Múltkor,amikor részeg voltam..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pm ment -.-
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
májusban van a szülinapom, +1 alkalom a piálásra 😄DDD
nem kene egyszer egy kozos lereszegeds??
Kihívnálak egy Jéger ivó versenyre😊
Nem volt nagy piálás, nem voltunk bent sokáig, nem úgy készültünk...De mégiscsak volt egy kis izgalom. Részemrõl 2 sör és egy kis tekila gold ment le, ezt nem érzem meg.Ám a csapatunkban levõ szöszi, Szilvi, na õ ivott egy tekilát, és kb 1 üveg pezsgõt.
És ezekután miniszoknyában, kurvának öltövze, elment sétálni. Már indultunk, Szilvi sehol, teló foglalt. Barátok nagy része elmegy, mi még egyik barátnõvel vártuk, mi a központban lakunk, nem kell sietni. Kb 10 perc után feltûnik sulink elõtt a szöszi, mintha semmi sem történt volna, és lebaszott minket, mert leugattuk, és õ észrevette volna ha csöng a telója...Na mind1 , kocsis barátnõ visszajött és hazafuvarozta, egyfelé laknak...
Egy lebaszást ér, hogy aggódunk egy barátnõ miatt..HÁt kurvára megéri..
http://flickr.com/photos/zolika90/
REAL MADRID
REAL MADRID
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
a black-nek 5-6 e ft között volt az ára
a többi asszem ez alatt
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
mi tergnap osztálykirándulás szerüségen ittunk,terepgyakorlat,állomás voltunk(6 órán kerezstül egy helyben állunk az erdõben)
kezdtük vodkás energiaitallal,ami kurvajó,meg izlett,pedig sima vodkát ki nem állhatom,aztán valami piros bravos mókusnyálban tekila,teás tekila,sör,meg vörösbör(koccintós powaaa),épp haverom kezében sör,én iszom bort,és jött osztályfõnök,én meg még itte,de nem tünt fel neki😄
kb négy ezret CSAK ÉN fogok piára költeni,és akkor ne beszéljünk a többiekrõl 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
TÉK :|
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
😮OOOO\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
én ha többet iszok mint kell...akkor a végére kérek egy heinekent,és 1órán keresztül nyalogatom 😄