A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Negatívat választottam, de valójában a havi fizetésre nem volt hatással, ugyanis nem vettem igénybe, hanem minden év elején az adóbevalláskor visszaigényeltem, így most utoljára még kapok vissza kb. 145 ezret, de jövõre már nem.
clio1616v
minimálisan pozitív hatással, + 11 052 Ft

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

A videótelefonálás. Mennyire szeretitek? ==>> Pozitív vagy negatív hatással volt a fizetésedre az adójóváírás kivezetése?
Willenbrock
Nem próbáltam,nincs,minek?Van egy mobilom azzal tudok telefonálni,vagy van vezetékes vagy van skype.Még a telefonom sem okos,4 éves de tökéletesen megfelel a célnak:tudok vele telefonálni és sms-t küldeni.

Annyira nem érdekel... nagyon ritkán használom...
morcosqtya
Nincs se kamerám, se szükségem rá.
Ha lenne se szeretném ilyenre használni, elég a telefon, még az is sok... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

jhetedikj
Egyszer, kétszer próbáltam csak, de nem szoktam.

Ha nagyon unatkozok akkor néha chatrulettezek jó móka, csak sok a köcsög aki a kamerába veri a faszát...

anno 1987

Motoroj
A telefonálást is kerülöm, ha lehet.
Videotelefonálást meg legfeljebb próbáltam, de ugyanúgy nem szeretem, mint például a 3D-s tévézést sem.
Szóval tõlem akár ingyen is adhatnák a webkamerát, akkor sem használnám.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Nagyon szeretem, naponta telefonálok.
Tekintve,hogy külföldön élek...és apukámon kívül az egész család Magyarországon van, barátok is többnyire ott...egy-kettõ meg a világ más pontjain így nagyon hálás dolog a videótelefonálás neten keresztül. Rengeteg pénzt megspórol az ember magának,ha nem telefonon keresztül tartja a kapcsolatot...és azért ez még mégis személyesebb,mint egy e-mail vagy hasonlók. 😊

clio1616v
szeretem, ha látjuk egymást miközben beszélünk

PC HD webcam: skype és imo.im-en
iPhone: facetime, skype, imo
Samsung tv: skype

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

broman191
Nem próbáltam, számomra felesleges.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Sir Quno Jedi
Jaja, én is fél életemet szkájpba töltöm, vagy csetbe, vagy telózva, mer ez a melóm része is, de nem szeretem közben a videó részt. CSak az asztal/tetszõleges ablak képénének megosztását szoktuk volt használni, az igen hasznos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Videótelefonálásról nekem nem a webkamera + msn/skype páros jut eszembe, tehát ezért böktem arra, hogy nem próbáltam még.

A webkam+msn/skype párost meg nem szeretem. Nem csak 1 dologra figyelek ilyenkor, hanem olvasgatok a neten...és engem is zavar + a másikat is, ha látja, hogy nem figyelek oda mindig.

Alkalmakkor, amikor a Németországban élõ testvéremmel beszélgetek. De elsõsorban nem õt akarom látni, hanem a másfél éves fiát, akivel nyilván még nem tudok komoly beszélgetésbe elegyedni. 😊

NEOreg3
még nem volt rá szükségem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dzsini
De ha igényed lenne rá, 2-3 ezer forintért (vagy drágábban) vehetsz egyet. Ezután pedig a használata már ingyenes, tehát az, hogy neked nincs, és másnál nem láttál, még nem jelenti azt, hogy nem egyszerûen elérhetõ, és hogy másoknak esetleg nem lehet rá igényük.
Ezzel szemben egy mobilos videotelefonálás már nehezebb ügy, 3G hálózaton át elég drága, ha van wifi akkor már kevésbé problémás, de kényelmetlenebb és drágább a másik lehetõségnél.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Nincs webkamerám. Másnál is csak laptoba építve láttam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Ha csak telefonról lenne szó, akkor egyetértek, de a webkamerázás - pont az ingyenessége és egyszerû elérhetõsége miatt - azért eltolja a dolgot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Én +90% nemet vártam. Én még életemben nem láttam senkit videotelefonálni. És sem csináltam sosem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Nem szeretek, alapvetõen telefonálni sem.
Webkamerám sincs. Laptopba építve se. Arról sem tudok, hogy a mobilomnak lenne ilyen funkciója. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Dzsini
Nekem se volt, de szétszaladtak 😊 Plusz édesanyám is így beszélget volt középiskolás osztálytársnõjével, aki Kanadában lakik.

