127612
  • ManoNegra
    Az "Igen, de csak alkoholt fogyasztok." és a "Nem élek drogokkal, csak alkoholt fogyasztok." között csak én nem látok különbséget? Nem kötekedni akarok, csak kérdem.
  • kamionosjoe
    Nem élek drogokkal, csak alkoholt fogyasztok.
    (2-3 üveg hetente)
  • ManoNegra
    Kis mennyiségben az alkohol sem károsabb mint a fű.
  • Fbn Lx
    a drognak minősített vegyületek nem feltétlenül nevezhetőek egytől-egyig károsnak, az függ a fogyasztás módjától és az egyén lelki állapotától illetve függésre való hajlamától. meg aztán a mari hónaljáról hallani olyan pletykákat, hogy gyógyászati alkalmazása is van, amit pölö kaliforniában már ki is használnak, de ez nyilván csak a liberális média agymosása, akik drogossá akarják tenni a társadalmat.
    tegyük fel, hogy akár ismerhetnék is számtalan egyetemistát, aki rendszeres fogyasztó, mégis kifejezetten értelmes, sőt, phd-hallgatót is, akire ez nincs semmiféle negatív hatással. vagy valakit aki egy évig rendszeresen tolja, aztán egyik napról a másikra abbahagyja, egyáltalán nem vágyik rá onnantól, és semmiféle rövid vagy hosszútávú negatív hatást nem észlel önmagán. na az ilyen esetleg nem értheti, hogy mit keres kereskedelmi forgalomban egy lényegesen ártalmasabb, már viszonylag kis mennyiségben is mérgezési tüneteket produkáló vegyület, az etil-alkohol.
    De mindez csak merengés, a lehetőségek latolgatása. ilyen is előfordulhat.
  • Fbn Lx
    nagyon sokkal.
    alkalmanként süteményt és édességeket eszek, nátrium-glutamáttal fűszerezett felvágottat teszek a szendvicsemre, későn fekszek és későn kelek, 50 centiről nézem a monitort, túl sokat netezek/játszok, rendszeresen túlhajtom magam ha edzek és szociális szempontból káros a szenvedélyem, hogy szeretek mindenhová az utolsó pillanatban elindulni
  • Peter1
    dohányzok.
  • banok
    Nem, és nem is áll szándékomban kipróbálni egyiket sem.
  • Zoli007
    Cigizni nem tudok, rövid piának már a szagától is hányok, fűhöz újabban nem jutok hozzá, úgyhogy maradt a sör meg a KV minden mennyiségben.
  • milk4
    Igen, alkohollal és drogokkal is élek.

Mérsékelten persze.
  • HUmanHunter
    kávé
  • NEOreg3
    internetfüggés
  • Molnibalage
    Csak alkhol, de azt is már csak minimális mennyiségben. Heti 1-2-szer edzés után egy-két sör, vagy még annyi sem.
  • HTS s3rg1nh00
    Igen, de csak alkoholt fogyasztok.
    Nem élek drogokkal, csak alkoholt fogyasztok.

ez a kettő ugyanaz...
  • Lacee86
    Nem élek káros szenvedéllyel, mivel azt, h néha megiszok 1-1 sört, vagy nagy ritkán buliban pár rövidet, azt nem gondolnám annak. Drogot nem próbáltam, de nem is akarok. Cigit igen, de nem szoktam rá hála az égnek sosem.
  • Blum
    Egyéb.

Dohanyzok
  • jazzy
    Semmivelt nyomtam, mivel egyiket sem fogyasztom rendszeresen. Talán rosszul értelmezem a kérdést, de a fél évente elmegyek megiszok valami alkoholt eseményen azt nem veszem az "élsz" kategóriába. Cigaretta és drogok egyáltalán nem, soha.

Amennyiben abba esik, -1 nem élek, +1 csak alkoholt.
  • Szavazó roBOT
    Mi a véleményed a rockerekről? ==>> Élsz valamilyen káros szenvedéllyel?
  • morcosqtya
    kivéve fal mellett.. :)
  • Fbn Lx
    ha ezt sorba lenyomom, shepard ugyanott fog állni, ahonnan kiindult
  • KaBuTo666
    nem qwert hanem WASD.
  • Fbn Lx
    s kommented végén található szmájli alapján úgy gondolom, hogy viccelsz :D qwert (ennek itt a vége!)
  • immovable
    Nagyon szívesen. ÁFÁ-s számlát hova küldhetem, mint egy szaktanácsadói szerződés teljesítési igazolásaként?. :)
  • Metalmilitiakid
    Thanks Captain Obvious.
  • Fbn Lx
    köszönöm, hogy rámutattál, ezt felírom a kis noteszembe
  • immovable
    A kommentjének végén található szmájli alapján viccelt.
  • Metalmilitiakid
    egyik sem jobb mint a másik ahogy nézem ezt a videót :D
  • Fbn Lx
    az emó miért rrosszabb, mint például a horrorpánk?

• ocskoszilard
    a véleményem, hogy mindenkinek meg van a saját stílusa, ennyi, nem kell senkit kritizálni ezért (emósokat kivéve)
  • pamparampa
    egyéb.leszarom őket (is).
  • Fbn Lx
    az identitástudat!
  • tommygear
    kapj már a fejedhez, hülyegyerek
  • Ic3 m4n
  • Ic3 m4n
  • DIESEL DOG #99835
    Ez nem a szóld le topik... :D
  • Ic3 m4n
    Éljenek a rockerek! Az ilyen nyominger tommygear féle diszkósok meg pusztuljanak!! hellyeah
  • kamionosjoe
    Nem különösebben izgat a dolog.

Tesóm punk volt régebben, szóval hozzászoktam. Elég durva bulikat csaptak néha hátul a kertben/fészerben, néha én is csatlakoztam hozzájuk.
  • DIESEL DOG #99832
    Az még hagyjad is... de az amikor a telefonjából hangosan üvölt a zene... na az irritáló.
  • tommygear
    15 éves fekete pólós hülyegyerekek irritlóak, amúgy semmi
  • Pumas
    itt amerikaba most nem a rockerseg a divat, hanem a tetko meg a piercing.
    amúgy nem igazan foglalkoztat a dolog, o dolguk mit csinalnak, de nekem nem szimpatikusak, oltozkodesuk sem, egyik kuonc oltozkodesi stlus sem jon be.
  • DIESEL DOG #99829
    Nincs velük különösebb gondom...

Csak az olyan nagyon "elvetemült" egyéneket nem értem akik a gatyarohasztó kánikulában térdig érő bakancsban meg teljesen fekete ruhában mászkálnak... ne mondja azt hogy nincs melege. Szvsz azért az már igénytelenség, gondoljatok bele, milyen büdös meg koszos lehet már egy ilyen.

Volt egy időszakom anno amikor én is rock mániákus voltam, de mára már inkább "mindenevő" vagyok, ergo minden stílusból hallgatok zenéket, olyanokat amelyek nekem tetszenek. :)