A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Arra lettem volna kíváncsi, h úgy egyáltalán kivasaljátok-e a ruháitokat használat elõtt. Mert pl. egy pulóver alá felvett pólót sztem qvára semmi értelme vasalgatni, szóval nekem agyamra megy ha vki mindig vasalgat mindent, de lehet én vok csak igénytelen... Szóval erre lettem volna kíváncsi. :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Ááááá, én tökre nem erre voltam kíváncsi a mai kérdéssel kapcsolatban. 😞((

Ha nagyon fontos megcsinálom saját magam, de többnyire elvégzik helyettem...

Egyébként már párszor leirtam hogy meglehetõsen házias fajta ember vagyok, ergo szeretem ha rend és tisztaság van körülöttem. 😊
tigeroo
dettó.

pedig szeretem az ingeket 😄

ha kicsit gyûrödt akkor vmi bõrmellényt v. pulcsit veszek fel rá
jazzy
Nem vasalok, ez az egyetlen házimunka amit nem csinálok, próbáltam, hát nem az én mûfajom. Bár csak 1-2 ingem van amit vasalni kell, nem túl gyakran hordom õket.
Dzsini
sportos zakóhoz az egész normálisan néz ki, pár szaktárs egyetemen hordta így - színházba oké, oda ez már bõven elegáns, de számomra van, ahol már kevés lenne 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
Zakókhoz van fekete illetve fehér enyhén magas nyakú, testhez simuló direkt zakóhoz való hosszú ujjú poló. Színházba is így járok. Igaz erõs testalkat nem árt hozzá. Hál'isten ez nem gond. 😊
Dzsini
kellemetlen lesz vizsgaidõszakban / állásinterjún / elegáns összejövetelen 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Öltöny estén zakó alatt mi van? Póló? A nyakkendõt hogyan viseled?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
nekem is van olyan ingem, amit nem kell vasalni - olyan anyag, hogy rendesen kilógatva és összehajtva teljesen hordható állapotba kerül, a vászonnadrágom sem néz ki szörnyen, ha normálisan van szárítva és nincs vasalva.

Az öltöny mellé hordott ingnél viszont nincs kérdés 😊

Van ismerõs, aki a zoknikat és alsónadrágokat is vasal(tat)ja, az már számomra túlzás, ha valaki például a pólókat úgy szereti, lelke rajta, vasaljon 😊

immovable
Soha.
Molnibalage
Nem hordasz inget?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Üres. Nincs olyan cuccom amit vasalni kellene.
MR ME
Ha nagyon fontos megcsinálom saját magam, de többnyire elvégzik helyettem.

mikor mekdonáccba dógoztam kellett minden reggel vasalni, de am muter elvégzi helyettem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Molnibalage
Egyszer próbáltam vasalni, de anyám leállított. Pedig azért illene már 28 évesen vasalni... 😊

Szoktál filmeken sírni? ==>> Te vasalod a ruháidat?
Molnibalage
http://www.youtube.com/watch?v=b-48mgf0lPE

Aki látta az egész részt, az érti. 😊

Lyukasbogrács
Az Eszmeralda végét megkönnyeztem :'(
lehettem 8 éves xD

jhetedikj
Kiskoromban néztük az Oroszlánkirályt és amikor a fõszereplõ kis oroszlán apja meghalt, mert a bivalyok elgázolták azt megkönnyeztem de amúgy nem volt más ilyen.

anno 1987

chhaya
Nagyon ritkán, és az se romantikus film.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

somdav95
nemszoktam, átérzem a film hangulatát, stb, de nem jön ki rajtam 😊

tigeroo

meghalt?
Megesett már. De inkább csak dráma alatt.

Gurren
ákos meghal? szpojleres köcsög

NEOreg3
csak az Ákosén

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tigeroo
magdi anyus halálakor meg te sírtál fogadok :C
Gurren
hazugság ;_;

NEOreg3
meg a Narutón

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

szabii98
Csak romantikus / dráma filmeken.

valamint

Egy romantikus rész. (szerelem kibontakozása).
és Egy dramatikus rész. (halál, temetés, zene)..
Utolsó 2 közül a romantikust választottam de ugyanúgy sírok a dramatikusokon is.Nekem sincs kõbõl a szívem 😊

I met God. She's black

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

az avatarnak a végét megkönnyeztem!
olyan katartikus élmény volt látni, ahogy a szarházi embereket szétbassza a természet ereje.
0Fritz0
Nesztek <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pl. Jegkorszak 1. et is 😄

Allatos filmeken szoktam elkonnyezni 😊)

Soha.

Forgatókönyvíró, rendezõ, operatõr, vágó, hangmérnök, a színészek és még több száz ember pénzért végzett munkájának eredményén minek sírjak?! 😊

Lacee86
Érdekes h sokan említitek a háborús filmeket. Én nem nagyon szeretem õket, amiket láttam, õszintén szólva azok sem késztettek ilyesmire. Úgy látszik, nem tudtam átélni õket igazán, a hozzám közelebb álló téma jobban meg tud hatni.

Motoroj
Határeset. Éppen nem könnyezek de majdnem.
Fõleg dokumentumfilmeknél, amelyekben a régi Magyarországról van szó.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

SötétBarom
Háborús filmekbõl több is volt amit megkönnyeztem..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dartonita
Igen elofordul,de csak ha nem latja mas 😊

Én egyszerûen nem tudok sírni egy filmen. Hiába tudom,hogy igaz történet alapján,vagy tényleg azt mondom magamban,hogy- "igen,ezt szépen megcsinálták" de még egyszer sem fordult elõ ilyen. Talán annó jó régen amikor elõször láttam a Bambit (talán 5-6éves lehettem..)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Büdös Bohóc
Nos volt 1-2 film amin azért...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Lacee86
Rendszerint nagyon érzékeny emberek vannak az ilyenek közt, akik ezt állítják magukról. 😊

lol azért tényleg vicces ez a sok "kõbõl van a szívem" kiváncsi lennék én erre 😄....

BaliBoy
Volt már olyan amit megkönnyeztem.
pl.: A jövõ kezdetét - Nagyon megindító film és hihetetlenül jó a sztorija.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tigeroo
értem én, csak aki arra nyom és beis vágja
byzhouse
amikor meghalt anyám testvére utána rá 1-2évre megnéztem valami lovas mesét,amiben meghalt/eltûnt valaki akkor bekönnyeztem :| ez úgy 4-6éve volt,pedig 1 érzéketlen ember vagyok(sokak szerint)
nagyon átéreztem az egészet.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Molnibalage
Nem érzed át a iróniát a kérdésekben itt-ott? Nem kell mindent véresen komolyan venni. (Én írtam a kérdést.)

tigeroo
"a film csak film"

áj bírom ezt a dumát...a mese meg csak mese mi?<#wilting>

-ja igen most jut eszembe kiskoromban az oroszlánkirály közben is sírtam-

pont hogy egy filmnek vagy színházi darabnak/egyéb mûnek a katarzis a lényege, meg arra törekszik hogy hasson az emberekre...
hogy azonosulj a protagonistával/antagonistával, a helyzettel stb...

szal elhiszem h nem vagytok sírósok de ez hülye "érv"
Scottt
Soha. Kõbõl van a szívem, különben is, a film csak film.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

jah a japánok tudnak 😄