A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
★★★★★
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
csak nem látom, a nevem megjelenne, pedig amikor az ötletet beküldöm, akkor azt úgy teszem, hogy a nevem látszódhasson
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha valami epp eszembe jut vagy csupan erdekel a velemenyetek 1-1 temarol,akkor bekuldom.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
★★★★★
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
tehát 5
egyszer szeretnék egy ilyet
de közel húszezret nem adnék érte
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az egyéb az azt jelenti, hogy 1-nél kevesebb?
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szobapapucs, strandpapucs, alkalmi bõrcipõ, egy fekete vastagabb Nike cipõ, egy fekete vékonyabb tavaszi cipõ meg egy tornacipõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Van 2 par tavaszi/oszi cipom,egy papucsom meg egy bakancsom.
Rosszindulat mentesen egy kérdés:
a koponyeg.hu-n általában totál ellentettjét említik, mint az idokep.hu-n (igen-igen, persze, a kiemelt pár alkalom, amikor tévednek, és a 999 amikor nem, csak fura mód, én mindig akkor nézem meg, mikor tévednek xD)... 'Mitü' van ez?
Frontérzékenység és öltözködés szempontjából lenne értelme, de elõbbinél jóval több faktor is szerepet játszik a fejfájásaimban így már nem követem, utóbbira meg nem vagyok érzékeny (hidegtûrõ vagyok, inkább lazán öltözködöm minden idõben, télen nyáron, amire jön egy laza kabát vagy zakó amit vagy leveszek ha túl meleg van, felveszek ha túl hideg van. Esõ, hó, egyéb csapadék meg nem érdekel különösebben, esernyõt úgysem használok, repulzívan hatnak rám, félek tõlük.).
Az agrometeorológiát nem veszem ide, annak komoly gazdasági, anyagi vonzatai vannak (munkaszervezés, permetezések, talajmunkák idõzítése, gépek bérlése stb. stb.), a mindennapi "civil" életemben azonban maximum az zavar ha nagy esõben nem tudom kivinni a kútyát sétálni... egyébként egymagam sztoikus nyugalommal ázok sz**rá ha kell... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
az ablak jó szolgálatomra van
hogy szoktam az túlzás, megnézem, ha megyek valahová a napokban, amihez nem árt a szép napsütéses idõ
mondjuk én szeretem az esõt egyébként, ezért többnyire mások miatt kell megnézni
Amugy interneten szoktam nezni,ott is koponyeget vagy met.hu-t. Ha nagyritkan megnezek egy TV-s idojaras jelentest,akkor az EchoTV-t szoktam nezni.