A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:)
Gondolom nem azért óbégattak,mert nyomtad a BF-t agyba-fõbe :))
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
És most, 25 évesen jutottam el oda, hogy végre egyedül lakom. Nincs nõ aki belepofázik a dolgaimba, nincs óbégatás az éjjel 3as csatazajért, csodálatos. :>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De már nem sokáig bírom, ahogy lesz egy kis megtakarított pénzem (hahaha) elköltözöm.
~25 év felett szerintem nem is egészséges már "anyu szoknyája" mellett élni. Felnõtté válás egyik legfontosabb állomása az önállóság.
Am elég jó a kapcsolatom a muterral. Már csak Õ él, de nem tudnék már vele együtt élni.
Mi a baj a hajléktalanokkal, tulajdonképpen?
Oké, általános suliban, és szakmunkásban is összesen szerintem több, mint 10 olyan osztálytársam volt, akik lusták voltak suliba járni, és a végén, vagy egyéb okból kifolyólag(negatív hozzáálláshoz, lustasághoz kötve)nem végezték el a sulit, ezért meg is értem, hogy hajléktalan lesz/lett belöllük, de szerintem nem csak ezért hajléktalan valaki..
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Minden bizonnyal.
386 országgyûlési képviselõ van... és mennyi hajléktalan is?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Persze az az opció se rossz, h õk próbálják ki, csak azzal még a hajléktalanok problémája nem oldódik meg.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem volt könnyû a választás. A szavazósra voksoltam mert végülis a kérdésre leginkább az a válasz.
A másik válaszhoz csak annyit, hogy nem kellene 1-3 hónap. Ilyen téli hónapokban bõven elég lenne 1-2 hét is. Biztos vagyok.
A harmadik válasz lehetõség elég paraszt. Miért kellene a hajléktalanokat Dunába lõni ???
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Miért kéne neki befogadnia egy hajléktalant? Azért, mert parlamenti képviselõ? Miért ne fogadjanak be a fõbírók, a rendõrparancsnokok, az ügyvédek, meg a tököm tudja még kik, nagyvállalkozók, etc?
Miért kéne MINDEN parlamenti képviselõt (ésvagy hajléktalant) kirakni az utcára / a Dunába lökni?
Miért nem lökünk ki télen az utcára 1-3 hónapra mindenkit akinek vagy havi 300 fölött van a fizetése, vagy 2 lakása van, vagy 3 autója, stb? Azok is tudnának adakozni valamennyit, ha erre megy ki ez a felettébb idióta kérdés.
Nem minden hajléktalan buta ám, van olyan, akit az élet sodort oda és diplomás. Õt is lõjük a Dunába?
Te jó isten.. kapj a fejedhez kérdésbeküldõ.
üres
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Üres
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mondjuk Londonban járva kb 2 csövest láttunk az egész városban, pedig a város 67%-át végignéztük, ott mondjuk nem tudom hogyan tudják megoldani
a válaszom: egyéb
Én egyiket se szivatnám a másikkal. És értelmetlen is egy ilyen valóságshow. Megoldás kéne erre, nem valóságshow...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"The trees move. Do you not see it?"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
...minden parlamenti képviselõnek be kellene fogadnia az otthonába egy hajléktalant, akit ápolnia is kellene?
(Megj.: tudom, hogy politikai jellegû valamelyest a kérdést, de globálisan, minden politikusra vonatkozik, nem külön, kizárólag valamely párt képviselõire)
37.5% 3
Remek ötlet. A nézõk szavazhatnának arról, hogy ki és mennyi hajléktalant kapjon még és mennyi idõre. Így eltünnének a hajléktalanok is az utcákról, de a drága hölgyek és urak is szembesülnének a problémával, személyesen.
25.0% 2
Mindet a Dunába kellene lõni. (politikust és hajléktalant, egyaránt)
25.0% 2
Az jobb lenne, ha minden parlamenti képviselõnek meg kellene próbálnia télen 1-3 hónapig az utcán életben maradnia, mindenféle külsõ segítség nélkül, csak úgy miheztartás végett, hogy tisztább képet kapjanak a világról. Akinek sikerül, az mehet vissza a Parlamentbe, akinek nem, az dögöljön meg ott ahol van.
12.5% 1
Egyéb.
Összesen 9 szavazatból 1 tartózkodott.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"