A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
a kérdés még mindig áll: mondanád-e valaha azt, hogy XY kinõtt a sakkozásból, vagy a pókerezésbõl?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

clio1616v
nem indokolta semmi, hogy egy építõ jellegû normál hangnemû kritikámra így reagáljon

nem így kellett volna az igazságérzetemet egyensúlyba tenni

"Ha anyázás van, minden résztvevõ egyformán hibás benne."
erre csak annyit tudok mondani, hogy akkor te is hibás vagy.. gondold át

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Efreet
Nem fenyegetés, figyelmeztetés. Visszamenõleg csak akkor osztok pontokat, ha már mások (pl. a házigazda, vagy több topictag) többször figyelmeztették a személyeskedõket, és ennek ellenére nem hagyták abba. Itt még nem harapózott el annyira a dolog, hogy erre szükség legyen, viszont ezt megakadályozandó beírtam, hogy lehetõleg ne is legyen több. Lett.

Az pedig a legritkább esetben érdekel, hogy ki kezdte - minden civakodáshoz két aktív személy kell, utoljára az óvodában volt indok a "de az úgy kezdõdött, hogy a Pisti visszaütött". Ha anyázás van, minden résztvevõ egyformán hibás benne.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

clio1616v
ne haragudj, hogy hamarabb reagáltam egy hozzászólásra, mint elolvastam volna a fenyegetésedet

visszamenõleg kellett volna büntetõpontokat osztogatni annak aki ok nélkül személyeskedni kezdett nem utólag

mindegy most már hagyd

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Nem olvasom/értékelem a cikkeket.

Inkább nem értékelem.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

clio1616v
moderálva

Sir Quno Jedi
Persze, tudod, hogy neked megbocsátok, te jó gyerek vagy, nem akartál rosszat! DE vannak itt csököttagyúak is ám és azokat nem komázom... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dartonita
Nem olvasom/ertekelem a cikkeket.

Lyukasbogrács
Régen olvasgattam, de akkor se pontoztam/értékeltem.

SötétBarom
Egy ideje már nem olvasom õket..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ability
Nem kell kinõni belõle, de feltétezhetõ, hogy a kor elõrehaladtával csökken a játékórák száma, esetleg valaki teljesen elhagyja õket. Erre kereste volna a kérdés a válasz. Biztos létezett volna szerencsésebb megfogalmazás is, de nem kereshetsz mindenben efféle mögöttes tartalmat, mert ilyen mód az egy világ provokatív szemétládákból áll. 😛

Ez utóbbi gondolat (még ha igaz is) pedig illúzióromboló és felesleges. Nincs értelme meglátni mindenhol a rosszat, fõleg hogy ha a legtöbb esetben az emberek (ez esetben a mi) hanyagságukból fakad.
Sir Quno Jedi
Nemnemnem, azok idióta hülyegyerekek és pszichiátriai kezelésre szorulnak, legalábbis az itteniek szerint! <#wilting>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
Jenkiknél pl. a fegyveres erõk nyugdíjazott tagjai 40-50+ évükkel az tipikusan az idõsebb játékosok kategóira. Pénz és szabadidõ is van már a hobbi ûzéséhez. Sõt nem csak játszanak. Fejlesztenek. Az FreeFalcon csapat fejlesztõinek átlagéletkora valahol 40 év körül lehet. Az egyik skinezõ 60 felett van. A csapat vezére is valahol 55-60 körül. Mindkettõ vietnámi veterán.

No comment... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem pontozok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
nem szoktam pontozni.

A tartalmi bõségüket, alaposságukat veszem szemügyre.

stilisztikailag, prozódiailag, tökmindegy. csak legyen érdekes.
az viszont felbasz ha valami hatásvadász címet kap a cikk, aztán "sehon kifli"
Lacee86
Kár, h nem lett szétszedve a Nem olvasom/nem értékelem opció.
Én szoktam olvasgatni néha õket, de értékelni nem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sir Quno Jedi
Jah, az a vicces, hogy pl. Shakes&Fidget-ben is s1-en velünk játszanak a 30-40-es családanyák, családapák és a csemetéik is, meg azok barátai és osztálytársai is. De az apuci, anyuci munktársai, barátai, rokonai is tolják a klánban ugyanúgy. Nem gondolkodnak úgy, hogy JAJJJJ kinõttem ebbõl, lõjjenek le kéremszépen! Megférnek az 5-10 14-25 30-40 évesek ugyanúgy és élvezik együtt a bulit, nem vágnak fancsaliképet hozzá.

De van barátom, akinek 60++ faterja tolta pl. az Imperium Galactica 1-2-t perfektre vagy hússzor.

<#circling>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

tigeroo
régen ultiztak, ma multiznak 😄 ennyi
Én lassan nem is ismerek már 30 alatti játékost. A legtöbb régi ismerõssel még a 20 as éveink elején kezdtük. Soknak mát több gyereke van komoly emberek, de a hobbi az megmaradt.
Játék az élet 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

<#eljen>
Molnibalage
Abban igaza van SQJ-nek, hogy fel lehetett volna tenni simán úgy is, hogy "Játszol annyit, mint régen?"

Sir Quno Jedi
Látod, engem igazolsz azonnal, mert máris pejoratív értelmet adsz a dolognak, "gyerekes", aki játszik számítógépes játékokkal és aki tanul, vagy családapa, az már nem is játszhat, mert ki KELL belõle nõnie. Ezek TIPIKUS IQ0, begyepesedett, õskõkori, kispolgári beidegzõdések! Ezért volt sértõ már önmagában is a kérdés.

