A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Nekem is hasonló volt élményem voltak. Kb. 100 vagy 105 órát voltam fent.

anno 1987

Kicsit több,mint 48 óra.

Kórházban voltam szegycsont töréssel,sorozat borda töréssel,agyrázkódással. Egy percre sem tudtam lehunyni a szemem,mert még a lélegzés is fájt. Be voltam katéterezve,szigorú fekvés volt egy hétig. Egyszer kellett köhögnöm,na az rettenetes volt..szinte éreztem,ahogy recsegnek a csontjaim. Fájdalomcsillapítót meg nem kaptam,csak infúziót.

A kialvatlansághoz meg hozzá lehet szokni. Remek példa erre a szomszédom,aki hajnali 1-ig gépezik,aztán fél5-kor indul munkába. 1-ig dolgozik,hazajön és megint gépezik. Kicsit nolife a tag 😄
Meg nem is tudom melyik katonai alakulatnál,de van olyan kiképzés,ahol hozzászoktatják az embert a rövid alváshoz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Molnibalage
~38 óra.

Nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Uhh. Azt elhiszem hogy nem jó.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Dzsini
Nem, pszichológiai okok voltak. A vége felé hallucinációk, ájulások 1-1 pillanatra, ilyesmik... nem jó dolog.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

byzhouse
nem alszok

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Az kb négy nap. Nem semmi, valami szert használtál?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

NEOreg3
11 óra

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dzsini
kb. 100 óra, és nem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szoktad tiszta éjszakákon bámulni a csillagos égboltot? ==>> Leghosszabb alvás nélkül eltöltött idõ?
byzhouse
nyáron mindig
Néhány csillagállást felismerek, de csak a leggyakoribakkat. (Göcöl, Orion-öv, stb.)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

clio1616v
mjáu ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

MR ME
igen

a göncölt felismerem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jhetedikj
Igen

Néhány csillagállást felismerek, de csak a leggyakoribakkat. (Göcöl, Orion-öv, stb.)

anno 1987

NEOreg3
nem

igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Molnibalage
2003 novemberében túrázni voltnuk a Bakonyban. Én nem is tudtam - ott szóltak a helyiek - de pont akkor volt teljes holdfogyatkozás. A legközelebbi lakott településtõl 6-7 km-re voltunk. Ezen felül még telihold is volt és teljes volt a fogyatkozás is, egy szál felhõ sem volt az égen. Életben nem láttam annyira tiszta égboltot. A fogyatkozás elõtt kilométerekre el lehetett látni az erõs holfényben. Elképesztõen szép volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Szoktam, városból nem látok szinte semmit, de aztán itthon a faluból mindig meglepõdök, hogy mennyire szép.

Egyszer Horvátországban éjszaka utaztunk. Közel s távol nem volt egyetlen település sem, csak a fekete sötétség, jobbra meg a tenger. Semmi fényszennyezés. Akkor láttam legtisztábban eget, hát az valami fantasztikusan gyönyörûséges volt. Elõször láttam tisztán a Tejutat, meg szerintem az összes csillagot, amit szabad szemmel onnan látni lehetett.
Követeltem, hogy állítsák meg az autót, aztán kifeküdtem az út közepére és percekig csak bámultam, alig tudtak továbbvonszolni. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Motoroj
Élõben fantasztikus.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

tigeroo
fényszennyezettség

tigeroo
nézem, a mostani hetekben is sokat csillagos az ég, sajna a tejút az nem látszik.

pár éve nyaranta a meteorrajt is szoktuk nézni.

miilann04
tessék, ezen a képen jól látszik

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Pluskast
Bocsi az Ezt akart lenni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Amúgy ha már csillagos égbolt. Azt a jelenséget egyszer nagyon szívesen megnézném.

