A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I met God. She's black
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
a közegtõl függ, ahol szocializálódik, és nem közvetlen módon tanulja, hanem a társaság fejleszti
esetleg javíthatsz a helyzeten azzal is, ha füvezteted
hát ezen befostam
MI EZ
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Utána a jóindulat és segítõkészség, mert az segít jobbá tenni a világot. Aztán tisztelet, hisz az is kell az elõbbi kettõ mellé, majd végül a hazaszeretet, mert az elõbbi erkölcsök nélkül ez mit sem ér. Az engedelmességet szándékosan hagytam ki.
szóval az önállóságot, meg hogy álljon ki magáért.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szóval nagyjából összefüggenek a válaszok egymással. a gyerek nem úgy mûködik, hogy hírtelen 5 éves, és megtanítom neki ezt, vagy azt. összetettebb annál, minthogy 4 válasz közül döntsek.
All hail the double x!
Fegyverhasználat.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tiszteletet, engedelmességet nem kell tanítani, azt látja tõlem/tõlünk. Persze csak a család felé, idegeneknek nem jár csak úgy, azt ki kell érdemelni. Jóindulat, segítõkészség hasonlóképpen.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha már mindent elvégeztem amit lehet, akkor nem árt egy kis móka. Persze nem mmorpg játékokban.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Egyebkent nem.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ui.: Plusz még egyes bugokat kiküszöbölõ csalásokat is szoktam használni nagyritkán ha lehetõség van rá, mint például a Skyrimben a "noclip", hogyha beragadna a kari valahová bugosan és sehogy sem tudok ki kijönni belõle, mentés pedig nincs csak sokkal azelõttrõl...amúgy nem repülgetek varázsfelhõként noclippel össze-vissza. 😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
viszont ha a bármiben a csalás kihívást jelent, akkor igen; nem okoz lelkiismeretfurdalást
eleve olyan a személyiségem, hogy a könnyebb utat választom, pláne ha a csalás maga magas kockázattal is jár, a fölösleges munka elvégzését pedig mindig minden körülmények között elkerülöm
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
példa: Skyrim, játszol egy kicsit, összeszedsz 50k értékû cuccot, és van a kereskedõknek 2000 aranya. édes, és akkor tölts el azzal fél órát, h eladod... öööö NEM, ez kibaszottul élmény- és életkedvromboló felesleges idõhúzás, ráadásul a sorozat elõzõ részében sikerült összerakni egy fasza rendszert, erre itt... bah.
de pl Icewind Dale 2-ben is megcsináltam battle square-ek közül mindbõl a legnehezebbet, majd "átugrottam" moddal a maradékot, mert fog a tököm 2 órát elpazarolni arra, amit már bizonyítottam, h röhögve meg tudok csinálni.
"The trees move. Do you not see it?"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
All hail the double x!