Képzeld, hogy én számos többgyermekes családapát (sõt anyát!) ismerek, aki ugyanúgy JÁTSZIK számítógépes játékokkal, de még LANpartykra is eljön és nem olyan búvalbaszott, kiégett, álmaikat vesztett, komolykodó "FELNÕTT", mint amilyeneket ti szeretnétek látni az utcákon.

Ne húzzál fel! 😄

Gondolom az is gyerekes fasz szerintetek aki 20 felett szereti a rajzfilmeket, nem?! Annyira kiszámíthatóan primitívek vagytok, hogy az haláli... PONT SG-sektõl vártam volna többet etéren, de látom hiába. Sok itt a kiskamasz, aki azt gondolja, ha cigizik, iszik, baszik, meg serious pofát vág, akkor máris felnõtté vált. HÁT NEM! Csak szóltam.

tigeroo
vótmá
Efreet
No akkor a továbbiakat lehet átköltöztetni privát üzenetbe, a személyeskedésre nem hiszem, hogy sokan kíváncsiak.
(aki folytatja nyilvánosan, az számíthat arra, hogy esetleg büntetõpontot szerez)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

immovable
Érted mit akart mondani.? Akkor nem pofázz te ork.
-.-
clio1616v
elnõni az abból ered, hogy ahogy élsz az idõ múlásával elhagyod bizonyos testi vagy lelki tulajdonságaidat és ez a növekedéseddel-öregedéseddel hozható összefüggésbe

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
értetted mit akartam mondani?

akkor ne stilisztikázz te majom

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Elnõni...? Még az életben nem hallottam ezt...

immovable
Meg le is kéne tudnod írni seggfej.
immovable
Egyelõre helyesen.
az erpégékbe még mindig bele tudok buzulni, csak már kevés idõm van rá
Ability
Nem arról van szó, hogy be kellene szüntetni a játékot. Arról van szó, idõsebb korban nagy valószínûséggel csökken annak intenzitása, idõtartama.
clio1616v
kinõni a ruháidat lehet...

ami ide illik az az elnõni szó...

tisztában kellene lenni a magyar nyelv jelentéseivel, ugyanis éppen ettõl szép

Nem nagyon lehet általánosítani. Egyetemet alatt valaki pl teljesen eltûnik, valaki meg épp hogy többet lesz. Családapa is ugyanúgy játszhat sõõt, van olyan klántársam, akinek a gyermeke is együtt játszik velünk, warokon poén szokott lenni a "vigyázz apa" bekiáltás 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tigeroo
ja, lébucolni végig az egyetemen, aztán úgy nem baj ha büdös a munka úgy sem találsz...
tigeroo
komolyan ki kell forgatni a szavam?

azt írtam hogy hasonló... gondolok itt a taktikázásra, meg a csapatszellemre (nyomokban)
Ability
A kérdésbe csak te képzeled oda ezt a paranoid sugallatot. Szerinted a kor elõrehaladtával valószínûtlen, hogy esetleg csökken az illetõ érdeklõdése a játékok iránt? Ha valaki komolyan veszi a felsõoktatást és nincs ideje játszani? És ha egy tizenévesbõl szép lassan családapa válik? Szerinted semmi olyan körülmény nem változik, ami elõsegíthetné a játékórák megritkulását? Érdekes egy gondolat...

Tigeroo: komolyan egyenértékûnek tartod a CS Lanparty-t egy Paintball meccsel? Ez is érdekes egy gondolat ...

ui.: nem vagyok álszent játékgyûlölõ, de ezek a vélemények számomra nagyon komolytalanok. Mondhatnám úgy is hogy gyerekesek, csak éppen SQJ apám lehetne. 😄
Dzsini
elõször én sem 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Katalógus nem jó ötlet, hidd el...
Amúgy mostanában keveset, sajnos nem bölcsésznek mentem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bardocz
Viszont most nézem, hogy a srácnak ez csak gimibe való bekerüléshez kell még😊
bardocz
Én akkor tartanám, fõleg ha olyan, ami muszáj a továbblépéshez, meg katalógust is vezetnék. Nem pihenni jöttek egyetemre😛
tenkenorman
néha egy két játék, de sosem értem miért ilyen felkapott még mindig a MoH, CoD, NFS-ek, (bár a hotp. 2 vel pont játszok)tényleg csak amit nagyon szeretek. pl mafia 2-t csak a korszak miatt rally-s játékokat mert rally fan vagyok.

http://www.tenke.hu

Dzsini
bármelyik bölcsész-szakon belefér ugyanez, ha nem tökkelütött néhány tanár és pénteken/hétfõn akar órát tartani 😊

...viszont legalább a kedd-szerda az olyan tele van, hogy jó eséllyel legalább 2 helyen kell lenni egyszerre 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
attól függ milyen szakra megy 😊

van olyan ismerõsöm a jogi karon aki másodéves léttére kedd délelõtt megy a koliba, csütörtök estére meg haza. szal többet van otthon mint az egyetemvárosban 😛
Szabi84
Jóval kevesebbet nyomom, de nem nõttem ki belõle, nem is akarok, nem is lehet sztem.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

birdo
Már abszolút semennyire sem érdekelnek, nem játszom....sajnálom rá a kevés idõm

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

szabii98
Hát majd talán tudok szorítani idõt :S Mert nemigen szeretném abbahagyni, az MSN után a 2. foglalkozás a gépen...

I met God. She's black

bardocz
Ha második félévben visszafogod a tanulás miatt, akkor felsõoktatásban(gondolom oda akarsz menni, ha számít a továbbtanulásban) 1 perced nem lesz semmivel sem játszani😄