A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"csatazaj"

:)
Gondolom nem azért óbégattak,mert nyomtad a BF-t agyba-fõbe :))

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SötétBarom
Már nem velük lakom, de jobb is ez így, mert végre azt, és úgy csinálhatom, ahogy azt én szeretném.

És most, 25 évesen jutottam el oda, hogy végre egyedül lakom. Nincs nõ aki belepofázik a dolgaimba, nincs óbégatás az éjjel 3as csatazajért, csodálatos. :>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

elég idióta válaszok vannak
Guren
miért kell így túlcifrázni a válaszlehetõségeket?

Molnibalage
Elvileg jövõre költözök.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tigeroo
kb. havonta 3-4 napot vagyok otthon, jobb is így már.
N o N a m e
Én csak két hetente hétvégén és vakációkban élek velük együtt :D
De már nem sokáig bírom, ahogy lesz egy kis megtakarított pénzem (hahaha) elköltözöm.
immovable
Már nem velük lakom, de jobb is ez így, mert végre azt, és úgy csinálhatom, ahogy azt én szeretném.

~25 év felett szerintem nem is egészséges már "anyu szoknyája" mellett élni. Felnõtté válás egyik legfontosabb állomása az önállóság.

Am elég jó a kapcsolatom a muterral. Már csak Õ él, de nem tudnék már vele együtt élni.
Mit szólnál egy olyan valóságshow-hoz, ahol... ==>> Szeretnél-e, vagy szerettél-e szüleiddel, családoddal (akik felneveltek) együtt lakni/élni?
Tarajos Sül
"Mindet a Dunába kellene lõni. (politikust és hajléktalant, egyaránt)"

Mi a baj a hajléktalanokkal, tulajdonképpen?

Oké, általános suliban, és szakmunkásban is összesen szerintem több, mint 10 olyan osztálytársam volt, akik lusták voltak suliba járni, és a végén, vagy egyéb okból kifolyólag(negatív hozzáálláshoz, lustasághoz kötve)nem végezték el a sulit, ezért meg is értem, hogy hajléktalan lesz/lett belöllük, de szerintem nem csak ezért hajléktalan valaki..
Lacee86
Kiterjesztjük minden politikusra. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

morcosqtya
"Így eltünnének a hajléktalanok is az utcákról,.."

Minden bizonnyal.
386 országgyûlési képviselõ van... és mennyi hajléktalan is?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Lacee86
Remek ötlet. A nézõk szavazhatnának arról, hogy ki és mennyi hajléktalant kapjon még és mennyi idõre. Így eltünnének a hajléktalanok is az utcákról, de a drága hölgyek és urak is szembesülnének a problémával, személyesen.
Persze az az opció se rossz, h õk próbálják ki, csak azzal még a hajléktalanok problémája nem oldódik meg.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

BaliBoy
Végre egy jó kérdés. :))

Nem volt könnyû a választás. A szavazósra voksoltam mert végülis a kérdésre leginkább az a válasz.

A másik válaszhoz csak annyit, hogy nem kellene 1-3 hónap. Ilyen téli hónapokban bõven elég lenne 1-2 hét is. Biztos vagyok.

A harmadik válasz lehetõség elég paraszt. Miért kellene a hajléktalanokat Dunába lõni ???

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

jazzy
Nem volt, miért?:)
Azért egy olyan politikus, aki mindig az adófizetõk pénzén élt, a rábízott várost eladósította, és volt képe azt mondani hogy mindenki annyit ér amennyi pénze van, az megérdemelne egy hetet az utcán télen...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

rossz napod volt?
NEOreg3
nem muszáj a Dunába lõni õket, bármilyen hely megfelel a feladatra

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
Igaz.<#gonosz1>
Molnibalage
Ja, kb. két hete nem megy IE alatt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

byzhouse
szennyeznéd a Duna vizét? <#schmoll2>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

immovable
Duna. De a csak a politikusokat.
morcosqtya
IE-ben nem is látom az szavazó-bannert... :)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Peter1
Üres.
Eléggé "érdekes" válasz lehetõségek vannak.

Ide mit lehet írni?

Dzsini
Azt kifelejtetted, hogy: "akasszuk fel a szélsõségeseket!" :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jazzy
Bocsánatot kérek rögtön a kifejezésért, de aki ezt a kérdést és a válaszokat feltette elég nagy faszkalap.

Miért kéne neki befogadnia egy hajléktalant? Azért, mert parlamenti képviselõ? Miért ne fogadjanak be a fõbírók, a rendõrparancsnokok, az ügyvédek, meg a tököm tudja még kik, nagyvállalkozók, etc?

