A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjegyezném, biztosan azt fogják sokan mondani, milyen jó volt a gyurcsány korszak, olcsóbb volt a benzin, stb stb, pedig õk is tettek, hogy ide jusson az ország..
Amikor pedig a soron következõ kormány fog jönni, és az ennél még nagyobb bûnt követ el a néppel, mint ezek, akkor majd akkor a jövõben a mostani idõket fogjuk visszasírni..
Szóval etet minket mindenki, csak azért, hogy a pénzekre rácuppanjanak.
Hamár rácuppantak, akkor énszerintem elfelejtik, hogy mit mondtak..
Szóval hiába retkek ezek a mostani fideszesek, egy országnak kell kormény, annélkül nem lenne ország, csak nem ilyen kormány..
De kíváncsi leszek, hogy mikor lesznek a választások, ki, mennyire lesz bátor kültéri szinpadra felállni, és beszédet mondani..
Én a helyükbe biztos félni fogok majd az emberek reakciójától..
Hiába magyaráznak a tömeget pásztázó rendõrségi kamerákról, ha az ember agya eldurran, és okkal..
Szerintem annyi pénzt lopkodtak ezek össze, hogy simán kihúzzák életük végéig..
De ahogy lentebb olvasom, nem is érnének el semmit a politikusok, hogy van pénzük, mert nem lenne bank, hogy pl. a rendõröknek átutalják a fizetést, akik megvédik majd orbánékat.. 😄
Biztos van Magyarországon fegyverbolt, tényleg elég lenne oda 100 ember, és máris célba vennék a parlamentet.. 😄
Ha azt nézem, azon kívül, hogy mekkora férgek ezek, azért tettek is az országért.. Ha leszarták volna az uniót, akkor biztos nem álltak volna velünk szóba a külföldiek, hogy bármire is adjanak nekünk uniós támogatást..
Ebbõl pedig nagyon sok minden épült az országban..
persze nem-determinisztikus, mehetsz az aluljáróba is, vagy mehetsz a nagynénédhez
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
lehet ide is egy totál csõd kell, hátha azt sikerült elérni
bár itt mindent, tehát még a csõdöt elb--nák 😊
Boldogok a békességre igyekezõk: mert õk az Isten fiainak mondatnak.
Boldogok, a kik háborúságot szenvednek az igazságért: mert övék a mennyeknek országa." (Mt 5,5-10)
Ez már mentalitástörténet és szociálpszichológia kérdése - te hiába gondolkodsz békés összefogásban, ha jónéhányan vannak, akik nem. Egy példának olvasd el (ha még nem tetted) Robert Merle: Malevil c. könyvét.
Abban igazad van, hogy volt régen összefogás, viszont nagyságrendekkel kisebb közösségekben, nagyságrendekkel kisebb igények közepette - erre írtam a példát. A posztapokaliptikus sci-fi nagyon ritkán épít békés világkörnyezetre, nehezen lehetne megindokolni a létét. Visszakanyarodva a topic témájára, egy államcsõd (bármennyire valószínûtlen) sem hozna el ilyen környezetet, hiszen van bõségesen házon belül és a környezetünkben is elég hatékony rendfenntartó erõ, semmilyen anarchikus állapotot nem engednének szabadon széles körben - persze, holmi autógyújtogatás meg ilyesmi lehet, de az heti rutin pl. Franciaországban is, ha épp demonstrációk vannak.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Remélem eddig nem jutunk el.
Pedig már rég szükség lenne rá! Régen is úgy mûködött a társadalom, mikor az individualizmus még nem volt divat.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha beüt a SHTF mindenképpen kis helyi közösségben kell gondolkodni, egymás hátát védeni, és segíteni a másikat. De ismétlem, ne legyen rá szükség...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dum spiro, spero.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha rasszista lennék, azt mondanám, hogy nem is tudnák kezelni, de egyébként sose hallottam olyanról, hogy cigányok lõfegyverrel követtek el valamit.
Na de ez már nagyon offtopik, úgyhogy inkább ne is válaszoljon erre senki komolyabban, csak nyomjon rám egy minuszt vagy vmi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mondjuk nem hiszem, hogy az országban olyan sok embernél lenne lõfegyver, kivéve a c típusú állampolgárainkat. Továbbá nem hinném, hogy olyan sokan is tudnák használni rendesen.
Mondjuk íjászatot lenne érdemes ilyen célból megtanulni. Halk, ha nem látják honnan lõsz, akkor még fegyverrel a kezükbe is maguk alá csinálnak. :-)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Lehet osztani szerintem az észt, csak felesleges. Nem tudsz semmi olyat tenni, ami ne döntené romba bármilyen megtakarításodat.
Az állacsõd elkerülése érdekében meg - szerintem - szinte bármi feláldozható, mert azzal mindent feláldozol. Még mindig a kisebbekr rossz egyes szolgálatásokat megkurtítani, mint az, hogy minden összedõljön.
Azt mondjuk nem látom világosan, hogy ha az argentinok az erõs mezõgazdasággal lendültek fel, nekünk mi az ütõkártyánk?
Gyógyfürdõk?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A bankszámlák kiürítését még túlzásnak tartom, és káros is az országra nézve.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://9gag.com/gag/5135249
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.