A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Egy dramatikus rész. (halál, temetés, zene).
Leginkább akkor amikor mutatják/mondják,hogy ki hogy és mikor esett el és a legjobb barátja mesél arról,hogy milyen ember volt és milyen élményeik voltak.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A legtöbbet errõl az Alekoszról hallok vagy ahogy egyik cimborám hivja, "alkeszkosz"...
De õszintén szólva nagy ivben lefosom a VV4-et, meg úgy igazából az RTL klubot is.
tudod, prostitúció sem lenne ha nem lenne igény rá...
Mitõl hánysz jobban?
- TV2?
- RTL?
- Egyformán.
- Vona
- Összes
- Clio
- Clio + összes
- A kérés feltevõjétõl?
😊
A kereskedelmi adók lényegben = 80% fos bulvár, szar, hulladék. A fennmardó rész az esti híradó reklám és n+1-szer vagy n+1 év késéssel leadott film vagy ócska szinkronos sorozat teszi ki.
2 éve nincs tuner kártyám. Azóta kb. 3 filmet néztem meg az HBO és pár Natgeo filmet. Azok elõtt is csak véletlen ragadtam ott. A híradót néha fél füllel hallom, ha a fatre nyitva hagyja az ajtót. Nem nagyon van szüksége ezekre.
Lényegében ezek hiányoznak, de csak néha.
azok a pasik kellenek akik bunkók és parasztok
és azok a nõk akik kurvák minden helyzetben
nem is értem mit vártok, õk nem azért mentek oda be, hogy megmutassák milyen rendes emberek
õk a mai elvárások szerint kurvák és bunkók... ez az érték manapság akártetszik akár nem
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egyáltalán nem érdekel a megrendezett megjátszott mûsör...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A rizsföldeken mi van?
stipi stopi én vagyok tong pó
a végén még kiderül, hogy az SG a megvilágosult tibeti szerzetesek gyûjtöhelye
"Igen nézem, sõt annyira hülye vagyok, hogy még szavazni is fogok."