127612
  • chhaya #100712
    A "Nem érdekel"-re nyomtam, de azért ez nem teljesen igaz. Annyira nem izgat a dolog, hogy bármiféle sportot megnézzek, de azért drukkolok a hazaiaknak. Az eredményeket úgyis megtudom, kollégáim napi 3x beszélik meg a teljes műsort, plusz a nagyobb eseményeket csak minden 2. ismerősöm osztja meg fészbukon... Szóval ennyi nekem bőven elég, és nem érzem úgy hogy túl sok mindenről lemaradnék. Szurkolni szurkolok persze, de annyira nem hoz lázba, hogy izguljak az eredményekért. Na ennyi. Hajrá magyarok.

(Még egy zárójeles megjegyzés: Nagyon vicces, hogy ilyenkor mindenki rá van kattanva az olimpiára, mert éppen ez ilyen világméretű esemény - azok is hirtelen szakértők lesznek, akik amúgy egész évben meg sem moccannak, a szabályokat egyik sportágnál sem tudnák elsorolni, de ilyenkor le nem akadnak a tévéről és nagyon okos megjegyzéseket fűznek mindenhez. Kb. mint a foci vb - annak is megvan a kedvenc csapata és hogy kinek szurkol, aki soha máskor meg nem néz egy mérkőzést és egy játékosnevet sem tudna mondani. Vicces, vicces.)
  • tigeroo
    nemsemmi, átfogom nyálazni őket. köszi:)
  • Molnibalage
    Na, már csak te hiányoztál, te képmutató balfasz...
  • Molnibalage
    Az új nagy cikk még nem jelent meg. 200+ oldal lesz az F-15 vadászváltozatairól néhány száz melléklettel.

A felvezetés már megkezdődött.

Eddigi írásaim.

Az F-15 cikk ezeket részben kiegészíti, rengeteg általános ismeretet is bővít, de a gépről is igen tömény és részletes dolgok lesznek, a maguk szintén. Remélhetőlen 4 héten belül elkészül.
  • Metalmilitiakid
    Esetleg érdekelne, ha érdekelne bármilyen érem vagy kitüntetés, de mivel mocskosul leszarom még azt is ha én kapnám, akkor miért érdekelne az ha más kapja ?
  • Zoli007
    Igen, a történelem téged igazol...

...ja, nem.
  • georgesmatyas
    se Máuniqa show, se jó kis hentai nincs. má bocs ecsém...
  • clio1616v
    mert a harckocsik és a lövöldözősdi a gyengéket érdekli, akik csak gépek segítségével képesek ráerőltetni az akaratukat másokra
  • clio1616v
    nem csalódás, bármilyen esemény bekövetkezése kiszámíthatatlan az azt befolyásoló paraméterek ismeretének hiányában, így mivel előttem ismeretlen tényezők határozzák meg az olimpiai eseményeket, nem számítok semmilyen eredményre ezért csalódni sem fogok, bárhogyan is szerepelnek a résztvevők
  • tigeroo
    és mivel kapcsolatban? tudsz linket adni? engem érdekelne az írásod
  • Molnibalage
    HT = haditechnika
  • tigeroo
    mi az a hötö?
  • tigeroo
    és mivan a számítógépes sportokkal?:D

