A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az amatõr, közösségi sportot kéne támogatni, nem a sok ingyenélõ tetvet. Aki abból akar élni, hogy sportol, az oldja meg ahogy akarja, de ne az én pénzemen. Itt a városban nincs egy nyomorult focikapu vagy kosárpalánk, ahová ki lehetne menni játszani egy kicsit. Stadiont persze tudtak építeni 8 nullás összegért, úgy hogy bazdmeg NINCS FOCICSAPAT a városban.
L O L
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(ráadásul titokban elárulom: három lehetõség van)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
+36
+41
+421
+43
+49
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
04 ha belföldrõl.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy érdekesség:
A különbség annyi, hogy ha leírom most a teleportáció szót, akkor érted hogy mirõl van szó. Technológiailag még nem tudjuk kivitelezni, de már valaki definiálta a jelentését és alapvetõ mûködési elvét. Tehát hiába nem tudjuk megvalósítani, felfogjuk ötletként hogy "ilyen még lehet". De mi van az olyan dolgokkal, ami egyszerûen eszükbe sem jutnának az embereknek? Kicsit olyan ez mint a kreativitás. Le lehetne rajzolni bármit, de kell egy mögöttes szellemiség hogy hogyan és mi legyen az. Ha egy olyan tárgyat mondok amit nem ismersz, azt nem tudod lerajzolni, mert nem tudod definiálni egyszerûen, nem tudod hogyan néz ki. Ilyen ez is, nem építhetjük meg azt, amit nem ismerünk. Ehelyett a már meglévõ dolgokat visszük elõre, fejlesztjük.
Egy MI-nek nem kell emberszerûnek lennie, nem kell neki emberi logika vagy ismeret. Egyszerûen intelligensnek kell lennie, aki/ami megérti a világ mûködését és nem rendelkezik az emberi korlátokkal. A kvantumfizikában sok megválaszolatlan feltételezés létezik, egy emberfeletti mesterséges értelem (emberi korlátok nélkül) talán olyan iramban vinné elõre a fejlõdést, amirõl senki sem álmodott. Az emberi agyi kapacitás véges, de képesek lehetünk nálunk "okosabb" kreálmány létrehozásra.
Ennél jobban én nem tudom leírni. Nem építhetjük meg azt, aminek a létezésérõl sem tudunk, és emiatt ötletként sem merül fel hogy "de jó lenne". Vannak olyan dolgok, amik felfoghatatlanok lennének, mert az emberi fantáziának is van egy határa. Ismeret nélkül pedig nincs mirõl gondolkodni. Kicsit olyan, mint amikor egy végtelenül buta emberrel próbálnak ironizálni. Nem veszi észre a mögöttes tartalmat, mert túl kevés információt képes feldolgozni. <#idiota>#idiota>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
WWFSMD?
de vannak nálad butább emberek is bármennyire hihetetlen a számodra fogd fel úgy mint a hülyeség szingularitása, na ez az ami a hozzád hasonló intelligensek számára nem létezik
sajnos ebben van a túlzott tudás, hogy az egyértelmû dolgok nem világosak a számotokra, a te fajtád számára