127612
  • Zoli007
    Mit vagytok ilyen értetlenek? Gondolj bele bármit, pl.:
    - Milyen módszerrel akarod hogy kivégezzenek?
    - Melyik szórakoztatna legjobban?
    - Melyiket kívánod felebarátodnak?
    - Ha sorozatgyilkos lennél, hogy ölnél embereket?
    - Etc.

Igen, én küldtem be, mielőtt megkérdeznéd.
  • ramiro0224
    Ez most egy leegyszerűsített írás, ennél kn 5* hosszabb lett volna az eredeti, de szerintem sokan betegnek tartottak volna, meg megbotránkoztak volna, ezért kitöröltem a nem annyira fontos részt.
  • ramiro0224
    Engem pl mindig is érdekeltek a kivégzések, és a kivégzési formák, és azoknak az eszközei.
    Voltam pár helyen, ahol bemutatták a régi eszközöket, amikkel végrehajtották a kínzásokat, és a kivégzéseket.
    Sokféle módja van, nekem a lefejezés jön be, mert az a legolcsóbb, és pénzt is szerezhetne vele az állam, pl 250 forint egy jegy a lefejezésre, biztos sokan megnéznék.
    Persze nekem ingyen lenne, mert én találtam ki.
  • jazzy
    Nagyon, nagyon divat és nem csak ebben a témában sajnos.
  • pxxl

mi az, hogy milyen kivégzési forma jön be legjobban?
  • VRSDM
    oké. igazad van. de csak most csak neked. ja nem neked mindig.
  • Molnibalage
    senki (tanult) nem vonja kétségbe hogy a történelmet a nyertes nemzetek írják.

Ez a leggyakoribb bullshit, amit hallani mostanában. Ha ők írtják, akkor hogyan lehetséges az, hogy mégis mindenki másfajta történelemről meg konteókról beszél? Ja, hogy ma divat bullshit kijelentésken lovagolni...?
  • VRSDM
    senki nem vonta kétségbe hogy eltűntek - eltűntettek volna nagy embertömegeket. legyen szó százezrekről, milliókról.

senki (tanult) nem vonja kétségbe hogy a történelmet a nyertes nemzetek írják.

mindenki tudja kik nyertek. :)
  • clio1616v
    pontosan erről van szó
  • ressy14
    HATALMAS OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem akarom védeni sem a zsidókat, pláne nem a romákat.
    De ahol gázkamrák léteztek, voltak mellettük krematóriumok is. Egyszóval a holttestek megsemmisítését el tudták végezni, látszatja, szemtanúja nem volt (a műveletet végző németek kivételével). Ha ott voltak azok a gázkamrák, csak dísznek használták? Mert sok ember hirtelen eltűnt, és soha többé nem látták őket.

A holokamu kifejezés meg nevetséges, a lengyelországi "golyó általi holokausztról" még videó felvételek is léteznek, és a helyi lakosok és túlélők egybehangzó tanúvallomása is alátámasztja a tömeges kivégzéseket. Hülyeségeket nem kéne összehordani.

• jazzy
    Valami ilyen kivégzéses dokumentumfilmben láttam discoveryn, nem vagyok nagy értője a témának.
  • bardocz
    "azért azt a gázkamrát kilehetne onnan venni, tekintve hogy... nem különösebben halt meg ilyenben senki... "

Akkor legközelebb tedd hozzá, hogy te a nácikra gondolsz, mert ez az állítás így nem igaz, mint a lentebbi linkeken is látszik.
  • szabii98
    nem
  • ManoNegra
    A "nagymagyar" valami szitokszó?
  • szabii98
    akkor én értettem félre valamit, amcsi gázkamráról még csak hírben sem hallottam. elnézést :D
  • Yoda001
    kösz, hogy belinkeltél valamit, több mint a semmi :) - de ennyi...

