A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyenlõre így vagyok, de II. Félévtõl sajnos vissza kell fogni a játékkal ugyanis bele számítanak a továbbtanulásba.
I met God. She's black
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
egy LAN-ban vagy multiplayerben játszott RPG játék vagy egy MMORPG a haverokkal miért ne lenne hasonló mondjuk a táblás szerepjátszáshoz? (d & d szabályrendszert pl. egy az egyben átvette anno rengeteg rpg játék)
vagy egy CS menet a haverokkal miért nem hasonló mondjuk egy paintball meccshez?
jó dolog ilyen apróságokba belekötni, de ezzel csak a saját hülye érved nyomatékosítod
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Éves szinten néhány nap, max két hét.
Nincs már új a nap alatt. Csak más a köntös. Soha nem jönnek már vissza azok az érzések amik pl. egy Prince-nél voltak, vagy egy Fallout 1-nél.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
most rákaptam a mount&blade-re 😄 +honfoglaló+flash
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Újabb játékokat kipróbálom,de nagyon kevés van,ami 1-2 napnál többet marad a gépen. Ami fentmarad,azzal is napi 1-2 órát kockulok. Inkább zenehallgatás,torrentezés,beszélgetés (MSN,Skype) ami megy egész nap 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spread De Love!
"A szuleid tudjak hogy buzi vagy?", lehetseges valaszok: "Igen" vagy "Nem". hasonloan szinvonalas lenne mint a mostani kerdes.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
sõt, sokszor olyan történetbe és világba vezetnek be, ami kenterbe veri a legtöbb filmet is. közben meg interaktívkocc
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nincs hozzá gépem :|
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Soha nem is voltam annyira rákattanva ezekre.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.