A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyébként már párszor leirtam hogy meglehetõsen házias fajta ember vagyok, ergo szeretem ha rend és tisztaság van körülöttem. 😊
pedig szeretem az ingeket 😄
ha kicsit gyûrödt akkor vmi bõrmellényt v. pulcsit veszek fel rá
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az öltöny mellé hordott ingnél viszont nincs kérdés 😊
Van ismerõs, aki a zoknikat és alsónadrágokat is vasal(tat)ja, az már számomra túlzás, ha valaki például a pólókat úgy szereti, lelke rajta, vasaljon 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mikor mekdonáccba dógoztam kellett minden reggel vasalni, de am muter elvégzi helyettem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Aki látta az egész részt, az érti. 😊
anno 1987
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
valamint
Egy romantikus rész. (szerelem kibontakozása). és Egy dramatikus rész. (halál, temetés, zene)..
Utolsó 2 közül a romantikust választottam de ugyanúgy sírok a dramatikusokon is.Nekem sincs kõbõl a szívem 😊
I met God. She's black
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
olyan katartikus élmény volt látni, ahogy a szarházi embereket szétbassza a természet ereje.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Forgatókönyvíró, rendezõ, operatõr, vágó, hangmérnök, a színészek és még több száz ember pénzért végzett munkájának eredményén minek sírjak?! 😊
Fõleg dokumentumfilmeknél, amelyekben a régi Magyarországról van szó.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
pl.: A jövõ kezdetét - Nagyon megindító film és hihetetlenül jó a sztorija.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nagyon átéreztem az egészet.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
áj bírom ezt a dumát...a mese meg csak mese mi?<#wilting>#wilting>
-ja igen most jut eszembe kiskoromban az oroszlánkirály közben is sírtam-
pont hogy egy filmnek vagy színházi darabnak/egyéb mûnek a katarzis a lényege, meg arra törekszik hogy hasson az emberekre...
hogy azonosulj a protagonistával/antagonistával, a helyzettel stb...
szal elhiszem h nem vagytok sírósok de ez hülye "érv"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"