Büdös Bohóc
nem mindenkinek van így szétesve a baráti/családi köre 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

immovable
Nem.
Dzsini
Nehéz ám heti szinten elugrani mondjuk az Egyesült Államokba vagy Új-Zélandra, ha látni szeretnél valakit 😊

ocskoszilard
nem próbáltam, nem is fogom, telefon azért van hogy telefonáljanak vele, ha látni akarom akkor odamegyek hozzá személyesen, mellesleg telefonálni se szoktam

Dzsini
Én alkalmakkor-t válaszoltam, kb. 10 éve van itthon webkamera, és be is kapcsolom egy-egy távoli ismerõssel beszélgetve, akivel pár évente egyszer futok össze "élõben".

Egyébként engem is meglepett az 50%-os nem, kíváncsi vagyok estére változik-e.

jazzy
Nincs webkamerám..
VRSDM
kedvelem...

amikor távol vagyok a családomtól / szeretteimtõl.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
lehet bedõl a kérdésem és kiderül senkinek nincs 😄

u dont have to listen anybody else but me

Sir Quno Jedi
Miafrancnak. Néha igen, de nem szeretem bámulni mások búráját, nomeg õk se bámulják az enyimét.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Lám, mennyien nem élnek háztartásban és/vagy nincs telefonjuk 😊

Peter1
nem próbáltam még mert többek között nincs webkamerám.

Ide mit lehet írni?

HTS s3rg1nh00
nem próbáltam-telefonon nincs kivel,webcam meg nincs

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Az intelligencia lehet vonzó szerinted egy párkapcsolatban? ==>> A videótelefonálás. Mennyire szeretitek?
Molnibalage
Most nincs. Milyen ok miatt? Mert rohadtul nem vagyok válogatós...

immovable
Nem.
DJ RX7
teljes mértékben. de elõször nyilván a külsõrõl indulunk. ha szép és mellette geci buta akkor csá.

:3

ha mindkét fél szerez szeretõt az nem rossz eset, csak az, ha az egyik. 😄
Lacee86
A-a, nem távkapcsolatban képzeltem. Ez most nem kizáró ok.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Én nem hiszek a távkapcsolatban. Jó esetben szakitásal végzödik, rossz esetben vagy az egyik, vagy mindkét fél szeretöt szerez.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ilyen nõ nincs. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

clio1616v
tapasztalat szerint 1 évig még mûködhet is jól

HTS s3rg1nh00
távkapcsolat,elfelejteném

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

clio1616v
Balázs köztudott, hogy nincs barátnõd... hasonló okok miatt mint Lacinak, emiatt ne vonj le hibás következtetéseket.

Válogatós vagy és igényes, aki nem köt kompromisszumokat ilyen téren, ráadásul a munkád miatt nehéz ismerkedned.

Lacee86
Haha, vicces vagy...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

chhaya
Természetesen, kivétel ha csak visszaél vele és okoskodik.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Ha neki csak a képzeletében lehet, akkor a te sanszod is azonos...
Mivel van, akkor az eredmény ismert.

clio1616v
hibás következtetés, le tudod vezetni hogyan jutottál rá?

Molnibalage
Ezek szerint a barátnõd buta...?

clio1616v
mutass képet róla és megmondom lehet-e köztetek valami