas kozben kihanytam magam 4x-magam, pedig az az edes olyan jol esett -
#714 Én azt a határt szeretném megtalálni,ahol qrvajó kedvem van,de nem vagyok roszzul
Tehát ne fájjon a fejem,és ne kelljen leülnöm,mert rosszul vagyok,és ne is legyen hányingerem,de jó kedvem legyen,és ne tudjak állni a lábamon,mert annyira kééész vagyok :)
sokszor sikerült megtalálnom ezt a határt,de nem olyan sokáig tart,mert 1-2 óra mulva kijózanodok,és az ugy nem jó :DDD
remélem ma megtalálom megint -
#713 fú baszus,ma olyan pálinkát ittam,vilmos körte hozzá képest csapvíz,2 kis pohárkától már szédültünk meg vigyorogtunk,vilmos körtét meg meg sem éreztem,kurvajó volt:D -
#712 ÚGy tudom ez a gyakoribb. Ezért kezdtem azt hinni, hogy én más vagyok, ami a piát illet... -
Fbn Lx #711 hát nekem ez pont fordítva van :D
Ha keverem, olyan szarul leszek, hogy majd' meg halok szinte :c
Egyfélét iszom és sokat, akkor nagyon jól vagyok tőle :) -
#710 ajanlanam a long island-et (Y)
nem mindenhol keverik jol, de ha eltalaljak, az finom is es bejbe is csap az 5-nel rendesen :D -
#709 tenyleg ezt eszre vettem a koktel-tol nem baszok be -
#708 Anomália: Ha egyfélt iszom kész vagyok és hányok, és k másnapos vagyok.
Ha keverem, nehezen rúgok be, nem vagyok roszul, és nincs macskajajj.
Van ez másnak is? -
#707 jaj baszatok meg ma bebasztam az erdoben kozben mindent lehanytam alvas kozben.
Egy jo tanacs:Ivas elott utan meg nem jozanodsz ki ne egyel se sosat,se edeset -
#706 Nálunk is lenne valami buli ma este. De én leléptem. Kicsit tisztulinai kéne a véremnek. -
#705 mi is megyünk valami helyre ma este:) -
#704 Ma ballagási buli ugyhogy egy kicsit beiszok ma -
#703 ajjjajj 1szer én is teleportal mentem haza -
#702 Tegnap rendesen benyomtunk Berci haverommal, jéger, vodka, Uni parti ment, most meg bibis a fejem : D -
#701 Ehűűű tika lovelá bejéle azta pálenkit :D Hamár ősi nyelveket beszélűnk. -
extramagascsaj #700 Tik meg mink, meg TÉÉÉÉÉÉK -
#699 Gondolom azt még értette, csak a "mink" egy kicsit fura megfogalmazás
Nem bántásból :) -
#698 Aki nem tud egy rendeset teleportálni az nem is volt igazán részeg. :D -
Rundstedt17 #697 ne igyatok csak butít -
#696 jogos :D -
#695 EGyszer valaki megkérdezt, milyen volt életem leg részegebb élmény. De könyörgöm! Ha emlékeznék, akkor nem a leg részegebb lett volna! -
#694 haverjaim -
Kanál #692 mink? :c -
#691 mink 30.an megyunk ki 3napra -
Fbn Lx #690 12 üveg sör a halálos adag? :p -
#689 Halál:D -
#688 Május 1-jén haverokkal,csajokkal,megyünk kifelé egy rétre,az erdő közepére,ott lesz evész,ivász,bográcsolunk,iszunk:3 rekesz sör,4 üveg vodka,2 üveg wiskey,2 üveg absinthe stb stb,a lényeg Lesz Vigasz!Utána pénteken buli,szombaton szint úgy...Jó hétvégém lesz:) -
mopsar #687 Tudjátok, hogy a Lehel téren akció van? Fizetsz egy unicumot és választhatsz egy koktélt. Ma láttam kirakva a táblát. Estére begurulunk a skacokkal, meglesz nekik a ráfizetős este. -
#686 Nemtudom, a barackkal is így vagyok. Rendesen beiszom belőle utána nem bírom még a barackos joghurtot sem :D -
#685 Faternak meg pont ellenkezőleg, ő lenyom egy családi összejövetelen 5-6-7 Jégert és másnap semmi baja, ha iszik mondjuk szimplán 3 sört azt meg megérzi másnap :D szval ó Jégerre immmunis XD -
#684 Látom nem vagy annyira oda a Jégerért. Nekem bejön egy két pohárral, de utána két három napig rosszul vagyok ha csak az illattyára gondolok :D -
#683 juj, erről rossz emlékeim vannak, mi anno mikor mentünk csúnyán bepirúltunk : ) aztán ófő arcába toltok a sérelmeinket. Szegény : )))) de tecsnika tanár jó arc volt, mielőtt még rákezdtünk volna igazán ótvarok lenni, elénekelte a rózsa rózsa róóóózsa c számot :D -
#682 még nem tudni, 5kor indulunk szerenádozni , aztán kitudja meddig tart, de állítolag nagy piálás lesz, én semmivel se készülök XD majd amivel kínálnak a többiek :D -
#681 Mi jót : ) ??? -
#680 Azt hiszem ma felöntünk a garatra -
#679 Legalább Heppi End lett : ) Nem emlékszem, hogy én valaha aludtam e odakünn az ég alatt, azért mert nem voltam magamnál, persze emlékezzek erre mi : ). Óvatosan azért ezzel. -
trallalafagyi #678 Egy spanommal! az ablakot meg nem akartam betörni drága lett volna! De este hazaért már ő is és csak röhögött amikor telefonon mondtam neki ahogy tud siessen! -
#677 A kutyaház volt hideg azért aludtál ott? hihi. Jó buli lehetett. Egyedűl laksz, hogy nem volt senki aki beengedett volna? -
trallalafagyi #676 Egyszer nekem annyira jól sikerült a "party" hogy amikor hazaértem akkor vettem észre hogy elhagytam a kulcsomat, ezért kénytelen voltam a kutyával aludni a kutyaházban mert nagyon hideg volt. -
#675 hihi megtaláltam : )
Szonda
Azt írták tájékoztató jellegű, hát az : ) De poénos, egyik haver a kutyájára akarta kiszámolni, hány sőrt ihatna meg. Persze ha megiszol két óra alatt 100 alkohol mentes sőrt az is betesz :D