A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a nevemmel elégedett vagyok, ritka és egyedi
a nevem után jártam egy Arany Norbertet találtam eddig és Arany János rokona vagyok, de nem érdekel hogyan...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Igazából a válasz nem fedi a valóságot, mert már elgondolkodtam rajta ugyan, de hogy elkezdek kutatni az nem olyan valószinû.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nagymamám meg tudta mondani az õ családjából az ük szintig a rokonokat és a nagyapám családjából is.
Fel vannak írva a nevek. Érdekes, hogy az ismerõseim közt sincsenek ilyen nevûek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha beváltotta volna egy elõnyöm lett volna vele szemben én tudtam hogy õ hol lakik.Az illetõ csak a férjem munkahelyét ismerte.Körülbelül kiirtottam volna a családjával együtt,mindenfajta fenyegetés nélkül.
Pokoli hogy milyen világot élünk !<#gun>#gun>
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
mondjuk õk mindenkibe belekötöttek
rokont is,de túlélte :| - sósavat akartak csepegtetni rá ami sikerült nekik és az orra felett 1kicsivel szétmarta,ami begyógyult mostanra.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Jó,igaz kicsúszott a számon,hogy kussoljál te köcsög...de akkor is.Undorító disznók ezek.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Persze voltak még érdekes dolgok, de talán ezt nevezhetjük "életveszélyesnek".
#78820 Tudom, felesleges mondanom, de: 2010. Magyarország utcái.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egy pap még gyerekkoromba meg akart verni. Fater elrendezte a sorsát. <#vigyor1>#vigyor1> Azóta gyûlölöm a papokat. Na meg a cigányokat.😄
Egyszer anyámat a ház elõtt egy hajléktalan. :| Aztán faterom lerendezte..<#ravasz1>#ravasz1>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Igen megfenyegettek telefonon amibõl végül egy verekedés lett amit én kezdeményeztem, végül én is kerültem ki vesztesen de komoly bajom nem lett, mert ahogy kiszabadultam a szorításból elfuttam...(szégyen a futás de hasznos 😄)
Aztán ezzel szerencsére lerendeztük, azóta sem láttam az illetõt.
anno 1987
Az utcán akartak 10. es koromban kirámolni mint az elõttem írót, de mivel nem ijedtem meg tõlük hiába fenyegettek, hanem mentem tovább, a végén békén hagytak. Bár ebbe az is benne volt, hogy elég szép tempóban haladok gyalog általában és mire elmondták a mondókájukat már olyan helyen voltam ahol más emberek is voltak, õk meg csak akkor eszméltek. Amúgy ezek is cigányok voltak és régi szokássommal mondva 3 darab.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Azóta utálom az összeset. (Nagy részüket, van 1-2 normális ismerõsöm.)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Még tavaly telefonon keresztül, aztán az lett a vége hogy egyik haverom jött le és õ állitott le engem hogy ne keressem meg az illetõt a munkahelyén... helyben letéptem volna a fejét a gyökérnek, de azóta nem is keres.