A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Jólmegmondtad: azér.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tigeroo
nem errõl szól.

vannak olyan emberek, akik beletörõdnek a dolgokba, namármost más HÜLYESÉGE MIATT NEKEM KURVÁRA NE LEGYEN MÁR SEMMILYEN FORMÁBAN KÁROM/HÁTRÁNYOM.

nem vagyok szeretetszolgálat, meg szûz mária. pöfékeljen, de ne az én orrom alá.
SötétBarom
Valakinek dolgozni is kell -.-

na csá mentem, én voltam megmondó nemcigizõ jenõ, a menõ.
z99999
a cigisek jobb emberek.

Pszt.

sugárzik belõletek a gyûlölet, az ellenségeskedés és a harag.
mi ez a sok jajhozzámértél jajzavarsz jajbüdösleszek kurvulás? plázahímek vagytok é.
számomra is kifejezetten kellemetlen a cigiszag, büdösnek tartom, de ne menjünk már el ilyet elvetemült szarházi irányba, hogy tilcsukbe, csakotthon, jajjaj mindenki tüdõrákos lesz én meg még büdös is és az asszony nem szop le otthon.
Jaj fizessenek kétszeres tébét mert õk szándékosan beleszarnak a demokráciánkba és elszívják az adóforintjaimat, amit én a kapitalizmus jobbá tételére szántam, és sokkal okosabban költeném el! meg hát én egészséges is vagyok az irodai munkámmal meg a gép elõtt döglésemmel, én nem gyilkolom magam ilyen butaságokkal, heti háromszor csikungozok és kétszer tájcszok, és oxigénen kívül mást nem szívok, a kipufogógáz ellenségeként csak bicajjal járok, mert az nem szennyezi a környezetet, szóval én egy király környezettudatos kis faszagyerek vagyok, én aztán megmondom nektek, hogy mi mindent tiltsunk be! cigányok, görbeorrúak haza, buzik haza buziföldre!
jazzy
Pedig már vártam az érveket 😞
HöfEE
Nem 😊 De a pályánkon amúgy is van kijelölt dohányzóhely szóval ez nem probléma. Én nem a játékok alatt iszom ennek a levét meg hanem a gyûléseinken vagy egyéb összejövetelekkor.(pl. Évzáró vacsora)

Ability
UNIX timestamp-et használnak azonosítószámként az adatbázisukban, így ha egy másodpercen belül (maximum 999ms eltéréssel) külditek a kommentet, akkor azonos kulcs alá kerülnek.
bardocz
Tudomén😄
Büdös Bohóc
ó volt olyan egy topikban ték elõtt a nagy harcban, hogy 4 ugyanolyan hszû lett, meg utána is 2-3 ugyanolyan (csak másik).

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Molnibalage
Hoppá. Ez hogyan lehet? Hiba a Mátrixban? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gurren
te meg akkor gondolom büdös vagy. ráadásul egy bohóc.

Büdös Bohóc
omg, nem neki ment csak ugyanaz a hozzászólásszám 😄

SötétBarom
Nem tudom mennyire sikerült levenni, de nem dohányzom 😄SAD?:

bardocz
Jah, milyen hülye név már a Molnibalage :ASD
Büdös Bohóc
neved is elárulja, hogy mekkora értelmes ember vagy, aki hülye haljon meg

Vaxi
errõl van szó 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SötétBarom
/facepalm

Ha két nõ szopna, te akkor is azon agyalnál bazdmeg, hogy nehogy elkapj valami pöcsviszketést.

Hülyegyerek.

SötétBarom
Nem. Vannak "életérzés" dolgok. Mint például céltalanul gurulni kocsival a nyári éjszakában 20-al, símogatni a kellemes hûvös levegõt, és cypress hillel masszíroztatni közben a hátad. Vagy egy csónakban sörözni egy tó közepén. Érted. Életérzés.

De azt elsimerem, hogy anno a napi 20 szálból maximum 5 szólt errõl, a maradék volt a szokás része.

Büdös Bohóc
életérzés LOOL inkább halálérzés bazz, élvezd a rákodat :ASSD:A:ASASD:AD

Vaxi
ez az "életérzés" dolog szinonimája a "keressünk értelmet a balfasz szokásainknak". mint a narkósoknál 😊
tudom, tudom, a kurva anyámat, nem kell válaszolni rá 😊
szerk: hozzáteszem, hogy 6 évig pallmall-t szívtam. de már akkor is falra másztam a "valamiben meg kell halni" és társaitól 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

birdo
VS

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

z99999
szeretem a szivart

Pszt.

Nem dohányzok... néha nagyon jól esik mondjuk (pl bulizáskor), de mostanában már inkább akkor is megállom, mert minek...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Büdös Bohóc
dehogynem <#gonosz2> (amúgy sztem jobb példát lehetne mondani erre, ha már szex a téma :ASD)

PesSim
Nem dohányzom! Egyáltalán nem!

bardocz
De ugye airsoft közben nem az erdõben cigiznek?
mert ebben a 2 dologban halál biztos,h nem lennék benne 😄

banok
pfúj kirekesztõ <#eplus2>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Büdös Bohóc
A dohányosok is emberek, csak nem olyan sokáig.

HöfEE
Nem dohányzok. De nem igazán érdekel, hogy mások igen addig amíg ezt nem úgy teszik hogy zavaró legyen. Van egy társaság/csapat akikkel eljárok rendszeresen airsoftozni, na köztük én nem dohányzom egyedül a másik 13 ember igen. Ez ellen nem tudok nagyon mit csinálni szivom én is a füstöt nem vonulhatok el külön. Viszont azt nem tudom egyáltalán megérteni, van pár ilyen ismerõsöm, akik nem dohányoztak, de bekerültek egy dohányzó társaságba és õk is elkezdték. De õk maguk mondják, hogy csak azért mert mindenki más is azt teszi. Ennyire birka emberek vannak? Ha más is ezt csinálja akkor én is, akkor is ha eddig nem kellett? érthetetlen..

tommygear
<#rolleyes>
jazzy
Mert ez aztán kurvanagy ellenérv volt.
Büdös Bohóc
miért pont a gruppenszex jutott az eszedbe 10000000 más dolog közül? 😄

Nem dohányzom, csak évente 1 gyõzelem szivar Independence Day nézés alatt haverokkal. 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

tigeroo
meg az biztos hogy aki dohányzik attól az ingyenes betegellátást is megvonám. fasznak mérgezi magát aztán meg beül gyógyulni...

amúgy nálam az egész vita kb. a "cigók nyomják a zenét mobilról az utcán" szintjén van.... kurvára nem érdekel mit csinál, csak ne nyilvánosan meg az orrom elõtt....
tigeroo
imádok rászólni a környezetemben lévõ emberekre hogy "légyszi tedd le azt a szart én kurvára biztos hogy nem fogom szívni vagy takarodj innen" 😊)))

IGÉNYTELEN + UNDORÍTÓ és kész. ja és még egészségtelen is (dehát, a mai világban mi nem az?)

a kiemelt szavakat pedig akárkinek a szemébe mondom, ha megkérdezi hogy rágyújthat-e

és amúgy is cigi elõtt úgy illene hogy midnen nem dohányzót megkérdezni hogy nem-e zavarja e a füst. ez olyan, minthogy a vonaton is megkérdezed elõbb hogy szabad-e az a hely és csak utána "mérgezed" a jelenléteddel a másik embert.

de ha valaki szereti ha úgy bûzlik mint egy gyárkémény a bõrén, segglyukán keresztül is akkor hajrá.

(és ezt úgy mondom, hogy nagyritkán budsmokerek vagyunk, de azt máshogy nemlehet sajnos...)
Rettenthető
Nem dohányzom. És azt is utálom, amikor mások dohányoznak a környezetemben, anélkül, hogy megkérdeznék, hogy zavar-e (ha nem a pofámba fújja, akkor felõlem egyszerre 30 dobozzal is elszívhat percenként, és minden testnyílásába dughat egyet raklappal, leszarom). Vagy aki nem képes azt a redvás cigicsikket a szemetesbe dobni, hanem elszórja az utcán, meg kiszórja a kocsiból, meg a fa tudja hova.
Amit meg kimondottan rühellek még, az az, amikor valaki sütemény készítés közben is dohányzik, és azon a kiba**ott rohadt kátrányon kívül más nem is érzõdik ki a süteménybõl.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

milk4
Én vagyok itt az egyetlen aki L&M-et szív?😄
Amúgy Piros,Kék L&M-et szívok vagy pedig tekerek magamnak kék Drum dohányt filter nélkül(<-kib@szott jó😄)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

SötétBarom
Nem volt szó a paraszt dohányosokról. Ha érvekre van szükséged, õket ne keverd bele, htx.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Casillas
Nem dohányzom! Egyáltalán nem!

csakabuzik cigiznek <#nemtudom><#gonosz1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hegi90
ti vagytok

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Hozzátenném még, hogy nekem is volt egy idõszak amikor dohányoztam, szóval tapasztalatom megvan róla. A véleményem akkor is az volt, hogy idióta vagyok és a mai napig hülyének tartom azt, aki védi a dohányost. Nekem kismillió ismerõsöm van aki dohányzik, le akar szokni, csak egyszerûen akaratgyenge. Viszont õk is állítják, hogy hülyék, de képtelenek letenni. Ezt meg tudom érteni. Viszont minek õket védeni, amikor õk maguk is hülyének tartják magukat?
jazzy
Ez egy nagyon szar duma, hogy az én dolgom. Sajnos kurvára nem a te dolgod, mert amíg az én pofámba is füstölsz, addig az én dolgom is. Persze, te nem olyan vagy, senki nem olyan, fura módon mégis ha elmegyek valahova cigiszagúan jövök haza, ha beállok a buszra várakozni és esik az esõ, mindig valamelyik paraszt rágyújt a tömeg közepén, az étteremben (hálisten már sok helyen nem lehet) mindig rágyújt valaki, stb stb sorolhatnám. Én megértem, hogy élvezed, engem rohadtul nem is zavarna, ha mindenki csak otthon szívhatná. De amíg az én pofámba is fújják, addig igen, van hozzá közöm.
Lacee86
Ok, mikor menjek? 😄

#79375 Nekem van egy gimis csaj ismerõsöm, aki szereti, sõt az a kedvence. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bungee jumpingolni én se szeretnék, de remélem gruppen szexelni azért fogok!
Most sem olyannal beszélsz. 😄😄😄
enegiaitallal, vagy colával 😛