A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
nem így kellett volna az igazságérzetemet egyensúlyba tenni
"Ha anyázás van, minden résztvevõ egyformán hibás benne."
erre csak annyit tudok mondani, hogy akkor te is hibás vagy.. gondold át
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az pedig a legritkább esetben érdekel, hogy ki kezdte - minden civakodáshoz két aktív személy kell, utoljára az óvodában volt indok a "de az úgy kezdõdött, hogy a Pisti visszaütött". Ha anyázás van, minden résztvevõ egyformán hibás benne.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
visszamenõleg kellett volna büntetõpontokat osztogatni annak aki ok nélkül személyeskedni kezdett nem utólag
mindegy most már hagyd
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Inkább nem értékelem.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez utóbbi gondolat (még ha igaz is) pedig illúzióromboló és felesleges. Nincs értelme meglátni mindenhol a rosszat, fõleg hogy ha a legtöbb esetben az emberek (ez esetben a mi) hanyagságukból fakad.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
No comment... 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A tartalmi bõségüket, alaposságukat veszem szemügyre.
stilisztikailag, prozódiailag, tökmindegy. csak legyen érdekes.
az viszont felbasz ha valami hatásvadász címet kap a cikk, aztán "sehon kifli"
Én szoktam olvasgatni néha õket, de értékelni nem.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
De van barátom, akinek 60++ faterja tolta pl. az Imperium Galactica 1-2-t perfektre vagy hússzor.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Játék az élet 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Képzeld, hogy én számos többgyermekes családapát (sõt anyát!) ismerek, aki ugyanúgy JÁTSZIK számítógépes játékokkal, de még LANpartykra is eljön és nem olyan búvalbaszott, kiégett, álmaikat vesztett, komolykodó "FELNÕTT", mint amilyeneket ti szeretnétek látni az utcákon.
Ne húzzál fel! 😄
Gondolom az is gyerekes fasz szerintetek aki 20 felett szereti a rajzfilmeket, nem?! Annyira kiszámíthatóan primitívek vagytok, hogy az haláli... PONT SG-sektõl vártam volna többet etéren, de látom hiába. Sok itt a kiskamasz, aki azt gondolja, ha cigizik, iszik, baszik, meg serious pofát vág, akkor máris felnõtté vált. HÁT NEM! Csak szóltam.
(aki folytatja nyilvánosan, az számíthat arra, hogy esetleg büntetõpontot szerez)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
akkor ne stilisztikázz te majom
ami ide illik az az elnõni szó...
tisztában kellene lenni a magyar nyelv jelentéseivel, ugyanis éppen ettõl szép
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
azt írtam hogy hasonló... gondolok itt a taktikázásra, meg a csapatszellemre (nyomokban)
Tigeroo: komolyan egyenértékûnek tartod a CS Lanparty-t egy Paintball meccsel? Ez is érdekes egy gondolat ...
ui.: nem vagyok álszent játékgyûlölõ, de ezek a vélemények számomra nagyon komolytalanok. Mondhatnám úgy is hogy gyerekesek, csak éppen SQJ apám lehetne. 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy mostanában keveset, sajnos nem bölcsésznek mentem.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.tenke.hu
...viszont legalább a kedd-szerda az olyan tele van, hogy jó eséllyel legalább 2 helyen kell lenni egyszerre 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
van olyan ismerõsöm a jogi karon aki másodéves léttére kedd délelõtt megy a koliba, csütörtök estére meg haza. szal többet van otthon mint az egyetemvárosban 😛
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
I met God. She's black