A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyéb: én vagyok a kohéziós erõ, ami összetartja a társaságot 😊

a buddhista kung fu mester
Scottt
A mókamester.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DJKonya
A mókamester.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

HappyHunter
"A mókamester.
A különc.

Van hogy azt sem tudom,hogy a társaság mirõl beszél mert elkalandozok.De, van amikor pedig szófosásom van és mindenkit megnevettetek."

Be happy. :) Running!

Simaji
Jack-of-all-trades. 😄
Mindegyikbõl egy kicsi kivéve talán ezt: "Az izom.". 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

milk4
A mókamester.
A különc.

Van hogy azt sem tudom,hogy a társaság mirõl beszél mert elkalandozok.De, van amikor pedig szófosásom van és mindenkit megnevettetek.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pepsi Twist
da boss, de egyébként mókamester is XD minden hülyeséget én találok ki 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lacee86
Sztem az nem olyan jó, mert tképpen nem tartozol sehova. Meg ezek csak felületes kapcsolatok. De most ebbe a témába ne menjünk bele. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

SötétBarom
Ok! :o)

Amúgy van egy halom haverom, csak nincs kialakult társaság.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Lyukasbogrács
Akkor különc vagy.

jhetedikj
A különc.- talán ez illik rám legjobban, de kimondott baráti társaság sincs csak kismillió haver és mindig ide vagy oda csapódok.

anno 1987

Lacee86
Végül is, az is jó. 😊

Én én vagyok. Egyébként meg mindegyikbõl kicsi/az átlagos.

SötétBarom
Szabadság barátom, szabadság =)

Gurren
mennyi mókamester van itt.

Lacee86
Na ne, maradt a kutya? 😮

SötétBarom
Asse nincs már. 😄DD

bardocz
Barátaim kérdezzétek.
tigeroo
hogy mindig emlékszel a régi kérdésekre....

itz medzsik!
Lacee86
Mi van, rövid pórázon tart az asszony? 😮 😄

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SötétBarom
Egyéb:

Nincs baráti társaságom. 😄

Mokamester az biztos 😄 Fonok is 😛 de ezt nem nagyon szeretem csak a tarsasag mar igy konyvelte el 😛 Epp ezert kulonc is vagyok...

OrioN the S
az állat.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ruffirant
fel tudom venni akármelyik szerepet de leginkább a különc illik rám.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

tigeroo
a mókamester....

paintball csapatot rólam akarták elnevezni (+még 1 hülye jelzõvel<#idiota>)
Lacee86
Állítólag én vok a legokosabb, de ezt nemtom megítélni. Meg a zenész, mert gitározok kemény 2,5 hónapja. xD De amúgy ez hülye kérdés, ennyire nem lehet bekategorizálni.

MR ME
errõl a barátaimat kéne megkérdezni....
am talán a mókamester, a különc, a lúzer....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kastil
A különc.

Molnibalage
Talán a mókamester. De tényleg. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A mókamester.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Milyen márkájú cigarettát szívsz? ==>> Te ki vagy a baráti társaságodban?
Dzsini
nekem az egyetemi szaktársaim között kb. 40 fõbõl 10-12 dohányzott - mindkettõ rendkívül kicsi minta, még az itteni 157 is elenyészõen apró, hogy bármilyen következtetést lehessen levonni belõle, még akár az SG-sekre (közel 330ezer regisztrált, és a mintavétel semmiképpen nem reprezentatív)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

byzhouse
56.9% 87 Nem dohányzom! Egyáltalán nem! azért furcsa nálunk félosztály cigizik(16 fõ) utcán is rengeteg dohányos...,de SG-n 56,9% Nem 😮

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

kifli
ilyen kevesen szívnak csak dunhillt? Legjobb cigi 😄
Bruk
Komolyan kezdem azt hinni, hogy van velem valami baj. Sosem értik meg az emberek a mondanivalóm az interneten.
Odafigyelésrõl volt szó, tiltásról nem. Érted. Beszélgetünk két üveg borsodi társaságában, aztán hirtelen tüsszentenem kell. Elfordulok és az arcod helyett a tenyerembe vagy a zsebkendõbe nyomom az anyagot. 😊

#79436 Nem nyafogás, csupán elvárás. Bár ha csak viccelõdõen kötekedsz, akkor szólj, nem fárasztom magam. Gonosz emberrõl sem volt szó. 😊

így van! én meg tudod kinek nyomnék üvegbúrát a fejére? mindenkinek aki gecci, értted?
sok gyökér he, valaki valamit nem úgy csinál ahogy szeretném, zutty az üvegbúra! ennyi!

