A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
egy fél részt láttam tv-be, amúgy néha benézek vv topikba, és amiket oda betesznek videót, azt megnézem, abba vagy d*gnak, vagy balhéznak 😊
Mondjuk nincs sok vidi...
dartonita
Nem nezek ilyesmit,lovesem sincs arrol hogy kik ezek az emberek.

Bruk
Nem nézem, csak annyit tudok, amit az ismerõsök meséltek/mutattak.

Sajnos elkerülhetetlen, az iskolában mindennapos téma. No meg nagymamámmal élek, az õ agyát már teljesen átmosta az rtl és a tv2, plusz egyéb csatornákon az ilyen betelefonálós politikai mûsorok. Édesanyám agyát is átöblítették már eléggé. Én ellenállok mindezek ellenére.

predator1982
nem nézem egyáltalán...már akkor kiborultam, amikor a reklámot láttam hogy lesz.

pred

Lacee
néha odakapcsolok, ha megy, pszichológusszemmel érdekes lehet, na meg lehet rajta röhögni itt-ott 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

nem nézem, semmit értelmét nem látom agymosó hülyeség ez is mint a többi....

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

Néha/gyakran belenézek, úgy kíváncsiságképpen...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

DJKonya

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

NEOreg3
annyit tudok, hogy kik vannak bent, amúgy le sem szarom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gurren
annyit látta belõle, hogy egy köcsög felborít egy másik köcsögöt székkel együtt és köcsögösködnek utána egy sort. ezt is tecsövön.

byzhouse
+1 meg 1-2szer ránézek

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

jhetedikj
Nem láttam még egy részt sem csak pár videót és képeket. Szégyen ez a mûsor, annyit tudok róla... ja meg tv-m sincs amin nézzem. 😄

anno 1987

Háttérzajnak szokott menni, jókat lehet rajta szakadni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

daemonervosa
Nem nézem egyáltalán.

Van egy bizonyos szint aminél már nincs lejjebb , nos ez az a szint.

Trolling is a art.

milk4
Nem nézem egyáltalán.

Itt belgiumban szerencsémre nincs RTL Klub(UPC directért meg a halál fog fizetni 4500Ft-t,ráadásúl akkor vehetnék második antennát)
Rtlmost.hu-n meg Fábry és a Showder-t nézem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

clio1616v
igen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

chhaya
Nem nézem, szeretnék egyáltalán nem is tudni róla semmit, még a létezésérõl sem, de elég nehéz kikerülni sajnos.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Megtörhetetlen
hát nézni még egy részt sem sikerült szándékosan, nem is terveztem, ellenben sajnos hall lát dolgokat az ember még ha szándékos elkerülés is a célom... :S
Nem értem mi benne a jó, és ki az aki szavaz egyáltalán? Az olyan ember vagy rokon vagy beteg...

fry day fry day sálálálláláá

Lacee86
Õ, igen, valóban. 😊 A bezárt emberek majmok, akik meg nézik, azok meg a birkák. <#nevetes1> Egyébként a bentlakókat szépen elküldeném vmi közhasznú munkára (havat lapátolni, parkot gondozni), ha ennyire nem tudnak mit kezdeni az életükkel, legalább tegyenek vmi hasznosat.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ilyenkor vetõdik fel a kérdés,h ki is van bezárva és ki is a majom? 😄
Mert ugye õk bent vannak...és csak kapnak dolgokat... a sok idióta meg csak nézi az általuk hülyének vélt embereket...és költ rájuk...számomra ez nagyobb butaság.

Lacee86
Hát jah, ez kb. olyan mint egy állatkert: be vannak zárva ezek a majmok, a sok balfasz meg lesi õket. Ráadásul még küldözgetik is a qva sms-eket, szánalmas...

Lacee86
Egyáltalán nem nézem, nem tudok 1 nevet sem. Qván nem is érdekel. Bõven elég volt az ilyen mûsorokból, anno még vmennyire néztem, sajnos. :/

SötétBarom

Melóban kénytelen vagyok hallgatni néha azokat akik errõl pofáznak. Szerintem tragédia, a TV és sok minden más legalja. *köp*

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Eagle16
Nem nézem, egyáltalán nem érdekel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kastil
Igen, még egy részt se hagytam ki!

Bulykin
Nem nézem, szerintem elég fos...
de ha barátnõméknél vagyok õ néha odakapcsol és jókat nevetünk rajta mekkora gyíkság az egész XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

dettó
inkább keresek magamnak normális filmeket/sorozatokat...és megnézem azt...vagy olvasok

Doomista
kezed el ne fáradjon abba a googlezésbe <#idiota>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Büdös Bohóc
Nem nézem egyáltalán. (egy nevet se tudnék mondani a bent lakók közül!)

grat azoknak, akik nézik C:

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

MR ME
most megkérdezném h az ki, de kurvára nem érdekel 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Doomista
te vagy alekosz

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

MR ME
miért te nem hiszed el h ilyen a való élet? <#sir>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
nem.... ez a kamu valóságshow pedig a média szarszaga szerintem
MR ME
nem nézem egyáltalán, nem is fogom, tv-t se nézek többek között az ilyen fantasztikusan magasszintû mûsorok miatt, szomorú h mekkora "rajongótábora" van az ilyen mûsoroknak, dehát bírkából mindig is sok volt az országban...

Hegi90
Nem nézem egyáltalán. (egy nevet se tudnék mondani a bent lakók közül!)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Molnibalage
Még TV-t se nagyon...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Kívülrõl szoktam látni az épületet, ahol bent vannak - itt lakok nem messze tõle. Hogy bent kik vannak, arról nem tudok semmit.

Mókás volt, hogy 4-5 éve felhúzták azt a kupolás izét, aztán ott állt üresen idén nyárig, mikor elkezdtek dolgozni benne.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Doomista

szabii98

I met God. She's black

Te ki vagy a baráti társaságodban? ==>> Nézed a Valóvilágot?
Attila8805
Én vagyok a a karácsonyi mókameister😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

jah😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

clio1616v
én A szerencsés vagyok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Latom nincs ez sg-n izom 😄

chhaya
Az átlag, az egyik sem, és a mittudomén közt vacillálok.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

bardocz
Szóval te vagy a bika?
A különc (nagyon, mert a haverok ilyen cicafiúk, én meg a magányos kopaszra nyírt, körszakállas, "rocker" vagyok😄)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

immovable
Üres. vótmá
Lyukasbogrács
Maga vagyok a megtestesült baráti társaság.