A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
zseniálisak, szerintem a modern zene csúcsa.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
picsába, de fejlett az agyam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

de akik egybõl telefonról minden nélkül tolják...
(persze az a legjobb ha egyáltalán nem is ilyen a habitusa, csak sokan ideig-óráig-évekig elnyomják ezt magukban)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nagyon rég feltalálták az igen jó fülhallgatókat, fejhallgatókat amikkel tökéletes minõségben lehet hallgatni a zenét úgy, hogy akár az agyad is kifolyik tõle, de mást nem zavar.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha én: Mert magasabb hangerõn jobban hallani a hertz-eket, basszusokat, stb. úgy pedig élvezhetõbb.
amúgy miért ismerkednél ott? koncerten az elsõ sorban se megyek oda a lányhoz közben hogy szia miujság látom szereted ezt a számot. szerintem oda a csajok is táncolni járnak. kocsmát, vagy más beülõ helyet még megértem, voltmár olyan hogy nagyon jóba lettem olyan csajjal akihez odaültem sörözõben de na, én nem ismerek olyan embert aki diszkóban akárkivel is lett volna kapcsolatban végül.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mostanában meg már akusztikus zenét hallagok számomra ismeretlen elõadóktól a youtubon. Beírom, hogy slow guitar music, vagy bármilyen instrumental, oszt hajrá. Ezen felül csupa olyat, ami nem tácos zene. Enyától a klasszikus, reneszán, barokk és country zenéig bármi. De nem azt a hígfos feka és elektrokus dumdummm, ami ma a trendi.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
többi az elég hülye válasz..
http://9gag.com/gag/5135249
\"fingjál bele a rencerbe\"
Egyébként, akkor már én inkább azt a választ a testhallásra utalva fogalmaztam volna meg.
A legtöbben azért hallgatnak hangosan zenét. Mind akkor ha fülesen keresztül hallgatják, mind akkor ha normál hangfalon. Az elsõ esetben hiányzik - még ha tudat alatt is - a második esetben meg a minél nagyobb élmény érdekében.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Balfaszok.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
néha a tömbben megdöngetek egy ehhez hasonló számot, de csak azért mert jól esik a basst hallani. cserébe este 10kor még nem sír nálunk gyerek, nem veszekszünk reggel 6kor, este nem fúrunk-faragunk, és éjfélkor nem arra kelek hogy még magassarkúban tipeg otthon a szomszéd...
Feltûnési viszketegség.
Azon szoktam a legjobban röhögni,amikor télen -10fokban lehúzott ablakkal,kitett könyökkel,szigorúan napszemüvegben és cigivel a kézben üvöltetik a zenét egy szarrárohadt 20 éves fostalicskából,amiben 1 hangszóró többet ér,mint az egész kocsi.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Most mondja mindenki jó hangosan, hogy "hertz". 😄D
If Everything That Has A Beginning Must Has An End