A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
vannak olyan emberek, akik beletörõdnek a dolgokba, namármost más HÜLYESÉGE MIATT NEKEM KURVÁRA NE LEGYEN MÁR SEMMILYEN FORMÁBAN KÁROM/HÁTRÁNYOM.
nem vagyok szeretetszolgálat, meg szûz mária. pöfékeljen, de ne az én orrom alá.
mi ez a sok jajhozzámértél jajzavarsz jajbüdösleszek kurvulás? plázahímek vagytok é.
számomra is kifejezetten kellemetlen a cigiszag, büdösnek tartom, de ne menjünk már el ilyet elvetemült szarházi irányba, hogy tilcsukbe, csakotthon, jajjaj mindenki tüdõrákos lesz én meg még büdös is és az asszony nem szop le otthon.
Jaj fizessenek kétszeres tébét mert õk szándékosan beleszarnak a demokráciánkba és elszívják az adóforintjaimat, amit én a kapitalizmus jobbá tételére szántam, és sokkal okosabban költeném el! meg hát én egészséges is vagyok az irodai munkámmal meg a gép elõtt döglésemmel, én nem gyilkolom magam ilyen butaságokkal, heti háromszor csikungozok és kétszer tájcszok, és oxigénen kívül mást nem szívok, a kipufogógáz ellenségeként csak bicajjal járok, mert az nem szennyezi a környezetet, szóval én egy király környezettudatos kis faszagyerek vagyok, én aztán megmondom nektek, hogy mi mindent tiltsunk be! cigányok, görbeorrúak haza, buzik haza buziföldre!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha két nõ szopna, te akkor is azon agyalnál bazdmeg, hogy nehogy elkapj valami pöcsviszketést.
Hülyegyerek.
De azt elsimerem, hogy anno a napi 20 szálból maximum 5 szólt errõl, a maradék volt a szokás része.
tudom, tudom, a kurva anyámat, nem kell válaszolni rá 😊
szerk: hozzáteszem, hogy 6 évig pallmall-t szívtam. de már akkor is falra másztam a "valamiben meg kell halni" és társaitól 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
amúgy nálam az egész vita kb. a "cigók nyomják a zenét mobilról az utcán" szintjén van.... kurvára nem érdekel mit csinál, csak ne nyilvánosan meg az orrom elõtt....
IGÉNYTELEN + UNDORÍTÓ és kész. ja és még egészségtelen is (dehát, a mai világban mi nem az?)
a kiemelt szavakat pedig akárkinek a szemébe mondom, ha megkérdezi hogy rágyújthat-e
és amúgy is cigi elõtt úgy illene hogy midnen nem dohányzót megkérdezni hogy nem-e zavarja e a füst. ez olyan, minthogy a vonaton is megkérdezed elõbb hogy szabad-e az a hely és csak utána "mérgezed" a jelenléteddel a másik embert.
de ha valaki szereti ha úgy bûzlik mint egy gyárkémény a bõrén, segglyukán keresztül is akkor hajrá.
(és ezt úgy mondom, hogy nagyritkán budsmokerek vagyunk, de azt máshogy nemlehet sajnos...)
Amit meg kimondottan rühellek még, az az, amikor valaki sütemény készítés közben is dohányzik, és azon a kiba**ott rohadt kátrányon kívül más nem is érzõdik ki a süteménybõl.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Amúgy Piros,Kék L&M-et szívok vagy pedig tekerek magamnak kék Drum dohányt filter nélkül(<-kib@szott jó😄)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
csakabuzik cigiznek <#nemtudom>#nemtudom><#gonosz1>#gonosz1>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
#79375 Nekem van egy gimis csaj ismerõsöm, aki szereti, sõt az a kedvence. 😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
enegiaitallal, vagy colával 😛