127612
-
ha olyan kedvem van, de szar a hangom -
mondjuk ezt teli torokból szoktam ordítozni :D
-
max. zuhanyzás közben :D
emberek előtt nemnagyon.
detto, ráimprózok vmi dallamot :D
meg ha van vmi szünet rész pl. a dalban akkor vmi harmonizáló hangokkal kifrazírozom stb (jó leírva hülyén hangzik de te sztem érted miről beszélek) -
Igen, zenehallgatás közben rendszeresen szoktam, de nyilvánosan max részegen karaoke-zok és akkor is általában csak üvöltözök, a többiek legnagyobb örömére :D -
clio1616v #91615 szeretek énekelni, legtöbbször nem a fődallamot éneklem, hanem azzal harmonizáló dallamot találok ki -
dórémifászólátidó NEM! -
Nagyon, és úgy érzem, van hozzá némi tehetségem is. De ha van, ha nincs, akkor is szeretek. :) -
Szavazó roBOT #91612 Mennyiből jössz ki havonta? ==>> Szeretsz énekelni? -
clio1616v #91611 az nem tud vagy nem akar vagy nincs lehetősége írni... mindenesetre a nemen van a hangsúly -
Fbn Lx #91610 atyaisten, ti miből éltek
ennyi ijesztő komment urán szívesen elolvasnám egy olyan véleményét, aki max 100 nettót keres -
clio1616v #91609 ha kíváncsi vagy rá átküldöm pmben
- ha látod a bérjegyzékem, akkor nem elhiszed, hanem akkor már tudod...
-
Majd ha látom a bérjegyzéked, el is hiszem... :) -
:) Köszönöm a biztatást. :) -
xxxpaulxxx #91606 Ne hagyd abba! Nagyon tehetséges vagy!!!!!!:)
Tigeroo veled meg annyira egyezik a felfogásom zene/basszgitár terén...
Mostanában "szoktunk" olyat csinálni, hogy lemegyünk próbaterembe haverokkal és ketten vagyunk bőgősök. Az egyik tekeri-csűri-csavarja... ámde rosszul/nem oda illően. Én meg nyugisabban, inkább hangsúlyosan, groove-osan játszok és az mindenkinek jobban tetszett érdekes módon:D Pláne úgy, hogy a srác minden nap "gyakorol" (ja a saját hülyeségét) nekem meg sajna nincs időm suli mellett:/ -
:D -
osztrigába is számolnak jegyet, nem? én nemtudom, de lehet az is sokat elvisz neki :D -
sok kurvázás meg piálás sokat elvisz gondolom -
200-nál több per hónap, csak a kocsim visz el 140 környékét azon felül meg vannak még kiadások bőven -
állt 0-50k között kijövök, saját keresetemből....persze ha kell vmi komolyabb kütyü gépbe vagy ilyesmi akkor több -
Otthon lakom még sajna, kaja és rezsi nem játszik, egyéb dolgok a 'zsebpénzemből' mennek.
Állandó kiadásom csak a 2 bérlet, telszámla, pipere, ez+az. -
itthon lakom a családommal, egy tízest kapok+ösztöndíj+alkalmi melók -
Szüleimnél lakok, de nem kérnek semmit szóval ez ingyen van. Étteremben dolgozok szóval kajára se nagyon kell költenem. Kocsi + motor fenntartását fizetem plusz szórakozásra vagy tanulásra költök általában 50 -100-ból kijövök. -
Cca. 100 000 HUF, ennek picivel kevesebb, mint a fele albérlet.
-
clio1616v #91596 az nem a te kiadásod, ha a zsebpénzedet elköltöd az a te kiadásod, amit a szüleid rád költenek azt nem te adod ki :) -
0 - 50 000 Ft zsebpénzem van, de a kiadásaim egy részét a szüleim fedezik.
Na ez most kiadás, vagy zsebpénz?
