A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
pred
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
annak pedig örülök, hogy Bika és nem más a horoszkópom :)
http://9gag.com/gag/5135249
Nem... szkeptikusan állok hozzá minden efféle hókusz-pókusz dologhoz....
Ahány szerzõ annyi féle jellemzés... párat kíváncsiságból elolvastam, pár dolog volt jellemzõ, de szerintem az csupán a véletlen mûve...
nem
faszság mind
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ez nem panasz, ez a helyzet. Az egy utópia, hogy az emberek szó nélkül tûrjenek mindent. Sõt, disztópia.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezzel tökéletesen egyetértek.
Voltam 2 hét gyakorlaton egy helyi üzemben és egy elég rég óta ott dolgozó,kitûnõ szakember irányítása alatt dolgoztam. Õ maga nem,de az õ fõnöke állandóan vagy õt vagy engem baszogatott olyan bakikért,amihez nekünk -vagy legalábbis nekem- közünk sem volt.
Másnap reggel a kapuban meg bezzeg pacsi-pacsi...hányok az ilyen emberektõl.
A "mesterem" sunyiban meg is mondta,hogyha kezemben van a technikusi bizonyítványom,akkor erre a helyre eszem ágában ne legyen dolgozni menni. Õ is csak azért van ott,mert legalább rohadt jól megfizetik.
Nyáron megyek egy jóval komolyabb-nagyobb üzembe,meglátom ott mi a helyzet.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A fõnök behívja a fiatal kollégát, odahívja az ablakhoz.
-Látja fiam azt a villát, óriási úszómedencével elõtte azzal a luxus Mercédesszel?
-Látom!
-Na ha maga lelkiismeretesen dolgozik, akkor hamarosan az mind az enyém lesz!
Sajnos Magyarországon ma ez a helyzet.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mind1, van aki naív, van aki meg szopott már.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1. kurva szarul dolgozol
2. szarok a fõnökeid
érdekes módon nálunk megbecsülnek mindenkit (nem egyenlõ arányban, ahogy elnézem)
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igazából nõtt, mivel még csak most kezdtem ezen az új helyen és decemberben nem is dolgoztam még teljes hónapot.
Viszont a régi munkahelyemhez képest jelentõsen csökkent, miközben a szabadidõm a duplájára nõtt azt hiszem ez is jelentõsen számít.
anno 1987
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(megint csak a panaszkodás: "ha tudnád mi folyik némely cégnél"...)
1. ez az egyszerûbb - nem csinálnak semmit és nem panaszkodnak a jelenlegi helyzetükkel, hanem szerencsének fogják fel, hogy valami pénzt kapnak a munkájukért = megelégszenek azzal, ami van
2. ez az ami nehezebb és tenni kell érte - utánanéznek milyen lehetõségük van változtatni a helyzetükön, többletmunkát vállalnak vagy munkahelyet változtatnak, ahol jobban megbecsülik az elvégzett munkájukat és nagyobb a motiváció, az elégedettség
csomó ember hajlamos arra, hogy az õ munkáját többre tartja mint amennyit keres vele és a munkahelyét elhordja minden szemét kizsákmányolónak, inkább hátráltatja a munkavégzést és rontja a munkahelye hírnevét, rosszhírét keltve, hogy az õ munkahelye nem becsüli az alkalmazottjait, és csodálkozik, hogy nem megy a "bolt" nincsenek jutalmak, prémiumok...
ezeknek eszükbe sem jut, hogy a cégnek akkor megy jól, ha õk akik benne dolgoznak megtesznek mindent azért hogy jól menjen... nagyon el van tévedve mindenki aki ilyen mentalitáson van
A legfontosabb, hogy mindent úgy csinálj meg a munkáltatódnak, mintha magadnak csinálnál meg valamit. Az autómat ha kitakarítom a legutolsó csavar is ragyog, én ugyanezt teszem a munkahelyemen is, amikor dolgozok... hiszen magamnak dolgozok ott is.
Esetleg tudnál-e szolgálni valamilyen jó tanáccsal a azok számára akiknek csökkent, azt leszámítva hogy fogják be a pofájukat, és panasz nélkül vegyék tudomásul? Hátha megfogadják a tanácsodat, és legközelebb õk is elmondhatják magukról, hogy nem azért emelkedett, mert panaszkodtak.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vitát továbbá nem nyitok...
Ámde közel sincs akkora forgalom mint pl. 2-3-4 éve... :/
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep