127612
-
nem nézem -
Nézni nem fogom,melóhelyen a hírekben rádión fogom hallgatni a magyarok eredményeit,ennyi elég lesz belőle. -
Nézni fogom minél többet. -
Majd belenézek néha jobb híján, az előzőnél is így volt... -
Az is egy szempont. :) Bár néha azt jobb inkább nem nézni. :D -
Lövészetet megnézem.
meg úszás kajak-kenú (amiben jók vagyunk) -
Blum #100506 Azt nezem,amire epp fogadtam tippmixen. -
Neeeem, a nézés az az, amikor beviszi a kistévét a melóhelyre (vagy szabit vesz ki), és élőben ahogy megy ülik körbe és drukkolnak :) -
Napi összefoglaló is nézésnek számít, vagyis én úgy gondoltam. :) -
Másokkal ellentétben én örülök, amikor magyar nyer, vagy végez jó helyen.
Ennek ellenére, sem időm, sem energiám élőben követni az olimpiát.
A napi összefoglalókat (ami minket érint) viszont szerintem meg fogom nézni (ha lesz neten, mert tv-t nem nézek egy ideje) -
Meglepő, h az SG-sek felét nem is érdekli egyáltalán. :/ -
Persze, amikor csak időm engedi
Időm persze nincs sok, de ha tehetem nézem majd. Szeretem a sportot, nézni, meg csinálni is. Hogy épp van e köztük magyar vagy sem, nem fontos számomra, mindig az első benyomás alapján választok egy sportolót aki szimpatikus és annak drukkolok, mindegy a nemzetisége. -
van barátom, aki ki is ment az olimpiára, de én nem vagyok hajlandó nézni sem -
kamionosjoe #100499 Na aggódj mi se vagyunk büszkék rád.
Belenézek majd, de nem fog az egész napom arra rámenni. -
Így jártam én is az Alekoszos műsorral.
Azt a pár hónapot ki kellett volna venni szabadságban... :-( -
Nem fogom, nem köt le a sport annyira, hogy nézzem is, a kollégáimtól úgyis megtudok minden fontosat, az bőven elég nekem. -
clio1616v #100496 nem tudok rajongani más emberért és nem érzem saját sikeremnek másét, ráadásul büszke sem vagyok ha egy magyar ember szerez érmet
érdektelen számomra az olimpia, örülök neki, ha valaki sikereket ér el és esetleg rekordot állít be tisztelem érte őket, de nem okoz örömet nézni mit szerencsétlenkednek a többiek, ha valami nagyon jelentős eredményt ér el valaki azt úgyis megtudom, akarva akaratlanul -
nem fogom nézni. -
Én is a magyarokat fogom követni elsősorban, de ha épp egy-egy valami más látványosabb sportágat látok, azt is megnézem, függetlenül attól, h van-e magyar érdekeltsége. Remélem, azért most több érmet sikerül gyűjtenünk, mint Pekingben. -
Igen. Ha lesz lehetőségem, az olyan számokat ahol vannak magyarok..:D -
Nem. -
Nem. Nem izgat a sport az F1-en kívül. -
maximum a nyitóünnepséget, egyébként leszarom -
Ja, meg a kajak-kenu. -
Nem igazán, dolgozni is kell valamikor, meg van más elfoglaltságom. Ha éppen otthon leszek és adnak valamit ami érdekel, akkor talán. A polós srácokat igyekszem meg az úszóinkat, de kb. ennyi. -
Szavazó roBOT #100487 Vannak előítéleteid az idegenekkel szemben? ==>> Nézni fogod az olimpiai közvetítéseket? -
DIESEL DOG #100486 Többnyire nincsenek, mint ahogyan azt videobaby írta a #100484-es hsz-ben inkább fenntartásaim vannak. -
clio1616v #100485 múltkor beleástam magam, nincs fenn sehol, csak részinfók vannak -
Úgy állok hozzá, hogy minden ember hülye, innentől csak kellemes csalódások érhetnek. -
inkább fenntartásaim vannak. igaz, kirívó esetekben előítélet is. gondolok itt pl. részeg, vagy fürdetlen/koszos öltözetű egyén. esetleg nem a nemének megfelelő kinézet (pl. nyomi homi ficsúr). -
Fbn Lx #100482 neten nincs fent CPI teszt? érdekelne -
"a sztereotípiák jók és hasznosak"
De még mennyire. Pölö ilyen, hogy ne menj a tigris közelébe, mert széttép.
Hiába van pár, amelyet úgy neveltek ... még azokhoz is fél bemenni a gondozójuk.
Persze odaállhat (van évente pár) bármelyik bárgyú libsi a tigris elé, hogy én szeretlek és béke veled ... aztán béke poraira.
Ugyanez a kisebbségekre is igaz. -
egyértelműen igen, bár ha az illető bebizonyítja, hogy az előítéleteim rá nem vonatkoznak, gyorsan félreteszem őket. a sztereotípiák jók és hasznosak, és szerencsére kicsiny országunkban a népesség nagy része azért annál felvilágosultabb, hogy pampogni kezdjen ha valaki használni meri őket, pedig mintha lépten-nyomon egyes retardáltak tűzzel-vassal ki akarták volna ezt verni az emberekből... (ami elképesztő egy kreténség, tekintve h az általánosítás egy teljesen természetes emberi reakció - észrevesszük a mintákat, na) -
clio1616v #100479 igen belemondom, ha arra van szükség - mi ebben a gyalázó? mindenki hazudik
tévesek az információk, amiken a tudásod alapul
nem dúltam szét semmit -
szerintem csak szokásosan trollkodik, mindig azt írja le amiért tudja, hogy bele fognak kötni -
A barátnőd szemébe is belemondod ezeket a félig nőgyalázó kommenteket?
A házasságos kommentek is viccesek annak fényében, hogy neked tudtommal sikerült egyet szétdúlni... -
clio1616v #100476 soha ne higyj nőnek(még ha ló legel a sírján se) - ha férfi vagy -, benne van az agyukban, hogy hazudniuk kell
személyiségi elemük a magas Gi skála (CPI személyiségteszten) -
Akit nagyon bírok, aztán 1x csak minden ok nélkül megpróbálom levakarni? :/ Milyen ez már, milyen érzés ez annak, akivel csinálják? :/ -
Ahogy írtam: ezek sztereotípiák, előítéletek. (ez volt a kérdés)
Tapasztalataim alapján állítottam fel őket, és én sem vagyok tévedhetetlen.
Másrészt viszont eddig mindig beigazolódtak sajnos...
Mindez nem jelenti azt, hogy törvényszerű és nem is lehetnek kivételek.
A modellfüggő valóság (Hawking és Mlodinow) óta bármit elképzelhetőnek tartok.. :) -
Ez nem csak nőkre jellemző, az ego így működik, ha hergelik további megerősítést keres a másik (közeledő) személyének ignorálásával.
Akár magadon is megfigyelheted néha (nem itteni konkrét viselkedésedre értem hanem esetlegesen).