A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért vagyunk ott, mert rohadt nagy mázlink volt a selejtező csoportban is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Igazából közelebb vagyok a semlegességhez, nem is tudom mikor néztem végig utoljára válogatott meccset.
De az tény, hogy nem bánnám igazán, ha hasonlókat látnék, ez amolyan katasztrófaturizmus. Tudom, hogy nem valami népszerű dolog, de nekem jól esik ezeken a videókon nevetni, inkább minthogy komolyan sajnálkozzak rajtuk. Abból már elég volt.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A fociválogatottnak már jó pár éve nem szurkolok, az tény.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
módosítom a tobábbjutási predikciómat 18.8%-ra
Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2016.06.07. 01:07:12
Kérdésre válaszolva: Igen, meglesz az 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha szerencsénk van és jól játszunk összejöhet, ha viszont kifogunk egy balszerencsés napot akkor...
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.06.06. 11:27:41
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.06.06. 11:28:10
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Új kérdés:
Túléli a csoportmérkőzéseket a Magyar Fociválogatott az Európa Bajnokságon?
★★★★★
★★★★★
értelmi v testi , elnézést
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2016.05.28. 15:53:49
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ha egy légtérben, akkor nekem aztán mindegy mije van, csak fertőző ne legyen. Hallottam a konditermes kitiltásos sztorit, szerintem geci dolog.
Bár ha együtt edzeni úgy, hogy egymással/egymáson/páros gyakorlatok stb, akkor testi fogyatékossal igen, értelmi fogyatékossal nem szívesen.
Nem tehetek róla, bár én elfogadom őket a közelemben természetesen, de nem szeretek velük interakcióba lépni, az uncanny valley-ben vannak nálam, ijesztőek, mert nem értem meg őket, és látszik rajtuk, hogy ők sem értenek engem.
Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2016.05.28. 02:34:07
Következő kérdés:
Edzenél együtt mozgássérült vagy fogyatékos személlyel?
★★★★★
Csak mostanában több külföldi ország kisebb városában is volt módom megtapasztalni, hogy mennyivel előrébb vannak még mindig. Persze a nagy külföldi multikulturális városokban nem sokkal jobb a helyzet, mint nálunk. Annyiban talán, hogy reggelre nagyon durván eltakarítanak mindent.
Plusz ahol alapból tisztaság van, ott többen vannak, akik jobban vigyáznak - pl. a régi, lerobbant Ikarusokon mindig több szemetet (firkálást, sérülést, stb.) látni, mint egy pár éves Mercedesen vagy Volvon - pedig ugyanannyit takarítják. Vagy a felújított közterületeken is sokkal jobbak tartósan az állapotok, mint egy régi, amúgy is elhanyagolt parkos részen.
Haladunk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.27. 09:16:20
Ha lenne komoly és hatékony ellenőrzés, akkor felmerülhetne, hogy a büntetés elégséges-e vagy sem, de addig igazából mindegy, hogy 1000 vagy 25000 forintra nem büntetik a szemetelőt.
A harmadik bekezdésre: szó sincs arról, hogy nem létezik (megint túlzásba esel) - de az, hogy "több" vagy "kevesebb", az mérhető dolog, nem szubjektív. Az, hogy te hogy érzed, az szubjektív. Neked jobban feltűnik, mert te jobban figyelsz rá, mert rá vagy állva - főleg akkor, ha szóba is kerül valahol a téma, és többet gondolsz rá. Másnak lehet, hogy fel se tűnik ugyanaz, vagy más tűnik fel - például a törött üvegdarabok, amik pedig számodra, vagy a te utad mentén nem annyira feltűnő, vagy jelen levő dolog. Ezért szubjektív a dolog.
Jó. Megkövetem magam! Az bűnös, aki szemetel, a másik arcába fújja a füstöt, nem tiszteli a másik ember egészséghez való jogát.
Ha valamire nincs mérőszám, akkor az már nem is létezik? Tényleg a számokon kell vitatkozni vagy azon, hogy mi az elsődleges? Nem jobb lenne ha mindenki önvizsgálatot tartana és megpróbálna kevesebbet szemetelni? Vagy mondjuk egyáltalán nem szemetelni?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.27. 09:04:04
Miért kell megvédeni magát annak, akinek már elege van a szemetelőkből (legyen az bármilyen szemetet eldobó ember)?
Cigarettázás volt a téma. Ezért a cigisekről kialakult véleményem mondtam el de ettől még a sörös üveget eldobó emberek és a rágót a padra ragasztók is ugyanúgy szemetelnek.
A csikkek számával kapcsolatosan pedig neked van egy elgondolásod (a szemét többsége az), mások szerint ez nem így van. Amíg nincsenek mérőszámok erről, addig ez anekdotikus állítás, ami egy rendkívül szűk mintán alapul, ráadásul szubjektív - kellene róla valamilyen mérést találni, ami akár alátámasztja a dolgot, akár megcáfolja.