A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nincs sok vidi...
Sajnos elkerülhetetlen, az iskolában mindennapos téma. No meg nagymamámmal élek, az õ agyát már teljesen átmosta az rtl és a tv2, plusz egyéb csatornákon az ilyen betelefonálós politikai mûsorok. Édesanyám agyát is átöblítették már eléggé. Én ellenállok mindezek ellenére.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
anno 1987
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Van egy bizonyos szint aminél már nincs lejjebb , nos ez az a szint.
Trolling is a art.
Itt belgiumban szerencsémre nincs RTL Klub(UPC directért meg a halál fog fizetni 4500Ft-t,ráadásúl akkor vehetnék második antennát)
Rtlmost.hu-n meg Fábry és a Showder-t nézem.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nem értem mi benne a jó, és ki az aki szavaz egyáltalán? Az olyan ember vagy rokon vagy beteg...
fry day fry day sálálálláláá
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mert ugye õk bent vannak...és csak kapnak dolgokat... a sok idióta meg csak nézi az általuk hülyének vélt embereket...és költ rájuk...számomra ez nagyobb butaság.
Melóban kénytelen vagyok hallgatni néha azokat akik errõl pofáznak. Szerintem tragédia, a TV és sok minden más legalja. *köp*
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
de ha barátnõméknél vagyok õ néha odakapcsol és jókat nevetünk rajta mekkora gyíkság az egész XD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
inkább keresek magamnak normális filmeket/sorozatokat...és megnézem azt...vagy olvasok
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
grat azoknak, akik nézik C:
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mókás volt, hogy 4-5 éve felhúzták azt a kupolás izét, aztán ott állt üresen idén nyárig, mikor elkezdtek dolgozni benne.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx