A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
soha, nem vagyok kíváncsi mások véleményére

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nagyon ritkán, ha valamit meg akarok kérdezni mostanában inkább a gyakorikérdésekre írom

★★★★★

tigeroo
küldeni kérdést? mán ettem is
Lacee86
Igen, rendszeresen, mostanában. 😊 Amit láttatok kérdést az elmúlt 1 hónapban, annak fele az én hirtelen agyszüleményem. xDD Ez a mai nem. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

NEOreg3
nem, mert mindet elutasítanátok 😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

clio1616v
szoktam

csak nem látom, a nevem megjelenne, pedig amikor az ötletet beküldöm, akkor azt úgy teszem, hogy a nevem látszódhasson

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dzsini
Kb. havonta küldök egyet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Ritkán, de a akkor sokat. Több is a fejemben van, de lusta vagyok beküldeni. Majd egyszer.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igen,de csak ritkan.

Ha valami epp eszembe jut vagy csupan erdekel a velemenyetek 1-1 temarol,akkor bekuldom.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hány pár lábbelid van? ==>> Szoktál kérdést küldeni a szavazó topikba?
3 + 1 kori

★★★★★

Motoroj
Vagy j.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

clio1616v
van egy pár lábbelim...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
csak fûre, még a végén elkopna a talpa

és utcára vállalnád?
pamparampa
há nemtom de jól néz ki<#idiota>

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Dzsini
A lábadra kell húzni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ezt mire lehet használni? 😄
pamparampa
2 pár utcai cipõ, melós bakancs, benti papucs, 1 pár edzõcipõ
tehát 5

egyszer szeretnék egy ilyet

de közel húszezret nem adnék érte

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

HTS s3rg1nh00
én úgy gondoltam,hogy (jelen esetre alkalmazva) van 9 pár cipõd,és szeretnél még mellé 3-at...így könnyû elképzelni 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dzsini
9+3i pár cipõm van.

tigeroo
5
rastaman
több: 9, és mindet hordom 😄

Vagy nincs lába ...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

morcosqtya
Vagy esetleg nincs cipõje.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

HTS s3rg1nh00
vagy ki tudja,elõfordulhat egy a komplex számok halmazából is(matematikusok elõnyben)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

vagy hogy irrcionális számú. lehet valaki, akinek gyökkettõ darab cipõje van. vagy egyszerûen csak nem egész szám, pl. két és fél pár, mert az egyiknek a párját széttépte foxi
SötétBarom
kb 7

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Motoroj
Legalább nyolc.

Az egyéb az azt jelenti, hogy 1-nél kevesebb?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

egy utcai deszkás egy benti papucs meg egy sportolós csuka, ennyi :s
videobaby
legalább 19 pár van mindent összenézve. több sportcipõ, alkalmi cipõ, 3 pár csizma( magas és rövid szárú is). gumicsizma, papucsok (utcai és benti), és a kedvencem, egy magas szárú bakancs.

ffxi
Gumicsizma is számít? 😄DD

Fákjúal!

NEOreg3
több, mint 2

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Hát, ha mindent számolok, ami hellyel-közzel használatban van, akkor 6.
Szobapapucs, strandpapucs, alkalmi bõrcipõ, egy fekete vastagabb Nike cipõ, egy fekete vékonyabb tavaszi cipõ meg egy tornacipõ.

Egy bokacsizma,egy hosszú szárú csizma télre (bentre mamusz),egy futócipõ,egy sima utcai cipõ,munkavédelmi bakancs melóhelyre,3papucs (2kintre,1 bentre),2 szandál,1 körömcipõ. A szandikat meg körömcipõt nem szeretem,azok helyett lesz majd másik,meg csajosabb pacsker is. Szóval több,mint négy. DE sztem ez nem sok..sõt kevés,ha szezonálisan nézve csak 1-2pár van.