clio1616v
Nagyon ritka, hogy nem tiszták az éjszakáim ritkán iszok alkoholt.
Éjszaka inkább aludni szoktam.
Ha az égboltot nézem akkor inkább reggelente, esténkét vagy késõ délutánra korlátozódik. Napfelkelte - Napnyugta - különleges felhõk - Csillagjelenségek.
Repülõbõl égboltot - felhõket.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Büdös Bohóc
szoktam, de szerintem nem volt nagyon arra példa, hogy fényszennyezés nélkül. Nem emlékszem, hogy bármikor is láttam volna szép tisztán a tejutat... :C

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

HTS s3rg1nh00
nem,mert panelpatkány vagyok.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pluskast
Hogyne!
Gyerekkoromban emlékszem, hogy nyaranta amikor knit voltunk a családunk telkén iszonyatosan csillagos volt az éjszaka😊 Tesómmal olyankor sokszor bámultuk az esti égboltot. Soha nem látam sehol annyi csillagot mint ott.

immovable
Igen.

Van egy 150-es newton, egy raklap kiegészítõvel. Amikor van idõm, kint vagyok éjszaka, meg nappal is. Napfoltok is érdekesek.
Érdekel a haditechnika & hadtörténelem? ==>> Szoktad tiszta éjszakákon bámulni a csillagos égboltot?
😄D
ezt gecijól megcsinálták
tommygear
<#eljen>
morcosqtya
Nagyon jó film, ajánlom:
Lord of War (2005)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Broafka
ez olyan "szar" rész. Kb nekem fáj a mellkasom, amikor mondja, hogy "no, stop! listen to me, listen to me!" brr

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

HTS s3rg1nh00
fegyvernepper asszem

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Büdös Bohóc
ez melyik film?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
Igazából talán ezért is "találták fel" a sportot, hogy le lehessen úgy gyõzni a másikat, hogy az kevésbé haljon meg, mint egy háborúban.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

egyébként érdekel, de kizárólag a közelharc, az emberközeli és igazi férfiakat igényelt
nem mondom, hogy a ravaszt meghúzni buzis, de sajnos ezt már nem tudom harcnak tekinteni. itt már csak taktikai bevetések léteznek, ahol a technológia viszi a pálmát, engem az ember-ember közötti fizikai/szellemi megmérettetések nyûgöznek le, ami kihozza valakibõl a maximumot. ezt mostanság már csak a sport adja vissza valamennyire.
pedig amíg igazán valós fenyegetést jelentettek ezek, létezett némi nemû szelekció, ami az ilyen embereket kirostálta
rastaman
nemigazán

Molnibalage
Igen, nagyonis.

Elsõsorban légierõ, a többi csak lightosan.

A hadtörtnélem terén változó. Elsõsorban II Vh és utána, de ókort sem veteem meg. Minden más e kettõ között.

Lacee86
Egy kicsit. Néha, elolvasok ezt-azt. Leginkább 2. világháború, azon belül is a kézifegyverek leginkább.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

szabii98
Néha olvasok, de dokumentum filmeket szinte mind megnézem.
Harckocsik csak.
Két világháború, Polgárháború, 48'as forradalom stb stb 😊

I met God. She's black

Nem különösebben. 10 éves koromig teljesen oda voltam a fegyverekért,meg harckocsikért de aztán egyre inkább hidegen hagyott. Régi matuzsálemeket azért még megnézem 😊

jazzy
Egyáltalán nem érdekel.
clio1616v
nincs még egy olyan terület, ami iránt ennyire nem érdeklõdök

kifejezetten emberek elpusztítására, meggyilkolására, kínzására, tömeges lemészárlására, megfélemlítésére alkalmas eszközök iránt és azok iránt akik ezeket valódi eszközként használja, gyártja vagy értékesíti mélységes szánalmat és megvetést érzek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Mások is szeretik a fegyvereket. 😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

georgesmatyas
IMÁDOM A FEGYVEREKET! A HÁBORÚ PEDIG=PÉNZ!

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC