A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
NEM.

Az amatõr, közösségi sportot kéne támogatni, nem a sok ingyenélõ tetvet. Aki abból akar élni, hogy sportol, az oldja meg ahogy akarja, de ne az én pénzemen. Itt a városban nincs egy nyomorult focikapu vagy kosárpalánk, ahová ki lehetne menni játszani egy kicsit. Stadiont persze tudtak építeni 8 nullás összegért, úgy hogy bazdmeg NINCS FOCICSAPAT a városban.

L O L

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tigeroo
kell, inkább arra költsünk mint az egészségügyre a mozgás nélküli életvitel miatt...
Telefonszámaim többsége... ==>> Kell az élsportot az adófizetõk pénzén támogatni?
immovable
Eddig is tudtuk mekkora nyelvtanzseni vagy nem kell magyaráznod.<#vigyor2>
immovable
Látom még mindig fáj. 😄
efti
majdnem mindegyik +36...

WWFSMD?

jhetedikj
Egyéb.

0036

anno 1987

SötétBarom
=)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

daemonervosa
egyéb

555

Trolling is a art.

Pepsi Twist
Egyéb.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

clio1616v
Értem én csak leszar. Ha a formátum bani különbségre akart rákérdezni. Akkor õ rontotta el. Ráadásul egyéb módon akkor a 0036 jöhet csak szóba.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

kifli
a telefonszámok többsége, az azt jelenti, hogy amelyikbõl legtöbb van, nem lehet a legtöbb egyszerre az összesbõl (kivéve ha mindegyikbõl ugyanannyi van, bár azt kétlem...)
Dzsini
Erre próbáltam utalni elsõ hozzászólásomban.

(ráadásul titokban elárulom: három lehetõség van)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

clio1616v
Nem a fenti két lehetõség közül választottam.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Munkámból adódóan tartom a kapcsolatot a lent felsorolt elõhívójú telefonszámokon cégekkel. A munka pedig nem trendi a magadfajtának. Ne csodálkozz, ha ilyen rosszul állsz anyagilag.

morcosqtya
Nálam +36, de nagy jelentõsége nincs (jelen eset(em)ben), csupán az egységesség jegyében írtam át õket, talán rendszeretõ voltam arra a fél órára (vagy csak unatkoztam). 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
Sikerült a mellérendelõ mondatszerkezetet és a logikai ÉS szócskát is tökéletesen értelmezni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

clio1616v
Telefonszámaim többsége (kb. 90%-a) az alábbiakban felsoroltakkal kezdõdik.

Motoroj
Ha ezeket pontosan egyenlõ arányban használja, akkor nem értem mi a kifogásod ellene? <#vigyor5>

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Dzsini
Sikerült a "többség" szót, és az egyszeres választást is tökéletesen értelmezni 😊

én imaginárius számok különbözõ hatványait használom
immovable
Trendi telóhoz trendi számok. Valamivel ki kell tûnni, ha mással nem hát ezzel.<#smile>
Motoroj
Menõ.

clio1616v
+1
+36
+41
+421
+43
+49

rastaman
+36, csakis

Motoroj
Jó-jó, de van jobb is.

06-tal kezdõdik.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RS
+1

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

milk4
+32 ha külföldrõl hívnak.
04 ha belföldrõl.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Lyukasbogrács
átírtam mindet +36-tal kezdõdõre.

06, 1-2 kivétel van

tigeroo
ja, amúgy 06-al :-)
tigeroo
halló
Többnyire 06... elvétve van egy-két +36-al kezdõdõ is...
chhaya
+36

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

z99999
06, jó az

Pszt.

