1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
#755 ha már hideg volt, vhogy melegíteni kellett a légkört :P -
#754 lányokkal tuktatok e?:-|
-
#753 hét közben megbeszéltük haverokkal, gyerünk le Lakitelekre(Kecskemét mellett nem messze, 1 levágott Tisza kanyarral az élen).
Hosszú ideig nem gondolkoztam, úgyis itt a nyár, nemsokára Aranypart, stb, kicsit spanoljuk fel a nyári hangulatot:D
lennvaunk, kempingben, sátorozni nem mertünk, még hideg van ahhoz szvsz, így béreltünk a 5személyes házat...kempimges manus mondja hogy a házban azért ne nagyon cigizzünk...persze rábólintottunk :D természetesen alap h az ágyban cigiztünk nemsokkal később :D
5üveg nagy royal a táskában, hozzá a szokásos több liter narancslé, citromlé :D délután elfociztuk az időt, megérkezett 2 csaj, mellénk egy kétszemélyes házba...náluk mint kiderült volt 2üveg pezsgő még
Elkezdünk inni(Annál is inkább jobban esett, mivel a legközelebbi nyitott volt 2kilométerre volt, oda-vissza szép menet volt:D), először még lájtosan beszélgetünk, stb. aztán kezdett elfajulni a dolog, székek repkedtek mindenfele(nem Furi Geller votl az:D), az előzőleg józanul felszedegetett cigicsikkek megszűntek, dobáltuk amerre láttunk.
mondom srácoknak induljunk le a partra, nézzük meg van e vmi buli..lemegyünk, felállított sátor, dübörög a zene...jóvan nézzünk be..halljátok olyan retro buli volt a 90-es évek discoslágereiből, hogy aszittem ott hugyozom magam össze!Bennt még lecsúszott a 1pár mézesmálnás, gyerünk ki a partra...van 1 nagy lelátó a partnál...elkezdünk felmászni matt részegen.G*cire csúszott a fa a reggeli pára miatt, de felfele még ment a dolog.De lefele, matt sötétben :D mászok lefele, megcsúszok kb 5-6 lépcsőfokon bamm lefele mint 1 szerencsétlen :D felnézek, felkelek, nem is éreztem semmit....
Hazaérkezünk, kevés hely hiányában és a hidegre való tekintettel a lányok felajánlották hogy majd ők felmelegítenek, így reggel 2 lány között ébredvén, és MÁSNAPOSSÁG NÉLKÜL(!!!) nyugtáztam...ez igen, várom már a nyarat :D
Feltápászkodván az ágyról, megpróbáltam lábra állni.Enyhén szólva felszisszentem, megnéztem a bal lábam, hatalmas nagy kék zöld folt, fáj mint az állat.:D kilépvén a ház elé, enyhén elszörnyedtem.Üvegek, poharak, zacskók, székek mindenfele.Hurrá, lehetett pakolni...De azt hiszem, megérte:)
Bocsi a hosszú írásért :) -
#752 igggen :D -
#751 te állllllllat :DDDddddd -
#750 péntekről szombatra virradóra kb 1,5óra filmszakadás...
7dl Kentucky Jack whiskey, 1L St Hubertus + kistestvére 2dls, 2 lityó tepsi kóla, 5l vörösbor fejenként 1-1 HELL energy drink....
étgyomorra...
instrumentál tankcsapda "koncert" helyi legények vocálverziójával :D
pörgős party..majd szombaton a másnaposság kínos gyötrelme :)
nembaj..jó volt a 22. születésnapi party :D
okozott kár...száritókötél leszakítva..kézfejem végig plezúros..jó nagyot eshettem :)
-
#749 péntek este 1 üveg spumante pezsgőt,és egy kobra enegrgia itallal tankolt fel mindenki :)
én azért jól készen voltam,nem hánytam,de szédültem,mint állat :DDDD
ma is nyársalás egy üveg cherry garrone bekészítve
tudom nem nagy bavásárlás,de azért csak ne üres kézzel menjek XD -
#748 _A:SD?_AS:D?AS:D?ASD__AS:D:DAS:DSA:DSA:DAS:?DSADSAFASDAS::D:SDADSADAS -
#747 Kemény party lehetett!