direkt leírtam, szívesen vitatkozok bárkivel, de itt nem fogok - fogunk offolni szerintem, tehát pont ezért nem itt gondoltam ;)
    akit tüzetesebben érdekel, annak jó olvasgatást: link
    én a munkatáborokban értett gázkamrákra értettem, tehát igen, utólag lehet hogy Amerikában öltek meg ilyenekben embereket, de nem erre írtam a dolgot...
    az pedig hogy van egy gázkamra, mit bizonyít, most őszintén? -> "Kapásból az első pontban van egy link, ahol látható egy kivégző gázkamra, tehát #101279 kérése teljesen érdektelen, és nem kell kivenni innen."
    szóval ha volt, az már MINDENT bizonyít egyből? :D azért nem így megy ez... mellékesen nem kell kivenni, fenét se érdekli ennyire :)
    kicsit olvasgathatnátok a holokamuval kapcsolatban, itt semmi másról nem beszélek, mint a gázkamrákról... hirtelen nekem estetek hogy meséljek.. kíváncsi vagyok, hogy esetleg a hat milliós számot mai napig elhiszitek-e, vagy akár az ötmilliót? sejtem sokan igen, innentől fogva miről beszélünk? mert ugye ezt tanították, és az szent lehet... az nem gond, hogy Auschwitz-ban ma is 1.5 millióról szól a hivatalos tábla... és ez csak egy kis dolog, nagyon sok-sok érvet fellehet hozni mindkét oldalon, én nem is igazán foglalkoznék ezzel, tekintve ha ilyesmi kérdés van mindig újra és újra utánaolvasok, de mindig megdőlnek a dolgok valahol... :)
  • jazzy
    Ez egyébként is a Holokausztról szól, én az amcsi gázkamrás kivégzésekre gondoltam nem erre.
  • szabii98
    csupán nem 'nagymagyar'
  • ManoNegra
    Most hallasz róla először? :-)
  • szabii98
    még csak azt sem tudom, hogy van-e ilyen rádió . ez csak egy érdekes, s valamely szinten igaz cikk
  • ressy14
  • Calver
    ezen most egészségtelenül nagyot röhögtem
  • bardocz
    Onnan lehet felismerni, hogy a rádiótornyuk ferde
  • clio1616v
    jóhogynem Szűz Mária 4-es számú türelmizóna
  • clio1616v
    Szent Korona Rádió :DDDDDDDDDDDDDDD
  • bardocz
    Arra a fa ajtóra én sem állítom, hogy gázkamra, mert úgy szelel, mint egy szúnyogháló, nehezen működne. Ellenben ami felül van kép, ami elvileg egy USA-ban lévő börtön kivégző gázkamrája, már hitelesebb. Plusz arról lehet találni neten infot, pl wikipedia. "The first person to be executed in the United States by lethal gas was Gee Jon, on February 8, 1924. " Vagy itt ez. Itt meg szintén egy cikk, nevekkel.
    Szóval azt állítani a gázkamra szó láttán, hogy nem léteztek, eléggé zsebnáciságra vall.
  • szabii98
    különben sem állítottam hogy az nem gázkamra. mindenki azt hisz amit akar, aki ott volt már nem él, kész ennyi. Nemtudjuk milyen szörnyűségek történhettek még, lehet semmi, lehet a gázkamrák sem voltak. Ami volt, elmúlt.
  • szabii98
    link utáni bejegyzés.
  • bardocz
    Kapásból az első pontban van egy link, ahol látható egy kivégző gázkamra, tehát #101279 kérése teljesen érdektelen, és nem kell kivenni innen.
  • szabii98
    http://szentkoronaradio.com/kulfold/2008_12_15_hat-indok-amiert-nem-voltak-gazkamrak
  • Calver
    ha mindenáron ki akarjátok nyírni a kétlábút, akkor válasszunk valami olyat, ami olcsó - nem kell söpredékre feleslegesen pazarolni a pénzt. legyen mondjuk akkor akasztás.

bár célszerűbb lenne átképezni őket extrém veszélyes munkák végzésére, hogy lehetőleg ne az emberiség "nemesebb" szelete pusztuljon bele ilyenekbe, és az életükért cserébe ilyenekben dolgoztatni őket, hogy még valami hasznuk is legyen - gazdasági szempontból nem igazán éri meg megsütni egy kétlábút, akinek a felnövekedése nagy mennyiségű pénzt vitt el.
  • Tsol
  • Molnibalage
    Van 2. része is.
  • jazzy
    Mi az, hogy nem különösebben halt meg ilyenben senki?
  • Blum
    Hozom a kukoricat,addig varjatok!
  • ressy14
    mesélhetsz :D
  • Yoda001
    elsősorban: Ugyanaz, mint ami kioltotta a másik ember életét.

egyébként pedig, ha kedvesek szeretnénk lenni: Golyó általi halál.
    esetlegesen, Egyéb lassú halál

azért azt a gázkamrát kilehetne onnan venni, tekintve hogy... nem különösebben halt meg ilyenben senki... erről szívesen elvitatkozok bárkivel, de ne egyből lepontozás legyen kérem! :D
  • Blum
    Micsoda kovetkeztetes :D

#101272: Hosszu ideig szenvedett,aztan elobb-utobb megadta magat a paciens.
  • Fbn Lx
    aki támogatja a halálbüntetést az impotens
  • Fbn Lx
    egyáltalán ki ez a sok fasz aki ilyen közvetett módon akarja kiélni gyilkolászós ösztöneit