A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
aztán meg a közvetett céljuk a szex
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Személyzetemmel mindig lecseréltetem.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ez minimum egy hónap, mert nem is sokat alszom benne, meg hidegben nem is izzadok bele.
Egyébként este szoktam fürödni, nem reggel, szerintem ez sem mindegy az ágynemû tisztasága szempontjából.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bár mostanában inkább hétvégente😉😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ahhoz nagyon koszosnak kell már lennie, hogy én kicseréljem.
anno 1987
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
párom szokta az ilyen dolgokat kéthetente csinálni