Na és hány nextet vertél be az éjszaka? :) -
karajjj #746 A:SD:ASdsadas -
#745 _A:SD?_AS:D?AS:D?ASD__AS:D -
Monoton #744 és azt kiabáltad Shakira Shakira !!!? :DDD -
#743 eggggenn,volt osztálykirándulás,3 napos...:D
nem történt semmi extra,csak világomat nem tudtam :D annyira durván toltam,hogy mondták,hogy álmomban spanyolul beszéltem. -
#742 volt valaki kaméleonban múlt héten? welcome drink gyanánt rögtön unicum next csúszott le a torkomon, aztán következtek a dupla adagok ugyanebből :DDD. mit ne mondjak, kicsit készen lettem a végére... jó kis buli volt! -
gyuri12 #741 Boldog szülinapot! -
#740 Múltkor, amikor részeg voltam...
mék mozsd izs asz vatyog :| -
Monoton #739 főzés közben a bogrács öntözése -
#738 legjobb ... kezdeni kis pörivel előtte koccintás esetleg 1-1 sör, aztán kaja, majd aggyad neki :D -
#737 na szal szombaton tartom szülnapom(ami holnap lesz),olyan 15-20embert hívok egy haverom üdülőjébe,kb 20ezró piába,plusz a tagok is kisegítenek,szal bacardi,viszki,rosé bor,pálinka,sör,talán vodka minden mennyiségben,Jah és kb 7 kiló marhalábszárpörkölt bográcsban,hogy az este teljes legyen;) -
#736 Te is ott leszel?
-
gyuri12 #735 Várom már. -
#734 most igen, bár én másfél hét múlva asszem mesélek...legalábbis remélem [születésnapja lesz :|] -
gyuri12 #733 Elég sok az off,nem gondoljátok? Kifogytatok a történetekből?:( -
#732 okéé értem :) majd érettségi után tesztelem :D nem sűrűn ittam még koktélokat, yo mondjuk ez nem egy bonyolult cucc , már ha koktélnak nevezhető:D
amúgy ittam párszor Mojitooot, meg Longájlendet, meg talán egyszer pinnyakoládát ^^ -
#731 a bacardi kólát elég sok helyen cuba libre-nek hívják:) és elég finom is:D -
#730 most akkor a bacardikóla a cuba libre vagy mi ? :D
feleseken meg sörön nőttem fel, nem vágom az ilyen úri piákat :( -
karajjj #729 tesa, azt úgyhívják, hogy Cuba libre :DDDD
és még a bacardis üveg hátsó cimkéjén is rajta van a recept XD -
#728 nem rossz csajok. ha mindig róluk ihatnám az unicumot soha semmi mást nem innék! -
#727 köszi köszi , szoval akkor sima bacardi rum meg kóla és hagy szóljon :D érettségi után betesztelem :D -
#726 -
#725 http://www.bacardi-pubandbar.co.uk/siteimages/medium/Bacardi-6.jpg -
#724 Bacardi cola: 2 dl-s pohárba beleraksz 2-3 jégkockát, ráöntesz 4-5 cl Bacardit, majd az egészet felöntöd kólával. nem túl nehéz. izlés szerint mehet bele citromkarika vagy mentalevél -
#723 Hm ilyen nénikkel szívesen party-znék, főleg h ilyen jófajta piát kedvelnek.. :)
-
#722 Egyszerű, összeöntessz egy kis kólát jó sok bacardival :). Amúgy nem vagyok a "keverések" híve, ott van például az Unicum Next, ami magában is nagyon finom. -
#721 amúgy a Bacardi kóla az milyen? meg hogy kell vegyíteni ? sosem próbálta még.. -
#720 DOGFISH meseljel mar valamit te is nemond,hogy meg nem probaltad az alkoholt -
#719 Igyatok esténként 2dl VB-t, jótékony hatással bír a koszorús erekre :D
-
#718 az egyik kedvenc italom két változatban:
-
#717 hu én nekem most ez a hét/hetek kéész:D így érettségi/ballagás előtt szinte minden nap iszunk (bál, szerenád, babanap, holnap ballagó:D)
csak aztán érettségin legyek jól:D utána nyáron meg folytatjuk:D -
#716 Na hazaértem az erdei buliból:)Egyik haverom apja levágta nekünk a füvet fűkaszás traktorral,kicuccoltunk ez ilyen erdő közepén lévő rétre.Vittünk aggregátort,főztünkpaprikás kruplit bográcsban,aztán meg ittunk rengeteget,nagyon jó buli volt kb 20an voltunk 8 sátorral:)Este felé amikor már mindenki jólérezte magát,a sötétfélhomályban ember alakokat láttunk fekete bőrkabátban mindegyik,fejükön kapucni,húú parázott mindenki,hogy kik lehetnek ezek..egyik srác közülök csinált fából egy fegyvernek puska félét és ütött bele egy szöget célkeresztnek arra meg rátett egy kis műanyag csontvázat,berontottak a sátrakhoz,hát majdnem szívrohamot kapott mindenki,végül egy másik haveri társaság jött meglátogatni minket:)Aztán megkínáltuk őket is,hajnalig mulatoztunk,ment a zene hifiről,nagyon jó buli volt!:)