A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://www.tenke.hu
kb 2 km lehetett
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ez van, ennyit bír...
Bár az túra volt, szóval voltak néha 10 perces pihenõk 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az az érdekes, hogy amikor a végére értem mindig bírtam volna még tovább is
egyszer majd szeretnék lefutni egy maratont is
anno 1987
Talán GTA IV-be 1x átgyalogoltam valamelyik hídon
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
de valószínûleg baromira unhattam. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Még amikor kint laktunk faluban,egyszer megtörtént,hogy hazafele lekéstem az utolsó buszomat,ami ment ki a városból. (Igazából nem az utolsó volt,lett volna mégegy,csak valamikor késõn éjfél körül).
Én meg elindultam gyalog haza. Olyan 20-22km körül lehetett.
Na..azóta soha nem késtem még le buszt 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ez olyan átlagos azt hiszem. Régen voltam túrázni erre-arra táborokban. Sztem azok olyan 15km körüli mászást és gyaloglást jelenthettek.
Egy hosszabb "csak úgy" séta nálam olyan 4-8km. A rövidebb meg 1-5km között van.
Mostanában viszont eléggé punnyadt vagyok...a mozgás nagy részét itthon végzem...de ebbõl is többet kellene...jóval...meg a szabadban is többet kellene mozogni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
túrák stb... meg régen még nem volt ennyi éjszakai járat oszt volt séta rendesen 😄 mondjuk alapból is nagyon sokat szoktam gyalogolni +amikor elszökött a kuytám és elindultam megkeresni, akkor vmi 8-10 órát gyalogoltam folyamatosan, de fingom sincs hány km volt a megtett út. az eredmény az lett, h talp felvágás rulz oszt dõlt a vér belõle mindenhonnan. :| de a kutya meglett.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyszer eltévedtünk a Schneebergen, rossz helyen jöttünk le, és sötétedés után kb 3 vagy 4 falunyi távolságot battyogtunk az úton. Ha ehhez hozzáadom még a felfelé vezetõ utat, szerintem az egész volt kb 20km..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
NASA szerverek. Czapár invitálásra aki az IBM nagykutyája és mosógépszerelõ.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Különbözõ fájlmegosztó oldalak (rapid..., hotf..., depos..., stb.).
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