A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
akik ilyeneket kapnak nem tudod milyen körökben lehetnek járatosok 😄
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mondjuk az Impreza még nem éppen versenyautó, mondjuk az is attól függ...
Corsát megb@aszhatják, annak a gyártó szerint is elég a 95-ös, nem egy nagy eresztés a motorja az 1.6-os turbósat leszámítva. A benzinkutasok meg nyilván a létezõ legdrágábbat próbálják eladni még fûnyíróhoz is. Ellenben a korszerûbb közvetlen befecskendezéses motoroknál már gyakorlatilag kivétel nélkül 98 az ajánlott. Ott már többet számít hogy ki mit tankol.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://www.tenke.hu
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Viszontkifejezetten ruhellem amikor odaall a benzinkutas es megprobal meggyozni arrol, hogy a magasabb oktanszam nagyobb teljesitmenyt jelent. Az hogy nagyobb suritesi viszonynal lenne ongyulladasa az nem jelenti azt hogy az en jarmuvemben none a suritesi viszony, elvegre a dugattyu ut baromira ugyanaz marad attol hogy milyen benzint tankolok.
WWFSMD?
meg felénk itt az ukrán/román határnál inkább oda járnak (vagy behozzák az ukrán benyát sztyepánék)
Tapasztalatom szerint a kutak között is annyi a különbség árban (nagy általánosságban véve), amennyivel gyengébb vagy jobb az üzemanyag.
Határozottan érezhetõ a különbség a prémium és az alap benzin között, a legdrágább prémium benzin és a legolcsóbb ESZ-95 -ös között olyan 2 literes fogyasztáskülönbsége tapasztalok. Nagyjából megfelel az árkülönbözetnek.
Összefoglalásképpen elmondható hogy egy új fejlesztésû korszerû motor esetében hosszútávon lehet értelme tankolni prémium üzemanyagot, egy régebbi motor esetében biztos nem éri meg.
Azon hogy hol tankol az ember nem lehet meggazdagodni, a különbözõ üzemagyagok érték:ár aránya nagyon közel áll egymáshoz.
Régebben mikor kezdtük a fuvarozást akkor volt egy üzemanyag kártyánk a Shellnél, tökéletesen meg voltunk vele elégedve, fõleg hogy ha egy kúton tankoltunk huzamosabb ideig, x forintot elengedtek a literenkénti árból (na és a mekibe jártam mert gyûlt rendesen a smart pont<#idiota>#idiota>). Párszor tankoltunk is premium üzemanyagot, és tényleg érezhetõ, és látható a különbség, ritkán tankoltunk ilyet mert 20-30 forint havi szinten rengeteg pénz, fõleg egy teherautónál. Aztán hogy egyéb okok miatt lemondtuk a kártyát utána a Lukoilnál tankoltunk, ott se volt baj az üzemanyag minõségével. Most már Miskolcon az Auchannál tankolunk mert itt a legolcsóbb, és kifogástalan a minõsége.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
többit meg nem tudom mivel kúton sose tankoltam 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
*Az olcsó diszkontkutak döntõ többségében az olcsó üzemanyag gyengébb is.
Shell-Omv-Mol-Lukoil ezeken szoktam tankolni. Diszkont kút nincs a közelünkben ezért oda nem járok, de nem is bízom bennük.
*Hétköznapi autóknak annyira nem számít, hogy az már a felesleges kategóriához közelít.
Nekem az 1.1 Saxo városban megeszik 9.1 litert, mondjuk nem ötvennel szoktam menni vele, de ez akkor is elég sok
anno 1987
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Clio: nem lenne az, de nem történt semmi ilyen...csak neked egy fajta már-már idült betegséggé fejlõdött az a tulajdonságod, hogy kényszeresen mindenbe belepofázol, és azt hiszed, hogy ez vagy vicces vagy igaz...vagy a kettõ egyszerre, hol ott ezt mások nem így gondolják.
Ja,ez a tapasztalatom. Itthon egyszer szoptam meg,de nagyon. Tankoltam egy kis falusi kútnál,másnap reggel nem indult az autó :| Tiszta víz volt állítólag a benzin. Beindult,aztán pöfékelt a motor,meg állandóan lefulladt.
Nem, vagy tényleg nagyon ritka a negatív tapasztalat.
Hétköznapi autóknak annyira nem számít, hogy az már a felesleges kategóriához közelít.
Egyszer tankoltam 98-ast,mondván,hogy "most kipróbálom akkor"
Az ég világon semmi különbséget nem vettem észre. (1.4-es motor)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
engem hidegen hagynak a fegyverek, fogalmam nincs milyen áron vannak forgalomban
nem szóltam mert fogalmam nem volt mire gondolsz a minigunnal 😊
(Viszont nem szóltál, hogy én néztem el, hogy mire gondolsz. A fegyveres szavazás napján volt ez.)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
keversz valakivel...
dízelkútra azért csak jársz...
Nem igaz, hogy folyamatosan trollkodsz. Olyan jó volt, amig nem jöttél vissza már megint és nem fosnál folyamatosan marhaságot. (Lásd 5 ezer dolláros Minigun és egyéb hülyeségek...)