127612
  • Molnibalage
    A mintákat egy ideje már évtizedes távlatban tárolják. Szokták mondani, hogy a doppingolás az ellenőrzés előtt jár. Amit 4-8 éve nem tudtak kimutatni, azt ma már igen. Ennyi. Nincs itt semmi összeesküvés.

Az ünneplés élménye az hiányozhat, de az eredmény ugyanaz. Elismerésre méltó. A helyezéssel járó pénzdíj is jár, ami egyáltalán nem csekélység.
  • Zoli007
    Ennyi év múlva már kevés jelentősége van. Persze az adott embernek jó érzés lehet, de azért különbség dobogón állni, meg hogy a UPS hozza ki az érmet. Viszont rohadtul érdekelne, miért csak annyi idő után jönnek rá.
  • tigeroo
    hát jobb mint aranyért kapni
  • NEOreg3
  • Szavazó roBOT
    Csalódás a férfi vízilabdásaink eddigi szereplése? ==>> Mi a véleményed arról, hogy valaki utólag évek múlva kap meg egy olimpiai érmet?
  • Sir Quno Jedi
    Nos sportot NÉZNI, tévében nodepláne, rémületesen unalmas, még a kajakos (vagy kenus, má megnemmondom, ma volt) lányokon is bealudtam. Csak húzzák és húzzák és se mellük, se semmi, uuuuncsi. :D

A versenysportokban meg sosem tetszett, hogy mikromilliomodezredmásodpercek számítanak. Valós életben ez mit jelentene? SEMMIT! Ugyanúgy bentégne a házban mindkét futó stb. mert a valós életben, ha lefutsz valakit 100 méterrel 200 alatt az okés, de hogy csak a célfotón látszik, hogy az orra hegye előbb megy át a vonalon...áááh... Lóversenyen is azt komázom, mikor a ló úgy elmegy, hogy a többiek már csak a porát nyelik. Aaaaz szép teljesítmény, na!
  • Fbn Lx
    hát igen, nagyon elszomorító, ha valami nem érdekel titeket, ami engem igen. lowosak vagytok, mert nem érdekelnek titeket a legkirályabb dolgok.

na jó, ez annyiból más tényleg, hogy a nemzet hírnevének növekedését segítő dolgokból azzal párhuzamosan ti is profitáltok, ezért az ésszerű cselekedet érdeklődést mutatni a tágabb közösség érdemei felé, aminek tagjai vagytok. Kivéve persze, ha tudjátok, hogy fennáll számotokra a lehetőség hogy egy sikeresebb nemzet tagjai legyetek, és az érzelmi kötelékeket sikeresen levetettétek. de ez a tágabb értelemben vett csapatszellem, amit az érzelmi kötelékek hoznak egyébként létre, a nemzet, mint közösség fejlődéséhez feltétlenül szükséges, aki pedig átáll, az keresztbe tesz azoknak, akik maradnak. innen az ellenérzés azok felé, akik ezen közösségi evolúciós folyamatnak az - etikai alapon - kívülálló, vagy a köpönyegforgató jelzővel megbélyegzett részét alkotják. íme a nemzeti érzést logikai alapra helyeztem vala
  • bardocz
    Ha valaki leírja, hogy nem érdekli, ti azt rögtön dicsekvésnek veszitek, és ugrotok rá.
  • ladisz12
    Magyarország a legjobb ország!
    Imádok itt élni, imádom ezt az országot %
  • georgesmatyas
    Ne legyél már ilyen borúlátó kiscsávókám!
  • Sir Quno Jedi
    "az ország hírnevének is jót tesz" én nem is tudtam, hogy nekünk van még olyan...
  • Lacee86
    Az, h vkit egyáltalán nem érdekel az olimpia, az egy dolog, lelke rajta. De ne dicsekedjen már vele, mint ha olyan kurva menő lenne. Minden egyes megszerzett érem vagy jó helyezés az ország hírnevének is jót tesz, így közvetve minden egyes magyar embert érint. Ha tetszik, ha nem, ez így van.
  • Lacee86
    Like.
  • David2
    én ilyet nem írtam. Ha vki azzal henceg, h mennyire magasról szarik az olimpiára, akkor nem az lesz az első benyomása senkinek, h aktív sportember, főleg nem egy számtech. fórumon. Hasonló analógia alapján, ha vki azzal kérkedik, hogy nem olvas bármiféle minőségi irodalmat, akkor ne csodálkozzon, h faragatlan tuskónak fogják majd tartani.
  • georgesmatyas
    Nein
    akkor az a bal pedál
  • pxxl
    jah lol én is :D
  • pxxl
    nem, leírta :D
  • georgesmatyas
    Jah azt hittem ez a Hajrá a Cset topic
  • pxxl
    akkor is középen van, csak kivették a bal szélsőt :D
  • georgesmatyas
    Kuvára nem mondott ilyet Norbika.
  • georgesmatyas
    és ha automata a kocsija?
    [EZTMÉKAMRUSISTUJA]
  • immovable
  • pxxl
    ott írta győrgymátyás, hogy FÉK -.- nem vágod paszmek? :D a középső pedál
  • immovable
    Nem látom. Mi az?
  • georgesmatyas
    FAKE
  • tomsolo
  • pxxl
    mit tett le annyit? omg de utálom ezt a faszt -.-
  • immovable
    Ezt már törölték, de a balhé után még azt is mondta, hogy ő már letett annyit az asztalra mint a magyar olimpikonok.

ITT a kommentek között vannak linkek a törölt hozzászólásokról.
  • tigeroo
    gyújtsunk be

• Pluskast
    Ez egy kicsit szerencsétlen összehasonlítás. Ha nem érdekel pl kézilabda - mert nem érdekel - akkor én egy büdös kocka vagyok aki nem sportol? Tudtommal itt a vízilabdára vonatkozott a kérdésfeltevés és nem arra, hogy nézed e az olimpiát vagy nem.
  • gergely1991
    "Akkor menjetek animét meg mónikasót nézni."
    Akkor inkább a Disc. Science.
    Mondjuk ezzel egy kicsit messzire mentél,mindenki saját élete/érdeke,nemcsak a fizikai teljesítmény itt a lényeg, hanem a szellemi is.
  • Fbn Lx
    dehogynem
    ígérem hogy én tökre izgulnék, mondjuk amiatt, hogy mennyire nyerünk könnyen
  • Tarajos Sül
    "Picit, de hát nehéz ellenfelek voltak, a továbbiakban talán javítanak."
    Elég sok játékon vettem észre, amiben szerepeltek a magyarok, hogy mintha talán feltünően mindig a magyarok veszítenének, de azért mi is nyerünk itt-ott.. :)

amúgy: "Picit, de hát nehéz ellenfelek voltak, a továbbiakban talán javítanak."
    Az úgy nem is lenne izgalmas, ha mindig mi nyernénk. :)
  • Ic3 m4n
    Sajnos igen, nem ezt vártam tőlük
  • Fbn Lx
    mi ez a szánalmas lóhúgy
  • Dzsini
    Az ország legnagyobb trolletetője az index blogketrece, ott ne várj semmi jót.
  • David2
    nem kizárt. De index-ről lévén szó, nekem nem ez ugrott be elsőre. Elég olykor megnézni a blogketrecet vagy más megnyilvánulásukat.
  • Molnibalage
    Szerintem az egész cikk egy irónia, csak ez neked nem esik le...
  • Fbn Lx
    a lányoknál persze, nekik könnyű dolguk van, ki kell választani hogy melyik nemzet csapatában vannak a legjobb pasik. a fiők fanatizmusa már összetettebb, és rendszerint nem a bokájukra csapva választanak
    én rendszerint, ha nincs magyar érintettség, akkor annak szurkolok, aki szerintem jobban megérdemli, nincs kiválasztott nemzetem a magyaron kívül
  • David2
    ide vág, páran máris irigykednek Gyurtára

hát igen, nem lehet mindenki a világ legjobbjai közt, pláne nem 23 évesen. Az meg külön vicc, h a saját és Gyurta érdemeit hasonlítgatja össze :D