A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
egyelõre helyesen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szabii98
Még mindig sokat játszom velük.

Egyenlõre így vagyok, de II. Félévtõl sajnos vissza kell fogni a játékkal ugyanis bele számítanak a továbbtanulásba.

I met God. She's black

5c0rp330n
mar kuldtem, pont arra valaszoltal.

clio1616v
tekérdezted 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Kevesebb idõt áldozok rá, de még most is élvezem õket. És leginkább a régieket veszem elõ újra, az utóbbi 5 évben jó ha volt 2-3 játék, amit tetszett.

Lyukasbogrács

tigeroo
miért ne lenne ugyan az?

egy LAN-ban vagy multiplayerben játszott RPG játék vagy egy MMORPG a haverokkal miért ne lenne hasonló mondjuk a táblás szerepjátszáshoz? (d & d szabályrendszert pl. egy az egyben átvette anno rengeteg rpg játék)

vagy egy CS menet a haverokkal miért nem hasonló mondjuk egy paintball meccshez?

jó dolog ilyen apróságokba belekötni, de ezzel csak a saját hülye érved nyomatékosítod
Lacee86
Küldj be akkor szted értelmesebb kérdést, ha olyan nagyokos vagy...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJ RX7
Már abszolút semennyire sem érdekelnek, jön 1-2 nagy név kijátszom és letörlöm.

:3

BaliBoy
"Kevesebb idõt áldozok rá, de még most is élvezem õket."

Éves szinten néhány nap, max két hét.
Nincs már új a nap alatt. Csak más a köntös. Soha nem jönnek már vissza azok az érzések amik pl. egy Prince-nél voltak, vagy egy Fallout 1-nél.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tigeroo
jah, pl. a kotorban jó zsedájként végigdöngethetsz a galaxison 😊
Nem nõttem ki és soha nem is fogok kilõni belõlük. Sokkal nagyobb szórakozást nyújt, mint például egy film megnézése. Míg egy filmnél külsõ szemlélõként vagyok jelen, addig egy játékban én vagyok a fõszereplõ és hatással vagyok a világra és a történet alakulására (fõleg egy RPG esetében).
89
COD2 után szinte semmit nem játszottam az utóbbi pár évben...
most rákaptam a mount&blade-re 😄 +honfoglaló+flash

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

clio1616v
igen korábban elég volt az esses, de ma már elles kell

Dzsini
abból nem beszélgetés lenne.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kevesebb idõt áldozok rá, de még most is élvezem õket.

Újabb játékokat kipróbálom,de nagyon kevés van,ami 1-2 napnál többet marad a gépen. Ami fentmarad,azzal is napi 1-2 órát kockulok. Inkább zenehallgatás,torrentezés,beszélgetés (MSN,Skype) ami megy egész nap 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dzsini
nem rossz ez, csak szabad értelmezést ad - az elmúlt pár hétben többször lefutottuk, hogy nem reprezentatív, és nem felmérési célból készülnek a kérdések, inkább csak alapot adnak a beszélgetéshez.

Lyukasbogrács
hûûû

Molnibalage
Amen. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
Szimulátort nem lehet kinõni.
morleone
Nekem csak a MOH:AA 1.11 ennnyi és nem kell több!!! 😄

N1ggA
A nagy címekkel játszom (évente 2-3 ilyen van számomra), de azok ugye egyenként pár napig tartanak. Egyébként nem játszom semennyit.

Spread De Love!

5c0rp330n
kovetkezo kerdesnek javasulnam ezt:
"A szuleid tudjak hogy buzi vagy?", lehetseges valaszok: "Igen" vagy "Nem". hasonloan szinvonalas lenne mint a mostani kerdes.

Sir Quno Jedi
A kérdés eleve ROSSZ is, mivel magában hordoz egyfajta pejoratív kritikát, már predeterminálja a válaszadókat és minõsíti a témát magát. Kinõttél-e már a pelusból szint...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

z99999
nem játszom

Pszt.

tommygear
milk4
Hát,haverral coop néha megy egy-két napig.A black ops-ot is leszedtem,de feltenni sincs kedvem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Lyukasbogrács
tanuljátok meg értelmezni a kérdést.

NEOreg3
a szüleim 😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sir Quno Jedi
Nem konkrét a kérdés, így a válaszok sem lehetnek azok.

Lyukasbogrács
leülni a gép elé, játszani valami játékon, nem ugyanaz, mint leülni sakkozni, vagy pókerezni a haverokkal. nem az a kérdés, hogy játszol még valamilyen játékon, hanem, hogy kockulsz-e még a gép elõtt naphosszat, valami addiktív játékkal...

Lacee86
Hát jah, egy film az csak passzív szórakozás, leülsz és lesed, max chipset zabálsz alatta. 😊 A játék meg aktivitást kíván. 😄

SötétBarom
:>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tigeroo
azok is ugyan olyan játékok mint a sakk vagy a póker😊

sõt, sokszor olyan történetbe és világba vezetnek be, ami kenterbe veri a legtöbb filmet is. közben meg interaktívkocc
Lyukasbogrács
"számítógépes játékok" -.-

RS
Kevesebb idõt áldozok rá.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

QuippeR
ez nem kinövés kérdése. a sakkból kinõttél már? és a pókerbõl?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

byzhouse
Nincs hozzá gépem :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Már abszolút semennyire sem érdekelnek, nem játszom.
Soha nem is voltam annyira rákattanva ezekre.

Doomista
gyakorlat teszi a mestert 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gurren
de nem lehet éhesen/szomjasan 100%-osan a játékra koncentrálni 😞

Sajnos túl sokat játszok... le kéne róla szokni, de olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóó😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Doomista
<#nevetes2> csak szólnék, hogy az ember víz és étel nélkül több napig is bírja!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lacee86
Egy nap még mindig csak 24 órából áll, néha meg kell azért aludni/enni/WC-zni is. <#nevetes1>

Doomista
mi/ki tart vissza?

Lyukasbogrács
Nem játszok. Leszoktam róla.

Még mindig sokat játszom velük.

NEOreg3
sokat játszom, de még többet szeretnék

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(