Miért kéne MINDEN parlamenti képviselõt (ésvagy hajléktalant) kirakni az utcára / a Dunába lökni?

Miért nem lökünk ki télen az utcára 1-3 hónapra mindenkit akinek vagy havi 300 fölött van a fizetése, vagy 2 lakása van, vagy 3 autója, stb? Azok is tudnának adakozni valamennyit, ha erre megy ki ez a felettébb idióta kérdés.

Nem minden hajléktalan buta ám, van olyan, akit az élet sodort oda és diplomás. Õt is lõjük a Dunába?

Te jó isten.. kapj a fejedhez kérdésbeküldõ.
Én egy olyan showt néznék, amit már állítólag megcsináltak külföldön, abban politikusoknak minimálbéren kellett élniük egy ideig. Annak itthon olyan nézettsége lenne, hogy besz*rás! <#hehe>

RS
<#wilting>

üres

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Az év kérdése bazdmeg...

Üres

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

befostam : ASd
tigeroo
sziporkázó válaszok, bár ezt komolyan sem lehet venni sztem :)
Broafka
ez a kérdés leginkább a hajléktalan problémát feszegeti gondolom, de nem mintha a politikusokat védeném, de nem olyan egyszerû eltüntetni a csöveseket az utcákról. Túl sokan vannak, és kevés a hajléktalanszálló, ahova viszont nem is mennek be, mert mondván jobb nekik az utcán.

Mondjuk Londonban járva kb 2 csövest láttunk az egész városban, pedig a város 67%-át végignéztük, ott mondjuk nem tudom hogyan tudják megoldani

a válaszom: egyéb

Én egyiket se szivatnám a másikkal. És értelmetlen is egy ilyen valóságshow. Megoldás kéne erre, nem valóságshow...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

QuippeR
egyéb: ha be akarsz fogadni egy hajléktalant, tedd meg. nem kell mindig más f*szával verni a csalánt.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Büdös Bohóc
Dunába lövés opció

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Calver
Mindet a Dunába kellene lõni. (valóságshowt)
az igényes szórakoztatásért.

"The trees move. Do you not see it?"

Hegi90
Egyéb. Nem oldana meg semmit. Nem mutatna rá semmire.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
Mit szólnál egy olyan valóságshow-hoz, ahol...
...minden parlamenti képviselõnek be kellene fogadnia az otthonába egy hajléktalant, akit ápolnia is kellene?
(Megj.: tudom, hogy politikai jellegû valamelyest a kérdést, de globálisan, minden politikusra vonatkozik, nem külön, kizárólag valamely párt képviselõire)

37.5% 3
Remek ötlet. A nézõk szavazhatnának arról, hogy ki és mennyi hajléktalant kapjon még és mennyi idõre. Így eltünnének a hajléktalanok is az utcákról, de a drága hölgyek és urak is szembesülnének a problémával, személyesen.

25.0% 2
Mindet a Dunába kellene lõni. (politikust és hajléktalant, egyaránt)

25.0% 2
Az jobb lenne, ha minden parlamenti képviselõnek meg kellene próbálnia télen 1-3 hónapig az utcán életben maradnia, mindenféle külsõ segítség nélkül, csak úgy miheztartás végett, hogy tisztább képet kapjanak a világról. Akinek sikerül, az mehet vissza a Parlamentbe, akinek nem, az dögöljön meg ott ahol van.

12.5% 1
Egyéb.

Összesen 9 szavazatból 1 tartózkodott.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
Mik az opciok? Nem latom mobilrol
o
móóózes
nemkell rasszistának nézni, de fogadjanak be inkább 1-1 more családot, aztán megtudják, hogy milyen velük az élet

Mi a véleményed az eutanáziáról? ==>> Mit szólnál egy olyan valóságshow-hoz, ahol...
Büdös Bohóc
clio, tartsd be a bant

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

de így 3 nap alatt már majdnem annyi szavazónk van, mint régen egy nap alatt volt!
Az a véleményem, hogy már unalmas volt az elején is most 3. napja meg már nagyon az.
zsoltioregon
na ezt megmutatom hipochonder ismerõsömnek!<#nevetes1>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Molnibalage
Miért is?

Dzsini

immovable
Ej de szép. Nincs olyan, hogy "rák". N+1 fajtája van a ráknak. Epic. :D
Willenbrock
Támogatnám az aktív eutanáziát is ha reménytelen a helyzete a betegnek és sokat kínlódik-szenved.

Oké, kösz.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"