A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
ja, de csak azt tölti le, amit engedek neki

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tudtad, hogy országos katasztrófavédelmi riasztási gyakorlat lesz ma? ==>> Használod a Windows Updatet?
Büdös Bohóc
itt Szegeden nem volt riasztás, pedig elég nagy város szerintem, hogy legyen bõven elég légi riasztó

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Motoroj
Waikiki beach még biztos nyitva.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

morcosqtya
Strandok zárva vannak már.. :)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

daemonervosa
És jöttek?

Trolling is a art.

89
Igen, nem ért váratlanul, szólt is rendesen, vártam az amcsi bombázókat

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Yoda001
tudtam, beharangozták eléggé, de semmit nem vettem észre az egészbõl... gg

http://9gag.com/gag/5135249

efti
tudtam, mondogattak napok ota a radioban es most valoban rendkivuli uzenetek voltak a Corcussanti korhazakrol napkozben tobbszor is..

WWFSMD?

Motoroj
„Igen, készültem is rá, hogy ne várjon meglepetésként.”

Ez mi? Mivel lehetett készülni egy ilyenre? Mintha a világ végére kellene készülni...

Szerintem azzal, hogy tudomásul vettem hogy ez lesz ma, pont eleget tettem az elvárásnak, ennél nem is volt bonyolultabb a helyzet.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Hegi90
semmit nem lehetett hallani...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

dave9004
én hallottam
Tudtam, de valahogy nem érdekelt az egész.

georgesmatyas
Este 6-tól lesz.

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

szabii98
tudtam de nemhallottam.

I met God. She's black

Casillas
Üres: tudtam, érdekesnek találtam, de még nyomát se láttam.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Le is zavarnak mindenkit az épületbõl? Azt nem irják sehol se

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tigeroo
köszi :)
NEOreg3
igen, külön szólt nekem a Jedi Tanács

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem,de különösképp nem is érdekel.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Most lesz légi riasztás szirénákkal is, azt nehéz lesz nem észrevenni.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Dzsini
Bármelyik (nagyobb) rádió, tévé, híroldal - ha távol tartod magad mindettõl, akkor tényleg nehéz. Ugyanez volt tavasszal is, bár akkor csak a királyi adóknak volt kötelezõ (bár sokan átvették), most belevettek rengeteg kereskedelmi adót is (errõl például lehet olvasni a katasztrófavédelem honlapján)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jhetedikj
HBD!

anno 1987

Büdös Bohóc
*hogy volt ilyen gyakorlat tavasszal

Büdös Bohóc
kurvára egyébként, nincs egy olyan ismerõsöm se, aki hallott volna arról, hogy volt ilyen gyakorlat. Hogy õszinte legyek ma még nem is láttam jeleit a gyakorlatnak.

<#nyes>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

morcosqtya
TIE kártyát is magunknál kell tartanunk.
|-O-|

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
Jó példa :) (ott is csak az elsõ 1-2 percrõl kellett lemaradni, mikor bemondják, hogy "The Columbia Broadcasting System and its affiliated stations present Orson Welles and the Mercury Theatre on the Air in "The War of the Worlds" by H. G. Wells."

Zseniális mûsor egyébként, az angolt jól értõknek mindenképpen érdemes meghallgatni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ugyan... Orson Welles óta tudjuk, hogy mekkora hatalma van a médiának, és bárhol lehet pánikot kelteni. Nem csak manapság...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

RS
Tudtam, de nem vettem észre belõle semmit.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Dzsini
A tavaszi gyakorlat alapján szerencsére nem volt ezzel gond, viszont a felmérések alapján jól mûködött a rendszer.

Molnibalage
A kulcsszó a kisebb. Mai droidokkal telepakolt világunkban...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Tesztelnek egy új rendszert, és elég nagy marhaságot kell mondani ahhoz, hogy senki ne vegye komolyan, viszont mindenkinek feltûnjön - ha azt mondanák, hogy a BME próbareaktora épp leolvad, akkor esetleg lenne olyan, aki nem hallja az elején azt a szöveget, hogy ez most gyakorlat, és megindulna a pánik. Volt már ilyesmire példa, egy Paks környéki pánikot pl. egy félreértett beszélgetés miatt indított telefonálás kezdett el, és egy villanás alatt a fél országon végigrohant 2003-ban. Ha az emberek arról beszélnek, hogy Minas Tirith-et megszállták a terroristák, vagy Coruscant lakhatatlanná vált, akkor ennek kisebb az esélye.

