A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
egyik munkatársam mesélt hogy amikor németbe voltak hogyan kurváztak, pl. úgy élvezett el hogy jégkockákat dugdosott a nõ ...-ba meg ilyesmi 😄
(mondjuk így utólag nemis értem hogy miért hallgattuk végig😄DDDDD)
a láb lehet fétis így egy perverzió fajtája, de a kaki és pisiszex az inkább egy másfajta perverzió
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
beteg kérdés rulz! nincs semmilyen
kakiszex? pisiszex? <#wilting>#wilting>
Dum spiro, spero.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
No1.: Magad vigasztalod
No2.: Félrekúr megint.
No3.: Pár hónap mulva kampec.
Ez nem irányadó, csak tapasztalat. 😊
Szóval hülyegyerekek csajozzatok, miközben az asszony félrekúr. 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Elobb-utobb felmerulnek ugyanazok a probelmak,mint amik elozoleg es akkor adtunk a szarnak egy pofont. Legalabbis en igy jartam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"meg hogy mindennõkurva de csak azért mert 1 éjszakás se jön össze nekik" - erre csak azt tudom mondani, hogy ugyan sok a kurvás nõ, de sajnos még mindig nem elég. Abszolút ideálom az okos, független, szép, könnyûvérû nõ - ez sem véletlen, mert mindenki önmagához vonzódik elsõsorban. Nyilván egy nõben is a hasonlóságokat keresem, minél jobban hasonlít rám, annál jobb. Amúgy ilyen szempontból a homoszexuálisok a legszerencsésebbek/legjobbak, sajnos én nem vagyok az, de mindenkinek vannak azért hibái...
van az a mondás hogy kurvákbõl lesz a legjobb feleség
amúgy annyira én sem vagyok oda érte, de nekem azt tanították hogy amit adnak azt el kell fogadni 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
vannak nálam kínai szolgagyerekek. az egyiknek tollal a hátára írok egy betût, az elszalad egy másikhoz aki tud olvasni. az leolvassa, aztán átkiált egy harmadiknak, aki szól a billentyûzet-kezelõ gyereknek, hogy melyiket kell lenyomni. eközben én már írom is a második betût.
Ezt az elejtettem a tollamat dolgot pedig hogy kell elképzelni? Te tollal írsz a monitorra, és úgy el tudod ide küldeni? 😮
Horgászni én se szeretek, na de a pontyok kinek ne tetszenének? 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

De ha nincsenek ehhez köthetõ szexuális fantáziáid, akkor ez úgysem fog megtörténni, tény

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2. nem szoktam ágyban reggelizni