A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
sajnos...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Egy mély-öblítésû WC-be simán lehet úgy állva pisálni, hogy nem megy mellé egy csepp sem.
Van , mély- és lapos-öblítésû WC. Jól kell választani.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
betegségrõl meg annyit, hogy láthatóan koszos helyre én se ülök le, de állítom, hogy ha a kilincsrõl nem szedted össze az ebolát, akkor a tiszta ülõkétõl se lesz semmi bajod.
lányoknak kloziba, de nem full leülni csak guggolni (Hepa A B C...stb)
A szégyenlõsség a rosszul szocializáltság jele. Igen is közös zuhanyban (mint valami láger) kell fürdetni a gyereket az óvodától kezdve. Depressziós, gatyában fürdõ, klozetba hugyáló zombiból egyre több van.
Valahol a nudista strand az meg túlzás.
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Leginkabb rokonok elott.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mivel konditeremben nyáron sokszor csak egy rövidnadrág meg egy tornacipõ van rajtam nem zavar, csajok között sem, öltözõben ha látják a "lécet" az sem, de nem mondanám, hogy szeretem magam mutogatni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
mindenki
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
★★★★★
amúgy mind1
★★★★★
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
<#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
például egy differenciál egyenlet vagy egy komplex számos, a válaszlehetõségek között a helyes válasszal
a többi általános jellegû kérdés minõsíti a kérdezõt, arról, hogy fogalma sincs mit akar megtudni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az már jóféle kérdés!
Vitaindítónak megfeleljen, de nem ilyen szereted-e a piros színt vagy hasonlók, hanem sokkal "közéletibb", amivel tapasztalata lehet az embernek vagy határozott véleménye amit ütköztethet másokkal.
★★★★★
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.