A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Spread De Love!
kondihoz meg sose értettem minek az embereknek testtömeg növelõ...inkább egyen több fehérje dús ételt, vagy mit tudom én, de nem hiszem hogy olyan kurva jó hatással lenne a szervezetre a rohadt sok fehérje..
Izmozok
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Actival maxot, zöld tea kapszulát.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
//Biztos bennem van a hiba, de ez most úgy minden napra vonatkozik? mert olyan nincs amit minden nap szednék, de ha beteg leszek akkor bármit amit az orvos felír.
Ezen felül igyekszem sok gyümölcsöt, zöldséget (és sört 😄) enni, valamint heti 2x megyek erdõbe sétálni. Kb. ennyire van idõm mostanság.
Humulin N és Humalog
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem volt benti wc, csak kinti fadeszkás pottyantgatós, ahol viszont törvényszerûen voltak pókok is.
Mivel fokozottan arachnofóbiás vagyok így igen egyszerûen eldõlt a dolog: nem járok WC-re 5 napig.
És úgy is volt.
Késõbb tudtam meg, hogy ezt X napig lehet maximum csinálni, utána igen könnyen elviszi az embert a kaszás. (nem a fórumtársunk)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Az operációs rendszeren is túl...