06
NEOreg3
Telefonszámaim többsége 11 számjegyet tartalmaz.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sir Quno Jedi
+36, évtizede, vagy régebben is így írtam be a telóba, összes kontaktom ilyen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SötétBarom
06-tal, megszokásból. Pedig kurva sokat vagyok külföldön. (van, hogy elmegyek kutyát sétáltatni, és HOPP, osztrák hálózat <#idiota> )

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szerinted bekövetkezik valaha is a technológiai szingularitás? ==>> Telefonszámaim többsége...
immovable
Hát persze kisfiam.<#vigyor2>
Ability
Gondolj arra, hogy ha sikeresen kipusztítanánk magunkat, akkor a következõ emberi generáció talán teljesen más technológiai irányban indul el, és hasonló korukra egy teljesen más világot építenének maguk köré. Mi nem tudunk kiszakadni a mai világ korlátai közül, mert nem ismerünk mást.

Amúgy érdekesség:
Ability
Az emberiség egyszer elindult valamilyen primitív technológiai alappal, azóta minden erre épül rá. Kitalálták a kereket, lett belõle kocsi. Az emberiség a már meglévõ tudására alapoz, azt viszi elõre. Az MI és technológiai szingularitás lényege, hogy olyan alapjaiban eltérõ technológiai irányt határozhat meg, amire az ember képtelen lenne rájönni, feltalálni, vagy csak szimplán értelmezni.

A különbség annyi, hogy ha leírom most a teleportáció szót, akkor érted hogy mirõl van szó. Technológiailag még nem tudjuk kivitelezni, de már valaki definiálta a jelentését és alapvetõ mûködési elvét. Tehát hiába nem tudjuk megvalósítani, felfogjuk ötletként hogy "ilyen még lehet". De mi van az olyan dolgokkal, ami egyszerûen eszükbe sem jutnának az embereknek? Kicsit olyan ez mint a kreativitás. Le lehetne rajzolni bármit, de kell egy mögöttes szellemiség hogy hogyan és mi legyen az. Ha egy olyan tárgyat mondok amit nem ismersz, azt nem tudod lerajzolni, mert nem tudod definiálni egyszerûen, nem tudod hogyan néz ki. Ilyen ez is, nem építhetjük meg azt, amit nem ismerünk. Ehelyett a már meglévõ dolgokat visszük elõre, fejlesztjük.

Egy MI-nek nem kell emberszerûnek lennie, nem kell neki emberi logika vagy ismeret. Egyszerûen intelligensnek kell lennie, aki/ami megérti a világ mûködését és nem rendelkezik az emberi korlátokkal. A kvantumfizikában sok megválaszolatlan feltételezés létezik, egy emberfeletti mesterséges értelem (emberi korlátok nélkül) talán olyan iramban vinné elõre a fejlõdést, amirõl senki sem álmodott. Az emberi agyi kapacitás véges, de képesek lehetünk nálunk "okosabb" kreálmány létrehozásra.

Ennél jobban én nem tudom leírni. Nem építhetjük meg azt, aminek a létezésérõl sem tudunk, és emiatt ötletként sem merül fel hogy "de jó lenne". Vannak olyan dolgok, amik felfoghatatlanok lennének, mert az emberi fantáziának is van egy határa. Ismeret nélkül pedig nincs mirõl gondolkodni. Kicsit olyan, mint amikor egy végtelenül buta emberrel próbálnak ironizálni. Nem veszi észre a mögöttes tartalmat, mert túl kevés információt képes feldolgozni. <#idiota>
globális felmelegedés -> gratulálok, a Nap és a politikusok betrollkodtak titeket
Lacee86
Hát vhogy én sem ilyeneken szoktam agyalni unalmas perceimben. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

kifli
a Nekem mindegy = Nem érdekel a kérdéssel nem? 😄
efti
emberekkel foglalkozom, nekem ugy tunik mar boven meghaladta az emberek felfogokepessegeit jopar dolog...

WWFSMD?

clio1616v
egy hozzád hasonló lángelme számára természetes, hogy nem létezik érthetetlen technológiai megoldás

de vannak nálad butább emberek is bármennyire hihetetlen a számodra fogd fel úgy mint a hülyeség szingularitása, na ez az ami a hozzád hasonló intelligensek számára nem létezik

sajnos ebben van a túlzott tudás, hogy az egyértelmû dolgok nem világosak a számotokra, a te fajtád számára