127612
-
Igaz, hátha belehajt egy gyerekeket szállító buszba.
-
Igen, ha a forgalmi körülmények megengedik.
Szerintem nem baj ha biztonságos körülmények között kipróbálja az ember, hogy mit tud, hogy viselkedik az autó csúszós körülmények között és egyáltalán, hogy mennyire csúszik az út. Persze mindezt nem állat módjára, hanem ésszel, másokat és magadat nem veszélyeztetve. -
nincs autóm, és nem is tetszik, ha más majomkodik vele. legalábbis szűk utakon ne csinálja a sok ökör. ha mindenáron driftelni kell nekik, menjenek ki maguknak városon kívülre. ott nem zavarna a dolog, sőt, tetszene is. -
Ahogy hó van, kezem rágyógyul a kézifékre, imádom :DDDD -
Az én autómét mondjuk kemény egy hónap alatt megkeresem :DDASD -
Ja várjunk, van, oké. :( -
Olyan opció miért nincs, hogy "Nincs autóm, de ha lenne kipróbálnám."? -
szurop #105675 Még a motorral is driftelek. (Suzuki DRZ) -
nincs autóm és leszarom h más mit csinál -
miki30246 #105673 én pl más autójára jobban vigyázok mint a sajátomra.
-
Hát jah, a sok suttyó azt se tudja, mit jelent egy kocsi árát megszerezni... -
az meg a másik hogy aki így ökörködik valszeg csak apuanyu autójával csinálja fiatalon (nekem sincs saját autóm) -
Nincs kocsim, de amúgy sem faroltatgatnék. Akik ezzel szórakoznak, egészségükre, de ott tegyék, ahol nincs más közlekedés, menjenek ki a szántóföldre... -
miki30246 #105669 én tegnap kicsit driftelgettem, elsőkerekes autóval lejtős utcán végig behúzott kézifékkel, pont kiadta, hogy rácsúsztatom a kanyarra de az elejével majdnem elkaptam egy villanyozszlopot, de pont elfért. :D
Én ott röhögtem végig, egy csaj meg csak nézett aki kutyát sétáltatott az út mellett. -
Néha meg-megcsúszik a lábam a gázon, muszáj felmérni a körülményeket ha már sz4r az idő...le-fel nem jaszkarizom az utcán direkt ezzel hülyülve, de időnként többé-kevésbé szándékosan megcsúszva ellenkormányozgatva azért él bennem a perverz öröm.
-
Sem autóm, se jogism. -
Egyéb: nincs autóm és leszarom. -
Ha nincs autóm, de nem ítélem el azokat, akik ilyesmivel teszik kockára az életüket, akkor melyiket válasszam? Vagy autó nélkül csak elítélni lehet? -
otthon a kisutcából kiérve az első kanyarban megnézem mennyire csúszik az út, de ennyi:D -
nincs autóm, ha lenne se faroltatnám -
Szavazó roBOT #105662 Ért már téged autóbaleset, amiben megsérültél? ==>> Itt a hó, csúszósak az utak, szoktad faroltatni az autód? -
Fbn Lx #105661 nem hiszem, hogy ha éppen jött volna szembe autó azt bármelyikünk is túlélte volna
de az élet megkegyelmezett a szewretteinknek -
Ez esetben a jó hír az,hogy többé nincs epilepsziája. -
De ő már nem? :/ -
Fbn Lx #105658 ti még tuti nem ültetek egy idegrendszeri betegség miatt remegő kezű, tünetmentes epilepsziás sofőr mellett, aki hosszú, sűrű fasor miatt be nem látható kanyarban előzött kamiont 100zal.
én élek, hogy elmesélhessem -
nem volt még szerencsére -
clio1616v #105656 minden balesetben amiben részt vettem nem én voltam a vétkes fél, de nem is sérültem meg egyikben sem
mindig úgy alakítottam, hogy a lehetőségekhez képest ne sérüljek, a legtöbbet hoztam ki belőle
biciklivel, motorral és minden az összes eddigi autóimmal volt már balesetem, gyalog még nem mert nagyon keveset sétálok -
nem ütöttek el eddig, de ez nem kifejezetten rajtam múlt minden esetben. sok autósnak egész jó fékje van, mellé jó reflex. -
az biztos hogy nem, apukámnak volt trabija és mondta, hogy abban szabadonfutó volt, és a zsiguliban is az volt -
Ja, ez igaz, csak nem illik vele, mert nem tesz feltétlen jót. Szabadonfutó az nem csak a negyediknél van benne? Amikor tanultam vezetni, oktatóm mondta, hogy a trabijukban szar az alapjárat, és amikor valami ismerős elvette a gázt, le is fulladt rögtön, aztán lehetett művészkedni országúton. -
igen, kiütöttél.
szal az a fordulatszámtól függ csak, magasabb fordulatszámról leváltasz és "lefojtja" a motort (pl. ha sebességet váltasz lefelé közepes fordulatról). egyszerű energiaveszteség az erőátvitelnél, még 1 simsonnál is van motorfék (2 ütemű azis) -
Még kiskoromban egyszer nagybátyám skodájával nekikoccoltunk egy Lada oldalának. Nem sérült meg senki, csak kisebb anyagi kár lett.
Ja, és szintén kiskoromban egyszer majdnem elütött egy Trabant... :D :/ -
Ha lenne azzal sem lehetett volna addig megállni.Pont fékezés közben repedt el a fékhenger. -
elméletileg nincs köze a 2 ütemhez meg a 4 ütemhez, a motor meg a kuplung között volt valami ketyere, ez a "szabadonfutó".
anyukám motorja pl 2 ütemű és van benne motorfék -
Kétüteműnél a motort az üzemanyagban lévő olaj keni, ezért szétmenne tőle. -
ez mi volt, ki lett ütve vagy törölve a hozzászólás akiére válaszoltam? -
amúgy pont ezen gondolkoztam, hogy szerintem belerohantam... legalábbis ennyire nem értek hozzá sajnos ezt bevallom, de miért ne lehetne motorfék kétütemű autóknál? -
Fbn Lx #105645 : DASds -
jah hogy trabi, jó, az lemaradt -
2üteművel motorfék?