A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
soha nem érdekelt

a nevemmel elégedett vagyok, ritka és egyedi

a nevem után jártam egy Arany Norbertet találtam eddig és Arany János rokona vagyok, de nem érdekel hogyan...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

szjuca
Nem erre gondoltam.

Akkor javítok: nem is ismerek olyan nevûeket.

Még csak a gondolat fogant meg, a konkrét lépések majd ezután jönnek...

Igazából a válasz nem fedi a valóságot, mert már elgondolkodtam rajta ugyan, de hogy elkezdek kutatni az nem olyan valószinû.
clio1616v
ezekszerint az ismerõseiddel nem vagy rokon, kisebb az esély a vérfertõzésre

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

szjuca
Lépéseket tettem.
Nagymamám meg tudta mondani az õ családjából az ük szintig a rokonokat és a nagyapám családjából is.
Fel vannak írva a nevek. Érdekes, hogy az ismerõseim közt sincsenek ilyen nevûek.

Dzsini
Üres - más a családban már megtette, annál mélyebben/régebbre visszamenni túl nagy munka lenne (külföldre kellene menni).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Még általános iskola alatt. Kötelezõ feladat volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Nem. Nem érdekel.
bardocz
Elsõ!
immovable
<#hehe>
szjuca
Belepisiltél a szenteltvízbe? <#vigyor3>

szjuca
1x élõszóban premier plánban.

(Munkahelyi ártalom)

Sajnos igen,nem engem a férjemet fenyegették meg életveszélyesen,de én vettem fel a telefont.Így nekem mondta, hogy megfogja öletni a férjem.
Ha beváltotta volna egy elõnyöm lett volna vele szemben én tudtam hogy õ hol lakik.Az illetõ csak a férjem munkahelyét ismerte.Körülbelül kiirtottam volna a családjával együtt,mindenfajta fenyegetés nélkül.
Pokoli hogy milyen világot élünk !<#gun>

Rettenthető
Szóvá nem tette a fenyegetést (szóval ilyen értelemben nem fenyegettek meg), de annyit kiabált utánam egy kreol bõrû férfi, akinek a kezében egy szúró-vágó eszközt pillantottam meg, hogy "Ájj má meg bázzeg, ájjá mán meg!" , de szerencsére sikerült a kerékpárommal kellõen felgyorsítani és eltekerni elõle.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Lacee86
Basszus, azért meglepõ ez az eredmény, h milyen sokaknak volt már ilyen "kalandja". 😮 Az viszont egyáltalán nem, h a fenyegetõk nagy része cigány. :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bardocz
Nem az a kérdés, hogy ember fenyegetett-e már meg életveszélyesen, hanem hogy akármi fenyegetett-e már meg<#idiota>
byzhouse
Igen, élõben- összevesztem 1ik cigó kölökkel azt rám hívta a tesókat,de végül megúsztam csak megvertek 😄(utána barátkozni akartak)
mondjuk õk mindenkibe belekötöttek

rokont is,de túlélte :| - sósavat akartak csepegtetni rá ami sikerült nekik és az orra felett 1kicsivel szétmarta,ami begyógyult mostanra.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

jah hogy cigány lehúzási kisérlet is számít akkor más mert már volt benne részem budapesten és még azt mondják vidék veszélyes ezerszer jobb a közbiztonság😄

milk4
Engem egy kb 17-18éves)én meg kb 14voltam akkor) félcigány mocsok 3haverjával fenyegetett meg az utcán,mert elvileg néztem õket és utána jött egy ilyen kigyúrt csávó aki szóval elintézte õket.

Jó,igaz kicsúszott a számon,hogy kussoljál te köcsög...de akkor is.Undorító disznók ezek.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Lyukasbogrács
ja igen, errefelé borsodban nem telik senkinek stukira 😄

BlackShadow
budapest 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Marci0115
hát vajon mér? szegény ártatlan cigányok sose csinálnak semmi rosszat, ök csak ártatlan áldozatok, minden ok nélkül ki akarják öket rekeszteni

fasiszta ferdítés mindössze
Lyukasbogrács
csak nem Borsod?

bardocz
Milyen érdekes, hogy folyton a cigányokkal van a probléma.
MR ME
fasza környéken lakhatsz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Doomista
Erre szokták azt mondani, hogy: "Egy cigány nem cigány."

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BlackShadow
cigányok próbáltak már lehúzni, leszúrni, a legdurvább, h pisztolyt hadonászva lelõni.. szerencsémre még egyik sem sült el rosszul

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Szerencsére még nem.

