A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A különc.
Van hogy azt sem tudom,hogy a társaság mirõl beszél mert elkalandozok.De, van amikor pedig szófosásom van és mindenkit megnevettetek."
Be happy. :) Running!
Mindegyikbõl egy kicsi kivéve talán ezt: "Az izom.". 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
A különc.
Van hogy azt sem tudom,hogy a társaság mirõl beszél mert elkalandozok.De, van amikor pedig szófosásom van és mindenkit megnevettetek.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy van egy halom haverom, csak nincs kialakult társaság.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
anno 1987
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nincs baráti társaságom. 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
paintball csapatot rólam akarták elnevezni (+még 1 hülye jelzõvel<#idiota>#idiota>)
am talán a mókamester, a különc, a lúzer....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Odafigyelésrõl volt szó, tiltásról nem. Érted. Beszélgetünk két üveg borsodi társaságában, aztán hirtelen tüsszentenem kell. Elfordulok és az arcod helyett a tenyerembe vagy a zsebkendõbe nyomom az anyagot. 😊
#79436 Nem nyafogás, csupán elvárás. Bár ha csak viccelõdõen kötekedsz, akkor szólj, nem fárasztom magam. Gonosz emberrõl sem volt szó. 😊
sok gyökér he, valaki valamit nem úgy csinál ahogy szeretném, zutty az üvegbúra! ennyi!
jameg: a szárított dohánylevél elégetése nincs egy környezetkárosítási szinten egy... bármivel is, ami károsítja a környezetet. a vegyszerekkel kezelt, vegyszerek hozzáadásával gyártott hulladékok elégetése szennyezi a levegõt igazából, a gyárkéményen meg a kipufogógázon kívül. ennyi erõvel nagy õsgeci környezetszenynezõ alak a természet, amikor erdõtüzeket csinál ám!
DE, AZ 😄
akkor a vita alapján megállapíthatjuk, hogy aki az orrod alá fingik, füstöl, büfög és egyéb büdös dolgot csinál, az egy gonosz ember 😄
na megvolt mára a tanulságunk is
egyébként meg tiltsuk be a nem,fürdést, vagy csak otthon lehessen nefürödni, mert ez már bûncselekmény a jóízlés ellen 😄
egyébként is mindennek a tiltás a megoldása, amilyen probléma a földgolyón felmerül.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Remélem érted. Az egész az egymásra odafigyelésrõl szól. Nem érdekel ha dohányzik, de ha elmegy mellettem ne pont a képembe fújja a füstöt, vagy mielõtt felszáll a buszra kapjon be egy rágót és ne azt a büdöset szuszogja mások orra alá.
jameg most az elõzõ postomban a capslock miatt ne arra gondolj már hogy felbaszom az agyam😊 elõtte leírtam hogyan reagálom le, élvezet nézni a konfjúzing arcokat...
mondom, azzal semmi bajom ha ritkán cigizik/füvezik/szivarozik...
de aki már napi szinten nincs olyan óra hogy ne pippantson és füstöljön...
mindegyik fejére 1 üvegbúrát nyomnék és probléma megoldva 😊
a békésen sodródó emberek akkor is tovább élnek mint az idegesen egészségeskedõk.