starcraft, dél-korea

• szabii98
    Majd 5 körül látsz egy fekete kocsit a házad előtt.
  • Dzsini
    A titkos mesterek tudását senki nem ismerheti meg büntetlenül...
  • immovable
    Szerintem kéne csinálni topikot ahova csak azok írhatnának akiket nem érdekli a vízilabdások eredményei. Ők lennének a "meg nem értett kockák", esetleg "hazaáruló mocskok" topik lakói.
    Talán még a "sosem sportolt gecik" is jó ötlet lehet.
  • kamionosjoe
    Én meg azt hittem, hogy a CIA gyűjti rólunk ezeket az adatokat. Mindenkinek megvan a külön mappája benne azok az IP címek ahonnan szavazott a kérdésekre adott válaszok alapján pedig a pszichológusok által kidolgozott személyiség jellemzők feltüntetve, aki nem csak szavazni szokott hanem kommentálni is azok külön ki vannak emelve. Aki olyan azt megkeresik és likvidálják. De még az is lehet, hogy ezt a sok hozzászólást itt mind egy ember írta vagy pedig egy gép generálta és csak arra kíváncsi, hogy én mire fogok nyomni. Ambrus pedig valójában egy olyan ember, mint Triniti a mátrixban aki próbálja felhívni a figyelmünket, hogy ne szavazzunk mert azzal csak ezt a hatalmas gépezetet szolgáljuk ki aki irányítja az életünket.
  • Willenbrock
    Mert ez sport,verseny.Ott és akkor ők a világ legjobbjai abban a számban amiben első helyet érnek el.Másféle felkészülés és koncentráció kell hozzá mint a reál gondolkodáshoz.Bár lehet átfedés a tudomány és sport között mert a Szilágyi matektanára szerint a vívásban segíthette a jó matematikai képessége is.
  • Molnibalage
    Mert?
  • Willenbrock
    De a legjobb tudósokat is jutalmazzák pl Nobel-díjjal,tehát ott is megvan az elismerés.
  • Willenbrock
    Azért ez kicsit más,itt az adott kategóriában a világ legjobb sportolói versenyeznek egymással.A fizikai teljesítmény mellett akaratról,kitartásról,versenyszellemről is szól a dolog.Ezt szerintem nem igazán lehet egy mérnöki teljesítményhez hasonlítani.
  • Molnibalage
    Annyira engem sem hoz lázba. Színt visz a hétköznapokba. Ennyi. Ennyi erővel miért nem érdekel ez, ha én pl. akkora HT cikket írok magyar nyelven és olyan részletességgel, amit nem látott a világ? Az mitől kisebb teljesítmény egy olimpiai helyezésnél? Nekem is 29 év kellett, míg eljutottam ide. Csak ehhez nem izom kell...
  • ManoNegra
    Addig ne mondjunk le róluk, amíg nem muszáj!
  • ocskoszilard
    semmi sport nem köt le, főleg nem nézni. TV sincs a szobámba, kiraktam xD
  • Willenbrock
    Csak sikerült a Gyurtának-ennek kell örülni és a Szilágyi győzelmének,a vízilabdás kudarc akkor zavarna igazán ha mellette nem lenne más ágban arany.
  • commissioner
    S*****i Z**ó Reklámfilm
  • Dzsini
    Minimum sokezres (de inkább tízezres) látogatottsága van a fórumnak, ebből 76 szavazott itt - semmilyen módon nem reprezentatív, nem lehet belőle semmilyen általánosítást összehozni - annyit tudsz, hogy van 40 szavazó, aki valamilyen okból arra nyomott, hogy "nem érdekel". Akárki rányomhat bármelyikre, nem kérik számon senkin, hogy a véleményét itt leírja, vagy egyáltalán arra nyomjon, ami valóban a véleménye.
    A szavazás beszélgetésindítónak van, nem szociológiai felmérésnek :) annak viszont jól működik általában.
  • Hegi90
    na de több, mint 50%-ot? :(
    Igaz ez tényleg kockafórum, de azért így is megdöbbentő.
  • tigeroo
    érdekel, de megtudom érteni aztis, ha valakit hidegen hagy.
  • Hegi90
    Akkor téged mégis csak érdekel, nem?
  • kamionosjoe
    Nem tudom,hogy szerepeltek. Valami filmforgatás volt? :)
  • ManoNegra
    Azt mondom igaza van. :D
  • commissioner
    "nyerjenek aranyat azt pancsikoljank az alkoholmentes sporonival a csába"

epic
  • tigeroo
    chill...

nemrég döntöttünk csárdásrekordot, aranyérmet szerzett az angol Nemzetközi Bor és Párlat Versenyen (IWSC) a Gyulai Pálinka Manufaktúra Báró Harruckern kökénypálinkája

ezek mind az utóbbi hónapban kb. erre is büszke vagyok ugyanúgy mint a sportteljesítményünkre, de legyél toleráns, ha pl. én nem szeretek sportot NÉZNI (focizni pl. imádok, nézni már rühellem.)
  • Zoli007
    Ezt az összefüggést hogy hoztad össze?
  • Hegi90
    cargame trollreg, szarjad le.
  • Zoli007
    És ezt abból szűrted le, hogy érdekli őket a vízilabda? Lehet egész nap a TV előtt gubbasztanak, mint az unokatesóm, aki fejből fújja a komplett BL-t, de focilabdát max. tesiórán látott.
  • Hegi90
    Hát próbálj meg csak 10 percen keresztül egyedül labdát kergetni a medencében.
  • Zoli007
    Nem tudod felfogni, hogy valakit nem izgat, ha pár ember egy labdát kerget egy medencében?

Vicc bazmeg, vicc.
  • Hegi90
    tudtam, hogy le fogod reagálni :DDDDDDDDDDDDD