DJKonya
Hát most volt/van suliba hogy egy egész osztály, természetesen az egész osztály cigány. Múltkor a folyosón lekúrvaanyáztam az egyik cigányt és rámszállt az összes, provokálnak állandóan meg fenyegetnek hogy meghalok<#idiota> Természetesen csöppet sem érdekel, és valamelyik nap találkoztam szemtõl szembe a sráccal akinek beszóltam, persze hogy meg se mer szólalni olyankor mikor egyedül van, de még csak rám se mert nézni...errõl ennyit.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Bruk
Még régebben egy cigány ember. Azt akarta, hogy adjam el neki a telefonom pár ezerért (ugye azért, mert így nem mondhatom, hogy ellopta). Mondtam nem eladó, de nem fogta fel. Aztán elõkerült a kés (meg persze a szövegelés: "figyelj, most szabadultam 20 év után") és a nyakamhoz szorította. Ennek ellenére még mindig azt mondtam, hogy nem eladó. Aztán azt közölte, ha nem adom el, akkor ellopja. Mivel láttam, hogy olyan helyzetben vagyok amibõl nem tudok menekülni, ezért eladtam. Végül is többet adott érte, mint amennyiért vettem. <#vigyor2>
Persze voltak még érdekes dolgok, de talán ezt nevezhetjük "életveszélyesnek".

#78820 Tudom, felesleges mondanom, de: 2010. Magyarország utcái.

immovable
Nem. Õket csak ismerem. Ennyi elég is. 😄
N1ggA
Nem fenyegettek meg és sztorim sincs.

Spread De Love!

MR ME
látod téged má isten se szeret <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Gurren
cigány volt a pap?

immovable
Még nem.

Egy pap még gyerekkoromba meg akart verni. Fater elrendezte a sorsát. <#vigyor1> Azóta gyûlölöm a papokat. Na meg a cigányokat.😄
Engem még nem, de családtagot, ismerõsöket már igen.

Egyszer anyámat a ház elõtt egy hajléktalan. :| Aztán faterom lerendezte..<#ravasz1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jhetedikj
Igen, komolynak tûnt, megtettem a szükséges lépéseket.

Igen megfenyegettek telefonon amibõl végül egy verekedés lett amit én kezdeményeztem, végül én is kerültem ki vesztesen de komoly bajom nem lett, mert ahogy kiszabadultam a szorításból elfuttam...(szégyen a futás de hasznos 😄)
Aztán ezzel szerencsére lerendeztük, azóta sem láttam az illetõt.

anno 1987

clio1616v
amikor megfenyegettek és üldöztek megkerestem az elsõ rendõrautót megelõztem, lefékezve megállítottam és megkértem, hogy aki üldöz állítsák le, mert nem akarok menekülni elõle

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nem kéne annyit inni, ha nem bírod

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

nem emlékszem
Metalmilitiakid
Igen, telefonban vagy élõben, de nem tettem semmit.
Az utcán akartak 10. es koromban kirámolni mint az elõttem írót, de mivel nem ijedtem meg tõlük hiába fenyegettek, hanem mentem tovább, a végén békén hagytak. Bár ebbe az is benne volt, hogy elég szép tempóban haladok gyalog általában és mire elmondták a mondókájukat már olyan helyen voltam ahol más emberek is voltak, õk meg csak akkor eszméltek. Amúgy ezek is cigányok voltak és régi szokássommal mondva 3 darab.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

morleone
Megfenyegetett, de 5.-es voltam, a c***ny kipakoltatott az utcán, levetette az órámat, és azt mondta, ha nem csinálom belém vágja a nagy kést.
Azóta utálom az összeset. (Nagy részüket, van 1-2 normális ismerõsöm.)

Üres: nem akarok errõl beszélni

somdav95
életveszélyesen nem, az ilyen szét lesz ütve a fejem, meg megleszek csapdosva, meg majd találkozunk a sulidnál holnap reggel stílusú dolgok meg már nem érintenek, jöjjön nyugodtan...

RS
Engem még nem, de családtagot, ismerõsöket már igen.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

A szomszéd életveszélyesen megfenyegetett az ugatásával... azt mondta, h ne menjek be hozzájuk, mert akkor szétszed. Erre én írásban panaszt nyújtottam be neki, de elolvasás nélkül széttépte, és még morgott is hozzá. Aztán ez a hülye perverz elkezdte csóválni a farkát, mint aki jól érzi magát. Furcsák a szomszédok manapság...

Pepsi Twist
Igen komoly volt, el is tûntem 1 idõre 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

NEOreg3
mert nemcsak meg akart ölni, de a dömperemet is fel akarta dönteni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Igen...

Még tavaly telefonon keresztül, aztán az lett a vége hogy egyik haverom jött le és õ állitott le engem hogy ne keressem meg az illetõt a munkahelyén... helyben letéptem volna a fejét a gyökérnek, de azóta nem is keres.