A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
de mi történik akkor, ha a havi fizetésük végére értek?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Kólát boltban vettünk mert zsidó vagyok agyilag...
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
★★★★★
A helyi pizzásnak meg kéne mutatnom :D
everything's better with music
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Lángoshimnusz ver. 01 beta
elözö este fel kell hìvni, hogy holnap dèlután menüt kèrsz nagy burgonyával... :-)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
everything's better with music
mmmmpp
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyéb: nincs kedvenc, mikor éppen milyen hangulatom van
★★★★★
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Csakis és megkérdõjelezhetetlenül a lángos a N°1
McDonalds McChicken és McNuggets menü
Pizza Club Érd, Szalámis chilis pizza
Auchan Törökbálint Thai étterem Csokis chilis csirke zöldségesrizzsel
Tesco görög étterem(megszûnt) szuvlaki "zöld" rizzsel
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Bár egy jó gyros tál sem biztos, hogy annyira káros..
Dürüm: saláta(paradicsom nélkûl), sûlt krumpli és csirkehús <3
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
De nagyon szeretem a hamburgert és a hotdogot is.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.