A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy írni a Haditechnika magazinba...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.07.20. 23:28:51
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
egyetértek (egy számozott SW-t nem vagyok hajlandó többet moziban megnézni, csak a mellékágakat)
véleményes, a végén a szájharapást elég sokféle képen lehet érteni
teljesen egyetértek
Shakespeare a nép ópiuma volt és emelet korszakalkotó, lehet erről vitatkozni, de ez nem a mi szintünk szerintem
4. hozzászólás ugyanaz az egy soros, de ja én vagyok beszűkülve, dude, ez ma tényleg nem megy, engedd el, ha ide talál pár pajtásod akikkel imádtok acsarogni, akkor ez nekik kb karácsony 😊
sok dologban egyetértünk, de abban nem, hogy ez egy szar vlog lett volna.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.07.20. 23:28:10
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A 7. részt szimplán azt kúrta el, hogy 300 millió USD-bül basztak újítani és egy teves fostaliga remake lett. A Rouge One meg minden idők egyik legjobb SW filmje, pedig én nem vagyok egyáltalán SW rajongó. A 7. rész után a mozi padlójára köptem volna legszívesebben...
A gay rész 2:40-nél faszság. Szimplán egy létező tradíciót ültettek át. A fegyveres erőknél egymás holmiajinak átadása és hordása a bajtársiasság és befogadás jele. Mivel a fegyveres erők férfiakból álltak régen szinte kizárólag... Eh...
Aztán a 7. rész nem amiatt volt szar, mert a főszereplő nő volt. Ha pasi lett volna helyette, akkor is szar, ehhez semmi köze a főszereplő neménet. A forgatókönyv és az egész történet szimplán ótvarszar...
Ezen felül nem sok Shakespeare-t olvastam, de az SW-t hozzá mérni picit vicces. Lehet, hogy populáris, de filmművészeti és készítési szempontból sok helyen tragikum.. Még a 4-6 is, nemhogy az 1-3-mal kiegészítve és főleg a 7. résszel.
Mondom, te pontosan indenben a pinát látod csávó vagy a viccből... Nagyon be vagy szűkülve...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de már mondtam, ma nem. Ha nem látod, hogy mi ezzel a gond, akkor nem (próbáld egészében nézni és lehuppani a vesszőparipáról).
emellett persze úgy sértegetsz, ahogy jól esik,elvégre tök konstruktív és segít kialakítani az egészséges vita légkörét, emellett érett és nagyon felnőtt.
azért kedvcsinálónak egy definíció:
"a biológiai nem társadalmi konstrukció, amit egy kulturális autoritás - „»‘orvos’«” - erőltet ránk születésünkkor, pusztán külső jegyeink alapján;"
Momdom, te félelmetesen túltolod a bringát...
Amúgy szar napod volt?
Mert ilyen szarvas hibát azért nem szoktál elkövetni "ok, ne lehessen egyedül mosogató nőt mutatni"
Mi a baj a lenti megközelítéssel..:?
Mondom, olyan vagy, mint vicc...
ha neked nincsen ezzel bajod, akkor nincsen, ettől még kerek a világ
a hang alapú utastájékoztatást érinti, lehet, pont nem volt késés, állomás lezárás, ilyesmi, meg tudod, kell pár nap, friss a hír
"All new pre-recorded announcements are set to be changed, and written guidance given to staff will be reviewed and changed."
de tágabban: a politikai korrektség teljesen abszurd túltolása, szervezetek nevetséges behódolása a hisztiző egyedi hópihék előtt (példa: Lovecraft rasszista volt meg 1900-as években 1900-as évekbeli kifejezéseket használt, vegyük le a nevét egy díjról, de itt van magyar példának fogyatékos SJW-k hisztije is), hangos, áldozatszerepben tetszelgő, hisztiző kisebbség jó kurva anyjába elküldésének teljes hiánya.
"The trees move. Do you not see it?"
Balkezes, preauricular sinus mutációval rendelkezőként követelem, hogy minden reklámban és mozifilmben legyen egy hozzám hasonló egyed, kéne erre valami jó kis gerilla kampány 😊
Gondolom ebből kiderül, hogy nekem mennyire tetszik ez a 72 nem, meg az hogy a "hölgyeim és uraim" túl sértő és nem szabad használni
★★★★★
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
pl. felhúznék a városban ilyen gecinagy hirdetőtáblákat, amin Justin Bieber látható cigizés közben, átszellemült arccal, "yeah you know you want a spliff from my cig, babe" felirattal
de komolyan, én inkább a cigizés, mint emberek közti első falat ledöntő szociális kapcsolódási forma szerepét gyengíteném valahogy, kellene valami ötletes alternatíva a cigire, ami egyszerre leköti a kezet és az orális fixációt, és ezáltal teljesen átvehetné a szerepét.
Nehéz kérdés, mert amellett, hogy a babrálást is és az orális fixációt is kielégíti, rendelkeznie kell valamilyen szintű kúlsági faktorral is, ami egyszerre nem túl hivalkodó, de azért úgy mégis jelen van, mint amilyen a füstfújás, meg a meggyújtás folyamata / égés jelensége, valamint jelentsen stimulust egyszerre több érzékednek, de mégis legyen kellően élménysemleges. Például a nyilvános gumicukorevés ezeket a feltételeket nem nagyon teljesíti.
Ha jobban belegondol az ember, nagyon nehéz versenybe szállni azzal, amit a cigi tud, nem csoda, hogy még nincs nagyon alternatívája, de én reállítanék egy csapat brit tudóst az ügyre.
Nekem egyetlen gyorshajtásom volt idáig, az is Franciaországban, itthon kétszer annyi lett volna.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
én szemrebbenés nélkül átváltottam egy tilosba parkolást (túl közel álltam meg a kereszteződéshez) közmunkára (42 ezer forint pár centiméter miatt +2 büntető pont), mert úgy ítéltem meg, hogy ma Magyarországon ez irreális lehúzás, és úgy döntöttem ez lesz az én lázadásom a rendszer ellen.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.13. 16:30:18
(a lőjük a Dunába őket, mert a liberális lelkemnek fáj a látványuk, mellőzendő pls) 😊
szerintem még be lehetne vezetni időkorlátozást is, pl 7-17 között, csak a kijelölt helyeken
köztereseknek utasításba adni, hogy ne az autósokat vegzálják, hanem a szemetelőket
ugye komplett bannal próbálkozott Pécs valamikor, nem igazán jött be
több TB szintén nem játszik, mert szembemegy a TB elvével
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
alapvető dohányos etikett, ahogy Renegade is írta, hogy nem pöfélünk más orra alá, nem hajigáljuk el a csikket az utcán*, nem zavarjuk a másikat... ja várjunk, nem, nem alapvető dohányos, alapvető emberi dolog, mivel egy kibaszott civilizált társadalomban élünk, vagy legalábbis azt próbáljuk tettetni. szóval ha valaki leszarja a környezete tisztaságát és a körülötte lévő embereket, akkor ne próbáljuk már rákenni hogy jajj csak mert mocskos bagós. nem. az illető szimplán egy faszkalap, akinek épp egy cigi akadt a kezébe.
*bár ebben állambácsi mindent megtesz hogy akadályozza az embert - pár éve leszerelték minden iskola elől a kukákat és hamutálakat, mert akkor majd ugye nem bagóznak a büdös kölykök... <#falbav>#falbav>
Engem nem érdekel ki mit eszik, kire szavaz, kinek a seggét túrja, stb... egészen addig, amíg az én egészségemet
nem befolyásolja. Csinálja otthon a hülyeségét.
istenem, lehet ránk férne megint egy kis világégés, a fene nagy jó dolgunkban már nem tudunk mit kitalálni, már azon is picsogunk, hogy ki mit eszik, hogy 32 nem van nem pedig kettő, hogy kire szavazunk és ha egy napig nincsen meleg víz, akkor vége a világnak.
Nem, nem kell elnézést kérned, senki nem is tételezi ezt fel csak egy hiperérzékeny és/vagy passzív agresszív
csikket a felelőtlen emberek dobálják szét, itt had gratuláljak még egyszer az ovis általánosításért
igen, ilyen az európai egészségbiztosítási rendszer, te fogod fizetni az én tüdőműtétemet én fogom fizetni az alkoholista májműtétjét, aki a gyógyszerfüggőjét, a brahis kölykök életmentő műtétjét, a szüleink demencia kezelését és így tovább.
és yepp a passzív agresszíveknek felírt hangulatjavítókat is közösen fogjuk fizetni 😊
de továbbra is fenntartom, semmi bajom a szigorításokkal, sőt, szigorítsák bátran tovább, ha kettővel kevesebben gyújtanak rá, már megérte, legyenek megelőző kampányok, Zacher Gábort vissza a parlamentbe, életfogytig tartó egészségügyi miniszternek.
Amikor buszmegállóban gyújtanak rá, akkor is arrébb állok, pedig azt hiszem, nem nekem kellene, de minden egyes ilyen alkalommal eredménytelenül konfrontálódni eléggé energiát felemésztő lenne.
Ez a "ha nem tetszik amit csinálok akkor te vagy rossz helyen" mentalitás kurvára alfa, csak diszfunkcionális társadalmat eredményez
Találd ki melyik kettő az, ami nélkül nem létezne a mai "modern" társadalom.
De igen, még nekem kell elnézést kérni mert mellettem rágyújt valaki?! Magyarokra amúgy is jellemző, hogy szarnak a másikra, ha én cigizek, akkor szívd te is. Olyan, hogy empátia a másiknak az egészséghez való joga nem létezik. Mert én dohányzok, ha nem tetszik el lehet menni...
Csikkeket ki dobálja szét? Tüdőrák miért van a vezető halálokok között? Kezelésüket miből fizetik?
Nem vagyok egy mintapolgár de teszek az egészségemért és a dohányosokra is annyit kellene költeni a TB-ből mint amennyit rám.
A dohányzás egy olyan káros szenvedély, ami közvetlenül nem csak a használóra káros.
Dohányozzanak otthon, ott dobálhatják a csikkeket oda ahova akarják...
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.07.12. 16:13:05
amúgy meg szoktad őket kérni, hogy menjenek egy picit odébb, mert te térdig száradó betonban állsz és sajnos ezért nem tudsz odébbállni?
de amúgy ja, passzív dohányzás/belső égésű motorok/fosszilis erőművek/nehéz ipar/félvezető gyártás/túlzásba vitt drogok, stb, stb, ezek mind károsak sajnos, ez van.
Miért is nem azt nevezzük hisztinek, amikor valaki agyfaszt kap, ha két órát füstszívás nélkül kellene eltöltenie? Vagy jogtalanabb az én igényem arra, hogy ne akadályozzák közvetlenül a lehetőségemet arra, hogy tiszta levegőt szívjak? Amikor a közelemben dohányoznak az nagyjából azzal egyenértékű provokáció és érzékszervek elleni atrocitás, mint amikor a buszon hangosan nyomják telefonról a cigányzenét.
Amúgy pl. a VOLT-on a koncerteken a tömegben képesek voltak az emberek (nem részeg punkokról beszélek, hanem normálisnak tűnő józan fiatalokról) égő csikkel a kezükben mászkálni. Nem egy és nem kettő ilyet láttam. Na ez már a parasztság kategória, mert a zavaró füstön kívül kárt okozhatsz más ruhájában, vagy meg is égethetsz másokat vele.
a kitiltásokkal én is egyetértek, meg is lepődtem, amikor bementem Bécsben egy étterembe és vidáman pöfékeltek bent.
A probléma az a dohányosokkal, hogy le se szarják azt, hogy mást esetleg zavar. Valami miatt úgy érzik, hogy nekik több joguk van az egészségtelen élethez, mint nekem az egészségeshez.
Baráti társaságban is rengeteg dohányos van, állandóan szólok nekik, hogy ne hajigálják el a csikket de mégis megteszik mert azon az 5 méteren éppen nem volt kuka. Egészségügyi intézetben dolgozom, ahol tilos a dohányzás. Szerinted érdekli ez a dohányosokat vagy az itt dolgozókat? Persze mindent megtesznek... egy álomvilágban.
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2017.07.12. 11:32:48
viszont ez az agymosott antidohányos elmebaj annál inkább. a legtöbb dohányos mindent megtesz, hogy a többi embert ne zavarja, ennek ellenére ott van a társadalomnak egy - szerencsére kicsi, de annál hangosabb - rétege, aki láthatóan képtelen civilizáció keretein belül működni és együtt élni embertársaival. a legszomorúbb, hogy valamiért úgy érzik, folyamatosan hisztizniük kell és mérhetetlen ostobaságukat villogtatniuk minden lehetséges felületen.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
aztán kielőzöm de hiába, mert 30 méterrel előrébb ott a következő.
a város szerkezetét alapból úgy tervezném, hogy legyen egy ilyen földalatti járatokból álló 'underbelly' része, olcsó kocsmákkal meg tripperes kurvákkal, és ott élhetnének a dohányosok, a felszínen pedig tilos lenne
★★★★★