A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha lenne se szeretném ilyenre használni, elég a telefon, még az is sok... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha nagyon unatkozok akkor néha chatrulettezek jó móka, csak sok a köcsög aki a kamerába veri a faszát...
anno 1987
Videotelefonálást meg legfeljebb próbáltam, de ugyanúgy nem szeretem, mint például a 3D-s tévézést sem.
Szóval tõlem akár ingyen is adhatnák a webkamerát, akkor sem használnám.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Tekintve,hogy külföldön élek...és apukámon kívül az egész család Magyarországon van, barátok is többnyire ott...egy-kettõ meg a világ más pontjain így nagyon hálás dolog a videótelefonálás neten keresztül. Rengeteg pénzt megspórol az ember magának,ha nem telefonon keresztül tartja a kapcsolatot...és azért ez még mégis személyesebb,mint egy e-mail vagy hasonlók. 😊
PC HD webcam: skype és imo.im-en
iPhone: facetime, skype, imo
Samsung tv: skype
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A webkam+msn/skype párost meg nem szeretem. Nem csak 1 dologra figyelek ilyenkor, hanem olvasgatok a neten...és engem is zavar + a másikat is, ha látja, hogy nem figyelek oda mindig.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ezzel szemben egy mobilos videotelefonálás már nehezebb ügy, 3G hálózaton át elég drága, ha van wifi akkor már kevésbé problémás, de kényelmetlenebb és drágább a másik lehetõségnél.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Webkamerám sincs. Laptopba építve se. Arról sem tudok, hogy a mobilomnak lenne ilyen funkciója. 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Egyébként engem is meglepett az 50%-os nem, kíváncsi vagyok estére változik-e.
amikor távol vagyok a családomtól / szeretteimtõl.
u dont have to listen anybody else but me
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
:3
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Válogatós vagy és igényes, aki nem köt kompromisszumokat ilyen téren, ráadásul a munkád miatt nehéz ismerkedned.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Mivel van, akkor az eredmény ismert.