Molnibalage
Két utcai sportcipõ (az egyik csak tartalék), egy bõrcipõ, egy munkavédelmi bakancs, egy röpis sportcipõ, egy mamusz télre és egy papucs nyárra. Ez akkor hét.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

több,kb 7-8

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Negy.

Van 2 par tavaszi/oszi cipom,egy papucsom meg egy bakancsom.

daeemoon
Több. Kb 6

morcosqtya
több (11)

Szoktál idõjárás-elõrejelzést nézni/hallgatni? ==>> Hány pár lábbelid van?
daeemoon
Ehhez pedig annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy nem 3 napos elõrejelzésekrõl volt szó, amikor említettem a pontatlanságukat. Hanem másnapiról. Mikor írták, hogy esõ lesz, egy idõ után automatikusan úgy készültem, hogy nem, mert többnyire ellenkezõjét "jósolták". 😊

daeemoon
Én nem szeretném teljesen leírni, mint mondtam, a térképei nagyon jók, azokat mai napig használom. Ahogy írtad, érzelmi alapú a döntés, mivel nem vagyok hozzáértõ, és amíg nincs szükségem rá a napi rutintól eltekintve, nem is szeretnék belemenni mélyebben. 😊

Rosszindulat mentesen egy kérdés:
a koponyeg.hu-n általában totál ellentettjét említik, mint az idokep.hu-n (igen-igen, persze, a kiemelt pár alkalom, amikor tévednek, és a 999 amikor nem, csak fura mód, én mindig akkor nézem meg, mikor tévednek xD)... 'Mitü' van ez?

morcosqtya
Nem szoktam, nem érdekel.
Frontérzékenység és öltözködés szempontjából lenne értelme, de elõbbinél jóval több faktor is szerepet játszik a fejfájásaimban így már nem követem, utóbbira meg nem vagyok érzékeny (hidegtûrõ vagyok, inkább lazán öltözködöm minden idõben, télen nyáron, amire jön egy laza kabát vagy zakó amit vagy leveszek ha túl meleg van, felveszek ha túl hideg van. Esõ, hó, egyéb csapadék meg nem érdekel különösebben, esernyõt úgysem használok, repulzívan hatnak rám, félek tõlük.).

Az agrometeorológiát nem veszem ide, annak komoly gazdasági, anyagi vonzatai vannak (munkaszervezés, permetezések, talajmunkák idõzítése, gépek bérlése stb. stb.), a mindennapi "civil" életemben azonban maximum az zavar ha nagy esõben nem tudom kivinni a kútyát sétálni... egyébként egymagam sztoikus nyugalommal ázok sz**rá ha kell... 😊

az ablak jó szolgálatomra van
hogy szoktam az túlzás, megnézem, ha megyek valahová a napokban, amihez nem árt a szép napsütéses idõ
mondjuk én szeretem az esõt egyébként, ezért többnyire mások miatt kell megnézni
Lacee86
Sztem igyatok meg egy páleszt együtt vhol. xDD

Molnibalage
Örgem, te kötözködtél, hogy hogyan kapsz ingyenes szolgáltatást.

Istenem, mindenbe bele kell kötnöd? Nézd meg a metnet-et, hogy maradjunk idõjárási oldalnál, olyannak kell lenni egy amatõr oldalnak. A példád is jó nagy hülyeség, az SG egy gamer/tudományos/akármi oldal, nincs "állami" megfelelõje.

Molnibalage
Az OMSZ állami pénzbõl él ugye? Az idõkép szerinted mibõl? Az sg-t miért nem szapulod a reklámokért...?

Ha aznapra szeretnem megtudni,hogy milyen ido lesz akkor kinezek az ablakon,megnezem a homerot es nagyjabol belovom. Ez altalaban bevalik.

Amugy interneten szoktam nezni,ott is koponyeget vagy met.hu-t. Ha nagyritkan megnezek egy TV-s idojaras jelentest,akkor az EchoTV-t szoktam nezni.