A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolkodtam melyikre nyomjak, végül a "Igen, hiszem, hogy van Teremtõ, és az egész világ megtervezett."-et választottam. De az igazság valahol a kettõ között lehet. (persze az én hitem szerint)
Azért nem avatkozik bele a dolgokba közvetlenül, mert tökéletesen megtervezett. Reménykedem, hogy idén túljutunk a kozmikus "téli napfordulón", és az emberiség lassan de biztosan jó útra tér.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

NEOreg3
nem hiszek semmiben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
Nem hiszek a teremtésben (ateizmus), szerintem van egy alternatív magyarázata a világegyetem keletkezésének.
Mi a véleményed a Facebookról? ==>> Az evolúcióban, vagy a teremtésben hiszel?
Motoroj
Pedig hamarabb megjutalmaznák a moderátorok.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Calver
inkább privátba írja, minthogy kidobja az egész topic elé, nem-e? <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

clio1616v
szokása, ha másképpen nem tud meggyõzni 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Lacee86
Hát én nem röhögtem rajta...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

byzhouse
vicces

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lacee86
Hát nekem ne küldözgessen ilyeneket, h "Anyád egy kurva..."...

clio1616v
szeegényke 😞

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
2009-es cikk

"Az Iwiwen, a Facebookon, és a Netlogon viszont azóta is elérhetõ a kép, amit elvileg töröltünk az oldalról."

ezt a részt keresd meg, a facebook kép linkje azóta is elérhetõ...
Büdös Bohóc
Bár sokféle értelmesebb megoldás létezhet, de ha csak arról az esetrõl beszélünk, amit mondtam (tényleges fájl törlés, link törlése az adatbázisból, stb), akkor halkan megjegyezném neked, hogy jelenleg nincs olyan adatbázis rendszer, ami insertre optimalizálva képes kiszolgálni ennyi deletet rövid idõ alatt, amit mûvel ez a pár millió júzer. Szóval nem csak a pénzrõl van szó, hanem arról, hogy képtelenség, erõs a gyanú bennem, hogy batchelve végzik el a lassú mûveleteket, ahogy azt máshol is szokás.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Lacee86
Bohóc te menj el kezeltetni magad, mert beteg az agyad... Nekem ne küldözgess privát üzeneteket, ilyeneket meg pláne nem, amit küldtél. Le is tiltottalak a picsába!

tigeroo
hallod, mindjárt elmorzsolok 1 könnycseppet zuckenbergékért, annyira megsajnáltam õket, tavaly is csak másfél milliárd dolcsit kaszáltak
jazzy
Mennyit fizetnek neked?
Büdös Bohóc
Gondolom állnád a plusz pár tíz millió dolláros cechet, ami arra lenne fordítva, hogy annyi szerver legyen FB mögött, hogy minden egyes törlés után az adatbázisban csináljon egy igazi törlést batchelt naponként párszor elvégzett nagytakarítás helyett, mert egyébként elképzelheted mennyire gyors lenne az oldal.

tigeroo
gondolom arra céloz hogy pl. képek törlése után a linkek még élnek stb..
Büdös Bohóc
a te bajod, ha minden szar infót megadsz magadról, nem muszáj a telefonszámodat és a címedet sem beírni pölö

Lacee86
Te meg egy pöcs vagy... Azt sem tudod mirõl beszélek.

Büdös Bohóc
kezelhetõség? Mi a baj vele, kurvaegyszerû :-| Biztonsági gondok? És az meg mi? Bazz ha akarod telefonos SMS-es konfirmációval tudsz bejelentkezni, külön jelszavakat létrehozni csak applikációknak (telefonra jó, ha elveszted a telefont, akkor letiltod a jelszót és ennyi). Másrészt meg legkisebb nüansznyi szarokig be tudsz állítani láthatóságot. Ja kérem ha annyira idióta vagy, hogy rákattintasz mindenféle szar applikációra, az a te bajod. És az is csak bosszankodás, mert kiküld helyetted pár pm-et és kész.

Lacee86
Sajnos a facebook legnagyobb hibái pont a kezelhetõség és a biztonsági dolgok... Ha ezeket inkább javítanák, mintsem egyre rosszabbá tennék, akkor több ember megkedvelné újra esetleg.

abszolút nem izgat
Motoroj
Na ezzel egyet értek, én aki viszonylag keveset használom, általában csak keresgélés után találok meg viszonylag alapvetõ funkciókat, pedig elég jó érzékem van az ilyesmihez.

- Tagja vagyok oszt ennyi.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

morcosqtya
Nem élek vele.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

a fészbuk király
a hozzám hasonló disszociális emberek is értesülnek dolgokról így
zöldeshányás
utálom mint a szart

\"fingjál bele a rencerbe\"

clio1616v
néha ránézek, meg elfogadom a barátkéréseket, akiket valóban ismerek

a véleményem az, hogy ez is egy elfoglaltság, annak aki nagyon unatkozik

clio1616v
igen mob, mint NPC

Nagyon jó hely, tagja vagyok régóta és maradok is.

Végre egy hely ahol a tanyasi ismerõseimet is megtalálom.

★★★★★

BaliBoy
Egyéb. (sajnos ismét nincs megfelelõ válasz)
Teljesen közömbös vagyok a facebook-kal kapcsolatban.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Lacee86
Egyéb.
Egyre több a hülye, idióta, felesleges post, a reklámok. Sok idegesítõ vírus és ember van rajta. De ennek ellenére még mindig jó néhány hasznos dologra lehet használni. Jó lenne, ha mindenki erre törekedne, ahelyett, h tönkre vágja a baromságokkal...

Molnibalage
Beléptem, mert kérték. Nem használom. Egyébként szerintem okádék a felülete, totálisan átláthatatlan.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Motoroj
Nekem is közömbös.
Regisztrálva vagyok ezen is, meg van sok ismerõs is, de nekem annyi elég hogy egy héten egyszer meggyõzõdjek róla, hogy ismét nem történt rajta semmi különös.

A legjobb találmánynak még mindig a fórumot tartom, van amelyiken egész értelmes dolgokról van szó.

van egy fake accountom nyereményjátékokhoz <#idiota> tovább nem érdekel
Pluskast
Arról meg már nem is beszélve, hogy mi a francért kell állandó jelleggel az fb-n élni a társadalmi életet? Baráti összejövetelek közös beszélgetés egy puban,kocsmámban,étteremben az már derogáló? Nem is csoda, hogy annyi viselkedés zavaros fiatal van manapság. Sokuk képtelen az emberi kapcsolatok kiépítésére mert egész nap bent vannak egy szobában és ülnek a gép elött.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

milk4
Én is msn-t használnám,de a 300ismerõsömbõl jó ha 5-10 online szokott lenni egy nap.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Petka
"Sok emberrel csak fb-n tudok üzengetni."

Na én pont ezt untam meg... Jó öreg MSN gyakorlatilag a süllyesztõben, IRC-rõl ne is beszéljünk. Vannak, akik a telefonjukat (T) azért nem töltik már fel, mert a facebook úgyis ingyen van és azon tudnak üzenni. Aztán persze, ha nem válaszolok nekik azonnal, akkor fel vannak háborodva. Van millióegy alternatíva, miért pont a legszarabbat kell használni?

milk4
Nagyon megutáltam mostanra, de egyéb okokból kifolyólag nem lépek ki.

