A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Változó
Délelõttösben 4-5 óra között,délutánosban 8-11 óra között,éjszakásban 14-17 óra között.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

DJKonya
5:30-kor kelek, így még kényelmesen lezuhanyzok, meg minden, és kényelmesen elérem a 6:30-as buszt.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

OrioN the S
6:00, ha fáj akkor visszafekszek 6:30-ig

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

morcosqtya
6:00 - 7:00
(6:20)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

NEOreg3
nagyon változó

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tigeroo
átlag 9 körül
Változó: mivel épp munkát keresek...tök mindegy mikor kelek fel. 😞

QuippeR
6:30

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Molnibalage
5:45.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Eagle16
Általában 4:00 - 6:00 között.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

daeemoon
Változó: délelõttös mûszaknál busszal megyek: 3.50, kocsival: 4.30
délutános mûszakban: 7.00 - 10.00
éjszakai mûszakban: 13.00 - 16.00
Hétvégén meg 7.00 - 10.00 😊

Változó...

Nagy általánosságban 6-8 óra közti idõintervallumban...
immovable
5:30
Szerinted mekkora az a nettó kereset, amibõl boldogulni lehet ma Magyarországon? ==>> Hétköznaponként mikor szoktál felkelni?
HTS s3rg1nh00
csak nem hiszem h.egy átlag család aki nevel 2 gyereket meg dolgozik rá fog érni kertet gondozni,hogy saját magának termeljen,örül ha bevásárlás közben egy fél óra alatt beszerzi a dolgokat a hiperszupermarketekben.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Motoroj
Felénk az szokás hogy minden nap van itthon fõtt étel, amennyit te naponta kajára költesz, abból a pénzbõl négy személyre lehet fõzni. Étteremben egy évben egyszer elmegy az átlag, de sokan egyáltalán nem mennek.

Ha van a ház körül jószág, akkor húsért sem kell messzire menni (bár most az egekben van a takarmány ára), zöldség, gyümölcs is megterem.

Egy kisebb családi házat meg lehet venni 5 millió körül nagy kerttel. Nem olyan mint egy új Pest megyei ház, de lehet benne lakni. Új autóra szintén nem fognak (nem is tudnak) milliókat költeni az emberek, amikor néhány százezerért van használt.

Ha hiszed, ha nem, itt így mûködik. Ez nem az egyedül élõ üzletemberek világa, tudni kell bánni a kevés pénzzel is.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

kifli
valami nyárimelót intézzmárnekem 😄
tommygear
jaj haggyukmár ezt
Pepsi Twist
Nem tudom.

Mi a fasznak gondolkoznék ilyenen? Itt a legnagyobb szám többszörösébõl éltem havonta 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
kajafutárnál is lehet válogatni, ahonnan én rendeltem régebben, ott napi 29 különféle ételbõl lehet rendelni.
Szóval szar kifogás/érv. (Van külön menü tej érzékenyeknek, cukorbetegeknek, vegetáriánusoknak is)
clio1616v
válogatós vagyok és inzulindependens, nem engedhetem meg hogy összevissza egyek mindent

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

jhetedikj
100 ezer Ft alatt.

Ha a lakás és autó megvan akkor elég ennyi is, igaz kicsit szûkösen de ki lehet belõle jönni sztem. Ha ezeket még meg kell vásárolni akkor több.

anno 1987

kifli
Hát, vagy olcsóbb hely, is, ahol normál kaját kapsz, jó áron. Vagy esetleg a kajafutárok, azok is 6-700 körül vannak, és házhoz is viszik...
Molnibalage
Én meg nem dohányzom és nem költök ennyivel többet. Nem is nagyon tudnék. Napi 600-700 forintból olyan melegkaját eszek, hogy ehaj...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Elõeid is megtették, gyerekként én is azt ittam sõt, nyáron sokszor most is.

clio1616v
és a diákhitelt mint bevételt veszed?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

N1ggA
nem jut annyi. abból még lejön a hitel, de azt beleszámoltam, mert ha fõ/hó-ba beleszámít az autó meg a lakás fenntartása, akkor a törlesztõrészlet is.

