A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért nem avatkozik bele a dolgokba közvetlenül, mert tökéletesen megtervezett. Reménykedem, hogy idén túljutunk a kozmikus "téli napfordulón", és az emberiség lassan de biztosan jó útra tér.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"The trees move. Do you not see it?"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Az Iwiwen, a Facebookon, és a Netlogon viszont azóta is elérhetõ a kép, amit elvileg töröltünk az oldalról."
ezt a részt keresd meg, a facebook kép linkje azóta is elérhetõ...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a hozzám hasonló disszociális emberek is értesülnek dolgokról így
a véleményem az, hogy ez is egy elfoglaltság, annak aki nagyon unatkozik
Végre egy hely ahol a tanyasi ismerõseimet is megtalálom.
★★★★★
Teljesen közömbös vagyok a facebook-kal kapcsolatban.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Egyre több a hülye, idióta, felesleges post, a reklámok. Sok idegesítõ vírus és ember van rajta. De ennek ellenére még mindig jó néhány hasznos dologra lehet használni. Jó lenne, ha mindenki erre törekedne, ahelyett, h tönkre vágja a baromságokkal...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Regisztrálva vagyok ezen is, meg van sok ismerõs is, de nekem annyi elég hogy egy héten egyszer meggyõzõdjek róla, hogy ismét nem történt rajta semmi különös.
A legjobb találmánynak még mindig a fórumot tartom, van amelyiken egész értelmes dolgokról van szó.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Na én pont ezt untam meg... Jó öreg MSN gyakorlatilag a süllyesztõben, IRC-rõl ne is beszéljünk. Vannak, akik a telefonjukat (T) azért nem töltik már fel, mert a facebook úgyis ingyen van és azon tudnak üzenni. Aztán persze, ha nem válaszolok nekik azonnal, akkor fel vannak háborodva. Van millióegy alternatíva, miért pont a legszarabbat kell használni?
Sok emberrel csak fb-n tudok üzengetni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Na ez mindent elmond....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
újabb baromság mostanában pl, hogy rejtett képességed: nem látszik rajtad ha dohányzol...milyen hülyeség már ez?<#falbav>#falbav>
Bár amennyit az utóbbi idõben foglalkozom a fb-al az meglehetõsen elenyészõ, van hogy napokig meg sem nézem, ha meg körül is nézek a fb-on akkor is kb. 5 perc az egész...
Az meg már mellékes hogy a fb is pont ugyanúgy tele van retardáltabbnál retardáltabb egyénekkel mint az iwiw régebben, és jelölgetnek össze-vissza, irkálnak olyan üzeneteket hogy a hajam tépem ki szálanként, egyre több a haszontalan idióta klub amelyeknek egyáltalán nincs semmi értelme (de akkor minek van?), és az ilyen színvonaltalan klubokat pont ugyanilyen színvonaltalan, alul mûvelt aberrált egyének töltik meg. A másik ez a vagonnyi adathalász alkalmazás (lásd pl. "mi az indián neved"), és persze hogy annak a tengernyi retardáltnak ez nagyon tetszik, csak szerintem egyáltalán nem vicces, az meg pláne nem hogy egyesektõl állandó jelleggel kapom az invitálásokat az ilyen és hasonló alkalmazásokba.
Nem értem hogy egyesek hogyan s miként képesek naphosszat ücsörögni a fb elõtt, de hogy az ilyen személynek nincs ki a négy kereke az biztos. (Get a life... erre csak ennyit tudok mondani) Más... visszataszítóak ezek a reklámok, szinte az arcomba nyomják, hiába nem érdekel.
Az olyan emberektõl meg már a hideg ráz akik állandó jelleggel azzal kérkednek hogy hát nekik hány meg hány ismerõsük van... õszintén szólva... kit érdekel? Hogy ennyire ne legyen valakinek egészséges élete és mentálhigiénéje... bosszantó. Mellesleg a hócipõm tele van már ezzel a lájkold ezt lájkold azt felhajtással, meg akik írnak valamit az üzenõfalra és ha lesz ennyi meg ennyi lájk akkor ez meg az lesz... az ilyen személyeket már azonnal blokkolom, meg az összes idióta alkalmazás meghívást ignorálom, hozzátenném nem véletlenül.
Kicsit hosszúra sikeredett... lehet hogy egyeseknél tl;dr lesz... 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni