A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az eszedbe sem jut, hogy van olyan aki ha elszáll az agya, akkor nekitámad egy férfinak? Azért megverni és ütlegelni nem hagyon magam...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jazzy
<#eljen>
Molnibalage
Nem, soha nem tettem ilyet. Nem nagyon tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy ezt megtenném.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem, és soha nem is tennék ilyet...

Aki meg nõre rá emeli a kezét, vagy bármilyen módon fizikailag bántalmazza annak mind két kezét és lábát szana-szét törném!
Verekedõs voltál? ==>> Megütötted valaha is a barátnõd?
0Fritz0
30% még sosem verekedett?
Ezt hogyan? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

az túlzás hogy nem irányult ellenem agresszió, de még soha nem verekedtem senkivel
és soha nem kezdeményeztem ilyesmit, szerintem másnak se kéne.
Doomista
Akkor gyilkos lehetsz.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

jhetedikj
MA AZ ÜRESRE SZAVAZTAM!!!<#taps><#violent><#pias><#nemtudom><#heureka><#wilting><#love12><#guluszem1><#vigyor3><#bdead>

anno 1987

Magamat megvédtem, de egyébként nem.

Nem keresem a bajt... de ha ottvan elöttem nem futok el...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Lacee
életemben nem verekedtem soha, mondjuk nem is kötöttek belém 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

VRSDM
néhány összecsapás... de hát állatok vagyunk nem?! 😊

u dont have to listen anybody else but me

immovable
Olykor.
DJKonya

Eddig mindig sikerrel<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Ehhez inkább nem teszek hozzá semmit.

clio1616v
Kaszát biztos nem pedig ráférne, ha már az anyja nem nevelte meg...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
igen aztán rájöttem, hogyha igazságtalanságot érzek, akkor inkább kedvesen reagálok azzal nagyobb lelki kárt okozok, mintha fizikailag bántanék meg valakit

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

még mindig akadnak verekedések... de nem vagyok agresszív
szal maradok az "Elég gyakran elõfordult." -nál 😄

Pláne most,középsuliban fordul elõ gyakrabban. És fõként a réti niggerek miatt. (Ki más miatt?...)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Volt ált. isk-ban egy srác, akivel csak látásból ismertük egymást. Aztán egyszer mentem be a sportcsarnokba, õ az ajtóban volt, és szándékosan kitette a lábát csak úgy, én meg jó nagyot taknyoltam. Ezután 4-5 erõs ütést mértünk egymás arcára, mert nem hagyhattam annyiban a dolgot. Mindkettõknek fájt nagyon napokig, meg vérzett is, szar volt nagyon. Eltelt egy hét, aztán odajött hozzám, h béküljünk ki. Ezután nagyon jó barátság alakult ki közöttünk, amin csodálkoztam nagyon.

Arra a következtetésre jutottam, hogy még fiatalon nem lehet minden ügyet kulturált vitával megoldani, van, amikor pusztán az ököljog érvényesül. Mégiscsak igaz a mondás, miszerint az erõsebb kutya b*szik.

byzhouse
múltkor volt 1 hasonló kérdés.

Olykor volt pár összekapás.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Simaji
Régebben az iskolában volt pár verekedés de mondjuk emlékeim szerint egyiket sem én kezdtem de általában vagy én vagy közösen fejeztük be.

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Csúnya lenne egy nõnél...de egyszer volt egy kisebb catfight. Meg pofon vágtam pár srácot. De nagyon ritkán fordul elõ.

tigeroo
áh, inkább birkózásnak nevezném 😄 komoly sose. de hát az meg kinél nem volt?

mostanában meg...hát nemnagyon szoktak még lökdösni sem, meg ha max pofáznak is akkor vissza se szólok, semmi
Lacee86
Magamat megvédtem, ha kellett, de sose volt komoly, inkább csak poén. Általánosban volt persze mindez, késõbb már nem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Molnibalage
Soha nem volt komoly bunyó.

NEOreg3
Magamat sem védtem meg, de egyébként nem.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Olykor volt pár összekapás...
Nem kifejezetten, de gyakrabban mint a nagy átlag.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

89
töri 1-es leülhetsz

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Pepsi Twist
román

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HöfEE
Nem, de ha lenne rá lehetõségem/több idõm lenne, akkor foglalkoznék.

Érdekes lenne az biztos, félig székely vagyok,félig sváb. A sváb ágon viszont dédnagyanyám akit már nem ismertem magyar volt.Eléggé sokrétûek lehetnek az õsök 😊 Kiváncsi lennék nagyon hány helyrõl származnak a családomban az emberek.

byzhouse

Nem, és valószínûleg nem is fogok, mert nehéz feladatnak tartom.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Nem, és nem is fogok, mert nem érdekel.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lacee86
Hm, igaz, ezt beletehettük volna még. 😊

efti
Ures szavazas lett mivel a :

"Nem, mert mar mas foglalkozott vele komolyabban a csaladbol"

valasz nincs a lehetosegek kozott

WWFSMD?

Nem vállalkozom rá - még a végén kiderülne, h a szépmamám valami marslakóval szûrte össze a levet...

RS
Nem, de ha lenne rá lehetõségem/több idõm lenne, akkor foglalkoznék.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Igen, de csak magam kutakodtam. Sajnos apám ágán elég homály a téma.

Pepsi Twist
Üres szavazás / Eredmény mutatása

Mivel megvan, 1500as évekig vissza van vezetve 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

clio1616v
én Isten gyermeke vagyok

Lyukasbogrács
én egészen Ádámig, meg Éváig

NEOreg3
felkutattam kr. e. 374-ig

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

joshua
Nem, és nem is fogok, mert nem érdekel.

Lacee86
Sztem jobb nem bolygatni, h kik az õseink, lehet sokszor kellemetlen meglepetés érne. 😊

MR ME
nem, és nem is fogok

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
mint család nem érdekelne, hiszen azokat az embereket nemtudnám mihez kötni. csak nevek lennének.

max. annyira lennék kíváncsi hogy milyen vezetéknevû emberekkel vagyok rokonságban, plusz hogy hol éltek az õseim elõtte
Sir Quno Jedi
Nem érdekel a családom, így pláne a családfám se.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

immovable
Annyit tudok, hogy Õ Link anyai ágon rokon. De így sem érdekelt soha.
Lacee86
Nem, és nem is fogok, mert annyira nem érdekel, h bármennyi idõt is áldozzak rá. Amúgy a családnevem elég egyedi, apám rokonságán kívül sztem nincs is más az országban.