Sok emberrel csak fb-n tudok üzengetni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

broman191
Sohasem voltam facebook tag, nem is tervezem, iwiw és myvip regem van még régrõl, mert lusta voltam törölni magam, körülbelül félévente egyszer belépek mindkettõre...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Pluskast
Soha életemben nem voltam Facebook tag és nem is leszek. Iwiw-rõl is leiratkoztam évekkel ezelött. Szerintem nagyon értelmetlen idõpocsékolás. Ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy pár hete a váci utcában sétáltam ott volt dolgom és hallom ahogy egy fiatal pár (lehettek úgy 24-25 évesek) egymással beszélget. A srác mondja a barátnõjének: Menjünk már haza. Erre a csaj: És mit csinálunk otthon? Ülünk a gép elött és facebookozunk?
Na ez mindent elmond....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

FrezeR
+1

újabb baromság mostanában pl, hogy rejtett képességed: nem látszik rajtad ha dohányzol...milyen hülyeség már ez?<#falbav>

chhaya
+1

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Már-már az iwiw-re kezd hasonlítani a Facebook. Még anno az iwiw-rõl is azért töröltem magam, mert meguntam azt a milliónyi ökörséget, amitõl borsódzik a hátam. És szinte éreztem hogy a fb is erre a sorsra jut... hezitálok azon hogy töröljem-e magam innen is.
Bár amennyit az utóbbi idõben foglalkozom a fb-al az meglehetõsen elenyészõ, van hogy napokig meg sem nézem, ha meg körül is nézek a fb-on akkor is kb. 5 perc az egész...

Az meg már mellékes hogy a fb is pont ugyanúgy tele van retardáltabbnál retardáltabb egyénekkel mint az iwiw régebben, és jelölgetnek össze-vissza, irkálnak olyan üzeneteket hogy a hajam tépem ki szálanként, egyre több a haszontalan idióta klub amelyeknek egyáltalán nincs semmi értelme (de akkor minek van?), és az ilyen színvonaltalan klubokat pont ugyanilyen színvonaltalan, alul mûvelt aberrált egyének töltik meg. A másik ez a vagonnyi adathalász alkalmazás (lásd pl. "mi az indián neved"), és persze hogy annak a tengernyi retardáltnak ez nagyon tetszik, csak szerintem egyáltalán nem vicces, az meg pláne nem hogy egyesektõl állandó jelleggel kapom az invitálásokat az ilyen és hasonló alkalmazásokba.

Nem értem hogy egyesek hogyan s miként képesek naphosszat ücsörögni a fb elõtt, de hogy az ilyen személynek nincs ki a négy kereke az biztos. (Get a life... erre csak ennyit tudok mondani) Más... visszataszítóak ezek a reklámok, szinte az arcomba nyomják, hiába nem érdekel.

Az olyan emberektõl meg már a hideg ráz akik állandó jelleggel azzal kérkednek hogy hát nekik hány meg hány ismerõsük van... õszintén szólva... kit érdekel? Hogy ennyire ne legyen valakinek egészséges élete és mentálhigiénéje... bosszantó. Mellesleg a hócipõm tele van már ezzel a lájkold ezt lájkold azt felhajtással, meg akik írnak valamit az üzenõfalra és ha lesz ennyi meg ennyi lájk akkor ez meg az lesz... az ilyen személyeket már azonnal blokkolom, meg az összes idióta alkalmazás meghívást ignorálom, hozzátenném nem véletlenül.

Kicsit hosszúra sikeredett... lehet hogy egyeseknél tl;dr lesz... 😄
NEOreg3
annyira leszarom, hogy regisztrálva se vagyok rá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

daeemoon
Egyéb. Már nem olyan bugos, jók a beállítások, de nem fav. A 100+ ismerõsbõl talán ha 20 jelenik meg üzenõfalamon, kb ugyanennyi látja, amit írok, így már elviselhetõ. 😄

Egyéb: Nem érdekel. Semmilyen érzékeny adatot nem adok meg magamról, kb. félévente 2x ha kirakok valamit az üzenõfalamra, azt is 5 ember látja csak, akikkel egyébként is találkozok úgy hetente. 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Egyéb: amire kell,arra jó...amúgy meg a zavaró tényezõket leszarom.

VRSDM
+1

600 ismerõsbõl 550 van korlátozás alatt összesen 7csoporton belül szétosztva.

nagy az isten állatkertje, én meg épitem a keritést.

ez sem magától rossz, hanem a tagoktól. :3

u dont have to listen anybody else but me