A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
http://9gag.com/gag/5135249
WWFSMD?
Ez mi? Mivel lehetett készülni egy ilyenre? Mintha a világ végére kellene készülni...
Szerintem azzal, hogy tudomásul vettem hogy ez lesz ma, pont eleget tettem az elvárásnak, ennél nem is volt bonyolultabb a helyzet.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Vivimos por ti, vence por nosotros.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
|-O-|
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Zseniális mûsor egyébként, az angolt jól értõknek mindenképpen érdemes meghallgatni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1. sz. Közérdekû közlemény - 08:30
2011 november 21.
Önök a katasztrófavédelem próbariasztását hallják/látják. Ez egy katasztrófavédelmi gyakorlat! Gyakorlatunk forgatókönyve egy, a valósággal teljes mértékben megegyezõ helyzetre épül, de kitalált helyszíneken.
A Középsõ Peremvidéken ismeretlen okok miatt lezuhant az Oberon mesterséges hold. Súlyos károk keletkeztek Otoh Gunga városban, megszûnt az áramellátás és az ivóvíz-szolgáltatás, nincs internet és nincs elegendõ midiklorián. A helybéli lakosok tömegesen megindultak a sértetlenül maradt Coruscantba, ahol már az összes kórház megtelt. Az esemény fizikai jellemzõi miatt Magyarországon nincs szükség óvintézkedésekre, ugyanakkor ténylegesen önkéntes véradási akcióra hívjuk fel a 18 és 60 év közötti lakosokat! Jelentkezni lehet egész nap az Országos Vérellátó Szolgálat intézményeiben. Kérjük hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját és eredeti TAJ kártyáját.
Kérjük, ne telefonáljanak! További információk elérhetõek a www.katasztrofavedelem.hu és a www.ovsz.hu honlapokon.
Amennyiben a katasztrófavédelmi gyakorlat miatt szeretteikkel, családtagjaikkal, barátaikkal feltétlenül kapcsolatba akarnak lépni, erre a célra csak az SMS küldést használják! Katasztrófák esetén telefonhívásaikkal blokkolják a hálózatot, ezáltal akadályozzák a készenléti szolgálatok tevékenységét! Közlemény vége.
2. sz. Közérdekû közlemény - 10:30
2011 november 21.
Önök a katasztrófavédelem újabb próbariasztását hallják/látják. Ez továbbra is egy katasztrófavédelmi gyakorlat! Gyakorlatunk forgatókönyve egy, a valósággal teljes mértékben megegyezõ helyzetre épül, de kitalált helyszíneken.
Az Oberon mesterséges hold lezuhanását követõen Otoh Gunga városok után Coruscant is lakatlanná vált. Az esemény továbbra sem érinti közvetlenül Magyarországot. A ténylegesen meghirdetett önkéntes véradáson rendkívül nagy számban jelentek meg a segíteni akaró emberek. Ezért mindenkinek megköszönjük a tevékeny részvételét, de jelenleg további véradóra nincs szükség. Kérjük a mai napon többen ne menjenek vért adni. Legközelebb november 27-én, a Véradók Napja alkalmából nyílik lehetõség országszerte az önkéntes véradásra.
Kérjük, ne telefonáljanak! További információk elérhetõek a www.katasztrofavedelem.hu és a www.ovsz.hu honlapokon.
Amennyiben a katasztrófavédelmi gyakorlat miatt szeretteikkel, családtagjaikkal, barátaikkal feltétlenül kapcsolatba akarnak lépni, erre a célra csak az SMS küldést használják! Katasztrófák esetén telefonhívásaikkal blokkolják a hálózatot, ezáltal akadályozzák a készenléti szolgálatok tevékenységét! Közlemény vége.
hehe, és Darth Vader fenyegetését kell riasztani, mert megtámadták Corusant-ot :D
index
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a csapból is kefélés folyik, nem tud egy gyerek nem szembesülni ezekkel a dolgokkal magától
én konkrétan 8-9 éves lehettem amikor megtudtam, de hogy hogyan arról fogalmam sincs. valószínûleg sok apró kirakó összerakásával, ahogy az elme mûködik. nem hirtelen feltárt csuda titok formájában.
Nem értik félre :) csak direkt hamis válaszra nyomnak! (mint pl. én :P)