Hozzá kell tenni, hogy rám csak kaját és a rám jutó rezsit kell költeni, mert egyetemen kapok ösztöndíjat + diákhitel, és abból elélek.

Spread De Love!

Nettó... ebben az esetben 150-200k között volna az ideális...

Jutna is maradna is...
clio1616v
ti tényleg ennyire nem vagytok képben?

ez amúgy egy nagyon jó kérdés volt... mármint maga a téma

azt tudtam eddig is hogy az emberek nem tudnak élni (többsége), de hogy ennyire...

nem csoda, ha a szolgáltatások ilyen olcsók nálunk

clio1616v
vedd úgy, hogy cigi helyett inkább ez, magyarországon az emberek fele napi egy doboz cigit simán elszív

a doboz cigi ára 700 Forint alaphangon

clio1616v
69-85 Ft egy 1,5 literes Primavera ami nekem ízre elfogadható
egy normál Kornspitz meg 70 Ft körül

de majd klórozott csapvizet iszok... ezt te sem gondoltad komolyan

Lacee86
Napi 1500 Ft ebédre, hát te elég burzsuj lehetsz apám... Fele ennyi is qva sok naponta ebédre elkölteni...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Molnibalage
Mert a csapvíz nem jó ugye? 1,5 literes ásványvíz zöldségesnél 130 Ft.

clio1616v
Szívesen.

morcosqtya
Így van.
Köszönöm.

clio1616v
a 150 forint egy palack ásványvíz és 1 darab kifli egészségedre

morcosqtya
Napi kaja: kb. 150-250 Ft.
Fõtt ételt fõleg csak hétvégén, azt ebbe nem számoltam bele.

clio1616v
étteremben ennyiért eszek átlagosan

1200-1800 szerintem nem sok... vannak ennél drágább éttermek

normál mennyiséget eszek reggelire 2-3 szendó, az 1500ban benne van a vacsorára gyümölcs és szintén átlagot vettem napra nézve 1500 szintén nem sok

kifli
ebédelni 1500-ért rohadtsok...

Reggelire mennyit kajálsz? Az is elég soknak tûnik...
clio1616v
igen luxus, csak azok engedhetik meg maguknak akik dolgoznak, vagy rászorulnak a segíjre...

clio1616v
1500 ebédenként és minden nap elköltök friss pékárúra sonka ilyesmi 1500at minimum, hogy másnap reggel legyen friss reggeli

Ja hoppá, én azért nyomtam 250-300 k ft-ot mert háztartás jövedelmére gondoltam, na mindegy.

Egy normális saját lakás, egyszerû kocsi, 1-1 balatoni nyaralás évente az nem luxus manapság? <#idiota>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Molnibalage
én naponta 3000 forintot költök csak kajára,

Ezt hogy a búbánatos jó fenébe hozod össze...?

king82
Egy kérdést tennék csak fel a szavazáshoz. Ezt egy fõre kell érteni?

www.bundesliga.de www.kicker.de

clio1616v
én naponta 3000 forintot költök csak kajára, amiben nincs benne, hogy ebédkor 30 km-t utazok oda vissza

30*3000 már 90k... 100ból megélni? házat autót és minden egyéb háztartási és szórakozási eszközt megvásárolni??

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Motoroj
Én sem tudom megérteni. Még mindig nincs tisztázva hogy a /fõ/hó mit jelent, bár én abból kiindulva hogy 100 000-tõl indul, nehez tudnám elképzelni hogy a család minden tagjára ennyi jutna, mert az már alapból egy elfogadható életszínvonal lenne.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

tigeroo
le lehet zárni a szavazást, erre vártunk egész nap <#worship>
NEOreg3
hámhúsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

rastaman
200-250 között. persze attól is függ kinek milyen igényei vannak.

clio1616v
lehet van nekik egy saját lakásuk, ami ingatlanfedezetként kockáratehetõ

amúgy nem nagyon adnak 100 és 150 nettóra hitelt... nemrég csináltam végig egy hitelelbírálás procedúrát, azt is megkérdezték hány pár zoknim van

pedig nem 150et keresek... és nem kell ellátnom, eltartanom gyerekeket

kb. be kellett bizonyítanom, hogy akár most készpénzzel is tudnám fizetni a teljes felvett hitelösszeget

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)