immovable
Micsoda marhaság.
mind meghajjunk?
Dzsini
itt megtalálható a riasztás szövege (egyébként tavasszal Gyûrûk Urás próbariasztás volt, azt nem kapta fel ennyire a sajtó, pedig annak is zseniális szövegei voltak):
1. sz. Közérdekû közlemény - 08:30
2011 november 21.
Önök a katasztrófavédelem próbariasztását hallják/látják. Ez egy katasztrófavédelmi gyakorlat! Gyakorlatunk forgatókönyve egy, a valósággal teljes mértékben megegyezõ helyzetre épül, de kitalált helyszíneken.
A Középsõ Peremvidéken ismeretlen okok miatt lezuhant az Oberon mesterséges hold. Súlyos károk keletkeztek Otoh Gunga városban, megszûnt az áramellátás és az ivóvíz-szolgáltatás, nincs internet és nincs elegendõ midiklorián. A helybéli lakosok tömegesen megindultak a sértetlenül maradt Coruscantba, ahol már az összes kórház megtelt. Az esemény fizikai jellemzõi miatt Magyarországon nincs szükség óvintézkedésekre, ugyanakkor ténylegesen önkéntes véradási akcióra hívjuk fel a 18 és 60 év közötti lakosokat! Jelentkezni lehet egész nap az Országos Vérellátó Szolgálat intézményeiben. Kérjük hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját és eredeti TAJ kártyáját.

Kérjük, ne telefonáljanak! További információk elérhetõek a www.katasztrofavedelem.hu és a www.ovsz.hu honlapokon.

Amennyiben a katasztrófavédelmi gyakorlat miatt szeretteikkel, családtagjaikkal, barátaikkal feltétlenül kapcsolatba akarnak lépni, erre a célra csak az SMS küldést használják! Katasztrófák esetén telefonhívásaikkal blokkolják a hálózatot, ezáltal akadályozzák a készenléti szolgálatok tevékenységét! Közlemény vége.

2. sz. Közérdekû közlemény - 10:30
2011 november 21.
Önök a katasztrófavédelem újabb próbariasztását hallják/látják. Ez továbbra is egy katasztrófavédelmi gyakorlat! Gyakorlatunk forgatókönyve egy, a valósággal teljes mértékben megegyezõ helyzetre épül, de kitalált helyszíneken.
Az Oberon mesterséges hold lezuhanását követõen Otoh Gunga városok után Coruscant is lakatlanná vált. Az esemény továbbra sem érinti közvetlenül Magyarországot. A ténylegesen meghirdetett önkéntes véradáson rendkívül nagy számban jelentek meg a segíteni akaró emberek. Ezért mindenkinek megköszönjük a tevékeny részvételét, de jelenleg további véradóra nincs szükség. Kérjük a mai napon többen ne menjenek vért adni. Legközelebb november 27-én, a Véradók Napja alkalmából nyílik lehetõség országszerte az önkéntes véradásra.

Kérjük, ne telefonáljanak! További információk elérhetõek a www.katasztrofavedelem.hu és a www.ovsz.hu honlapokon.

Amennyiben a katasztrófavédelmi gyakorlat miatt szeretteikkel, családtagjaikkal, barátaikkal feltétlenül kapcsolatba akarnak lépni, erre a célra csak az SMS küldést használják! Katasztrófák esetén telefonhívásaikkal blokkolják a hálózatot, ezáltal akadályozzák a készenléti szolgálatok tevékenységét! Közlemény vége.

Broafka
utánaolvastam, az index szerint a Barátok Köztöt (is) megszakítják, szóval ezek szerint majd valamikor az esti órákban lesz.

hehe, és Darth Vader fenyegetését kell riasztani, mert megtámadták Corusant-ot :D
index

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Molnibalage
Igen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
tudtam.

ma fogok vonatozni 4 órát, remélem nem lesz belõle semmi hátrányom.
tigeroo
immovable
Nem, de nem is érdekel.
Büdös Bohóc
leszarom válasz miért nincs?

Mikor és hogy tudtad meg, hogy mi az a szex? ==>> Tudtad, hogy országos katasztrófavédelmi riasztási gyakorlat lesz ma?
immovable
Nem tudom.
nemár, hogy a szülõnek kelljen errõl mesélni. az mennyire tré D:
a csapból is kefélés folyik, nem tud egy gyerek nem szembesülni ezekkel a dolgokkal magától
én konkrétan 8-9 éves lehettem amikor megtudtam, de hogy hogyan arról fogalmam sincs. valószínûleg sok apró kirakó összerakásával, ahogy az elme mûködik. nem hirtelen feltárt csuda titok formájában.
"Szerintem sokan félreértik a kérdést."

Nem értik félre :) csak direkt hamis válaszra nyomnak! (mint pl. én :P)

jhetedikj
Én épp akkor töltöttem be 18.-at amikor bekötöttük.

anno 1987

jhetedikj
9,4 százalék a hülyék aránya (:

anno 1987

Szerintem sokan félreértik a kérdést.Nem az a kérdés hogy mikor szexeltél elõször,vagy volt-e már ilyenben részed.Ebbõl látszik a 9.4%-os eredmény:-még most sem tudom mi az.