jameg: a szárított dohánylevél elégetése nincs egy környezetkárosítási szinten egy... bármivel is, ami károsítja a környezetet. a vegyszerekkel kezelt, vegyszerek hozzáadásával gyártott hulladékok elégetése szennyezi a levegõt igazából, a gyárkéményen meg a kipufogógázon kívül. ennyi erõvel nagy õsgeci környezetszenynezõ alak a természet, amikor erdõtüzeket csinál ám!
az egészbõl annyit emelnék ki, hogy: EZ NEM NYAFOGÁS.
DE, AZ 😄
akkor a vita alapján megállapíthatjuk, hogy aki az orrod alá fingik, füstöl, büfög és egyéb büdös dolgot csinál, az egy gonosz ember 😄
na megvolt mára a tanulságunk is
ha felrakod a támlámra a lábad akkor nem azon fogok meglepõdni, hogy fürödsz e vagy sem :
egyébként meg tiltsuk be a nem,fürdést, vagy csak otthon lehessen nefürödni, mert ez már bûncselekmény a jóízlés ellen 😄
egyébként is mindennek a tiltás a megoldása, amilyen probléma a földgolyón felmerül.
Lacee86
Hát mert neked sokkal értelmesebb neved van...

Bruk
Az pedig tényleg nem ártana, ha az embereknek kicsit nagyobb környezettudatuk lenne. Nagyon sokan még a wc-re is kocsival mennek (tudom, rohanó világ meg fontos emberek stb. stb.), még ha nem sietnek sehová, akkor sem bírnak ki egy kis sétát sem. De ez már más téma. 😊

Büdös Bohóc
na igen, ez a dolog, hogy bûzlik a bagótól, nos kb úgy kezelik, mintha meg kéne sértõdni azon, hogy ezt bárki is szóvá teszi, pedig kb pont ugyanaz a tészta, mint egy jó nagy fingás vagy egy nagy büdös hónalj

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bruk
Tudod elég elég rossz, amikor a tömött buszon/villamoson mellém kerül egy dohányos, akinek olyannyira erõs bagó szaga van, hogy nem kapok levegõt. És ez nem nyafogás. Ha én úgy döntenék, hogy nem fürdök soha és a villamoson cipõ nélkül a széked támlájára tenném a lábam, nem tudom mit szólnál. Vagy te ülnél, én pedig melletted állnék, aztán gondolnék egyet és az orrod alá finganék. 😊
Remélem érted. Az egész az egymásra odafigyelésrõl szól. Nem érdekel ha dohányzik, de ha elmegy mellettem ne pont a képembe fújja a füstöt, vagy mielõtt felszáll a buszra kapjon be egy rágót és ne azt a büdöset szuszogja mások orra alá.

jazzy
Megnyugodtam
SötétBarom
Strandon nem, de a balcsin muszáj 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
gondolkodásmód? a strandmedencében ugyan te full sterilként mész be aztán ezzel a látásmóddal lubickolsz a belehugyozós embertársaiddal is 😄

jameg most az elõzõ postomban a capslock miatt ne arra gondolj már hogy felbaszom az agyam😊 elõtte leírtam hogyan reagálom le, élvezet nézni a konfjúzing arcokat...
tigeroo
igen, csak tudod érdekes hogy ezek az emberek nagyrésze meg sírni fog a jegesmedvék meg a gonosz környezetszennyezõ emberek ellen. mikor még arra sem képesek hogy a lokális életterükön ne károsítsák az ott élõ emberek életét.

mondom, azzal semmi bajom ha ritkán cigizik/füvezik/szivarozik...

de aki már napi szinten nincs olyan óra hogy ne pippantson és füstöljön...
mindegyik fejére 1 üvegbúrát nyomnék és probléma megoldva 😊
ez a kizáró/tiltó gondolkodásmód meg vezet valamire. valami rosszra. nem a dohányzás ellenzése, hanem a kizáró, tiltó jellegû ellenzés az, ami nagyon negatív gondolkodáshoz vezet, ez a fajta gondolkodásmód lehetetleníti el a természetes, szabad életet minden és mindenki számára.
az energiával, amit belefektetsz az agyad felbaszásába, a vérnyomásod felemelésébe, az adrenalintermelésbe, a saját sejtjeidet ölõ, méreganyagot termelõ ellenségeskedésbe / lebaszásba utálatba jobban rongálod magad mint pár lélegzetvételnyi szénmonoxiddal. csak nem veszed tudomásul, hogy te felelsz igazából magadért. a megbékélés egészségesebb emberré tesz mint a külsõ "ártalomcsökkentés"
a békésen sodródó emberek akkor is tovább élnek mint az idegesen egészségeskedõk.