Egyébként változó... 35-100 ig -
Én megjártam a Főgáz -> Emfesz -> Tigáz -> Főgáz utat. Nem volt szándékos, szivattak, mint a torkosborz. Legutóbbi átálláskor ki kellett fizetnem 56k-t mindkét gázszolgáltatónak ugyanzért a gázért, ugyanarra az időszakra, aztán majd 1x, ha olyan kedvük lesz, akkor amelyiknek nem jár, az majd visszaadja, vagy leboltolják valahogy (aha). Evvan. -
ManoNegra #91593 Nálam is évi elszámolás alapján ment, igaz voltam olyan naív, hogy nem ellenőriztem le, pontosan mennyire kellene kijönöm. Mondjuk nem gondoltam volna, hogy egy szolgáltató esetleg többet számláz, mint amennyit ténylegesen fogyasztok. Akkor telt be a pohár, amikor egyeztető számlát is kiküldtek leolvasás után +húszról. -
Namost évi egyeztető számla van, szal. annyit fizetek, amennyit fogyasztottam. Ha meg a mérőt akarják megbuherálni, azt bármikor megtehetik, az ellen nincs mit tenni.
Rakattam be DC inverteres klímát (ez ugye egy hőszivattyú végülis), ez fűtésre olcsóbb 0 fokig, mint a gáz (-5-ig meg pariban vannak), idén tesztelem már. Ha bejön, akkor ezzel is csökkentettük a fogyasztást. -
clio1616v #91591 én havonta diktálom, nem akarok meglepődni, hogy elszámoláskor kihoznak 50-60ezres eltérést és nem mínuszt ^^ -
ManoNegra #91590 Jobban járnál, ha minden hónapban diktálnád a gázóra állást, és úgy fizetnéd, nem átalányban. Mi miután átáltuk, a különbség annyi volt, a nyári gázszámla öt (tizenöt helyett) körül van ami elmegy főzésre és fürdésre, télen meg ugyan annyi kb mint elötte... Persze a gázmű két napon belül véletlenül gyorsan lecserélte a gázórát. -
A felújítások általában nem térülnek meg soha, mégis jópár milliót beleöltem ebbe az öreg házba, mert az embernek élhetőbbé kell varázsolnia a környezetét. Sosem térül meg, de az életben még számos ilyen dolog van ugye (pl. nők). -
Nemvízköves neaggóggyá. Másrészt ezen nem folyik át víz, mer nem vízcső, ezt feltöltötd oszt jóvan, néha kell szinten tartani. -
clio1616v #91587 így van... nyáron 5-10 m3 a gázfogyasztásom kétnaponta sütök főzök + a napi melegvíz mosakodáshoz, zuhanyhoz hétvégente mosáshoz melegvíz -
clio1616v #91586 mennyi a vízkeménység? mert ha a csövek, radiátorok, hőcserélők belső felületén sok a vízkő lerakódás, okozhatja a rossz hőátadást -
Az ilyen csere szerintem a soha meg nem térülő berhuázások között van. -
Hát én is. 4-en élünk egy lakásban és két szobát fűtünk és a fürdőszobában gázos melegítő van. Így szokott télen 30-35k lenni a gáz és asszem 10k a villany. 4 emberre...
(Valójában inkább 1,5 szobát fűtünk, mert két számítógép remekül befűt egy szobát, ha nincs tényleg nagyon hideg. :) -
ingyé -
Ugyan miért. Egy normál alapterületű régi építésű családi házban nagyon sok elmegy fűtésre (meg melegvízre/főzésre) és általányban nyáron is nagyjából ugyanannyit fizetünk. Idén átálltam villamos vízmelegítésre, tán az valamennyit csökkent majd rajta. Jövőre szerintem a cirkót is cserélem modernebbre, esetleg a csöveket és a radiátorokat is. -
200 000 Ft-nál többet adok ki egy hónapban.
195 a havi kiadás. Ebben van törlesztés - ház/kocsi - rezsi (minden, fűtéstől a biztosításig), egy tank benzin. Ezen felül van kaja, szórakozás, öltözködés, nyaralás, egyéb kiadás. -
clio1616v #91580 sokallom a nyári gázszámlád :D