A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aki meg nõre rá emeli a kezét, vagy bármilyen módon fizikailag bántalmazza annak mind két kezét és lábát szana-szét törném!
Ezt hogyan? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
és soha nem kezdeményeztem ilyesmit, szerintem másnak se kéne.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
anno 1987
Nem keresem a bajt... de ha ottvan elöttem nem futok el...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Eddig mindig sikerrel<#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
szal maradok az "Elég gyakran elõfordult." -nál 😄
Pláne most,középsuliban fordul elõ gyakrabban. És fõként a réti niggerek miatt. (Ki más miatt?...)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Volt ált. isk-ban egy srác, akivel csak látásból ismertük egymást. Aztán egyszer mentem be a sportcsarnokba, õ az ajtóban volt, és szándékosan kitette a lábát csak úgy, én meg jó nagyot taknyoltam. Ezután 4-5 erõs ütést mértünk egymás arcára, mert nem hagyhattam annyiban a dolgot. Mindkettõknek fájt nagyon napokig, meg vérzett is, szar volt nagyon. Eltelt egy hét, aztán odajött hozzám, h béküljünk ki. Ezután nagyon jó barátság alakult ki közöttünk, amin csodálkoztam nagyon.
Arra a következtetésre jutottam, hogy még fiatalon nem lehet minden ügyet kulturált vitával megoldani, van, amikor pusztán az ököljog érvényesül. Mégiscsak igaz a mondás, miszerint az erõsebb kutya b*szik.
Olykor volt pár összekapás.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
mostanában meg...hát nemnagyon szoktak még lökdösni sem, meg ha max pofáznak is akkor vissza se szólok, semmi
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Érdekes lenne az biztos, félig székely vagyok,félig sváb. A sváb ágon viszont dédnagyanyám akit már nem ismertem magyar volt.Eléggé sokrétûek lehetnek az õsök 😊 Kiváncsi lennék nagyon hány helyrõl származnak a családomban az emberek.
Nem, és valószínûleg nem is fogok, mert nehéz feladatnak tartom.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Nem, mert mar mas foglalkozott vele komolyabban a csaladbol"
valasz nincs a lehetosegek kozott
WWFSMD?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mivel megvan, 1500as évekig vissza van vezetve 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
max. annyira lennék kíváncsi hogy milyen vezetéknevû emberekkel vagyok rokonságban, plusz hogy hol éltek az õseim elõtte
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3